Βοήθεια!! Βρήκα γατάκι 15 ημερών..

ειναι πανεμορφο :inlove::inlove::baby:Μπραβο που το προσεχεις:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κακακια κανουν ολα μολις ανοιξουν τα ματακια τους δεν τα βλεπουμε γιατι συνηθως τα γλυφει η μαμα.....
αλλα αν δενε χει μαμα φαινονται/...
ειναι μαλακα σα ζυμαρακι και συνηθως ανοιχτοχρωμο μελι....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καλυτερο ειανι αυτο της royal canin με το μπιμπερο..
θα στρωσει αμεσως ...

Να πω και μια άλλη ιδέα που ίσως σε γλιτώσει από την αλλαγή γάλακτος: ενδεχομένως θα μπορούσες να διαλύεις το γάλα που έχεις με περισσότερο νερό. Εγώ όμως το Ormilac δεν το έχω "δουλέψει" καθόλου. Μάλλον είναι καλύτερα να ακούσεις τη joy.

Joy, σε λίγο θα μας στέψουν βασίλισσες του σκατίσιου γατού! :lol::lol::lol::lol:
Αυτο (περισσοτερο νερο)το εχει το ormilac ως αντιμετωπιση για τη δυαρια!!
Πρεπει να εχω κανει ρεκορ σκατοσυζητησεων στο mycat!!!:lol: Ειδικα με το ormilac εχω γινει expert μπορω να το φτιαχνω με κλειστα ματια στις 3:00 το βραδυ σε 2 λεπτα!! και στις 5 και στις 7..:blink::lol::lol:
Τι εγινε με το μωρο? Το πηγες στο γιατρο?

Να σου ζήσει το κουκλάκι, μάλλον είναι η εποχή που γεννάνε γι' αυτό βρήκαμε όλες κι από ένα. Αναρωτιέμαι πόσα να είναι αυτά που δεν βρέθηκαν από καμμία και περιπλανιούνται ακόμη μόνα τους στους δρόμους.. Ο Αίλουρος μου είπε πως η δικιά μου κατάλαβε πως πέθαινε και πετάχτηκε στον δρόμο! :( Ευτυχώς που βρέθηκε μπροστά στις δικιές μου ρόδες και όχι κανενός χασάπη.

Τι έγινε τελικά....ενεργήθηκε το μωρό??:hmm:

:)Γεια σε ολουςςςςςςςς τωρα γυρισα απο τη σχολη. Ευτυχως το προσεχε η μαμα μου. Μου ειπε οτι το βρηκε στο δωματιο μου να κρυωνη..(ψεμα εγω το ειχα σκεπασει..:() Το ταισε 3 φορες πειναγε πολυ ηπιε γυρω στα 40ml καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εκανε κακακια ε ναι λοιπον:up: 2 μικρα κουρατζινακια:lol:.Αρα ολα μια χαρα στο γιατρο δεν το παω θα το παω σε καμια εβδομαδα οσο αφορα για το γαλα δεν το αλλαζω του αρεσει πολυ το πινει με λαιμαργια...

:)Γεια σε ολουςςςςςςςς τωρα γυρισα απο τη σχολη. Ευτυχως το προσεχε η μαμα μου. Μου ειπε οτι το βρηκε στο δωματιο μου να κρυωνη..(ψεμα εγω το ειχα σκεπασει..:() Το ταισε 3 φορες πειναγε πολυ ηπιε γυρω στα 40ml καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εκανε κακακια ε ναι λοιπον:up: 2 μικρα κουρατζινακια:lol:.Αρα ολα μια χαρα στο γιατρο δεν το παω θα το παω σε καμια εβδομαδα οσο αφορα για το γαλα δεν το αλλαζω του αρεσει πολυ το πινει με λαιμαργια...
Άντε, είσαι σε καλό δρόμο! Πάντως το γάλα που του παίρνεις, απ' όσο ξέρω είναι καλό για γατάκια. Αυτά, και να μαθαίνουμε νέα σας ;):D

Ξεχασα να πω χτες το βραδυ που το ειχα στο δωματιο μου εκλαιγε πολυ κ δεν μπορουσα να το ησυχασω μολις εβαλα ζεστο νερο στην θερμοφορα κ το τυλιξα ησυχασε αρα... κρυωνε ε? ΑΑΑΑ επισης σταματα να κλαιει οταν κουλουριαζετε στο λαιμο μου.. το γλυκουλι μου...:inlove:

Ξεχασα να πω χτες το βραδυ που το ειχα στο δωματιο μου εκλαιγε πολυ κ δεν μπορουσα να το ησυχασω μολις εβαλα ζεστο νερο στην θερμοφορα κ το τυλιξα ησυχασε αρα... κρυωνε ε? ΑΑΑΑ επισης σταματα να κλαιει οταν κουλουριαζετε στο λαιμο μου.. το γλυκουλι μου...:inlove:
Πρέπει να το έχει γράψει ήδη τουλάχιστον και η moukelis, αλλά να φροντίζεις πάντα να το κρατάς ζεστό. Έχε το σε κλειστό "κουτί" ή γατοφόρο, βάλε του πολλά στρωσίδια και πάνω-πάνω ένα παλιό μάλλινο, δώσε του ένα λούτρινο ζωάκι για "παρέα" κι ένα ρολόι που να χτυπάει δίπλα για να μιμείται τον μητρικό χτύπο της καρδιάς. Και φυσικά η θερμοφόρα είναι αναντικατάστατη, ιδιαίτερα το βράδυ. Όμως μην ξεχνάς να ανανεώνεις το ζεστό νερό.

Αντε μπραβο!! ευχομαι να ξετσουτσουνεψει γρηγορα και να αρχισει να τρωει κανονικα να ηρεμησεις και εσυ και η μαμα σου απο τα δυωρα ταισματα:up:

Μπράβο, μπράβο...σε καλό δρόμο είσαστε!!!:up:
Μόνο κράτα το ζεστό!;)

:)Hello again!!!
H rozoyla με τον καιρο ολο κ μεγαλωνειιιι μαλλον, χοντραινει... Δεν μπορω να καταλαβω! Τρωει παρα πολυ περιπου 70μλ τη μερα! Κανει? Το πιεζει κ η μαμα μου βεβαια...
ΑΑΑ κ κανει ολο κακακια πολλα...:blink: Αλλα κατα ταλλα ειναι μια χαρα!!Α επισης κλαιει αρκετα γιατι? :) Κλαιει ενω εχει φαι εχει κανει την αναγκη του δεν μπορω να καταλαβω τι εχει!!!.. Μαλλον ειναι μωρο..ολα τα μωρακια κλαινε

Συνημμένα

• γάτακι.jpg
    γάτακι.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 74
H rozoyla με τον καιρο ολο κ μεγαλωνειιιι μαλλον, χοντραινει... Δεν μπορω να καταλαβω! Τρωει παρα πολυ περιπου 70μλ τη μερα! Κανει? Το πιεζει κ η μαμα μου βεβαια...
ΑΑΑ κ κανει ολο κακακια πολλα...:blink: Αλλα κατα ταλλα ειναι μια χαρα!!Α επισης κλαιει αρκετα γιατι? :) Κλαιει ενω εχει φαι εχει κανει την αναγκη του δεν μπορω να καταλαβω τι εχει!!!.. Μαλλον ειναι μωρο..ολα τα μωρακια κλαινε

Καλέ μην το σκάσετε το μαναράκι κιόλας:). Κλαίει γιατί θέλει χαδάκια μωρέ:)

Καλα ειναι τα ml αλλα μην το πιεζετε απο την στιγμη που ειναι υγιες σε ολα τα υπολοιπα, αστο να πινει οσο θελει. Βαλτου κουκλακια για συντροφια.

Πολλά πολλά χαδάκια χρειάζεται το μωρούλι σας!! Εγώ τα μικρά αφού τα τάιζα τα έπαιρνα αγκαλιά, τα έβαζα κοντά στην καρδιά μου για να ακούνε τον χτύπο της, και τα χάιδευα για αρκετή ώρα. Ίσως ήταν πιο εύκολη η περίπτωση μου, γιατί ήταν δυο αδερφάκια και ένιωθαν κάπως καλύτερα. Μόλις τα αφήναμε στη μάνα τους άρχιζε το κλάμα

Άχου μωρε γλυκουλίτσικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Πώς τα πάει το ροζουλί μωράκι;

Ολα ηταν μια χαρα..
Εχει γινει κ στρουμπουλο....
Απλα σημερα το βραδυ τελειωσε το γαλα κ το γατακι πειναγε κ η μαμα μου το ταισε νουνου αερομενο..
Εχει κανει 3 φορες διαρια.........:/:
Τι να κανω?

Κοτοπουλάκι με ρύζι αν τρώει... αλλιώς επιστρέφεις στο γαλα για γατάκια.:)
Είναι λογικό ΠΑΝΤΑ κάνουν διάρροιες στην αλλαγή τροφής, γιαυτό και θα πρέπει να γίνονται σιγά σιγά...

Αν δεν τρώει μπορείς να βράσεις ρυζάκι και να του δώσεις το νερό.. ή να το χτυπήσεις στο μπλέντερ το ρύζι...

Όπως το βλέπω πρέπει να τρώει μονο του.... λιώσε κοτόπουλο με ρύζι στο μπλέντερ... και αύριο πάρε κροκέτες νομίζω έχει η eukanuba σίγουρα, για διάρροιες. Μούλιασε τις με νεράκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back