Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εγω τελευταια την βρισκω με ζοζε σαραμαγκου, δυσκολος αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ...:rolleyes::rolleyes:
.
Και εμένα μου αρέσει πολύ. Διάβασα τελευταία το περί φωτίσεως. Πολύ επίκαιρο βιβλίο. Επίσης έχω διαβάσει και το κατά Ιησούν Ευαγγέλιο. Καλά τον λένε Πορτογάλο Καζαντζάκη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

.
Και εμένα μου αρέσει πολύ. Διάβασα τελευταία το περί φωτίσεως. Πολύ επίκαιρο βιβλίο. Επίσης έχω διαβάσει και το κατά Ιησούν Ευαγγέλιο. Καλά τον λένε Πορτογάλο Καζαντζάκη:)

διαβασε κ το περι τυφλοτητος κ το περι θανατου. συγκλονιστικος συγγραφεας...φουτουριστικος.......;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

διαβασε κ το περι τυφλοτητος κ το περι θανατου. συγκλονιστικος συγγραφεας...φουτουριστικος.......;);)
Με το περί θανάτου πήρε το νόμπελ;

Με το περί θανάτου πήρε το νόμπελ;

το νομπελ δε δινεται για ενα συγκεκριμενο βιβλιο, αλλα για τη συνολικη προσφορα ενος συγγραφεα. το ξερω σιγουρα αυτο;);)

το νομπελ δε δινεται για ενα συγκεκριμενο βιβλιο, αλλα για τη συνολικη προσφορα ενος συγγραφεα. το ξερω σιγουρα αυτο;);)
Λαμβάνοντας υπ' όψιν τη συνολική προσφορά του συγγραφέα, αλλά και για το συγκεκριμένο έργο. Αν το ξέρεις εσύ σίγουρα, δεν έχω αντίρρηση. Το υιοθετώ. :)

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τη συνολική προσφορά του συγγραφέα, αλλά και για το συγκεκριμένο έργο. Αν το ξέρεις εσύ σίγουρα, δεν έχω αντίρρηση. Το υιοθετώ. :)

σα να χεις δικιο.....μπορει να ειναι κι ετσι τελικα.....:rolleyes::P

'Αλλη μια πρόταση ενός καλού βιβλίου, κατά τη γνώμη μου, είναι "ο Ρημαγμένος Απρίλης" του Ισμαήλ Κανταρέ.

Από τα αγαπημένα μου βιβλία Ελλήνων λογοτεχνών:
-Η μεγάλη Χίμαιρα του Καραγάτση
-Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά του Καζαντζάκη
-Ο τελευταίος πειρασμός του Καζαντζάκη

εκπληκτικο συγκλονιστικο απιθανο βιβλιο: "το δεκα" του καραγατση:cool:

Το δέκα δεν το έχω διαβάσει ακόμη..Αν είναι τόσο καλό να το έχω στα υπόψην. Ξέχασα να αναφέρω τον Γιουγκερμαν του Καραγάτση επίσης..Λατρεύω το νατουραλισμό του!!!

εκπληκτικο συγκλονιστικο απιθανο βιβλιο: "το δεκα" του καραγατση:cool:

" Το δέκα" ιβάνα, εμένα δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ...ίσως επειδή ήταν ημιτελές, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει.Στο ίδιο περίπου πνεύμα μου άρεσε πολύ περισσότερο το "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" του Κ.Μουρσελά

Από τα αγαπημένα μου βιβλία Ελλήνων λογοτεχνών:
-Η μεγάλη Χίμαιρα του Καραγάτση
-Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά του Καζαντζάκη
-Ο τελευταίος πειρασμός του Καζαντζάκη

Και μόνο το τελευταίο να είχε γράψει, έφτανε να περάσει στο πάνθεον των μεγάλων δημιουργών:)
Εκλπηκτική(κατά την γνώμη μου πάντα) και η μεταφορά στην οθόνη από τον Σκορτσέζε.:)

" Το δέκα" ιβάνα, εμένα δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ...ίσως επειδή ήταν ημιτελές, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει.Στο ίδιο περίπου πνεύμα μου άρεσε πολύ περισσότερο το "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" του Κ.Μουρσελά

Και μόνο το τελευταίο να είχε γράψει, έφτανε να περάσει στο πάνθεον των μεγάλων δημιουργών:)
Εκλπηκτική(κατά την γνώμη μου πάντα) και η μεταφορά στην οθόνη από τον Σκορτσέζε.:)
Εκτος από το δέκα που δεν έχω άποψη στα υπόλοιπα συμφωνούμε απόλυτα..Και τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά μου άρεσαν και η ταινία από τον Σκορτσέζε..Ασε που έκανα το μέγα λάθος και είδα πρώτα την ταινία..Αλλά όταν διαβάζεις ένα τέτοιο βιβλίο δεν ξενερώνεις που ξέρεις τι θα γίνει μετα..

Ασχετο, αλλά επειδή αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα το Γατιλεξικό.... έχει ποστάρει κανείς τη διαμάχη που ακολούθησε ανάμεσα στο συγγραφέα και τη στήλη "4 πόδια και Ουρά" της Ελευθεροτυπίας; :hmm:Εμαθα ότι έγινε ψιλοχαμός... το έχετε ανεβάσει ή να το ψάξω εγώ;

Το βρήκα και το διάβασα... :mad::mad: Θα ανοίξω νέο θεματάκι γιατί νομίζω ότι δεν έχει δημοσιευτεί στο φόρουμ...

Διάβασε οπωσδήποτε Έλενα το "Εκατό χρόνια μοναξιάς" είναι μακρά το καλύτερο του.:)
Το έχω διαβάσει εδω και χρόνια Νίκη :up: το καλό με τα βιβλία του Μαρκες είναι ότι πέρα από ωραία ειναι κ χορταστικά (από σελίδες εννοώ)
Ασχετο, αλλά επειδή αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα το Γατιλεξικό.... έχει ποστάρει κανείς τη διαμάχη που ακολούθησε ανάμεσα στο συγγραφέα και τη στήλη "4 πόδια και Ουρά" της Ελευθεροτυπίας; :hmm:Εμαθα ότι έγινε ψιλοχαμός... το έχετε ανεβάσει ή να το ψάξω εγώ;
Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αντίστοιχο ανέβασέ το, για να μάθουμε κ τι έγινε :hmm:

Το έχω διαβάσει εδω και χρόνια Νίκη :up: το καλό με τα βιβλία του Μαρκες είναι ότι πέρα από ωραία ειναι κ χορταστικά (από σελίδες εννοώ)

Είναι το μόνο βιβλίο που διάβασα και όταν τελείωσε έκλαψα :redface: Σα να βρίσκεσαι σε όνειρο...
Προτείνω και το "Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων" τι ιδίου, ίσως το δεύτερο καλύτερο κατά τη γνώμη μου...

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αντίστοιχο ανέβασέ το, για να μάθουμε κ τι έγινε :hmm:

Άνοιξα θέμα στις καταγγελίες με το σχετικό λινκ :)

Είναι το μόνο βιβλίο που διάβασα και όταν τελείωσε έκλαψα :redface: Σα να βρίσκεσαι σε όνειρο...
Προτείνω και το "Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων" τι ιδίου, ίσως το δεύτερο καλύτερο κατά τη γνώμη μου...

Άνοιξα θέμα στις καταγγελίες με το σχετικό λινκ :)
:):) Πολυ καλο το "Περι ερωτος και αλλων δαιμονιων" του Μαρκες.
Επισης πολυ καλο του Εντ.Μεντοθα "Καλλιτεχνης γυναικων".:)

Εγώ αποφάσισα (κατόπιν εορτής βέβαια) να διαβάσω αυτη τη νέα σειρά που έχει γίνει της μόδας :rolleyes: το Λυκόφως
Πήρα το πρώτο βιβλίο στα αγγλικά, και αργότερα θα δω και τις ταινίες :)
Ομολογώ ότι είναι ώραία γραμμένο, και από τις πρώτες 50 σελίδες είμαι τρελά ερωτευμένη με τον Edward Cullen :redface::rolleyes:

Μονο εσυ Μελινα,μονο εσυ!:lol:

Εγώ αποφάσισα (κατόπιν εορτής βέβαια) να διαβάσω αυτη τη νέα σειρά που έχει γίνει της μόδας :rolleyes: το Λυκόφως
Πήρα το πρώτο βιβλίο στα αγγλικά, και αργότερα θα δω και τις ταινίες :)
Ομολογώ ότι είναι ώραία γραμμένο, και από τις πρώτες 50 σελίδες είμαι τρελά ερωτευμένη με τον Edward Cullen :redface::rolleyes:

ειμαι εθισμενη με την τετραλογια!:redface::redface: εχω διαβασει τα πρωτα 3 βιβλια μεσα σε 10 μερες!:blink::blink: και μιλαμε για τομους!:P:lol:
Καλυτερα να διαβασεις πρωτα τα βιβλια και μετα τις ταινιες..:)
Εγω ημουνα τρελα ερωτευμενη με τον Edward αλλα στην πορεια ερωτευτηκα και τον Jacob!:redface::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back