Melini
Διάσημο μέλος

Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ;
Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο μιας τριλογιας,Αγωνες Πεινας λεγεται και ειναι της Suzanne Collins και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για οσους διαβαζουν βιβλια τυπου Εραγκον(Χριστινακιιιιιι!),Αστερι του Βορρα,Χαρρυ Ποτερ νομιζω οτι θα σας αρεσει.Εμενα μου το προτεινε ενας φιλος και ξεκοκκαλισα το πρωτο βιβλιο και τωρα παω για το δευτερο("Φωτια").
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει.![]()
εγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!!

well done!! πες μου γνωμη!!

MissKit
Επιφανές μέλος
Για τους ρομαντικούς προτείνω το βιβλίο της Σοφίας Θωμοπούλου Κάτι τέτοιες νύχτες.

elvenstar
Επιφανές μέλος
είναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα;Μόλις διάβασα το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς true blood.Αρκετά ωραίο, συνεχίζω ακάθεκτη στο τρίτο να δω που θα το πάει.![]()
Χθες είδα την ταινία σαν βιβλίο δεν ξέρω αλλά σαν ταινία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το μεγαλείο της Ροουλινγκ είναι η ελληνική μυθολογία όπως θα μπορούσε να την κατανοήσει ένας Αμερικάνος (δλδ καθόλουΚαλημέρα σας
Ήθελα να ρωτήσω, έχει διαβάσει κανείς αυτή τη νέα σειρά που έχει βγει, Percy Jackson and the Olympians ;
Όπου να ναι θα βγει και η πρώτη ταινία, υποθέτω ότι είναι εφηβική λογοτεχνία, στο στυλ του χάρυ πότερ, απλά θα ήθελα μερικές απόψεις, μήπως και τους ρίξω κι εγώ μια ματιά...![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Νομίζω μόνο τα 4 έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά ε; πφφφ, βαριέμαι τα αγγλικά, μου φεύγουν λέξειςεγω που εχω διαβασει και τα 9 ειναι πολυ ωραια,ελαφρια,sexy και αστεια!!well done!! πες μου γνωμη!!
![]()

Αν δεν κάνω λάθος παίζεται αρκετό καιρό η σειρά, στα εξωτερικά βέβαιαείναι αυτό που έγινε και σειρά πρόσφατα;

Luna
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Οι φαν του Twilight ριξτε μια ματια σε αυτο:
https://www.breetanner.com/
Αυτο τον καιρο ξαναδιαβαζω τον Πητερ Παν,βρηκα μια εκδοση με φανταστικη εικονογραφηση,και ξεκινησα κι ενα βιβλιο του Πρατσετ,του οποιου μου αρεσε πολυ ενα γατοβιβλιο που ειχε ερθει στα χερια μου και ειπα να διαβασω και κατι αλλο δικο του να δω αν μου αρεσει σαν γραφη.Μεχρι τωρα παει πολυ καλα,το στυλ του μου αρεσει πολυ και νομιζω θα καταταγει στους αγαπημενους μου.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Δωρα,τον διαβαζεις στα αγγλικα?Ειναι το πρωτο του που θα διαβασω στα αγγλικα και πολλοι λενε οτι χανει στη μεταφραση.Εγω παντως τον λατρεψα και ειδικα στις ιστοριες απο το Discworld...αγαπημενο το Mort!!!
Δωσε βαση στο μπαουλο!!!!!!!!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι είναι αυτό Δώρα; κάνε μία περίληψη κ πες λίγο κ εκδοτικό οίκο κ συγγραφέαπηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι".
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/291204
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
όπως είδα έχει κ το shoebox zoo Οταν τελειώσεις το άλλο να το πάρεις πρέπει να ειναι πολύ ωραίο αν κρίνω από την σειρά
moukelis
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Oχι στα ελληνικα το διαβαζω,δεν το βρηκα στα αγγλικα στο Public,πηρα το "Χιλιοι νανοι κι ενα τηγανι".
Το εχω διαβασει και το βρηκα αρκετα καλο....Τα καλυτερα του Πρατσετ ομως για μενα,ειναι οι ιστοριες απο το Δισκοκοσμο και ειναι αρκετα βιβλια,με πρωτο "Το χρωμα της μαγειας".Νομιζα οτι διαβαζεις καποιο απο αυτα για αυτο σου ειπα να δωσεις βαση στο μπαουλο..Αν σου δωθει η ευκαιρια,προτιμησε τα!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
οταν λες δισκόκοσμο εννοείς το discworld που είχε βγει κ παιχνίδι για τους υπολογιστές;![]()
Δεν το ξερω το παιχνιδι,αλλα ναι,ετσι λεγεται στα αγγλικα η σειρα!Μπορει να ειναι το ιδιο...Τι στορυ εχει το παιχνιδι?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool