Voula
Διάσημο μέλος
(για να το πάρω) και
β) βρήκα στην βιβλιοθήκη μου ένα βιβλίο εις διπλουν. Είανι το '8 φορές το δακτυλίδι' της Ισμήνης Καπάνταη.
Να στο στείλω να το διαβάσεις και μετά να πάει για bookcrossing ?
Αν το θέλεις, πες μου δ/νση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Catlover καλως μας ήρθες!Γιατι καλε να σου στειλει κανεις;Βγες για κυνηγι!Πηγαινε εκει που λεει go hunting και βρες την πολη και την περιοχη σου.Θα σου δειξει που και ποτε απελευθερωθηκαν βιβλια,ολο και καποιο ωραιο μπορει να πιασεις!Επισης,μπορεις να παρεις και να αφησεις οσα θες απο μια ζωνη!
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ειναι πολυ γλυκο...Περιμενω εντυπωσεις!![]()
Πολυ γλυκο παραμυθακι!
Κανει και για μικρους αλλα και για μεγαλους
Και πολλες ωραιες ιδεες για γατοονοματα!
Διαβαζεται φυσικα σε λιγοτερο απο μια ωρα.

moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κανονιζουν συναντηση την τριτη 11 Νοεμβριου στις 9 το βραδυ φυσικα στο καφε Bazaar στην πλατεια Αθωνος.Ακομη δεν εχω αποφασισει αν θα παω.Απανταχου Θεσσαλονικιες(και Βορειοελλαδιτισες) μελη του bookcrossing τι λετε?

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου ηρθε π.μ σημερα απο το bookcrossing.Κανονιζουν συναντηση την τριτη 11 Νοεμβριου στις 9 το βραδυ φυσικα στο καφε Bazaar στην πλατεια Αθωνος.Ακομη δεν εχω αποφασισει αν θα παω.Απανταχου Θεσσαλονικιες(και Βορειοελλαδιτισες) μελη του bookcrossing τι λετε?
![]()
Αν δεν τυχει κατι εγω θελω να παω...

moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Σήμερα έλαβα για δώρο Χριστουγέννων το βιβλιαράκι που σας προτείνω εδώ (εννοείται ότι το διάβασα ήδη!
) Το ταξίδι με το βιβλίο αυτό δεν είναι και πολύ μακρινό, μια σταλίτσα είναι, αλλά είναι τόσο ευχάριστο που δεν θα μετανιώσετε την αγορά του.
Συγγραφέας Daisy Hay, μετάφραση (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) Ηρώ Τριάντη, εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ.
εξώφυλλο και οπισθόφυλλο:
Συνημμένα
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι συνάδελφοί μου στη δουλειά με κάποιον τρόπο, άγνωστο πως, έχουν καταλάβει ότι λατρεύω τις γάτες
Σήμερα έλαβα για δώρο Χριστουγέννων το βιβλιαράκι που σας προτείνω εδώ (εννοείται ότι το διάβασα ήδη!)
Το ταξίδι με το βιβλίο αυτό δεν είναι και πολύ μακρινό, μια σταλίτσα είναι, αλλά είναι τόσο ευχάριστο που δεν θα μετανιώσετε την αγορά του.
Συγγραφέας Daisy Hay, μετάφραση (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) Ηρώ Τριάντη, εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ.
για αυτό το βιβλίο μου έλεγαν αλλά δεν θυμόντουσαν λεπτομέρειες, για να το πάρω.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οι συνάδελφοί μου στη δουλειά με κάποιον τρόπο, άγνωστο πως, έχουν καταλάβει ότι λατρεύω τις γάτες
Σήμερα έλαβα για δώρο Χριστουγέννων το βιβλιαράκι που σας προτείνω εδώ (εννοείται ότι το διάβασα ήδη!)
Το ταξίδι με το βιβλίο αυτό δεν είναι και πολύ μακρινό, μια σταλίτσα είναι, αλλά είναι τόσο ευχάριστο που δεν θα μετανιώσετε την αγορά του.
Στελλα βρηκα το βιβλιαρακι που λες εδω https://www.kritiki.gr/content/bookDetails.asp?BookID=2424
Αλλα τα 69 Ευρω μου φανηκαν λιγο ακριβα.Ισως επειδη ειναι εξι βιβλιαρακια μαζι.Πιθανον να πωλουνται και μεμονωμενα.
Παντος ειναι μια καλη ιδεα για δωρακι σε γατοφιλο!

Μια αλλη προταση που εχω για δωρο σε γατοφιλο ειναι ενα λευκωμα για γατες που βρηκα την προηγουμενη βδομαδα στον Μαλλιαρη.Ειχα παει συγκεκριμενα στο καταστημα της Σταυρουπολης Θεσ/νικης απεναντι απο την Μονη Λαζαριστων, για να διαλεξω καποια βιβλια για δωρα.Και ειδα στις προσφορες οτι εχουν το λευκωμα ΓΑΤΕΣ(εκδοσεις Μαλλιαρη) μολις
5 Ευρω!!! Φυσικα και το πηρα δωρο στον εαυτο μου

.Εχει πολυ ωραιες φωτογραφιες, μικρα κειμενακια και αναφερεται περισσοτερο στις ρατσες.Παντος κατεληξα οτι αυτες που μου αρεσουν περισσοτερο ειναι η Αβυσσηνιας και η Αιγυπτιακη Μαου.
Δειτε το εδω
https://www.malliaris.gr/books/book.asp?id=85.0866
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υπαρχει ενδιαφερον απο τις Θεσσαλονικιες γατομαμαδες να αρχισω και εγω να το σκεφτομαι?

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Παντως περασαμε,οπως παντα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε και του χρονου..
moukelis
Επιφανές μέλος

Και του χρονου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool