Βοήθεια!! Βρήκα γατάκι 15 ημερών..

Κοιταξτε πως μεγαλωσααααα το τρωω οοοολο το φαι μου....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00475.JPG
    DSC00475.JPG
    117,5 KB · Εμφανίσεις: 65
  • DSC00484.JPG
    DSC00484.JPG
    130,9 KB · Εμφανίσεις: 65
  • DSC00485.JPG
    DSC00485.JPG
    130,3 KB · Εμφανίσεις: 66
Αγαπουλα μου!Πως τα παει,ενταξει,ξεπερασε τον κινδυνο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρα ειναι δεν κινδινευε ποτε..:happy:Σημερα το πηγα στον κτηνιατρο μια χαρα μου ειπε οτι ειναι, εμβολιο 2 μηνων θα κανει. Σημερα προσπαθησα να του δωσω μια κονσερβα που του πηρα.. δεν ηθελε με τιποτα!!! Ειναι 1 μηνα ποια ...δεν πρεπει να αρχισει να τρωει ξηρα τροφη?

Καλά είναι από τα πιο όμορφα γατάκια που έχω δει. Να σου ζήσει:). Εννοείται ότι έσωσα τις φωτογραφίες

Κατσε γιατι με μπερδεψες.Ξηρα προσπαθεις να του δωσεις ή κονσερβα;Την ξηρα μπορεις να τη βρεξεις λιγο με το γαλατακι του,και να του βαλεις μια κροκετουλα στο στομα για να καταλαβει οτι ειναι τροφη.

ο κτηνιατρος μου εδωσε της royal.. ξηρα κ κονσερβα το θεμα ειναι οτι δεν τρωει τιποτα εκτος απο 3 μπουκαλια γαλα την ημερα:lol: αυτο μονο θελει..
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια ειναι ομορφουλα η ροζουλα μουυυυ:redface:

απίστευτη γατούλα. κουκλίτσα :) χχαίρομαι που μεγαλωνει :)

Μπορεί να είναι 1 μηνός.. αλλά μπορεί ναι είναι μικροκαμωμένη και να μην έχει βγάλει ακόμα κανονικά τα δόντια της. Εμένα έφαγαν μουλιασμένη κονσέρβα και μουλιασμένες κροκέτες με 18ημερών. Βέβαια είχαν Μάνα.:)

Δοκίμασε σιγα σιγά να βάζεις στο γάλα ζουμί κονσέρβας.. και μετά σε ένα πιατάκι μουλιασμένες κροκέτες... Σιγά σιγά θα φάνε.;)

Απίθανο έχει γίνει το ροζούλι, να το χαίρεσαι!!!:baby::baby::kiss::kiss:

Κουκλάρα έγινε και θα εξελιχθεί σε μια θεά η Ροζούλα σου!! Άντε και να τη χαίρεσαι:D:D

ευχαριστω για τα καλα σας λογια..... Θα σας γραφω νεα της..;)

Tέλειο το μωρούλι σου..:baby::baby:Να σου ζήσει!!
Μπράβο και σε σένα που το φροντίζεις και το αγαπάς..:):)
Περιμένουμε φωτο από την ανάπτυξή του..!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back