Ο μικρός προσπαθεί να επανέλθει , και εγώ έχω φρικάρει τελείως.
Καταρχήν έχει μετακομίσει στην μητέρα μου στο Γαλάτσι , γιατί φοβήθηκα πρώτον ότι θα μου κρυώσει γιατι δεν έχω θέρμανση σπίτι , και δεύτερον επειδή λείπω πολλές ώρες δεν θα του προσφέρω όσα χρειάζεται.(πρέπει να φτιάξω ανδριάντα σ'αυτή την γυναίκα)
Όπως είχα πει, παρουσίασε βήχα και πήρα τηλέφωνο τον γιατρό που τον εγχείρησε και μου είπε να τον πάω από το ιατρείο ,γιατί δεν δικαιολογείτε.Του είπα ότι το γατί έχει μετακομίσει και θα δω τι θα κάνω.Βέβαια μου είχε πει ότι όλα πήγαν καλά και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα (με το σύστημα ούρησης κτλ).Κρατήστε το αυτό.
Εχτές λοιπόν τον πήρα αγκαλιά και τον πήγα σε κτηνίατρο στο Γαλάτσι.Τον ακροάστηκε και είπε ότι δεν έχει τίποτα , παρά μια χαλάρωση.Εκείνο που τον ανυσηχεί όμως είναι όλα τα υπόλοιπα , που έχει αφήσει το τράκο, εκτός το σπάσιμο.Στην τελική μου λέει το σπάσιμο θα έδενε μόνο του και το πολύ-πολύ να του άφηνε κουσούρι.Πήρε ένα λεκανάκι και ζουλώντας την ουροδ.κύστη το γατί ούρησε.Δεν μπορεί μόνο του , και αυτά που βλέπω στο κρεββάτι του είναι αυτά που του φεύγουν.
Εν ολίγης πάνω που αναθαρρήσαμε που πήγε μόνος του τουαλέτα για κακούδια , ο γιατρός λέει ότι μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα με το όλο σύστημα και θα δείξει τι θα γίνει εντός προσεχών ημερών.
Θέλω να ρωτήσω τους ειδικούς του site:
1.Ο Α γιατρός που τον εγχείρησε λέει ότι όλα καλά.
2.Ο Β γιατρός που τον εξέτασε λέει ότι μάλλον υπάρχει πρόβλημα και ίσως να μην μπορεί να αυτοεξυπηρετείται και να μην αναπτερώνω που σφιξαν λίγο τα κακούδια του , γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να ευχόμαστε να είχε διάρροια.