Luna
Περιβόητο μέλος
Προτείνω μικρό Νικόλα!
![]()
την ταινια η το βιβλιο???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Tην ταινία την έχεις δει;Εγω ξεκινησα χτες το Αστερι του Βορρα.Ετσι κι ετσι,δεν ειναι και πολυ του στυλ μου,αλλα θα το προχωρησω,που θα μου παει.
Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινίατην ταινια η το βιβλιο???

Απίθανη,πολύ γέλιο
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλό είναι;Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε.Tην ταινία την έχεις δει;Ρωτάω για να μου πεις αν είναι καλύτερο το βιβλίο...
bunny
Περιβόητο μέλος
Εντάξει,σαν ιδέα καλό ήταν.Αλλά κι εμένα κάτι δεν...Ναι την ειχα δει και δε μπορω να πω οτι μου αρεσε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ.
ναι??

Α,μια και το ανέφερες,την είδα την ταινίαΑπίθανη,πολύ γέλιο
![]()
σοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα..

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται.ναι??![]()

Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Να πας,εχει πλακασοβαρα????ηθελα να παω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα..![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Αλίνα ξέρεις πότε περίπου βγαίνει το τέταρτο του Εραγκον;Εμενα η τριλογια του Αστεριου μου αρεσε πολυ!!!!!!!Τρομερα μηνυματα μεσα απο την καλυψη ενος παραμυθιου..Η αντιστοιχη ταινια ειναι μια μπουρδα και μιση και δεν παιρναει στο θεατη καμια απολυτως ιδεα..Κακη μεταφορα βιβλιου!!!
Εγώ τώρα τα ξαναδιαβάζω
Luna
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι,φοβαμαι να διαβασω παραπανω,διαβαζει και η Μόιρα διπλα μου και σκιαζεται.
Η ταινια ηταν και πολυ ασυνδετη,εγω που δεν ειχα διαβασει το βιβλιο δεν καταλαβαινα τι γινοταν.

προσεχε μην παθει η καρδια της!!
αρα ειναι πιο καλο το βιβλιο ε?
Να πας,εχει πλακα![]()
θα παω και θα σου πω!!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Χριστινα δυστυχως δεν εχω ιδεα ποτε βγαινει..αμα μαθεις,πες κι εμενα!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!!
ναι?ε θα το διαβασω τοτε να ω κι εγω!!!αφου τελειωσω την τωρινη σειρα που διαβαζω!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Ναι το βιβλιο φαινεται πολυ πολυ καλυτερο.
αμα το λετε και οι 2..

bunny
Περιβόητο μέλος
Άμα μάθω θα βγάλω έκτακτοΓιαννα εγω το βιβλιο το βρηκα μακραν καλυτερο απο την ταινια!!!!!!!!!

Απίθανος ο Παολίνι πάντως... Αν έγραφε έτσι στα 15 του φαντάσου τώρα
Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει...Δες αν θέλεις μερικά quotes από τα βιβλία
https://en.wikiquote.org/wiki/Eragon
bunny
Περιβόητο μέλος
https://clubs.pathfinder.gr/prochecy/656527?read=1&forum=66085
Αν και αυτός/ή που το γράφει δεν είναι τόσο αντικειμενικός/ή όσο θα έπρεπε... Αλλά έχει ένα ενδιαφέρον.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool