Ατύχημα

προσπαθησε να του εξηγησεις λογικα και ηρεμα οτι και αυτο το καημενο ειναι τρομαγμενο και γιαυτο αντιδραει ετσι....δεν θα ειναι για πολυ, μεχρι να γινει λιγο καλυτερα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχθές τελικά ο Δημήτρης , τον έπιασε και τον ξανάβαλε στο μπάνιο , αλλά ο μικρός έχει ζωηρέψει αρκετά.Περιττό να σας πω ότι βγήκαν όλα τα σκεπάσματα για πλύσιμο.
Η μικρή Κατερίνα δεν δίνει σημασία...Είναι ταμένη στον "πιτσικόκο", που περιμένουμε εδώ και 1 χρόνο να γυρίσει.:( Βέβαια αν της βάλω κανένα γατί μέσα παίζει για λίγο , αλλά όχι πολλά-πολλά.
Τελικά αποφάσισα αφού ξαναπάμε στον γιατρό για έλεγχο,να κόψουμε και την ουρίτσα και να τον αφήσω έξω να δω πως θα πάει.Είναι μεγάλη η δέσμευση που τον έχω μέσα και μου έχει κάνει κατάληψη στο μπάνιο, μιας και το σπίτι είναι πολύ μικρό.
Και έρχομαι να σας ρωτήσω , μήπως θα τον ήθελε κανείς?Λέω μήπως?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εύχομαι να βρεθει κάποιος. Εγω αν πάρω άλλο θα πρέπει να αλλάξω και άντρα
:confused: :confused: :confused:
Μακαρι το μικρούλι!

Καλημέρα σε όλους όλες Λυπάμαι απίστευτα που το πρώτο μου ποστ είναι εδώ Πιστεύω ότι όταν συνέλθω από αυτό που έγινε θα σας συστηθώ κανονικά Στις 27 του μηνός έγινε κάτι απίστευτο. Όπως πήγα να φύγω με το αμάξι (παρκαρισμένη ήμουνα και δεν έκανα όπισθεν) πάτησα κάτι. Νόμιζα ότι ήταν κάτι κλαδιά που έχει εκεί δίπλα αλλά κοιτάζοντας από τον καθρέπτη είδα την γάτα της μαμάς μου (με τη οποία έχω απίστευτο δέσιμο και αυτή με εμένα –στη γάτα αναφέρομαι ) να τρεκλίζει και να προσπαθεί να φύγει σέρνοντας το πίσω της μέρος. Δεν μπορώ να σας πω πως ένιωσα μου κόπηκαν όλα. Φυσικά αμέσως πήρα τον κτηνίατρο μου την έβαλα στο αμάξι και σε 5 λεπτά ήμουνα εκεί. Μετά από ακτινογραφίες το πόρισμα λέει ότι έχει σπάσει την λεκάνη του και ένα σπασιματακι στην ουρά χαμηλά. Το θέμα είναι ότι δεν κουνάει το πόδι που είναι από την μεριά της σπασμένης λεκάνης. Η θεραπεία είναι ακινησία σε κλουβί με φάρμακα για να το αντέξει. άμα επανέλθει η λεκάνη και συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα με το πόδι τότε θα ψάξουμε τα νεύρα και χειρουργείο .αν ξέρει κάποιος να μου πει αν έχει περάσει κάτι αντίστοιχο τι πορεία είχε τι να κάνω εγώ για να το βοηθήσω. Τι να προσέξω.Είμαι χάλιά τρεις μέρες, Το ξέρω ότι δεν έφταιγα αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα άσχετο αν το γατάκι είναι της μαμάς μου η κάποιο αδέσποτο.:cry: :sick:

myrtos θα έλεγα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη , και σου μιλάω ως παθών.Αν είχα ακούσει τον πρώτο γιατρό ο κύρος δεν θα υπήρχε σήμερα , μιας και πρότεινε ευθανασία.Με το σπάσιμο που ανέφερες δεν έκανε κάτι ο γιατρός?Μόνο με ακινησία θα επανέλθει?Έχουν πειραχτεί νεύρα σου είπε?
Συστήνω ανεπιφύλακτα τον γιατρό που έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον κύρο , τον Αίλουρο στο Π.Φάληρο.

Καταρχήν ευχαριστώ!!! Το κτηνίατρο αυτόν τον έχω γύρω στα 15 χρόνια και είδη έχει τα 2 μου σκυλιά την γάτα μου και της μητέρας μου τις γάτες (μέσα έξω)Και οτι του εχω κουβαλησει κατα διαστηματα......Δεν μου είπε με τίποτα ότι κινδυνεύει η ζωή του .Σήμερα το απόγευμα θα τον πάρω από το κτηνιατρείο που του τον άφησα για καλό και για κακό.( φυσικά πηγαίνω πρωί απόγευμα και του κάνω παρέα) Αυτός πιστεύει ότι δεν έχει πρόβλημα πέρα της λεκάνης και όταν φτιάξει η λεκάνη του θα μπορεί να πατήσει και το πόδι. Σε περίπτωση που περάσουν 10-15 μέρες ακινησίας και δεν πατάει το πόδι τότε θα ψάξουμε όλα τα άλλα. Η άποψη του είναι ότι δεν θα χρειαστεί χειρουργείο και ότι θα φτιάξει μόνος του με φάρμακα σιγά σιγά. Το μόνο που έκανε έσπρωξε τη λεκάνη λίγο από τον πρωκτό (αφού ήταν ναρκωμένος) Μάλιστα προχώρησε σε στείρωση -9 μηνών γάτος To τρελλο ειναι οτι την τεταρτη ειχα ετσι και αλιως ραντεβου για στειρωση Λεπτομέρειες φροντίδας θα μου πει σήμερα
η ακτινογραφια του

https://briefcase.pathfinder.gr/download/567172

Ελπίζω να δουν οι ειδικοί του site την ακτινογραφία και να πουν την γνώμη τους, γιατί εγώ δεν γνωρίζω.Το θέμα είναι αν θα επανέλθει το γατί , ή αν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.Τι λέει ο γιατρός γι΄αυτό?

Η άποψη του είναι ότι δεν θα χρειαστεί χειρουργείο και ότι θα φτιάξει μόνος του με φάρμακα σιγά σιγά. Το μόνο που έκανε έσπρωξε τη λεκάνη λίγο από τον πρωκτό (αφού ήταν ναρκωμένος) Μάλιστα προχώρησε σε στείρωση -9 μηνών γάτος To τρελλο ειναι οτι την τεταρτη ειχα ετσι και αλιως ραντεβου για στειρωση Λεπτομέρειες φροντίδας θα μου πει σήμερα η ακτινογραφια του

Πράγματι, η λεκάνη κολλάει μόνη της. Θα δείξει και η ακτινογραφία βέβαια τι άλλο πρόβλημα υπάρχει. Για τη στείρωση μού φάνηκε λίγο παράξενο που του την κάνατε τώρα, που είναι καταπονημένος ο γάτος. Φαντάζομαι όμως ότι ο γιατρός σου θα ξέρει. Όσο για τις τύψεις, προσπάθησε να τις ξεπεράσεις. Σε όλους θα μπορούσε να συμβεί αυτό, είναι "η κακιά η ώρα" που λέμε...

Για τη στείρωση μού φάνηκε λίγο παράξενο που του την κάνατε τώρα, που είναι καταπονημένος ο γάτος.
Kαι γω του κύρου ταυτόχρονα με την εγχείρηση για το σπάσιμο , του έκανα και στείρωση.Μήπως οι γιατροί το προτείνουν , επειδή θα ανοιχτεί ουτως ή αλλώς και για να μην μπαίνει ξανά στην διαδικασία?

Το ότι θα τον ανοίξει δεν έχει να κάνει. Αφού είναι αρσενικό το γατάκι τα α****** του κόβει δεν κάνει κάτι εσωτερικά. Μάλλον έχει να κάνει με το ότι του δίνει αναισθησία έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα χρειαστεί το γατούλη να πάρει και δεύτερη φορά:hmm:

και εγω αν και καινουρια δεν εχουμε μιλησει πραγματικα και ολοψυχα σου ευχομαι να πανε ολα καλα.σιγουρα θα πάνε γιατι αυτο το πλασμα τωρα περνει δυναμη απο σενα οποτε κράτα γερα και ενημερωσε μας αμεσα η σκεψη μας μαζι σου...!

Μάλλον έχει να κάνει με το ότι του δίνει αναισθησία έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα χρειαστεί το γατούλη να πάρει και δεύτερη φορά:hmm:
Μάλλον αυτό είναι , και γι΄αυτό επιμένω ότι τα αδέσποτα γατιά που στειρώνονται πρέπει να σημαδεύονται κιόλας ,για να μην το βρει κάποιος άλλος και το βάλει ξανά στην διαδικασία.

Μάλλον αυτό είναι , και γι΄αυτό επιμένω ότι τα αδέσποτα γατιά που στειρώνονται πρέπει να σημαδεύονται κιόλας ,για να μην το βρει κάποιος άλλος και το βάλει ξανά στην διαδικασία.
Ε, εντάξει στα αγοράκια φαίνεται γιατί κάτι τους "λείπει";) Στα κοριτσάκια είναι ένα πρόβλημα...:hmm:

Περαστικά στον γατούλη, να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η mel και ο isavvas θα σου πουν μια δεύτερη γνώμη όταν δουν την ακτινογραφία. Νομίζω στα θηλυκά αδέσποτα τους κόβουν ένα κομμάτι από το αυτί τους γι'αυτό τον λόγο.

τι γλυκούλης......και τυχερούλης που τον βρήκες.....εύχομαι όλα να πήγανε καλά!!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρος , με φροντίδα κι αγάπη

ευχομαι ολα να πανε καλα με το γατουλη!και φυσικα δεν εφταιγες εσυ,οποτε μη στεναχωριεσαι(η τουλαχιστον προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι ετσι)

Εύχομαι να πανε όλα καλα και να δουμε τι θα πουνε και οι κτηνιατροι εδω.....
Δεν το εκανες επιτηδες, υπάρχουν και οι κακες στιγμες.... Μην τρελαινεσαι λοιπόν. απλά να γινει το καλύτερο για το μικρούλι και να επανελθει σύντομα.
Παιδια, αν η λεκανη επανελθει μόνη (αυτο δεν το ξερω) δεν μπορει να "κολλησει" στραβά??? Δεν εχω ιδεα.

ευχομαι ολα να πανε καλα...

Παιδία 1000 ευχαριστώ. Τον πήρα σήμερα το απόγευμα. Τα νεύρα του ποδιού δουλεύουν άρα πάμε βήμα βήμα και περιμένουμε να δέσει η λεκάνη. Το άλλο θετικό είναι ότι η πατούσα του είναι ροζ και δείχνει ότι αίματωνεται καλά. Το μόνο που προέκυψε είναι ότι ότι και αν του έβαλε για φαΐ αυτός δεν έτρωγε,. στο σπίτι όμως το άδειασε το πιάτο του.;) Τα κακά του είναι καλά........πονάει όμως πολύ παρότι του έκανε κάποια ένεση. Σιγά σιγά πιστεύω όλα θα φτιάξουν. Ότι νέο έχω θα σας ενημερώνω Αυτό που μου έτυχε ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν το εύχομαι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι:cry:

Ps την στείρωση την έκανε για να μην τον ξανα ναρκώνουμε και έξτρα αντιβίωση κτλ κτλ
https://briefcase.pathfinder.gr/download/567172

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back