Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Luna έγραψε: #441 29-12-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Γατόφιλη: Προτείνω μικρό Νικόλα! Click για ανάπτυξη... την ταινια η το βιβλιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #442 29-12-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξεκινησα χτες το Αστερι του Βορρα.Ετσι κι ετσι,δεν ειναι και πολυ του στυλ μου,αλλα θα το προχωρησω,που θα μου παει. Click για ανάπτυξη... Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η moukelis έγραψε: #443 29-12-09 13:18 Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η bunny έγραψε: #444 29-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την ταινια η το βιβλιο??? Click για ανάπτυξη... Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η bunny έγραψε: #445 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... Καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #446 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Click για ανάπτυξη... Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η bunny έγραψε: #447 29-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γατόφιλη: Προτείνω μικρό Νικόλα! Click για ανάπτυξη... την ταινια η το βιβλιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #442 29-12-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξεκινησα χτες το Αστερι του Βορρα.Ετσι κι ετσι,δεν ειναι και πολυ του στυλ μου,αλλα θα το προχωρησω,που θα μου παει. Click για ανάπτυξη... Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η moukelis έγραψε: #443 29-12-09 13:18 Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η bunny έγραψε: #444 29-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την ταινια η το βιβλιο??? Click για ανάπτυξη... Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η bunny έγραψε: #445 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... Καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #446 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Click για ανάπτυξη... Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η bunny έγραψε: #447 29-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξεκινησα χτες το Αστερι του Βορρα.Ετσι κι ετσι,δεν ειναι και πολυ του στυλ μου,αλλα θα το προχωρησω,που θα μου παει. Click για ανάπτυξη... Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η moukelis έγραψε: #443 29-12-09 13:18 Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η bunny έγραψε: #444 29-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την ταινια η το βιβλιο??? Click για ανάπτυξη... Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η bunny έγραψε: #445 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... Καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #446 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Click για ανάπτυξη... Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η bunny έγραψε: #447 29-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η bunny έγραψε: #444 29-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την ταινια η το βιβλιο??? Click για ανάπτυξη... Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η bunny έγραψε: #445 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... Καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #446 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Click για ανάπτυξη... Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η bunny έγραψε: #447 29-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: την ταινια η το βιβλιο??? Click για ανάπτυξη... Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η bunny έγραψε: #445 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... Καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #446 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Click για ανάπτυξη... Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η bunny έγραψε: #447 29-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... Καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #446 29-12-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Click για ανάπτυξη... Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η bunny έγραψε: #447 29-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tην ταινία την έχεις δει; Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο... Click για ανάπτυξη... Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η bunny έγραψε: #447 29-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η Luna έγραψε: #448 29-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ. Click για ανάπτυξη... ναι?? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινία Απίθανη,πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:27 Η moukelis έγραψε: #449 29-12-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι?? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η tzoutzou έγραψε: #450 29-12-09 13:29 Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:30 Η bunny έγραψε: #451 29-12-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα.. Click για ανάπτυξη... Να πας,εχει πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #452 29-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον; Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Luna έγραψε: #453 29-12-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται. Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Click για ανάπτυξη... προσεχε μην παθει η καρδια της!! αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε? Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να πας,εχει πλακα Click για ανάπτυξη... θα παω και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:35 Η tzoutzou έγραψε: #454 29-12-09 13:35 Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #455 29-12-09 13:38 Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #456 29-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #457 29-12-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο. Click για ανάπτυξη... αμα το λετε και οι 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η bunny έγραψε: #458 29-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!! Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!! Click για ανάπτυξη... Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτο Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει... Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:03 Η bunny έγραψε: #459 29-12-09 16:03 Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αλίνα δες κι αυτο https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085 Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η aporw έγραψε: #460 29-12-09 16:16 παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια ενδιαφερομαι να γινω μελος σε καποια λεσχη αναγνωστων...γνωριζεται καποιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.