moukelis
Επιφανές μέλος
Θα διαβασω κι αλλα δικα του εν καιρω,μ'αρεσε η γραφη του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πράτσετ είναι αυτός με το δισκόκοσμο; Αυτός δεν είναι που γράφει για παιδιά; ή μάλλον για έφηβους; Μπράβο Δωράκι, παραμένεις έφηβηΚαλημερες!
Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο:
https://www.breetanner.com/
Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου.

Χτες τελείωσα τον χορό των μεταφιεσμένων, της Βαμβουνάκη. Το συνιστώ, γιατί περιγράφει γεγονότα και σκέψεις μας που όλες μας νιώθουμε και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα. Δεν είναι μυθιστόρημα, είναι απλές σκέψεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Χωρις πλακα,μου αρεσει πολυ η παιδικη λογοτεχνια,τη θεωρω πολυ πιο δυσκολη απο οτι η γραφη για ενηλικους.
bunny
Περιβόητο μέλος
Είμαι στο πέμπτο βιβλίο που διαβάζω αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζω ακάθεκτη
Διάβασα τα 3 βιβλία της σειράς ''Τεμεραίρ'' (το τέταρτο δεν έχει μεταφραστεί ακόμα και το θεωρώ λίγο δύσκολο για να το διαβάσω στα αγγλικά), της Νaomi Novik.
Μιλάει για τους Ναπολεόντειους πολέμους και λέει ότι εκτός από το ναυτικό και το πεζικό, υπήρχε και το εναέριο σώμα. Δηλαδή δράκους με σμηναγό και πλήρωμα. Πολύ πρωτότυπο σαν ιδέα, ίσως το πρώτο βιβλίο σχετικό με ιστορικά γεγονότα που διαβάζω. Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.
1ο βιβλίο: Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑΣ (His Majesty's Dragon)
2ο βιβλίο: ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ (Throne of Jade)
3ο βιβλίο: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΙΟΥ (Black Powder War)
----------------------------------------------------------------------------
Επίσης διάβασα το πρώτο βιβλίο της σειράς ''Σέπτιμους Χιπ'',της Angie Sage. Ο τίτλος είναι ''Μαγεία'' (Magyk). Σήμερα ξεκίνησα το δεύτερο. Λέγεται ''Πτήση'' (Flyte). Aυτά είναι πιο ''ελαφριά'' και έχουν χιούμορ. Ο αδερφός μου που είναι 10 χρονών και γενικά δεν διαβάζει λογοτεχνία, ξεκίνησε τη ''Μαγεία'' και του αρέσει.
Τα συστήνω σε όσους αρέσουν βιβλία σχετικά με μάγους, μυθικά πλάσματα κλπ.
Aυτά. Συγνώμη για το μεγάλο post

bunny
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
, προτείνω το Αιώνια δική σου, της Άλισον Νόελ, εκδόσεις Ψυχογιός. Είναι το πρώτο της σειράς και κυκλοφορεί σίγουρα και δεύτερο μέρος
.Πολύ παρόμοια ιστορία, όμως διαβάζεται τόοοσο εύκολα και γρήγορα(μήπως ο έντουαρντ βρήκε τον αντίπαλο του;

).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Για όσους έχουν διαβάσει και τους άρεσε η βαμπιροτετραλογία, προτείνω το Αιώνια δική σου, της Άλισον Νόελ, εκδόσεις Ψυχογιός. Είναι το πρώτο της σειράς και κυκλοφορεί σίγουρα και δεύτερο μέρος
.
Πολύ παρόμοια ιστορία, όμως διαβάζεται τόοοσο εύκολα και γρήγορα(μήπως ο έντουαρντ βρήκε τον αντίπαλο του;).
Λεγε μου τετοια!

τρεχω να το παραγγειλω!
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης στο ίδιο περίπου μοτίβο διάβασα και το Δάσος με τα χέρια και τα Δόντια, εκδόσεις πλατύπους. Και αυτό ήταν ευκολοδιάβαστο, επίσης με συνέχεια που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
Πφφ θα μας καταστρεψεις μανδαμ!!

konstans
Περιβόητο μέλος
. Εγώ πάντως σε 1,5 μέρα το είχα τελειώσει, είναι εξίσου "αγαπησιάρικο" με την ιστορία αγάπης Μπέλλας-Έντουαρντ.
konstans
Περιβόητο μέλος
Πφφ θα μας καταστρεψεις μανδαμ!!![]()
αυτό που είναι δικό μου, γιατί το άλλο είναι δανεικό, μπορώ να στο δανείσω αν θες

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Ευχαριστω πολυ αλλα μου αρεσει να τα αγοραζω!
Θελω να τα εχω δικα μου!
konstans
Περιβόητο μέλος
.Πιστεύω ότι θα σου αρέσει σίγουρα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κι εμένα το ίδιο, απλώς είπα μήπως.
Πιστεύω ότι θα σου αρέσει σίγουρα![]()
Ωραια..αν και ειχα σκοπο να ξεκινησω το κοριτσι με το τατουαζ...με εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο και αυτο!

konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Nαι, έτσι μου έχουν πει κι εμένα.![]()
Aντε να χειμωνιασει να αρχισω παλι να γινομαι ο γνωστος βιβλιοφαγος!

konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
εμένα πάλι το καλοκαίρι μου κάθεται καλύτερα, το χειμώνα αραχνιάζω λίγο![]()
οχι οχι! χειμωνας , κρυο , εγω χωμενη κατω απο το παπλωμα και να διαβαζω με τις ωωωρες!

Το καλοκαιρι κανει πολυ ζεστη για να συγκεντρωθω!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool