mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σοφία μου, ευτυχώς είναι πολύ καλά τα νέα. Με την ουρίτσα? Θα κοπεί? κόπηκε? (αν και είναι το λιγότερο μεσα σ'αυτά που πέρασε το ταλαίπωρο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!ο γιατρος ειναι οντως καταπληκτικος!!δυστυχως στην Ελλαδα ελαχιστοι ειναι οι συνειδητοποιημενοι ιδιοκτητες ζωων.και το κακο ειναι οτι οι ηλιθιοι που θελουν ν'αγριεψουν τα σκυλια τους παιρνουν τις πιο "σκληρες"ρατσες,ροντβαιλερ,πιτ-μπουλ κτλ.που στην Ελλαδα να δεις ιδιοκτητη να βγαζει βολτα το σκυλο δεμενο και με φυμωτρο

Η ουρά είναι μέχρι ενός σημείου ζωντανή και υπάρχουν λίγες πιθανότητες να επανέλθει και η υπόλοιπη.Αλλά και να μην επανέλθει ,θα κοπεί μέχρι εκεί που είναι ζωντανή για να νιώθει λίγο ότι έχει ουρά.Με την ουρίτσα? Θα κοπεί? κόπηκε? (αν και είναι το λιγότερο μεσα σ'αυτά που πέρασε το ταλαίπωρο)
Αυτός είναι ο νέος γάτος που μας ήρθε στην αυλή
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Έχει πληγές στα πόδια, και τον ψέκασα λίγο με ένα σπρέι που μου έδωσε ο γιατρός που είναι και αντισηπτικό.Τρώει και πηγαίνει τουαλέτα , αλλά σαν να βλέπω λίγο βαριά την αναπνοή του.
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Δραπετσώνα μένωΣοφία, μπορεί να είναι και από το σοκ ακόμη. Αφού μου λες οτι τρωει και παει τουαλετα κανονικά. Που να ξέρουμε και εμείς τι τρομάρα πήρε... Γαλάτσι μένεις? γιατί υπάρχει πιθανότητα να είμαστε κοντά..![]()
, απλά Γαλάτσι είναι το πατρικό μου και ανεβαίνω 1 με 2 φορές την εβδομάδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Δεν πειράζει..απλά σε ρώτησα αν είμαστε κοντά για να σε βοηθούσα σε κάτι αν ήθελες. Τι κάνουν τα τραυματισμένα? Και ο κύρος είναι πανέμορφο αλλά και αυτό το τελευταίο είναι κουκλιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πολύ χαρηκα! Μπραβο!!!!
Ο έξω όμως δεν τον βλέπω και πολύ καλά, σαν να βαριανασαίνει μου φαίνεται , αν και τρώει και πάει και τουαλέτα.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
για τον εξω γατουλη,θα βοηθησουμε εμεις.γιατι δεν κανονιζεις να τον δει κι αυτον τον καημενουλη γιατρος?
Δεν οδηγάω ,και νομίζω πως αν πω στον άντρα μου για τον έξω,θα με βρίσει.Υποτίθεται γι΄αυτόν , ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με τον καινούριο...μπραβο για τον κυρο![]()
για τον εξω γατουλη,θα βοηθησουμε εμεις.γιατι δεν κανονιζεις να τον δει κι αυτον τον καημενουλη γιατρος?
,και ήδη έχει αρχίσει να τσινάει για τον κύρο , ότι πρέπει να βγει έξω, γιατί μας έχει κάνει κατάληψη στο μπάνιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Ευχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και γι'αυτόν και για τον νέο ασθενή!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια, η μαυρούλα πως έχει πάρει τη "νεα άφιξη"?
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool