chrisidor
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

Καλή ανάρρωση στον μικρούλη! Στάθηκε πολυ τυχερός!
Ολα να πανε καλα!

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς που το μόνο πρόβλημα είναι η ουρά του...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠεραστικαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Άραγε θα έχει συνέλθει τελείως?Φαντάζομαι ότι θα μπορεί να σηκωθεί και να περπατήσει ,...αλλά από Δευτέρα που θα τον έχω πάλι στην αυλή φοβάμαι μήπως την κάνει και πηδήξει καμιά μάντρα για τσάρκα.Δεν θα καταλάβει ο χαζουλίνος ότι θα πρέπει να φυλαχτεί?Είμαι πολύ περίεργη να δω την αντίδρασή του όταν με δει.
Ή θα με φάει, ή θα με αγαπήσει τρελλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με το καλο να σας ερθει!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακια του το καλο μου.Περαστικα του και να μη ξαναπαθει ποτε τιποταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
. Ευχομαι γρηγορη αναρρωση..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Γυρίσαμε σπίτι επιτέλους , και να μια νέα φώτο.Ο "κύρος"είναι αρκετά ήρεμος , και ο γιατρός είπε ότι πήγαν όλα καλά.Πάνω στην αγωνία μου βέβαια δεν ρώτησα τι γίνετε με την ουρά , αλλά προφανώς θα δείξει(δεν την κόψανε).
Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι δεν προλαβαίνει να πάει τουαλέτα,του φεύγουν στο κρεββάτι του.Παρ'όλα αυτά όμως σηκώνεται και πάει και κάθεται στην άμμο, χωρίς να κάνει τίποτα.Πιστεύω ότι θα είναι από την εγχείρηση που δεν προλαβαίνει , γιατί τον ρώτησα τον γιατρό για το θέμα και μου είπε πως δεν θα έχει πρόβλημα.Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί κάνει διάρροιες και λερώνει όλο το δωμάτιο . Γαμ..... μου λέρωσε και την κουρτίνα! Ουφ
Τέλος επισυνάπτω τις ακτινογραφίες του πριν την επέμβαση και μετά από αυτήν, που φαίνεται πλέον η βίδα που τοποθετήθηκε.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) πριν
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) μετά
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool