Ατύχημα

Μπράβο!!!!
:) :) :) :) :up: :up: :up:
Πολύ καλα νέα!
Για παυσίπονο δεν παίζει κάτι?
Ασχετο, αλλά γιατί βγάζει μικρά τα γράμματα στα μηνυματα σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή ανάρρωση στον μικρούλη! Όσο για το ότι νιώθεις χάλια λογικό είναι αλλά σκέψου ότι ατυχήματα συμβαίνουν. Το θέμα είναι ότι κάνεις ότι μπορείς για να το διορθώσεις και τα πράγματα πάνε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στο γατούλι της μαμάς σου Μύρτο. Αλήθεια το Μύρτος είναι από το Μύρτο στην Κεφαλλονιά? Έχεις καμιά σχέση με Κεφαλλονιά?:hmm:

Περαστικά στο γατούλι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Μακαρι να γινει καλα το ομορφουλικο:inlove: :inlove: :greycat: :up: :)

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό με κομμένη την ουρά μας.Ο κύρος φαίνεται πολύ καλύτερα , και από αύριο σκοπεύω να τον βγάλω στην αυλή.Ο κακομοίρης δεν έχει ξεπιαστεί ακόμα από την εγχείρηση, μιας και δεν μπορεί να πολυκινηθεί στην τουαλέτα.
Εύχομαι να είναι το τελευταίο κακό που του τυχαίνει , και να νιώθει το τι πέρασε ,προκειμένου να μην απομακρυνθεί και κινδυνεύσει πάλι.Καλή τύχη να έχει...:)

Περαστικά του Σοφία! Μακάρι το "πάθημα να του έγινε μάθημα" και να προσέχει μην ξαναπάθει τίποτα το καημενάκι!

αντε καλως τον δεχτηκες... περαστικα του και γρηγορα ευχομαι:up:

περαστικα στον κυρουλη:up: !!

Να 'ναι καλα το πιτσιρίκι και μπράβο για όσα έκανες

Περαστικα:D !

σιδερένιος ο Κύρος!! ήταν πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του που σε βρήκε :up:

Περαστικά του να είναι και ελπίζω από εδω και πέρα να είναι μακρυα απο κακοτοπιές. Ο άλλος που σου είχε έρθει πως είναι??

Καλημέρα σε όλους ες.sofiagal περαστικά στο μικρούλι σου. :) Ο μικρός μου δυστυχώς δεν τρώει τίποτα ούτε παίρνει φάρμακα. Σήμερα δε έχει φουλ κατάθλιψη. Έτσι συνεννοήθηκα με τον γιατρό και του τον πάω κάθε μέρα για ορό και φάρμακα.. Ανά 2 μέρες θα παίρνει και κορτιζόνη. Σε λίγο θα πάω πάλι .Το ποδαράκι το πάτησε χτες για ελάχιστο από την ανάποδη του πέλματος .Κάτι είναι αυτό γιατί συνήθως το έχει και κρέμεται σαν κομμένο. :blink:
Τα γράμματα στο πρώτο post ήταν μεγάλα έτσι τα έβαλα πιο μικρά. Τι νούμερο γραμματοσειράς είναι το κανονικό?
Μύρτο λένε τον γάτο μου :inlove: που είναι 100% κεφαλλονίτης άσπρος γαλανομάτης –μύρτος παραλια !!!- και θεόκουφος –αδελφός από άλλη γέννα του γάτου της μαμάς μου. Εγώ είμαι η μίση κεφαλονήτισα αλλά πάω κάθε καλοκαίρι για 1.5 μήνα min.Την ιστορία των γατιών με photo αργότερα σήμερα που θα συστηθώ κανονικά:)

Περαστικουλια!

Πάμε πολύ καλά. :) Φτου φτου Έχει κάποιο θέμα από την κατάκλιση και ένα αιμάτωμα από το χτύπημα. Κατά τα αλλά τον κάναμε μπάνιο τον μισό γιατί ήταν μέσα στην άμμο του ...........και από τα νεύρα του κούναγε την άκρη της ουράς και από το σεσουάρ μάζευε την πατούσα του. Μικρά πράγματα που δίνουν τεράστια χαρά. Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά αχρείαστα να είναι μπορεί να χρειαστούν.
Αύριο θα του πάρω και μια ειδική κονσέρβα της hills και θα φάει με το ζόρι.:redface:

Εεεεε......... που συστηνόμαστε ;:blink:

Tι σου παρουσιάζει από την κατάκλιση?Θα πρέπει να το κοιτάξεις άμεσα!

Μύρτο λένε τον γάτο μου :inlove: που είναι 100% κεφαλλονίτης άσπρος γαλανομάτης –μύρτος παραλια !!!- και θεόκουφος –αδελφός από άλλη γέννα του γάτου της μαμάς μου. Εγώ είμαι η μίση κεφαλονήτισα αλλά πάω κάθε καλοκαίρι για 1.5 μήνα min.Την ιστορία των γατιών με photo αργότερα σήμερα που θα συστηθώ κανονικά:)
Γεια σου συντοπίτισα!!!!:up: :up: :up: :up:
Κι εγώ Κεφαλλονίτισα είμαι και άρρωστη με το νησί! Κάθε τρεις και λίγο εκεί είμαι!!! Κούκλος ο γάτος σου! Κι εμένα λευκός είναι αλλά με πράσινα μάτια οπότε δεν είναι κουφος. Το λέω αυτό γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των λευκών με γαλανά μάτια γεννιούνται κουφά. Έχει να κάνει με τα χρωμοσώματα...:hmm: Φαντάζομαι ότι οι γιατροί μπορούν να σου πουν περισσότερα, αλλά το ότι το γατούλι της μαμάς σου κουνάει την ουρίτσα και την πατούσα του είναι θετικά σημάδια. Στην τουαλέτα πάει κανονικά μόνος του? Ο Κύρος, ο αδέσποτος γατούλης της Σοφίας μετά το χτύπημα είχε πρόβλημα στο να κάνει πιπί του....:/:

Ο Κύρος, ο αδέσποτος γατούλης της Σοφίας μετά το χτύπημα είχε πρόβλημα στο να κάνει πιπί του....:/:
Aλλά επανήλθε ευτυχώς.
Σήμερα το απόγευμα τον έβγαλα στην αυλή , και αφού έριξε μια ματιά στον νέο γάτο , και του έκανε χχχ το σποράκι , έφυγε.:( Βγήκα και τον έψαξα , αλλά δεν τον βρήκα πουθενά.Πρέπει να του δίνω αντιβίωση , και σε 10 μέρες να του κόψω τα ράμματα.Που να αλητεύει?

Ελπίζω να βρεθεί Σοφία για να μπορέσει να συνεχίσει την θεραπεία του. Είναι κρίμα να φτάσετε ως εδώ και τελικά να εξαφανιστεί και να ξαναπεράσει τα ίδια...:( :/: :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back