Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δε θυμαμαι αν αντεξα να δω ολη τη σαιζον...θυμαμαι σιγουρα οτι ειχα δει και το επεισοδιο που πιανει αυτος ο χαζουλιακας ο αδερφος της Sookie με την κοπελα του εναν γκει βρυκολακα και του πινουν λιγο λιγο το αιμα.

:blink::blink::blink:μιλαμε για ποιοτητα!:blink::blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πχιοτητα Σιμωνη παιδι μου,πχιοτητα.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μην εισαι φοβιτσιαρα!!ειναι πολυ ωραια!!οχι ολα αλλα τουλαχιστον λογοτεχνια τρομου και φοβου!!!:up::up:δεν διαβαζεις καθολου? ουτε θριλεροβιβλια?:blink: μα ειναι πιο ωραια και απο ταινιες τρομου!:P:P
βρε, δεν στα ειπα για το play.com?εχει τσαμπα αποστολη..πανω κατω ειναι ιδιες τιμες και αν εχει καμια φορα 1-2 ευρω πιο πανω το play παλι σου βγαινει πιο φθηνο αφου ειναι τσαμπα!;);)
παρε ενα βιβλιο να δεις,ή απλα πες μου να σου δωσω εγω το δικο μου!!:)
τα εχω δωσει και στην βαβελοψαρινα και τα διαβαζει!!!:P

Ταινίες τρόμου ΔΕ βλέπω, ούτε και με λογοτεχνία τρόμου έχω πολλά παρε δώσε:/: είμαι πολύ φοβιτσιάρα σου λέω... αγριεύομαι :redface:

Ναι, εσύ τα είχες πει για το play, αλλά εγώ ακολούθησα την πεπατημένη, από κεκτημένη ταχύτητα... όταν θέλω να κάνω παραγγελία στο ίντερνετ, με πιάνει μια φρενίτιδα και δε πολυσκέφτομαι τις λεπτομέρειες :redface: ειδικά άμα έχω αποφασίσει αυτά που θέλω να αγοράσω... :lol: θα τα αγοράσω εγώ Γιάννα μου, δε θέλω να δανείζομαι βιβλία, γιατί μετά "ξεχνάω" να τα επιστρέψω:lol:
Μόνο πες μου ποιο είναι το 1ο βιβλίο της σειράς...

εεελα ρεεεεεεεεε...ειναι στην αρχη!!!:up:τιποτα δεν εχεις δει!!!γινεται πολυ ωραιο μετα!!;):P
ειναι εναλλακτικο και cult και ειναι αστειο που ολοι βλαχοι!!
ασε που παιζει και ενα κακο αγορι που σε κανει να το ανειρευεσαι τα βραδια...και αμα διαβασεις και τα βιβλια και δεις και τι κανει..ασε σου λεω!ποιος εντουαρντ μου λες εσυ..

Ταινίες τρόμου ΔΕ βλέπω, ούτε και με λογοτεχνία τρόμου έχω πολλά παρε δώσε:/: είμαι πολύ φοβιτσιάρα σου λέω... αγριεύομαι :redface:

Ναι, εσύ τα είχες πει για το play, αλλά εγώ ακολούθησα την πεπατημένη, από κεκτημένη ταχύτητα... όταν θέλω να κάνω παραγγελία στο ίντερνετ, με πιάνει μια φρενίτιδα και δε πολυσκέφτομαι τις λεπτομέρειες :redface: ειδικά άμα έχω αποφασίσει αυτά που θέλω να αγοράσω... :lol: θα τα αγοράσω εγώ Γιάννα μου, δε θέλω να δανείζομαι βιβλία, γιατί μετά "ξεχνάω" να τα επιστρέψω:lol:
Μόνο πες μου ποιο είναι το 1ο βιβλίο της σειράς...

:lol::lol::lol::lol: αρε Μελινα ευαισθητη!!!
να παιρνεις απο το play!!!αντε τωρα!!επιμενω!!:lol::lol::lol::lol:
https://www.play.com/Books/Books/4-/8708878/Dead-Until-Dark-True-Blood-Book-1/Product.html
αυτο ειναι το πρωτο!!:up::up:

Δε θυμαμαι αν αντεξα να δω ολη τη σαιζον...θυμαμαι σιγουρα οτι ειχα δει και το επεισοδιο που πιανει αυτος ο χαζουλιακας ο αδερφος της Sookie με την κοπελα του εναν γκει βρυκολακα και του πινουν λιγο λιγο το αιμα.
Μμμμ, έχω την εντύπωση ότι για αυτά τα βιβλία σας έλεγα ότι έχει αντιγράψει η Meyer:hmm:.

Τέλειωσα το Eclipse χτες βράδυ και ξεκίνησα το Breaking Dawn :D:D:D

Τέλειωσα το Eclipse χτες βράδυ και ξεκίνησα το Breaking Dawn :D:D:D

:up::up::up: μιλαμε οι εξελιξεις στο breaking dawn ειναι συγκλονιστηκες!:P:P:P εγω θα το ειχα τελειωσει αν τις τελευταιες μερες δεν ημουνα κομματια και δεν κοιμομουνα νωρις..:redface::redface: αλλα ειμαι σε καλο δρομο!:P σημερα βλεπω να το τελειωνω!:cool::cool:

Πω-πω. σας ζηλεύω!΄Σλουρπ σλουρπ, θα τα ξαναδιαβάσω μου φαίνεται!

:up::up::up: μιλαμε οι εξελιξεις στο breaking dawn ειναι συγκλονιστηκες!:P:P:P εγω θα το ειχα τελειωσει αν τις τελευταιες μερες δεν ημουνα κομματια και δεν κοιμομουνα νωρις..:redface::redface: αλλα ειμαι σε καλο δρομο!:P σημερα βλεπω να το τελειωνω!:cool::cool:

Βρε θηρίο, την Κυριακή το αγόρασες :blink::lol:
Τώρα θα μου πεις, την Κυριακή το αγόρασα κι εγώ, και το Σάββατο είχα ξεκινήσει το προηγούμενο... :hmm:είμαι σοβαρά γιατρέ; :rolleyes::lol:

Πω-πω. σας ζηλεύω!΄Σλουρπ σλουρπ, θα τα ξαναδιαβάσω μου φαίνεται!

Εννοείται ότι θα τα ξαναδιαβάσω.... η πρώτη ανάγνωση είναι για να δω την πλοκή... η δεύτερη ανάγνωση είναι πιο λεπτομερής... να το απολαύσω :rolleyes::lol:

Έτσι ακριβώς!
Όταν είχα διαβάσει τα 3 πρώτα(δεν είχε βγει ακόμα το 4), ήμουν διακοπές. Ε, ξεκίνησα από την αρχή και διάβαζα το πρώτο. Και όλα αυτά σε διάστημα 1,5 εβδομάδας ε;
Μια χαρά το ευχαριστήθηκα!

Έτσι ακριβώς!
Όταν είχα διαβάσει τα 3 πρώτα(δεν είχε βγει ακόμα το 4), ήμουν διακοπές. Ε, ξεκίνησα από την αρχή και διάβαζα το πρώτο. Και όλα αυτά σε διάστημα 1,5 εβδομάδας ε;
Μια χαρά το ευχαριστήθηκα!

Μια χαρά :D εγώ έτσι είχα ανακαλύψει τον Αρχοντα... πριν πολλά χρόνια, σε κάποιες διακοπές είχα πάρει μαζί μου το Χόμπιτ... ε, ούτε για μπάνιο δεν ήθελα να πάω, παραλία, ταβέρνα, δωμάτιο, όλο με το βιβλίο στο χέρι ήμουν :lol: Μετά έτρεξα και πήρα τον Άρχοντα, το πρώτο βιβλίο και συνέχισα ακάθεκτη μέχρι να διαβάσω όλη την τριλογία... εν μέσω εξεταστικής!! :lol:
Οι άλλοι διάβαζαν γλωσσολογία κι εγώ μελετούσα χάρτες της Μέσης Γης :lol:

Μια χαρά :D εγώ έτσι είχα ανακαλύψει τον Αρχοντα... πριν πολλά χρόνια, σε κάποιες διακοπές είχα πάρει μαζί μου το Χόμπιτ... ε, ούτε για μπάνιο δεν ήθελα να πάω, παραλία, ταβέρνα, δωμάτιο, όλο με το βιβλίο στο χέρι ήμουν :lol: Μετά έτρεξα και πήρα τον Άρχοντα, το πρώτο βιβλίο και συνέχισα ακάθεκτη μέχρι να διαβάσω όλη την τριλογία... εν μέσω εξεταστικής!! :lol:
Οι άλλοι διάβαζαν γλωσσολογία κι εγώ μελετούσα χάρτες της Μέσης Γης :lol:

και μετα λες για μενα!:whistle::whistle::whistle: :lol::lol::lol::lol:

τα πρωτα 3 εχουν μεταφραστει στα ελληνικα!!!τα υπολοιπα αναμενονται!!;)
εγω τα εχω παρει στα αγγλικα γιατι δεν μπορω να περιμενω!!:up:

σοβαρα?δεν σου αρεσε η σειρα?:confused:ειναι λιγο φτηνη αλλα εμενα μ'αρεσει παρα πολυ!!αν και τα βιβλια ειναι καταπληκτικα και πεθαινω και στο γελιο οταν τα διαβαζω!!ειναι και πολυ διαφορετικα απο την σειρα!!:happy:

ουυ χρονια τωρα!!διαβαζα stephen king στα 12,βιβλια περι σατανισμου,μαγειας,βουντου,edgar allan poe,lovecraft, κ.α. και η μανουλα ελεγε οτι θα γινω παιδι του σατανα κι εγω γελαγα!!ασε που αφηνα την μπαλκονοπορτα μισανοιχτη απο 10 χρονων για να ερθει ο δρακουλας να με δαγκωσει και να φυγουμε μαζι πετώντας σαν νυχτεριδες!!η καημενη η μανα μου τι εχει τραβηξει!!!:lol::lol::lol:
η σειρα που λεω πωλειται αλλα αφου διαβαζεις αγγλικα δεν τα παιρνεις απο το play.com?φτηνα ειναι!!

Η σειρα οντως φθηνη και αν δεν εβρισκα υποτιτλους με τοσο χαλια προφορα και Αγγλιδα να ημουν παλι δε θα καταλαβαινα τι λενε:P:D Αλλα εμενα μου αρεσε, γενικα εχω και αδυναμια σε αυτου του ειδους βιβλια-ταινιες κλπ Παντως και οι προτιμησεις σου στα βιβλια ειναι ακριβως ιδιες με τις δικες μου, θυμαμαι ειχα αρχισει με μια σειρα παιδικων βιβλιων τρομου τα"ανατριχιλες" στο δημοτικο και υστερα ανακαλυψα τον Κινγκ και τους αλλους!
Παντως μπραβο που τα διαβαζετε στα αγγλικα εγω σιχαινομαι τα αγγλικα και οπου μπορω τα αποφευγω οπως ο βρικολακας το σκορδο:P:lol:

Εχθες ειδα το Μαρλευ ενας μεγαλος μπελας που λεγαμε..! ενα θα σας πω..εκλαιγα 20 λεπτα πριν τελειωσει η ταινια..:blink::redface::redface: πολυ κλαμα παιδια!!:redface::redface:

Προτείνω μικρό Νικόλα! :redface:

line_line_typeanim2_beg_d_typeanim6_time_1244433600_text_d4e120e3e1f4effdebe9e120eceff520e5dfede1e920.gif

Η σειρα οντως φθηνη και αν δεν εβρισκα υποτιτλους με τοσο χαλια προφορα και Αγγλιδα να ημουν παλι δε θα καταλαβαινα τι λενε:P:D Αλλα εμενα μου αρεσε, γενικα εχω και αδυναμια σε αυτου του ειδους βιβλια-ταινιες κλπ Παντως και οι προτιμησεις σου στα βιβλια ειναι ακριβως ιδιες με τις δικες μου, θυμαμαι ειχα αρχισει με μια σειρα παιδικων βιβλιων τρομου τα"ανατριχιλες" στο δημοτικο και υστερα ανακαλυψα τον Κινγκ και τους αλλους!
Παντως μπραβο που τα διαβαζετε στα αγγλικα εγω σιχαινομαι τα αγγλικα και οπου μπορω τα αποφευγω οπως ο βρικολακας το σκορδο:P:lol:

ειναι και λιγο επιτηδες ετσι!!!ταιριαζει με την ατμοσφαιρα!!:P
ο Ερικ δεν ειναι τεεεεελειος??? ειδικα στον δευτερο κυκλο?
εγω ξεκινησα με υποτιτλους αλλα σιγα σιγα τους επιασα και επειδη βλεπω πολλες σειρες και βαριεμαι να κατεβαζω υποτιτλους για ολες,τωρα πια το βλεπω χωρις!!:up::up:
Ανατριχιλες διαβαζα κι εγω!!!τι μου θυμησες τωρα..
χαιρομαι που ειναι κι αλλη στο club του true blood!! τα αγγλικα βιβλια ειναι πολυ καλυτερα!!τα βιβλια του true blood τα διαβασα στα ελληνικα τα 3 πρωτα και απο το 4ο μεχρι και το 9ο στα αγγλικα!καμια σχεση!!τα αγγλικα ειναι ποοολυ πιο αστεια και καταλαβαινεις και την κουλτουρα της περιοχης πιο καλα!!!:happy::happy:

Εχθες ειδα το Μαρλευ ενας μεγαλος μπελας που λεγαμε..! ενα θα σας πω..εκλαιγα 20 λεπτα πριν τελειωσει η ταινια..:blink::redface::redface: πολυ κλαμα παιδια!!:redface::redface:

δεν ειναι δραμα??κι εγω ειχα χ***ει στο κλαμμα!!:(

Εγω ξεκινησα χτες το Αστερι του Βορρα.Ετσι κι ετσι,δεν ειναι και πολυ του στυλ μου,αλλα θα το προχωρησω,που θα μου παει.

δεν το εχω διαβασει!!! εχω δει την ταινια!!!παιδικουλι ειναι αλλα ειναι χαριτωμενο!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back