mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η μικρή Κατερίνα δεν δίνει σημασία...Είναι ταμένη στον "πιτσικόκο", που περιμένουμε εδώ και 1 χρόνο να γυρίσει.
Βέβαια αν της βάλω κανένα γατί μέσα παίζει για λίγο , αλλά όχι πολλά-πολλά.Τελικά αποφάσισα αφού ξαναπάμε στον γιατρό για έλεγχο,να κόψουμε και την ουρίτσα και να τον αφήσω έξω να δω πως θα πάει.Είναι μεγάλη η δέσμευση που τον έχω μέσα και μου έχει κάνει κατάληψη στο μπάνιο, μιας και το σπίτι είναι πολύ μικρό.
Και έρχομαι να σας ρωτήσω , μήπως θα τον ήθελε κανείς?Λέω μήπως?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μακαρι το μικρούλι!
myrtos
Δραστήριο μέλος
Συστήνω ανεπιφύλακτα τον γιατρό που έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον κύρο , τον Αίλουρο στο Π.Φάληρο.
myrtos
Δραστήριο μέλος
η ακτινογραφια του
https://briefcase.pathfinder.gr/download/567172
rotonda
Δραστήριο μέλος
Η άποψη του είναι ότι δεν θα χρειαστεί χειρουργείο και ότι θα φτιάξει μόνος του με φάρμακα σιγά σιγά. Το μόνο που έκανε έσπρωξε τη λεκάνη λίγο από τον πρωκτό (αφού ήταν ναρκωμένος) Μάλιστα προχώρησε σε στείρωση -9 μηνών γάτος To τρελλο ειναι οτι την τεταρτη ειχα ετσι και αλιως ραντεβου για στειρωση Λεπτομέρειες φροντίδας θα μου πει σήμερα η ακτινογραφια του
Πράγματι, η λεκάνη κολλάει μόνη της. Θα δείξει και η ακτινογραφία βέβαια τι άλλο πρόβλημα υπάρχει. Για τη στείρωση μού φάνηκε λίγο παράξενο που του την κάνατε τώρα, που είναι καταπονημένος ο γάτος. Φαντάζομαι όμως ότι ο γιατρός σου θα ξέρει. Όσο για τις τύψεις, προσπάθησε να τις ξεπεράσεις. Σε όλους θα μπορούσε να συμβεί αυτό, είναι "η κακιά η ώρα" που λέμε...
Kαι γω του κύρου ταυτόχρονα με την εγχείρηση για το σπάσιμο , του έκανα και στείρωση.Μήπως οι γιατροί το προτείνουν , επειδή θα ανοιχτεί ουτως ή αλλώς και για να μην μπαίνει ξανά στην διαδικασία?Για τη στείρωση μού φάνηκε λίγο παράξενο που του την κάνατε τώρα, που είναι καταπονημένος ο γάτος.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

nadia2
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον αυτό είναι , και γι΄αυτό επιμένω ότι τα αδέσποτα γατιά που στειρώνονται πρέπει να σημαδεύονται κιόλας ,για να μην το βρει κάποιος άλλος και το βάλει ξανά στην διαδικασία.Μάλλον έχει να κάνει με το ότι του δίνει αναισθησία έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα χρειαστεί το γατούλη να πάρει και δεύτερη φορά![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ε, εντάξει στα αγοράκια φαίνεται γιατί κάτι τους "λείπει"Μάλλον αυτό είναι , και γι΄αυτό επιμένω ότι τα αδέσποτα γατιά που στειρώνονται πρέπει να σημαδεύονται κιόλας ,για να μην το βρει κάποιος άλλος και το βάλει ξανά στην διαδικασία.
Στα κοριτσάκια είναι ένα πρόβλημα...
anabou
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δεν το εκανες επιτηδες, υπάρχουν και οι κακες στιγμες.... Μην τρελαινεσαι λοιπόν. απλά να γινει το καλύτερο για το μικρούλι και να επανελθει σύντομα.
Παιδια, αν η λεκανη επανελθει μόνη (αυτο δεν το ξερω) δεν μπορει να "κολλησει" στραβά??? Δεν εχω ιδεα.
mimikaki
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Τα κακά του είναι καλά........πονάει όμως πολύ παρότι του έκανε κάποια ένεση. Σιγά σιγά πιστεύω όλα θα φτιάξουν. Ότι νέο έχω θα σας ενημερώνω Αυτό που μου έτυχε ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν το εύχομαι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι:cry:Ps την στείρωση την έκανε για να μην τον ξανα ναρκώνουμε και έξτρα αντιβίωση κτλ κτλ
https://briefcase.pathfinder.gr/download/567172
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool