Ατύχημα

Σοφια, εχω εναν παρα πολυ καλο κτηνιατρο στο Χαλανδρι αν εισαι κοντα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμμμ για να δουμε τι μπορω να κανω και εγω.Σοφια μπορεις να κανεις καποια αποσταση με το γατουλι η οποιος μπορεσει να ερθει θα πρεπει να ερθει απ το σπιτι για να πατε αιλουρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμα ειναι σοφια μπορουμε να τον παμε μαζι την παρασκευη το απογευμα θα του βαλουμε κ αιθαιρια ελαια για να μην μυριζει θα παω κ εγω τον φελιξ εκεινη την ημερα ν α τον δει

κι εγω θα παω η παρασκευη απογευμα η σαββατο για αποπαρασιτωση της τσικι.θα με πεταχτει ο φιλος μου με το αυτοκινητο,οποτε αφου ειμαστε κοντα μπορουμε να περασουμε απο'κει να παρουμε και το γατουλη(Φροσω,αν θες παμε κι οι 3 μαζι με αυτοκινητο αν ειναι να πας με το μηχανακι:) ).

Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για όλα ,σήμερα θα πάω να τον πάρω από τους άλλους και να τον φέρω σπίτι.Το κακό είναι ότι δεν έχω και Pc σπίτι για άμεση συννενόηση.(θα τον πάρω μάλλον αύριο)Για ότι χρειαστεί ή προκύψει έχει τα τηλέφωνά μου η ladycat.Αν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι μέσα στην εβδομάδα καλώς , αλλιώς νομίζω πως Σάββατο μπορώ να τον πάω και γώ.
Να αναφέρω κάποιου το όνομα στον γιατρό, για να μας εξετάσει λίγο καλύτερα?Δεν θέλω να μας ξεπετάξει και να προτείνει την εύκολη λύση και αυτός.

jasmine,καλη επιτυχια με την εγχειρηση!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ. Το μεσημέρι θα του την κάνει. Θα τον κρατήσει κ δυο μερούλες εκεί για αντιβίωση κ ησυχία. Ελπίζω να γίνει καλά το γκρι τιγράκι μου!

Πολύ λυπάμαι γι' αυτόν το γατούλη. Κρίμα που είμαι πολύ μακριά σας κ δεν μπορώ να βοηθήσω.:( . Θα διαβάζω τα μηνύματά σας για να μαθαίνω νέα του.

ο συγκεκριμενος γιατρος αποκλειεται να σας ξεπεταξει απλα επειδη δε σας ξερει;) οταν ειχα πρωτοπαει με την Τσικι,τοτε που ειχαμε τα προβληματα μετα τη στειρωση παρ'ολο που την ειχε εγχειρησει αλλη γιατρος και την ειχα παει και σε αλλον εναν μετα,καθισε και την εξεταζε επι 1 ωρα!!!αν θελεις ομως μπορεις φυσικα να χρησιμοποιησεις και το δικο μου ονομα(Μάριελ).

Kορίτσια τελικά τι θα κάνετε σήμερα?Θα πάτε στον αίλουρο?

ελα βρε Σοφια,ειδα το μηνυμα απογευμα(ξενυχτησα και ξυπνησα μεσημερι)και σου εστειλα μηνυμα,απο ο,τι αποδειχτηκε ομως σε λαθος κινητο!εμαθαομως οτι θα πας αυριο!να μας πεις νεα!!

Ok θα πάω αύριο το πρωί, και θα σας ενημερώσω.Φοβάμαι για το τι μπορεί να ακούσω!:(

ελα μην σκεφτεσαι αρνητικα σε παρακαλω θα δεις που ολα θα πανε καλα για το Κυρο σου

Σοφια τι εγινε??τι σου ειπε ο γιατρος?

Λοιπόν, πήγαμε στον γιατρό, και έχω πιστεύω καλά νέα. :)
Ο κύρος καταρχήν είναι 2 ετών περίπου και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο γιατρός βλέποντας την ακτινογραφία , είπε ότι φαίνεται καθαρά το πρόβλημα που υπάρχει, γιατί είναι μετατοπισμένη σε ένα σημείο η σπονδ.στήλη. Απορώ πως δεν το είδε ο άλλος που του την έβγαλε κιόλας. Ο προηγ.γιατρός, που σε δεύτερη επίσκεψη του καθάρισε την φλεγμονή από το πύον , στην συνέχεια του την έραψε. Κακώς γιατί τέτοιου είδους πληγές δεν ράβονται αλλά μένουν ανοιχτές για να καθαρίσουν , και να κλείσουν μόνες τους από μέσα προς τα έξω. :mad: Γι΄αυτό και ξανανοίχτηκε για να καθαριστεί πάλι.
Λέγοντας ότι υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να επανέλθει χορηγώντας την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (για να ουρεί μόνος του), να σου ο μάγκας και αμολάει έναν «πίδακα».Το καλό είναι ότι βγήκαν με φόρα , οπότε δεν έχει αχρηστευθεί όλο το σύστημα.Θα πάρουμε τα φάρμακά μας , και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δείξει το τι θα γίνει.
Το πιο τραγικό στην ιστορία είναι ότι εκεί που πιστεύαμε ότι τον χτύπησε αυτοκίνητο , ο γιατρός ανοίγοντάς τον , κατέληξε ότι το ατύχημα είναι από σκύλο.Φαντάζομαι την λαχτάρα του κακομοίρη του κύρου.Και άλλωστε τα ίδια έχει και ο νέος ασθενής που έχει έρθει στην αυλή. Τον είδα ότι έχει πληγές και παραπατάει.Θα δούμε τι θα γίνει και με αυτόν…:(
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια, και με παραπέμψατε στον συγκεκριμένο γιατρό , γιατί είναι πρώτα απ΄όλα άνθρωπος και στην συνέχεια κτηνίατρος.:up: :up: :up:

μπραβο του γιατρου..αντε με το καλο να γινει εντελως καλα ο κυρος. υπαρχει δηλαδη πιθανοτατα καποιος σκυλος στην περιοχη που επιτηθεται σε γατες?

μπραβο του γιατρου..αντε με το καλο να γινει εντελως καλα ο κυρος. υπαρχει δηλαδη πιθανοτατα καποιος σκυλος στην περιοχη που επιτηθεται σε γατες?
Δυστυχώς γυρνώντας από ψώνια , είδα 2 σκυλιά καινούρια στην γειτονιά, και μόλις πλησίαζαν τα παρτέρια φεύγαν μιλιούνια και πανηκόβλητες οι γάτες.:mad:

ωχ! κακο αυτο.. στην γειτονια μου καποτε καποιος αμολουσε τα κυνηγοσκυλα του ελευθερα να κανουν βολτα μονα τους... το εκανε τα σαβατοκυριακα κυριως... τοτε ειχαν επιτεθει σε πολλες γατες και μαλιστα ειχαν σκοτωσει και μια δικια μου.. ποιος ξερει αλλες ποσες... ηταν 3 μαζι και λειτουργουσαν γρηγορα σαν αγγελη... εμπαιναν σε κηπους, πηδουσαν φραχτες... καποια στιγμη σταματησε αλλα δεν εντοπισαμε ποτε πιανου ηταν...

δυστυχως το προβλημα εδω σε εμας ειναι μεγαλο βλεπετε καποιος φροντισε να κλεισει το κυνοκομειο στο σχιστο πικρα σας λεω

Και δεν σχολιάζω καθόλου την περίπτωση από "μάγκες" ιδιοκτήτες σκύλων που προτρέπουν τα ζώα τους να κυνηγήσουν και να φάνε τις γάτες!:mad: :mad: :mad:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τ'αφήνουν ελεύθερα. Λες και δεν υπάρχουν τα αδέσποτα για να φοβόμαστε! Έχουμε πάρκο μπροστά στο σπίτι κι ένα κομμάτι είναι περιφραγμένο και είναι παιδική χαρά. Πάνε εκει μέσα και ξαμωλάνε ελεύθερα κάτι πιτ μπουλ και ροντβάιλερ και στο τέλος όχι γάτες θα φανε, αλλά και κανένα παιδάκι! Η ανηψιά μου κάθε φορά που πάει το σκύλο της βόλτα έρχεται με τη ψυχή στο στόμα γιατί είναι ένας τύπος με ροντβάιλερ κι ένας άλλος μ'ενα γκόλντεν ριτρίβερ τ'αφήνουν ελεύθερα κι εκείνα επιτέιθονται στον Ραμσή που είναι μια σταλιά. Μικρότερος κι από γάτα. Το τι βρισίδι έχω ρίξει εγώ, τι βγήκε ο γαμπρός μου και παρολίγο να'ρθει στα χέρια μ'εναν από αυτούς δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Πήγαμε στην αστυνομία και είπαν ότι αν δεν επιτεθούν τα σκυλιά να δαγκώσουν κάποιον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! Δεν έχουν το Θεό τους! Πρέπει πρώτα να φάνε τον Ραμσή ή την Έλενα 9 χρονών παιδάκι και μετά να τους καταγγείλουμε! Οπότε τι μπορεί να γίνει για τις αδέσποτες γατούλες? Τίποτα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back