moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Μπουσκαλια διαβαζει κανεις;

Εγω δεν την ξερω καν.Βαλε μας λιγο στο πνευμα της με καποιο αποσπασμα αν μπορεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Νομίζω το γνωστότερο βιβλίο του είναι το "Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις"
Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Είναι Ο Λεο Μπουσκάλια![]()
Καθόλου το στυλ μου αυτά τα βιβλία...![]()
Φανηκε ε; ποσο ασχετη ειμαι απο Μπουσκαλια
stellak
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
τι στυλ ειναι δηλαδη?

ruko
Διάσημο μέλος
άντε να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική αντίληψη κ ότι δεν υποστηρίζει τη στείρωση κ να καθίσεις να το συζητήσεις μαζί του σαν δύο φιλόζωοι με διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτό το ΓΑΤΟΥΔΕΣ εμένα μου λέει ότι το άτομο όχι απλά δεν έχει σχέσεις με γάτες αλλά ούτε καν τις συμπαθεί γιατί τον όρο αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι τον χρησιμοποιούν. Κατά συνέπεια ότι κ να λέει αυτό το λεξικό το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι από δικές του εμπειρίες απλά βρήκε ένα τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα μια κ είδες ότι η φιλοζωία πουλάει αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτόν τον κύριο
Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή.
τι στυλ ειναι δηλαδη?![]()
Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο)
Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σόρι που το επαναφέρω, συμφωνώ απόλυτα και θα έλεγα ότι από τη διατύπωση ο τύπος έχει πρόβλημα και με τις γυναίκες. Είναι μάλλον ο γνωστός τύπος του ξερόλα και σωβινιστή.
ακριβως αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω...........και με τις γυναικες...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτοβοήθεια, θετική σκέψη και self-growth (τον έθαψα τον άνθρωπο)Είχα διαβάσει το βιβλίο που προανέφερε η Στέλλα, όταν ήμουν πιο μικρή και μου είχε αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση μου θα μου έκανε τώρα.
![]()

οτι πρεπει για μενα..

undertow
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπουσκαλια διαβαζει κανεις;
Είχα διαβάσει πιο παλιά το "να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" και την "αγάπη".
Με κούρασε όμως. Συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι δεν είναι του στύλ μου.
τι στυλ ειναι δηλαδη?![]()
Αυτός ζει στην Καλιφόρνια και εκεί είναι καθηγητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας.
Κάνει διάφορα σεμινάρια και διδάσκει για την αγάπη και πως αυτή μπορεί να διαμορφώσει αλλιώς το χαρακτήρα μας.
Προσεγγίζει το θέμα όμως κάπως σαν "καλός Χριστιανός" και αρέσει σε εφήβους και παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γράψει και αρκετά παιδικά βιβλία.
Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαχρονικό. Διαδραματίζεται το 18 αιώνα και είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα. Η κοινωνική αδικία, που όταν ο άνθρωπος που γελά την εντοπίζει, τον καπαπίνει η αναλγησία των πλουσίων......ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ειναι το..." ο ανθρωπος που γελα" του ουγκω.......δεν ειναι εξισου γνωστο με τα υπολοιπα...αλλα ειναι μακραν καλυτερο,και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη...αλλα και των κριτικων..![]()
Συμφωνώ μαζί σου συμπεθέρα μου, πολύ καλό βιβλίο.

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι τραγικη ειρωνια που μεσα απο τα βιβλια του εκθειαζε τη ζωη και την αγαπη και τελικα...αυτοκτονησε;!

ruko
Διάσημο μέλος
https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ έτσι είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά τελικά πέθανε από καρδιακή προσβολή.
https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Buscaglia
ελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα!
moukelis
Επιφανές μέλος

brigite
Διάσημο μέλος

Επειδη αρκετα μιλησαμε για τα πολυ σοβαρα και βαρια (σε θεμα και γραφη,οχι σε κιλα)βιβλια,λεω να κανουμε ενα διαλειμμα με χιουμοριστικα,καυστικα-σατιρικα και οτι ευχαριστο τελοσπαντων εχουμε διαβασει,χωρις φυσικα να αποκλεισουμε τα προηγουμενα.Διαβαζα λοιπον και γελαγα με το "Μετρημενα κουκια " της Ευης Σαλτου",με θεμα κοινωνικο αλλα με χιουμορ γραμμενο και το καο ειναι οτι καπου το δανεισα,δεν θυμαμαι που και δεν μου το επεστρεψαν.

aporw
Διακεκριμένο μέλος

συπαμθητικο..δεν μπαει για νομπελ..ξερετε..λιγο φεμινιστικο..
λιγο ολα εδω πληρωνονται!
αλλα για να περασει η ωρα ειναι καλο!

ιβανα
Επιφανές μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω δεν ήξετα ότι δεν είναι στη ζωήελααα!και τοσα χρονια ειχα μεινει στο οτι αυτοκτονησε! Καλα που με ενημερωσες γιατι κριμα να επαναλαμβανω ραδιο αρβυλα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool