Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σας :)
Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ;
Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελινακι κι εγω σκεφτομουν να τους ριξω μια ματια αλλα επισης,κανενας γνωστος μου δεν το εχει διαβασει ακομα...

Μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο μιας τριλογιας,Αγωνες Πεινας λεγεται και ειναι της Suzanne Collins και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για οσους διαβαζουν βιβλια τυπου Εραγκον(Χριστινακιιιιιι!),Αστερι του Βορρα,Χαρρυ Ποτερ νομιζω οτι θα σας αρεσει.Εμενα μου το προτεινε ενας φιλος και ξεκοκκαλισα το πρωτο βιβλιο και τωρα παω για το δευτερο("Φωτια").

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει.;)

Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει.;)

εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!!:clapup::clapup: well done!! πες μου γνωμη!!:D:D

Γεια σε όλους! Ένα βιβλίο που είχα λατρέψει μικρή και συνεχίζω να λατρεύω είναι: Το πέρασμα της γάτας Μια μικρή σχετικά ιστορία για ένα αδέσποτο γατάκι που βρίσκει σπίτι και ζει διάφορες περιπέτειες. Είναι κυρίως για παιδιά,πρώτη φορά το διάβασα στα 11, όμως, όταν αργότερα το ξαναδιάβασα κατάλαβα πολύ περισσότερα και βρήκα όμορφα διδάγματα. Είναι της Ηρώς Παπαμόσχου από τη σειρά χελιδόνια,εκδόσεις Πατάκη.

Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες. :D

είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα;
Καλημέρα σας :)
Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ;
Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά... :)
Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλου:P)

εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!!:clapup::clapup: well done!! πες μου γνωμη!!:D:D
Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξεις:P

είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα;
Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαια;)

αυτο ειναι ναι!!! εχει τελειωσει και το season 2 και τον Ιουνιο βγαινει το 3!!! στα αγγλικα ειναι πιο ωραιο παντως γιατι επειδη ειναι απο ιδιαιτερη περιοχη της αμερικης εχει και πολυ πλακα στην γλωσσα αυτη!!! εγω διαβασα τα 3 πρωτα στα ελληνικα και μολις πηρα τα αγγλικα γελαγα μονη μου οποτε διαβαζα!!!!:D:D

Καλημερες!
Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο:
https://www.breetanner.com/
Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου.

Mα δεν ειναι πολυ καλος ο Πρατσετ???Εμενα εχει ηδη καταταγει στους αγαπημενους!!!Το γατοβιβλιο του το εχω εγω τωρα αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα.
Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!!
Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!!

Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι".

πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι".
Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέα

Ειναι μυθοπλασίας,σαν Χαρι Ποτερ αλλα λιγο πιο σπιρτοζικο...ειναι λιγο ιδιαιτερο το υφος του συγγραφεα και ειναι δυσκολο να στο περιγραψω.Το βιβλιο μπορεις να το δεις εδω:
https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204

Ευχαριστώ Δωράκι. Να το παρω δηλαδή αξίζει; εσένα σου άρεσε;

Ακομα το διαβαζω.Ισως σου φανει λιγο παιδικο,εμενα παντως μου αρεσει το υφος του συγγραφεα και το διασκεδαζω αρκετα.

Μπορεί να μου το πάρω για δώρο :) όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά

stars_0.gif

Θα μπει στα υποψιν,ετσι κι αλλιως απο Σεπτεμβρη θα εχω αααααπλετο χρονο.;)

Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι".

Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!!

οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; :hmm:

οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές; :hmm:

Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back