Αφήσατε ποτέ ένα βιβλίο σας να ταξιδέψει;

Διαβασα τα νεα σας στο φορουμ του bookcrossing και ομολογω οτι ζηλεψα λιγακι,καθοτι δεν εχω παρευρεθει ποτε σε συναντηση των Βορειων.Ισως στου Αυγουστου που θα εχω και αδεια...
Ασχετο..ρε φιλεναδα..τι υπογραφη ειναι αυτη?Πιο τεραστια δεν μπορουσες να την κανεις τη Μοιρα?Παει ο καημενος ο Σειριουκος..
Έγινε λάθος από το photobucket,και προσπαθώ να το διορθώσω αλλά δεν δέχεται τις αλλαγές...:/:Να πας να μας πεις άμα σ'αρεσει ο βόρειος αέρας!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bookcrossing-συναντηση Αυγουστου

Ετσι για να μην ξεχνιομαστε,αυτην την Κυριακη,στις 3 το μεσημερι,στο καφε Sonsie(στην οδο Διομηδειας,καθετη της Ερμου) θα γινει η συναντηση των Αθηναιων bookcrossers.Οσοι θελετε να μαθετε απο κοντα λεπτομερειες για τις βιβλιοαπελευθερωσεις,ελατε να γνωριστουμε!!!!!!!Εγω σιγουρα θα ειμαι εκει....:D

Ασχετη σημειωση: ΕΕΕΕ moukelis?Πως με βλεπεις?Καλα το παω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα ρε κοριτσια τα μειλ που μου ρχονται τις τελευταιες μερες, με ανακοινωση για βιβλια που ελευθερωθηκαν ειναι καπως ετσι ????΅ΕΡ΅???Ρ?Σ??Α?? και δεν φαινονται και οι φωτογραφιες :(

H αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια το σαιτ εχει αλλαξει καποια πραγματα τα οποια εχουν δημιουργησει αναλογα προβληματα σε αρκετους χρηστες.Επειδη ομως εγω δεν κατεχω και πολλα απο υπολογιστες,δες εδω για να διαφωτιστεις
https://www.bookcrossing.com/forum/28/5596921/30
ή γενικοτερα στο ελληνικο φορουμ..

ντρέπομαι που το λέω αλλά έχω γραφτεί στο μπουκκροσιν πριν από 5 χρονια.. λαμβάνω ακόμα μειλ αλλά δεν θυμάμαι το νικ μου πια... ούτε το πασσ

Ελα την Κυριακη για καφεδακι να τα πουμε απο κοντα και να δουμε αν γινεται κατι για αυτο ή πρεπει να ξαναγραφτεις με αλλο nickname..

Δυστηχώς ΄μέχρι να πιάσουν τα κρύα τα κυριακάτικα μεσημέρια είναι κλεισμένα για θάλασσα από το φίλο μου και το σοι του.

Θα δω αν μπορέσω να τους το κάνω πρωί ώστε να έχω γυρίσει. (αν και σε αυτή τη περίπτωση θα σκάσω μύτη με τα αλάτια...)

κι όμως ένα κυριακάτικο μεσημέρι θα ήθελα να χαλαρώνω. ποτέ πριν δεν πήγαινα για μπάνιο κυριάκή. και τώρα κάθε κυριακή με τρέχουν ναύπλιο, δρέπανο, τολό....

Ελα μωρε με τα αλατια!!!Συνηθως καθομαστε μεχρι αργα και σχεδον κανεις δεν ειναι στην ωρα του.Το ακαδημαικο...τεταρτο το τηρουμε παντα..

να κάνω μια ερώτηση; είχα γραφτεί στο μπουκκροσιν.κομ τότε δεν υπήρχε ελληνική σελίδα και ενημερωνόμουν από το αμερικάνικο για το τι ετρεχε στην αθήνα. θα πρέπει να γραφτώ στο ελληνικό πάλι ή θα ισχύει ο παλιός κωδικός; (θα κάνω ανάκτηση από το μπουκκροσιν.κομ)

Ισχυει ο παλιος κωδικος,αν δεν κανω λαθος,αφου στα ελληνικα υπαρχει μονο το φορουμ συζητησεων.Το υπολοιπο σαιτ ειναι στα αγγλικα.

οκ κατάλαβα ευχαριστώ

βρήκα και το παςς μου :) τόχα σημειωμένο μαζί με τους υπόλοιπους κωδικούς μου

σαν stevigr μπαινω εκεί μεσα :) τόχα ξεχάσει

Αθηναιοι bookcrossers αγρυπνειτε:Αθηναϊκό meetup την Κυριακή,31 Αυγούστου!:)

Με πολυ "περηφανεια";) σας ανακοινωνω οτι θα κανω σημερα την δευτερη μου απελευθερωση στο bookcrossing. Προκειται για ενα βιβλιο που το πηρα απο την συναντηση που εγινε στην Θεσ/νικη τον Ιουλιο.Και ειναι το Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ του Luis Fernando Verissimo.Eιναι ενα ατυνομικο μυθιστορημα ενος βραζηλιανου συγραφεα.Λιγο σουρεαλιστικο και μακαβριο.Θα το χαρακτηριζα μαλλον μετριο.:hmm:
Θα το απελευθερωσω σημερα 5/9 περιπου στις 20.30 στο καφε Βazaar στην πλατεια Αθωνος.Οσοι ενδιαφερεστε προσελθετε.:D

Niki ειδες για το challenge με τα αστυνομικα;Μιας κι εχεις αστυνομικο,μπορεις να συμμετεχεις!:D

τι καλά,σκέφτεσαι να πας στη συνάντηση το άλλο Σάββατο που θα γίνει στο Βόλο;

τι καλά,σκέφτεσαι να πας στη συνάντηση το άλλο Σάββατο που θα γίνει στο Βόλο;
Για μενα πηγαινε αυτο;Γιατι ειναι αδυνατον,ειναι 20 ωρες για να παω κι αλλες τοσες για να ερθω...Αλλα τα παιδια απο οσο ξερω θα νοικιασουν πουλμανακι,οποτε σπευσατε!:up:

Είχα κάνει το ίδιο με ένα βιβλίο όταν σπούδαζα στη Γαλλία. Εκεί μιλούν για "απελευθέρωση" των βιβλίων από την ακινησία και τη σκόνη της βιβλιοθήκης. Απελευθέρωσα κι εγώ το αγαπημένο μου βιβλίο στο παγκάκι ενός πάρκου αφού το στόλισα και του φόρεσα και αδιάβροχο. Δεν βρήκα ποτέ ανακοίνωση οτι κάποιος το βρήκε, αλλά φαντάστηκα μια όμορφη ιστοριά για να καλύψω το κενό.
Και τώρα σκέφτομαι οτι μετα από πολλά χρόνια μπορεί ο κύκλος να ξανακλείσει και το βιβλίο μου να με ξαναβρεί

Για μενα πηγαινε αυτο;Γιατι ειναι αδυνατον,ειναι 20 ωρες για να παω κι αλλες τοσες για να ερθω...Αλλα τα παιδια απο οσο ξερω θα νοικιασουν πουλμανακι,οποτε σπευσατε!:up:
όχι :lol:,για τη Νίκη πήγαινε,:lol: αλλά μέχρι να το στείλω με πρόλαβες.

Είχα κάνει το ίδιο με ένα βιβλίο όταν σπούδαζα στη Γαλλία. Εκεί μιλούν για "απελευθέρωση" των βιβλίων από την ακινησία και τη σκόνη της βιβλιοθήκης. Απελευθέρωσα κι εγώ το αγαπημένο μου βιβλίο στο παγκάκι ενός πάρκου αφού το στόλισα και του φόρεσα και αδιάβροχο. Δεν βρήκα ποτέ ανακοίνωση οτι κάποιος το βρήκε, αλλά φαντάστηκα μια όμορφη ιστοριά για να καλύψω το κενό.
Και τώρα σκέφτομαι οτι μετα από πολλά χρόνια μπορεί ο κύκλος να ξανακλείσει και το βιβλίο μου να με ξαναβρεί
Το ίδιο είναι,κι εμεις το ιδιο κανουμε!Δεν θα πρεπει να αποθαρρυνεσαι,μπορει να το βρηκε καποιος που δεν ειχε ποσβαση στο ιντερνετ,ή δεν ηξερε απο υπολογιστες.Και που ξερεις,μπορει το βιβλιαρακι σου ακομα να ταξιδευει.Το ειχες καταχωρισει;

όχι :lol:,για τη Νίκη πήγαινε,:lol: αλλά μέχρι να το στείλω με πρόλαβες.
Ναι παιδι μου,ειμαι ο Λουκυ Λουκ του πληκτρολογιου!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back