Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω την παρακολουθω(το χειμωνα ομως οχι και τοσο λογω φροντιστηριων...
)Ειναι πολυ ωραια εκπομπη και η πρωτη ελληνικη εκπομπη για ζωα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηταν πολυ ωραια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
! Αν όχι, ρίξτου μια ματιά! 
https://paratrixa.skai.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
? Τότε πρέπει να είσαι φαν του Σκαί! Λατρεύω αυτό το κανάλι γιατί εκτός απ' το Παρά Τρίχα, έχει πολλά ντοκιμαντέρ με ζώα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Το θέμα σου συγχωνεύθηκε με το ήδη προϋπάρχον.Σκέφτηκα ν' αρχίσω ένα θεματάκι για αυτούς που είναι φαν του Παρά Τρίχα!
Θερμή παράκληση, πριν ανοίξετε ένα νέο thread στο φόρουμ να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ήδη κάτι παρόμοιο, έτσι ώστε το φόρουμ να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο χρηστικό.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο τους και πάλι μπράβο!!

ιβανα
Επιφανές μέλος

7 σεπτεμβρη, αυριο, αρχιζει παλι το παρα τριχα κλασικα στο σκαι !!!!!!
αλλα αυτη τη φορα στις 3 ...
δε θα το προλαβαινω, αλλα τουλαχιστον θα το βλεπω απο το σαιτ...
γιατι δεν το αφηναν στις 5 γμτ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί κλασικά όλους εμάς τους ζωόφιλους μας έχουν γραμμένους!!!!
7 σεπτεμβρη, αυριο, αρχιζει παλι το παρα τριχα κλασικα στο σκαι !!!!!!
αλλα αυτη τη φορα στις 3 ...δε θα το προλαβαινω, αλλα τουλαχιστον θα το βλεπω απο το σαιτ...
γιατι δεν το αφηναν στις 5 γμτ?
Βλέπεις στο πρόγραμμα της TV κάτι ξέκ@#$%λα είναι πιο σημαντικά απο την προβολή των καημένων των ζωων.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τώρα που άλλαξε η ώρα προβολής αρχίζει καινούργιος κύκλος ή ακόμη συνεχίζουν τις επαναλήψεις?![]()
ειναι ολοκαινουργια επεισοδια.

νικη, υπαρχει κ σελιδα στο φεισμπουκ, εγω εκει το ειδα

αναζητησε το ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για πατήστε εδώ https://www.skai.gr/player/tvlive καιόταν έρθει ο καταραμένος αφεντικός σφυρίξτε κλέφτικα!Εμένα συνέχεια ακούει και παίζει η τηλεόραση στο pc μου αλλά δεν παίρνει χαμπάρι ο καημένος

fenaki12
Δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Να πω εγώ τι κάνω? ???Το βάζω και πάιζει στον υπολογιστή μου όσο δουλεύω στο γραφείο!Για πατήστε εδώ https://www.skai.gr/player/tvlive καιόταν έρθει ο καταραμένος αφεντικός σφυρίξτε κλέφτικα!
Εμένα συνέχεια ακούει και παίζει η τηλεόραση στο pc μου αλλά δεν παίρνει χαμπάρι ο καημένος![]()
σωστηηηηηηηηηηη!

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool