χριστινα
Διάσημο μέλος
Πολύ καλα νέα!
Για παυσίπονο δεν παίζει κάτι?
Ασχετο, αλλά γιατί βγάζει μικρά τα γράμματα στα μηνυματα σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
catgirlmiou
Νεοφερμένο μέλος
:greycat:

Εύχομαι να είναι το τελευταίο κακό που του τυχαίνει , και να νιώθει το τι πέρασε ,προκειμένου να μην απομακρυνθεί και κινδυνεύσει πάλι.Καλή τύχη να έχει...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ο μικρός μου δυστυχώς δεν τρώει τίποτα ούτε παίρνει φάρμακα. Σήμερα δε έχει φουλ κατάθλιψη. Έτσι συνεννοήθηκα με τον γιατρό και του τον πάω κάθε μέρα για ορό και φάρμακα.. Ανά 2 μέρες θα παίρνει και κορτιζόνη. Σε λίγο θα πάω πάλι .Το ποδαράκι το πάτησε χτες για ελάχιστο από την ανάποδη του πέλματος .Κάτι είναι αυτό γιατί συνήθως το έχει και κρέμεται σαν κομμένο.
Τα γράμματα στο πρώτο post ήταν μεγάλα έτσι τα έβαλα πιο μικρά. Τι νούμερο γραμματοσειράς είναι το κανονικό?
Μύρτο λένε τον γάτο μου
που είναι 100% κεφαλλονίτης άσπρος γαλανομάτης –μύρτος παραλια !!!- και θεόκουφος –αδελφός από άλλη γέννα του γάτου της μαμάς μου. Εγώ είμαι η μίση κεφαλονήτισα αλλά πάω κάθε καλοκαίρι για 1.5 μήνα min.Την ιστορία των γατιών με photo αργότερα σήμερα που θα συστηθώ κανονικά
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Φτου φτου Έχει κάποιο θέμα από την κατάκλιση και ένα αιμάτωμα από το χτύπημα. Κατά τα αλλά τον κάναμε μπάνιο τον μισό γιατί ήταν μέσα στην άμμο του ...........και από τα νεύρα του κούναγε την άκρη της ουράς και από το σεσουάρ μάζευε την πατούσα του. Μικρά πράγματα που δίνουν τεράστια χαρά. Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά αχρείαστα να είναι μπορεί να χρειαστούν.Αύριο θα του πάρω και μια ειδική κονσέρβα της hills και θα φάει με το ζόρι.
Εεεεε......... που συστηνόμαστε ;
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γεια σου συντοπίτισα!!!!Μύρτο λένε τον γάτο μουπου είναι 100% κεφαλλονίτης άσπρος γαλανομάτης –μύρτος παραλια !!!- και θεόκουφος –αδελφός από άλλη γέννα του γάτου της μαμάς μου. Εγώ είμαι η μίση κεφαλονήτισα αλλά πάω κάθε καλοκαίρι για 1.5 μήνα min.Την ιστορία των γατιών με photo αργότερα σήμερα που θα συστηθώ κανονικά
![]()
Κι εγώ Κεφαλλονίτισα είμαι και άρρωστη με το νησί! Κάθε τρεις και λίγο εκεί είμαι!!! Κούκλος ο γάτος σου! Κι εμένα λευκός είναι αλλά με πράσινα μάτια οπότε δεν είναι κουφος. Το λέω αυτό γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των λευκών με γαλανά μάτια γεννιούνται κουφά. Έχει να κάνει με τα χρωμοσώματα...
Φαντάζομαι ότι οι γιατροί μπορούν να σου πουν περισσότερα, αλλά το ότι το γατούλι της μαμάς σου κουνάει την ουρίτσα και την πατούσα του είναι θετικά σημάδια. Στην τουαλέτα πάει κανονικά μόνος του? Ο Κύρος, ο αδέσποτος γατούλης της Σοφίας μετά το χτύπημα είχε πρόβλημα στο να κάνει πιπί του....
Aλλά επανήλθε ευτυχώς.Ο Κύρος, ο αδέσποτος γατούλης της Σοφίας μετά το χτύπημα είχε πρόβλημα στο να κάνει πιπί του....![]()
Σήμερα το απόγευμα τον έβγαλα στην αυλή , και αφού έριξε μια ματιά στον νέο γάτο , και του έκανε χχχ το σποράκι , έφυγε.
Βγήκα και τον έψαξα , αλλά δεν τον βρήκα πουθενά.Πρέπει να του δίνω αντιβίωση , και σε 10 μέρες να του κόψω τα ράμματα.Που να αλητεύει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool