Αφήσατε ποτέ ένα βιβλίο σας να ταξιδέψει;

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
moukelis σε ευχαριστω για τις ετικετες :D
Νικουλαααααααα θα παμε και εμεις στο meetup? Πότε ειναι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moukelis σε ευχαριστω για τις ετικετες :D
Νικουλαααααααα θα παμε και εμεις στο meetup? Πότε ειναι???
Παρακαλώ!:)
Το δικό σας είναι την Τρίτη,στις 8 Ιουλίου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλώ!:)
Το δικό σας είναι την Τρίτη,στις 8 Ιουλίου.

tnanks ! ελπιζουμε με την Νικι να τα καταφερομε κ να παμε! :D

Εμεις θα παμε :)το θεμα ειναι να πεισουμε και την Δωρα να ερθει:up:
Θελω να κανω και την πρωτη μου απελευθερωση...Δωρα:D:D:D

εγω σημερα θα παω να κανω την πρωτη μου απελευθερωση
Δωρααααααααααααααα θα ερθεις??????????????? :D

Παιδιά μου,το προσπαθώ.Είμαι και εργαζόμενη γατομητέρα και πρέπει να ταξιδέψω αυθημερόν.Αλλά σας εγγυώμαι ότι θα κάνω την καλύτερή μου προσπάθεια!:)Τι θα αφησω τη niki να κάνει την πρώτη της απελευθέρωση μόνη της;Νιαρ που θα το αφησεις τελικά;

Αμέ , πηρα ενα τεραστιο με τα προστατευόμενα παρκα ανα τον κόσμο κι εβλεπα καταπληκτικά τοπια με ζωα ααααχχχ καποτε θα παω σε ολα αυτα

Θα ήθελα να βρω παντως κανένα συστημα γατοcrossing παντως που το ενα γατακι να το αφηνεις και να ταξιδευει σε χερια καλων ανθρώπων που ολοι να το χαιδέυουν και να το περιποιοούνται και να το χαιρονται σαν ενα βιβλίο

Θα ήθελα να βρω παντως κανένα συστημα γατοcrossing παντως που το ενα γατακι να το αφηνεις και να ταξιδευει σε χερια καλων ανθρώπων που ολοι να το χαιδέυουν και να το περιποιοούνται και να το χαιρονται σαν ενα βιβλίο
:lol::lol::lol:Μακαρι να υπήρχε...:lol::lol::lol:

Να μια πολυ ωραια σκεψη:up: μακαρι να ηταν εφαρμοσιμη;):lol::lol::lol:

Πάντως νομίζω ότι το χειρότερο μέλος του bookcrossing στον κόσμο όλο είμαι εγώ..Ούτε απελευθέρωσα,ούτε έχω πάρει κανένα, ούτε έχω πάει σε συνάντηση μμμ και το χειρότερο δεν διαβάζω βιβλία..Αλλά θέλω να βάλω στο παιγνίδι τους δικούς μου ου είναι βιβλιοφάγοι!!!Εγώ θα κάνω όλες τις διαδικασίες και αυτοί απλά θα διαβάζουν..

Γιασμίν, το γατοcrossing είναι φοβερή ιδέα...ελπίζω να βγει κάτι από αυτό!!!

Παιδιά μου,το προσπαθώ.Είμαι και εργαζόμενη γατομητέρα και πρέπει να ταξιδέψω αυθημερόν.Αλλά σας εγγυώμαι ότι θα κάνω την καλύτερή μου προσπάθεια!:)Τι θα αφησω τη niki να κάνει την πρώτη της απελευθέρωση μόνη της;Νιαρ που θα το αφησεις τελικά;

Το αφησα σημερα το μεσημερι στο ΚΟΣΜΟΣ ,ειχε πολυ κοσμο... αχ ελπιζω να πεσει σε καλα χερια :P καλε λες κ αφησα παιδι εκανα,...σκεφτομουν μετα ποιος θα το παρει, αν θα το διαβασει , αν θα το πεταξει -παραστησει.... κλπ κλπ :redface:

H συναντηση των Αθηναιων εγινε χωρις...γατομαμαδες!!Μιλησα σε ολα τα νεα μελη(σχεδον) και εψαχνα με αγωνια τη Γεωργια αλλα δε φανηκε κανεις:( Ετσι κατεληξα να λεω τις περιπετειες της Leia παρεα με τη stangeemily που μου ελεγε τα δικα της για το Μπορχες.Ελπιζω την επομενη φορα να εμφανιστει καποιος και εγω υποσχομαι να ερθω σε γατοσυναντηση στην Αθηνα!Παντως νομιζω οτι εψησα κανα δυο bookcrossers που εχουν γατες να ερθουν κατα δω...

H συναντηση των Αθηναιων εγινε χωρις...γατομαμαδες!!Μιλησα σε ολα τα νεα μελη(σχεδον) και εψαχνα με αγωνια τη Γεωργια αλλα δε φανηκε κανεις:( Ετσι κατεληξα να λεω τις περιπετειες της Leia παρεα με τη stangeemily που μου ελεγε τα δικα της για το Μπορχες.Ελπιζω την επομενη φορα να εμφανιστει καποιος και εγω υποσχομαι να ερθω σε γατοσυναντηση στην Αθηνα!Παντως νομιζω οτι εψησα κανα δυο bookcrossers που εχουν γατες να ερθουν κατα δω...
μπράβο έστω και 2 κέρδος είναι:lol::lol::lol:

Αχ γιατί μωρε...Μπορεί κάτι να της έτυχε,κρίμα πάντως.Είχατε πολύ κόσμο;
Νιάρρρ μην ανησυχείς,εγώ που τα άφησα τα πρώτα μου στη Γαλλία και δεν τα έπιασε κανεις;Και βιβλίο μου έχουν πετάξει,αλλά ήταν τυχερό και το βρήκε δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας και έγραψε και άρθρο.:up:

Χτες είχα τη χαρά να βρεθώ στο Θεσσαλονικιώτικο meetup.ΠΟΛΥΣ κόσμος!!!Εκτός από τους παλιούς κι αγαπημένους,γνώρισα και τις γατομαμάδες(Νιαρρρ σου έβαλα απουσία:P) και πολύ χάρηκα,αν και δεν προλάβαμε να τα πούμε!Άλλη φορά να με γραπώνετε απο νωρίς,γιατί δεν κόβω την πάρλα άμα βλέπω πολύ κόσμο!:lol:Ήταν υπέροχα πάντως,ήρθε κι ο Σερβετάς αργότερα και έμαθα ότι είχαν πολύ γέλιο.Άντε και στου Αυγούστου!:D

Διαβασα τα νεα σας στο φορουμ του bookcrossing και ομολογω οτι ζηλεψα λιγακι,καθοτι δεν εχω παρευρεθει ποτε σε συναντηση των Βορειων.Ισως στου Αυγουστου που θα εχω και αδεια...
Ασχετο..ρε φιλεναδα..τι υπογραφη ειναι αυτη?Πιο τεραστια δεν μπορουσες να την κανεις τη Μοιρα?Παει ο καημενος ο Σειριουκος..

Χτες είχα τη χαρά να βρεθώ στο Θεσσαλονικιώτικο meetup.ΠΟΛΥΣ κόσμος!!!Εκτός από τους παλιούς κι αγαπημένους,γνώρισα και τις γατομαμάδες(Νιαρρρ σου έβαλα απουσία:P) και πολύ χάρηκα,αν και δεν προλάβαμε να τα πούμε!Άλλη φορά να με γραπώνετε απο νωρίς,γιατί δεν κόβω την πάρλα άμα βλέπω πολύ κόσμο!:lol:Ήταν υπέροχα πάντως,ήρθε κι ο Σερβετάς αργότερα και έμαθα ότι είχαν πολύ γέλιο.Άντε και στου Αυγούστου!:D

και γω μου βαλα απουσια! :mad::(:cry: ενα μεγααααλο Χ ,αλλα αμα μπλεξεις με δικηγορο.... αντε ξεμπερδεψε.Μετα δεν με βαστουσαν τα ποδια μου ημουν πτωμα.
ελπιζω και ευχομαι να βρεθουμε τον Αυγουστο, και γιατι οχι, νωριτερα!

και γω μου βαλα απουσια! :mad::(:cry: ενα μεγααααλο Χ ,αλλα αμα μπλεξεις με δικηγορο.... αντε ξεμπερδεψε.Μετα δεν με βαστουσαν τα ποδια μου ημουν πτωμα.
ελπιζω και ευχομαι να βρεθουμε τον Αυγουστο, και γιατι οχι, νωριτερα!
Τον Αύγουστο καλή μου δεν θα έρθω στην Θεσσαλονίκης,γιατί θα ετοιμάζομαι για τη μετακόμιση...:/:Αλλά θα προσπαθήσω να ανέβω ξανά πριν φύγω.:)

Ημουν και εγω για πρωτη φορα στην συναντηση του bookcrossing.Περασα πολυ ωραια ειχε πολυ κοσμο ,γνωρισα καποια μελη αλλα τοσα που ειναι θελω τουλαχιστον πεντε συναντησεις για να τους γνωρισω ολους.:lol:
Εκανα και την πρωτη μου απελευθερωση και πηρα και εγω ενα βιβλιο:D
Τον Σερβετα δεν τον προλαβα γιατι με την Ζηνα φυγαμε κατα τις 11.
Για την συναντηση του Αυγουστου επιφυλασομαι λογω διακοπων αλλα του Σεπτεμβριου σιγουρα θα παω.Ασε που θα εχουν επιστρεψει και καποια δικα μας μελη που εχουν επισης γραφτει στο bookcrossing αλλα τωρα απουσιαζουν λογω διακοπων .Οποτε θα παραβρεθουμε ως mycat Θεσ/νικης.Και απ'οτι ειδα πολλοι ξερουν το φορουμ μας και μαλλον το παρακολουθουν σαν επισκεπτες.:up:
Και ειχα και μια απροσμενη συναντηση ,ενα απο τα παλια μελη του
Bookcrossing ειναι ενας συμφοιτητης μου απο το πανεπιστημιο και ειχα να τον δω απο το'93 που επερνα πτυχειο.:DΕιναι αυτο που λενε βουνο με βουνο δεν σμιγει......:lol:
Moukelis ελπιζω να ανεβεις και παλι συντομα για να τα πουμε σαν γατοπαρεα και να εχουμε και αφθονο χρονο στην διαθεση μας:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back