Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!!:lol::lol::lol::lol:
οτι να ναι...:blink::blink:
σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη?:rolleyes:

:lol::lol: δεν πειραζει!:P
οχι δεν μου φανηκε δηθεν..:hmm:απλα νομιζω οτι ηταν καπως σκοτεινη..:hmm: και να σημειωσω βεβαιως βεβαιως οτι μου φανηκε οτι τον Edward τον παρακαναν ασπρο αυτη τη φορα!:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και να σημειωσω βεβαιως βεβαιως οτι μου φανηκε οτι τον Edward τον παρακαναν ασπρο αυτη τη φορα!:P:lol:
Σιμώνη την κατέβασες την ταινία για να την δεις;
Γιατί στο σινεμά φαινόταν οκ, ενώ αυτό που κατέβασα ήταν όντως πολύ άσπρος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιμώνη την κατέβασες την ταινία για να την δεις;
Γιατί στο σινεμά φαινόταν οκ, ενώ αυτό που κατέβασα ήταν όντως πολύ άσπρος!

την ειδα πρωτη φορα στο cinema και την ιδια μερα την κατεβασα και απο το σπιτι!:redface::P οντως στην ''κατεβασμενη'' ηταν ακομα πιο ασπρος..αλλα και στο cinema μου φανηκε πιο ασπρος απο την πρωτη ταινια..:hmm::hmm:και μαλιστα με ποιο εντονες γωνιες και μαυρους κυκλους...:P βεβαια και παλι κουκλος ητανε! :inlove:

:lol::lol: δεν πειραζει!:P
οχι δεν μου φανηκε δηθεν..:hmm:απλα νομιζω οτι ηταν καπως σκοτεινη..:hmm: και να σημειωσω βεβαιως βεβαιως οτι μου φανηκε οτι τον Edward τον παρακαναν ασπρο αυτη τη φορα!:P:lol:

κι εμενα μου φανηκε οτι τον εκαναν και καταλευκο και πιο μοντελε...:/::/:
απλα θωρω οτι το πρωτο ηταν πιο κοντα στο βιβλιο και ηταν πιο νορμαλ, ενω μετα τον κακο χαμο που εγινε με το γυναικειο πληθυσμο εδωσαν εμφαση στο να τον κανουν πολυ πιο "γκομενο"..απο λεπτομερειες φαινεται..την ωρα που πλησιαζει πχ την χαζοβιολα και τον φυσαει ενας αερας (που δεν φυσαει κανεναν αλλον) μονο και μονο για να αναστεναξει το κοριτσομανι..;);) και τα πλανα της καμερας πανω του, και τα φιλτρα που εχουν χρησιμοποιησει για να φαινεται πιο παραμυθενιος...καταλαβες τι εννοω!!;):lol:

κι εμενα μου φανηκε οτι τον εκαναν και καταλευκο και πιο μοντελε...:/::/:
απλα θωρω οτι το πρωτο ηταν πιο κοντα στο βιβλιο και ηταν πιο νορμαλ, ενω μετα τον κακο χαμο που εγινε με το γυναικειο πληθυσμο εδωσαν εμφαση στο να τον κανουν πολυ πιο "γκομενο"..απο λεπτομερειες φαινεται..την ωρα που πλησιαζει πχ την χαζοβιολα και τον φυσαει ενας αερας (που δεν φυσαει κανεναν αλλον) μονο και μονο για να αναστεναξει το κοριτσομανι..;);) και τα πλανα της καμερας πανω του, και τα φιλτρα που εχουν χρησιμοποιησει για να φαινεται πιο παραμυθενιος...καταλαβες τι εννοω!!;):lol:

ισως επειδη δεν επαιζε πολυ στο new moon και δεν ηθελαν να ξεχαστει!:hmm::P αλλα οπως και να εχει γκομενετος ητανε και παλι!:redface::lol: βεβαια εγω ερωτευτηκα πιο πολυ τον jacob!:redface::rolleyes: ειμαι του μελαχρινου εγω!:rolleyes::lol:

ισως επειδη δεν επαιζε πολυ στο new moon και δεν ηθελαν να ξεχαστει!:hmm::P αλλα οπως και να εχει γκομενετος ητανε και παλι!:redface::lol: βεβαια εγω ερωτευτηκα πιο πολυ τον jacob!:redface::rolleyes: ειμαι του μελαχρινου εγω!:rolleyes::lol:

κι εγω του μικρου ειμαι...μεγαλη fan...:up::up::up::up::up:
εχει και τρελο κορμι..:up::up::up::lol::lol:

taylor-lautner-jacob-black-twilight-photos.jpg

taylor-lautner-photo.jpg

ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Το τελευταιο το διαβασατε; Ποοοοολυ μου αρεσε σε 2 μερες το τελειωσα. Παντως σε σχεση με τα βιβλια οι ταινιες ειναι πολυ κατωτερες, ακομα πιο πολυ η δευτερη. Ασε το αλλο!Στα βιβλια ολα τα βαμπιρ ειναι υπερφυσικα ομορφα, η Ροζαλι πχ σας φαινεται τοοοοοοοοσο ομορφη;:hmm:

Το τελευταιο το διαβασατε; Ποοοοολυ μου αρεσε σε 2 μερες το τελειωσα. Παντως σε σχεση με τα βιβλια οι ταινιες ειναι πολυ κατωτερες, ακομα πιο πολυ η δευτερη. Ασε το αλλο!Στα βιβλια ολα τα βαμπιρ ειναι υπερφυσικα ομορφα, η Ροζαλι πχ σας φαινεται τοοοοοοοοσο ομορφη;:hmm:

εγω τωρα το διαβαζω!:D:D:D παντα νομιζω τα βιβλια ειναι καλυτερα απο τις τανιες..:hmm::hmm: οσα βιβλια εχω διαβασει τα οποια εγιναν ταινια μετα το βιβλιο ηταν κλασεις ανωτερα! σε μια ταινια δεν μπορουν πρωτον να τα δειξουν οοολα και το πιο βασικο στα βιβλια βαζουμε και την δικη μας φαντασια!:redface: τα πλαθουμε οπως θελουμε εμεις!:rolleyes::happy:

κι εγω ταχυτατα το τεςλειωσα!
ειναι πολυ κατω οι ταινιες!!!παααρα πολυ!! τα βιβλια ειναι υπεροχα!!:P

εγω τωρα το διαβαζω!:D:D:D παντα νομιζω τα βιβλια ειναι καλυτερα απο τις τανιες..:hmm::hmm: οσα βιβλια εχω διαβασει τα οποια εγιναν ταινια μετα το βιβλιο ηταν κλασεις ανωτερα! σε μια ταινια δεν μπορουν πρωτον να τα δειξουν οοολα και το πιο βασικο στα βιβλια βαζουμε και την δικη μας φαντασια!:redface: τα πλαθουμε οπως θελουμε εμεις!:rolleyes::happy:

δεν θα μπορουσες να το πεις καλυτερα!!:up::up:

Συμφωνω αποοοοοοοολυτα! Γι'αυτο ναι μεν βλεπω ταινιες βασισμενες σε βιβλια αλλα ξερω οτι δεν πρεπει να περιμενω πολλα!

Κι εγώ αγόρασα χτες την Αγγλική έκδοση της Χαραυγής (Breaking Dawn)
Απομένουν καμιά 100στή σελίδες για να τελειώσω το Eclipse
Διάβασα και αυτό το πρότζεκτ του Midnight Sun που μου είχε πει η Δώρα, είδα και την πρώτη ταινία :D
Εδώ και 2 βδομάδες ζω σε έναν άλλο κόσμο :inlove::inlove: Θέλω τον Edward !!!!!
Επίσης, Σιμώνη, δε με ενθουσιάζει ο Jacob, προτιμώ τα βαμπίρ για... παρηγοριά :D:lol:

Μελινα αμα με προτιμησει θα του πω να περασει μια βολτα κι απο σενα.:P

Μελινα αμα με προτιμησει θα του πω να περασει μια βολτα κι απο σενα.:P

Α μαρή :P:P:P
Βασικά, ο μόνος λόγος που το διαβάζω είναι ο Edward... μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας αυτός... αγάπη άνευ όρων ;) τόσο που παραλίγο να αφήσω στη μέση το New Moon όταν χώρισε την κοπέλα, έπρεπε να ανατρέξω στις επόμενες σελίδες, για να βεβαιωθώ ότι θα επιστρέψει, αλλιώς θα το άφηνα :redface:

Εγω οσο ελειπε τις περνουσα ετσι τις σελιδες,απλα διαβαζα στα γρηγορα μη χασω κατι απο την πλοκη...:lol:

Είστε τρελές:lol::lol::lol::lol:

Μιλαει η γνωστικια.:P:lol:

Εγω οσο ελειπε τις περνουσα ετσι τις σελιδες,απλα διαβαζα στα γρηγορα μη χασω κατι απο την πλοκη...:lol:

Χαίρομαι που το ακούω... δεν είμαι μόνο εγώ παλαβή λοιπόν... :redface::rolleyes:

Οχι καλε,ειμαστε πολλες αλλα σκόρπιες!:lol:

Κι εγώ αγόρασα χτες την Αγγλική έκδοση της Χαραυγής (Breaking Dawn)
Απομένουν καμιά 100στή σελίδες για να τελειώσω το Eclipse
Διάβασα και αυτό το πρότζεκτ του Midnight Sun που μου είχε πει η Δώρα, είδα και την πρώτη ταινία :D
Εδώ και 2 βδομάδες ζω σε έναν άλλο κόσμο :inlove::inlove: Θέλω τον Edward !!!!!
Επίσης, Σιμώνη, δε με ενθουσιάζει ο Jacob, προτιμώ τα βαμπίρ για... παρηγοριά :D:lol:

μπραβο Μελινα!!!:P:Pελα κι εσυ με τις υπολοιπες!!!να γινουμε πολλες!!:up::up:
κι εγω fan του Edward ειμαι αλλα στην ταινια ο ηθοποιος δεν με πεθαινει κιολας!! στο βιβλιο τον ειχα φανταστει πιο τέλειο!!:P
ενω ο μικρος Jacob ειναι ενα κουκλακι στο εργο!!:D:D
να διαβασεις και την σειρα βιβλιων The Southern Vampire Series: Sookie Stackhouse Novels (True Blood λεγεται με λιγα λογια) που ειναι 9 και παμε για το 10ο και ειναι και σειρα και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και οχι τοσο commercial και mainstream οσο το Twiglight!! ειναι και λιγο χιουμοριστικο και εχει και λιγο sex και παραπανω αιμα...:up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back