Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα.
Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Είναι καλά αυτή;

Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη.:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου!:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρητορικη η ερωτηξις;:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Πως τόλμησες; Γρήγορα στην κουζίνα σου!:P:lol::lol:
Χτες που ημουν στην κουζινα μου εκαμα ιπποποταμους-προβατα,ειστε σιγουρες οτι θετε να ξαναπαω;

ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ;

Ρητορικη η ερωτηξις;:lol::lol:
Αυτό ήταν. Απελύθης. Περάσατε από λογιστήριον δι' είσπραξιν αποζημιώσεως.

Πας στο tsilight series,επιλεγεις midnight sun απο τα αριστερα.
Κατω κατω μετα τη δηλωση της εχει λινκ για να το κατεβασεις σε pdf.;)

ευχαριστώ πολύ :kiss::kiss::kiss:

φιλιά και από :greycat: (μάγια)

Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων :lol::lol::lol:

Τς τς τς :rolleyes: πράσινη ανωτερότητα.... :P

ΑΥΤΗ (που αυτιά να βγάλεις, θα πεις ΑΥΤΗ τη διοίκηση, την ΠΡΑΣΙΝΗ, την ΕΞΟΥΣΙΑ) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, το αυτόν επιθυμεί και δι' υμάς. Άκου αυτή. ΑΥΤΕΣ θα λες, στον πληθυντικό: Είναι καλά ΑΥΤΕΣ;

Δώρα, συμμαζέψου! ΑΥΤΕΣ έχουν ξεφύγει εντελώς!:lol::lol::lol: Είναι εποχή ομαδικών απολύσεων:lol::lol::lol:

Ωραια.Ποσο ειναι η αποζημιωση;Μας θελουν κι απο αλλου αν θελετε να ξερετε κιουρια μου.Οριστε μας.Πιασατε μια γκλιτσα και νομιζετε ποια ειστε.ΑΥΤΗ.:mad::lol:

Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''!:up::up::up: χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα!:P καλη μου αναγνωση!:rolleyes::lol:

Μολις εκανα δωρο στον εαυτο μου το 4ο βιβλιο ''Χαραυγη''!:up::up::up: χαλαλι τα 25 ευρω που εσκασα!:P καλη μου αναγνωση!:rolleyes::lol:

Καλη αναγνωση!!:P:P εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα...:lol::lol:

Καλη αναγνωση!

Καλη αναγνωση!!:P:P εγω απο την χαρα μου το τελιωσα σε δυο μερες οταν το πηρα...:lol::lol:

:blink::blink: 2 μερες ολο αυτο???:blink::blink:

το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο!
https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368

Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές...

:):):)

:blink::blink: 2 μερες ολο αυτο???:blink::blink:

ναι ναι!!ετσι κανω οταν μ'αρεσει κατι πολυ!!φαντασου, το 3ο το διαβασα οταν ημουν αρρωστη και το αρχισα το πρωι και το τελειωσα στις 11:30 το βραδυ!!:up::up: αστα ειμαι πολυ βιβλιοφαγος..:P:P:lol:

το επομενο βιβλιο που θα διαβασω ειναι αυτο!
https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108063368

Για να μαθουν ολοι οι γονεις κατοικιδιων ότι... η ανιδιοτελής, δίχως όρια αγάπη έχει πολλές μορφές...

:):):)

ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε?:rolleyes::rolleyes:
ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry:

ειναι αυτο που εγινε ταινια, ε?:rolleyes::rolleyes:
ειχα πλανταξει στο κλαμμα με αυτο το εργο!!:cry::cry:

τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω!:) θα ριξω κλαμα ε?:rolleyes:

τωρα μολις διαβασα οτι εχει γινει και ταινια! θα την κατεβασω σημερα κιολας να την δω!:) θα ριξω κλαμα ε?:rolleyes:

ναι καλε!!σαλος εχει γινει στις προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες!!:up::up:
εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου!:confused: αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ..:lol::lol::lol:
εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!):P:P

εμενα η ταινια η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απο την δευτερη! η δευτερη παραηταν μπουρδα για τα γουστα μου!:confused: αμα ημουν βεβαια 16-17 θα ειχα χαρει πολυ..:lol::lol::lol:
εχεις διαβασει και τα αλλα 3 σωστα? (να σου πω την αληθεια τα βιβλια ειναι πολυυυυ καλυτερα!!!):P:P

καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια!:P:lol: το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει!:P:lol::lol: διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες!:cool::lol: οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ!:rolleyes: τις εχω δει αμετρητες φορες!:redface: ειμαι εθισμενη σας λεω!:redface::lol:

Τα βιβλία είναι πάντα πολύ καλύτερα:P Η ταινία του Έραγκον πχ ήταν ΧΑΛΙΑ. Αντιθέτως τα βιβλία είναι φοβερά:|

καλε για το βιβλιο με το σκυλουνι ελεγα οτι μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει και ταινια!:P:lol: το twilight οχι μονο το εχω δει το εχω λιωσει!:P:lol::lol: διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια σε 10 μερες!:cool::lol: οσο για τις ταινιες εμενα μου αρεσαν και οι 2 πολυ!:rolleyes: τις εχω δει αμετρητες φορες!:redface: ειμαι εθισμενη σας λεω!:redface::lol:

καλα ειμαι στοκος!!!ημουνα δουλεια και εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα και νομιζα οτι ελεγα για το twilight!!!:lol::lol::lol::lol:
οτι να ναι...:blink::blink:
σου αρεσαν και οι 2 ταινιες?δεν σου φανηκε οτι παραειναι δηθεν η δευτερη?:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back