mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τέλος μου είπαν ότι την τελική διάγνωση θα την κάνει ο γιατρός , για το αν θα επανέλθει στο θέμα της ούρησης , αλλιώς θα χρειαστεί ευθανασία.
Δεν μπορώ να πάρω τέτοια απόφαση...
Θα νιώθω τύψεις , και φοβάμαι πολύ γι΄αυτό
Έχω πει στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζω τα ζώα όπως τον άνθρωπο.Θα έκανα ευθανασία σε κατάκοιτο άνθρωπο?Σαφώς και όχι.Δεν ξέρω τι να κάνω,και περιμένω από στιγμη σε στιγμή τηλέφωνο από τον γιατρό για να με ενημερώσει.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ας ελπισουμε οτι τα νεα θα ειναι καλα.....μακαρι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχου τι κριμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
δεν μπορει να γινει καποια επεμβαση για το θεμα της ουρησης??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσο για την ευθανασια εδω θελει λιγο προσοχη.
Πηγαινε και σε αλλο γιατρο. 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες μας όταν θα έχεις νέα.
jasmine
Δραστήριο μέλος
. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αρνήθηκα την οποιαδήποτε παρέμβαση και τους είπα πως θα τον πάρω αύριο για να τελειώνουμε.Το κακό είναι ότι υπελόγιζα να τον πάω αύριο στον αίλουρο για 2η γνώμη , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να λείψω από την δουλειά , και έτσι πάμε για την άλλη εβδομάδα.
Έλεος πια!Τι να κάνω?Δυστυχώς δεν μπορώ να του προσφέρω τόσα, αλλά ούτε να του αφαιρέσω και την ζωή.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ο γιατρός είπε ότι χρειάζεται για μια ζωή μέσα, γιατί αν δεν αδειάζω τα ούρα θα παθαίνει ουρολειμώξεις.Βέβαια όλα αυτά στην χειρότερη που δεν επανέλθει.
Πάντως εγώ μπορώ τα απογεύματα και Σάββατο πρωί να τον πάω στον αίλουρο αλλά δεν υπάρχει μεταφ.μέσο!Πίστεψέ με ότι αν με διαβεβαιώνανε ότι θα επανέλθει , και 200 ακόμα θα έδινα ,και τα διπλάσια.
Εννοειται οτι δεν θελω κατι για τον κοπο μου, αλλα χρειαζομαι βοηθεια γιατι απο μεσο μεταφορας εχω μονο μηχανακι.
Αν καποιος αλλος θελει να τον παμε μαζι, δεν εχω προβλημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool