NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Νικουλαααααααα θα παμε και εμεις στο meetup? Πότε ειναι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Παρακαλώ!moukelis σε ευχαριστω για τις ετικετες
Νικουλαααααααα θα παμε και εμεις στο meetup? Πότε ειναι???

Το δικό σας είναι την Τρίτη,στις 8 Ιουλίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρακαλώ!
Το δικό σας είναι την Τρίτη,στις 8 Ιουλίου.
tnanks ! ελπιζουμε με την Νικι να τα καταφερομε κ να παμε!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το θεμα ειναι να πεισουμε και την Δωρα να ερθει
Θελω να κανω και την πρωτη μου απελευθερωση...Δωρα

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δωρααααααααααααααα θα ερθεις???????????????

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι θα αφησω τη niki να κάνει την πρώτη της απελευθέρωση μόνη της;Νιαρ που θα το αφησεις τελικά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ήθελα να βρω παντως κανένα συστημα γατοcrossing παντως που το ενα γατακι να το αφηνεις και να ταξιδευει σε χερια καλων ανθρώπων που ολοι να το χαιδέυουν και να το περιποιοούνται και να το χαιρονται σαν ενα βιβλίο

Μακαρι να υπήρχε...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήθελα να βρω παντως κανένα συστημα γατοcrossing παντως που το ενα γατακι να το αφηνεις και να ταξιδευει σε χερια καλων ανθρώπων που ολοι να το χαιδέυουν και να το περιποιοούνται και να το χαιρονται σαν ενα βιβλίο
Να μια πολυ ωραια σκεψη
μακαρι να ηταν εφαρμοσιμη

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιασμίν, το γατοcrossing είναι φοβερή ιδέα...ελπίζω να βγει κάτι από αυτό!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά μου,το προσπαθώ.Είμαι και εργαζόμενη γατομητέρα και πρέπει να ταξιδέψω αυθημερόν.Αλλά σας εγγυώμαι ότι θα κάνω την καλύτερή μου προσπάθεια!Τι θα αφησω τη niki να κάνει την πρώτη της απελευθέρωση μόνη της;Νιαρ που θα το αφησεις τελικά;
Το αφησα σημερα το μεσημερι στο ΚΟΣΜΟΣ ,ειχε πολυ κοσμο... αχ ελπιζω να πεσει σε καλα χερια
καλε λες κ αφησα παιδι εκανα,...σκεφτομουν μετα ποιος θα το παρει, αν θα το διαβασει , αν θα το πεταξει -παραστησει.... κλπ κλπ 
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ετσι κατεληξα να λεω τις περιπετειες της Leia παρεα με τη stangeemily που μου ελεγε τα δικα της για το Μπορχες.Ελπιζω την επομενη φορα να εμφανιστει καποιος και εγω υποσχομαι να ερθω σε γατοσυναντηση στην Αθηνα!Παντως νομιζω οτι εψησα κανα δυο bookcrossers που εχουν γατες να ερθουν κατα δω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
μπράβο έστω και 2 κέρδος είναιH συναντηση των Αθηναιων εγινε χωρις...γατομαμαδες!!Μιλησα σε ολα τα νεα μελη(σχεδον) και εψαχνα με αγωνια τη Γεωργια αλλα δε φανηκε κανειςΕτσι κατεληξα να λεω τις περιπετειες της Leia παρεα με τη stangeemily που μου ελεγε τα δικα της για το Μπορχες.Ελπιζω την επομενη φορα να εμφανιστει καποιος και εγω υποσχομαι να ερθω σε γατοσυναντηση στην Αθηνα!Παντως νομιζω οτι εψησα κανα δυο bookcrossers που εχουν γατες να ερθουν κατα δω...

moukelis
Επιφανές μέλος
Νιάρρρ μην ανησυχείς,εγώ που τα άφησα τα πρώτα μου στη Γαλλία και δεν τα έπιασε κανεις;Και βιβλίο μου έχουν πετάξει,αλλά ήταν τυχερό και το βρήκε δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας και έγραψε και άρθρο.

moukelis
Επιφανές μέλος
) και πολύ χάρηκα,αν και δεν προλάβαμε να τα πούμε!Άλλη φορά να με γραπώνετε απο νωρίς,γιατί δεν κόβω την πάρλα άμα βλέπω πολύ κόσμο!
Ήταν υπέροχα πάντως,ήρθε κι ο Σερβετάς αργότερα και έμαθα ότι είχαν πολύ γέλιο.Άντε και στου Αυγούστου!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ασχετο..ρε φιλεναδα..τι υπογραφη ειναι αυτη?Πιο τεραστια δεν μπορουσες να την κανεις τη Μοιρα?Παει ο καημενος ο Σειριουκος..
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες είχα τη χαρά να βρεθώ στο Θεσσαλονικιώτικο meetup.ΠΟΛΥΣ κόσμος!!!Εκτός από τους παλιούς κι αγαπημένους,γνώρισα και τις γατομαμάδες(Νιαρρρ σου έβαλα απουσία) και πολύ χάρηκα,αν και δεν προλάβαμε να τα πούμε!Άλλη φορά να με γραπώνετε απο νωρίς,γιατί δεν κόβω την πάρλα άμα βλέπω πολύ κόσμο!
Ήταν υπέροχα πάντως,ήρθε κι ο Σερβετάς αργότερα και έμαθα ότι είχαν πολύ γέλιο.Άντε και στου Αυγούστου!
![]()
και γω μου βαλα απουσια!

:cry: ενα μεγααααλο Χ ,αλλα αμα μπλεξεις με δικηγορο.... αντε ξεμπερδεψε.Μετα δεν με βαστουσαν τα ποδια μου ημουν πτωμα.ελπιζω και ευχομαι να βρεθουμε τον Αυγουστο, και γιατι οχι, νωριτερα!
moukelis
Επιφανές μέλος
Τον Αύγουστο καλή μου δεν θα έρθω στην Θεσσαλονίκης,γιατί θα ετοιμάζομαι για τη μετακόμιση...και γω μου βαλα απουσια!:cry: ενα μεγααααλο Χ ,αλλα αμα μπλεξεις με δικηγορο.... αντε ξεμπερδεψε.Μετα δεν με βαστουσαν τα ποδια μου ημουν πτωμα.
ελπιζω και ευχομαι να βρεθουμε τον Αυγουστο, και γιατι οχι, νωριτερα!
Αλλά θα προσπαθήσω να ανέβω ξανά πριν φύγω.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εκανα και την πρωτη μου απελευθερωση και πηρα και εγω ενα βιβλιο

Τον Σερβετα δεν τον προλαβα γιατι με την Ζηνα φυγαμε κατα τις 11.
Για την συναντηση του Αυγουστου επιφυλασομαι λογω διακοπων αλλα του Σεπτεμβριου σιγουρα θα παω.Ασε που θα εχουν επιστρεψει και καποια δικα μας μελη που εχουν επισης γραφτει στο bookcrossing αλλα τωρα απουσιαζουν λογω διακοπων .Οποτε θα παραβρεθουμε ως mycat Θεσ/νικης.Και απ'οτι ειδα πολλοι ξερουν το φορουμ μας και μαλλον το παρακολουθουν σαν επισκεπτες.

Και ειχα και μια απροσμενη συναντηση ,ενα απο τα παλια μελη του
Bookcrossing ειναι ενας συμφοιτητης μου απο το πανεπιστημιο και ειχα να τον δω απο το'93 που επερνα πτυχειο.
Ειναι αυτο που λενε βουνο με βουνο δεν σμιγει......
Moukelis ελπιζω να ανεβεις και παλι συντομα για να τα πουμε σαν γατοπαρεα και να εχουμε και αφθονο χρονο στην διαθεση μας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool