Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τελικα γραφει απο πισω οτι ειναι απο το δισκοκοσμο.Μολις το τελειωσα,ηταν ωραιο,αν και λιγο ψυχεδελικο.:PΘα διαβασω κι αλλα δικα του εν καιρω,μ'αρεσε η γραφη του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει διαβασει κανεις το ''Δεκα ετων, διαζευγμενη'' ?? πρεπει να ειναι πολυ καλο θελω να τοι παρω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερες!
Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο:
https://www.breetanner.com/
Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου.
Ο Πράτσετ είναι αυτός με το δισκόκοσμο; Αυτός δεν είναι που γράφει για παιδιά; ή μάλλον για έφηβους; Μπράβο Δωράκι, παραμένεις έφηβη:clapup::clapup:
Χτες τελείωσα τον χορό των μεταφιεσμένων, της Βαμβουνάκη. Το συνιστώ, γιατί περιγράφει γεγονότα και σκέψεις μας που όλες μας νιώθουμε και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα. Δεν είναι μυθιστόρημα, είναι απλές σκέψεις.

Yeap,τουτος ειναι.Μπα,αυτος ειναι απο τα βαρια μου αναγνωσματα,μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο του Paddington.Του αρκουδου ντε!:P
Χωρις πλακα,μου αρεσει πολυ η παιδικη λογοτεχνια,τη θεωρω πολυ πιο δυσκολη απο οτι η γραφη για ενηλικους.

Λοιπόν. Πριν αρχίσω, έχω να δηλώσω ότι δεν είμαι άνθρωπος :P Είμαι στο πέμπτο βιβλίο που διαβάζω αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζω ακάθεκτη :whistle:

Διάβασα τα 3 βιβλία της σειράς ''Τεμεραίρ'' (το τέταρτο δεν έχει μεταφραστεί ακόμα και το θεωρώ λίγο δύσκολο για να το διαβάσω στα αγγλικά), της Νaomi Novik.
Μιλάει για τους Ναπολεόντειους πολέμους και λέει ότι εκτός από το ναυτικό και το πεζικό, υπήρχε και το εναέριο σώμα. Δηλαδή δράκους με σμηναγό και πλήρωμα. Πολύ πρωτότυπο σαν ιδέα, ίσως το πρώτο βιβλίο σχετικό με ιστορικά γεγονότα που διαβάζω. Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.
1ο βιβλίο: Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑΣ (His Majesty's Dragon)
2ο βιβλίο: ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ (Throne of Jade)
3ο βιβλίο: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΙΟΥ (Black Powder War)
cover_lg.jpg

cover_lg.jpg

cover_lg.jpg

----------------------------------------------------------------------------
Επίσης διάβασα το πρώτο βιβλίο της σειράς ''Σέπτιμους Χιπ'',της Angie Sage. Ο τίτλος είναι ''Μαγεία'' (Magyk). Σήμερα ξεκίνησα το δεύτερο. Λέγεται ''Πτήση'' (Flyte). Aυτά είναι πιο ''ελαφριά'' και έχουν χιούμορ. Ο αδερφός μου που είναι 10 χρονών και γενικά δεν διαβάζει λογοτεχνία, ξεκίνησε τη ''Μαγεία'' και του αρέσει. :)
771-septimusheap.jpg

angie_sage_signed_first_edition_books_collecting_flyte.jpg

Τα συστήνω σε όσους αρέσουν βιβλία σχετικά με μάγους, μυθικά πλάσματα κλπ.

Aυτά. Συγνώμη για το μεγάλο post :redface:

Τώρα διαβάζω το τρίτο βιβλίο, τη Φυσική(Physik) και είναι πολύ καλό. Όμως πρέπει να πω ότι το δεύτερο και το τρίτο βιβλίο έχουν κακή Επιμέλεια-Διόρθωση. Μερικές φορές μπερδεύουν τα ονόματα και τα άρθρα. Οπότε αυτή τη σειρά την προτείνω καλύτερα στα αγγλικά. Δεν είναι δύσκολο το κείμενο, έχω διαβάσει κάποιες σελίδες σε κάποιο σάιτ στα αγγλικά.

Για όσους έχουν διαβάσει και τους άρεσε η βαμπιροτετραλογία :P, προτείνω το Αιώνια δική σου, της Άλισον Νόελ, εκδόσεις Ψυχογιός. Είναι το πρώτο της σειράς και κυκλοφορεί σίγουρα και δεύτερο μέρος;).
Πολύ παρόμοια ιστορία, όμως διαβάζεται τόοοσο εύκολα και γρήγορα(μήπως ο έντουαρντ βρήκε τον αντίπαλο του;:hmm::P).

Για όσους έχουν διαβάσει και τους άρεσε η βαμπιροτετραλογία :P, προτείνω το Αιώνια δική σου, της Άλισον Νόελ, εκδόσεις Ψυχογιός. Είναι το πρώτο της σειράς και κυκλοφορεί σίγουρα και δεύτερο μέρος;).
Πολύ παρόμοια ιστορία, όμως διαβάζεται τόοοσο εύκολα και γρήγορα(μήπως ο έντουαρντ βρήκε τον αντίπαλο του;:hmm::P).

Λεγε μου τετοια!:clapup::clapup::clapup::clapup: τρεχω να το παραγγειλω!:redface:

Επίσης στο ίδιο περίπου μοτίβο διάβασα και το Δάσος με τα χέρια και τα Δόντια, εκδόσεις πλατύπους. Και αυτό ήταν ευκολοδιάβαστο, επίσης με συνέχεια που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ;).

Να το και το δευτερο!:D
https://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22843

Επίσης στο ίδιο περίπου μοτίβο διάβασα και το Δάσος με τα χέρια και τα Δόντια, εκδόσεις πλατύπους. Και αυτό ήταν ευκολοδιάβαστο, επίσης με συνέχεια που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ;).

Πφφ θα μας καταστρεψεις μανδαμ!!:redface::P

Ναι αυτό είναι;). Εγώ πάντως σε 1,5 μέρα το είχα τελειώσει, είναι εξίσου "αγαπησιάρικο" με την ιστορία αγάπης Μπέλλας-Έντουαρντ.;)

Πφφ θα μας καταστρεψεις μανδαμ!!:redface::P

αυτό που είναι δικό μου, γιατί το άλλο είναι δανεικό, μπορώ να στο δανείσω αν θες;)

Το μονο που φοβαμαι ειναι να μην ειναι καμια απομιμηση του Twilight και ξενερωσω!:P:P

Ευχαριστω πολυ αλλα μου αρεσει να τα αγοραζω!:redface: Θελω να τα εχω δικα μου!:redface:

Κι εμένα το ίδιο, απλώς είπα μήπως:redface:.
Πιστεύω ότι θα σου αρέσει σίγουρα :D

Κι εμένα το ίδιο, απλώς είπα μήπως:redface:.
Πιστεύω ότι θα σου αρέσει σίγουρα :D

Ωραια..αν και ειχα σκοπο να ξεκινησω το κοριτσι με το τατουαζ...με εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο και αυτο!:D

Nαι, έτσι μου έχουν πει κι εμένα.;)

Nαι, έτσι μου έχουν πει κι εμένα.;)

Aντε να χειμωνιασει να αρχισω παλι να γινομαι ο γνωστος βιβλιοφαγος!:P

εμένα πάλι το καλοκαίρι μου κάθεται καλύτερα, το χειμώνα αραχνιάζω λίγο :P

εμένα πάλι το καλοκαίρι μου κάθεται καλύτερα, το χειμώνα αραχνιάζω λίγο :P

οχι οχι! χειμωνας , κρυο , εγω χωμενη κατω απο το παπλωμα και να διαβαζω με τις ωωωρες!:P
Το καλοκαιρι κανει πολυ ζεστη για να συγκεντρωθω!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back