Βοήθεια για τον πορτοκαλί Βελέτζα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

virgo

Νεοφερμένο μέλος

Η virgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
Τον βρήκα χθες το βράδυ στην Πλάκα. Νιαούριζε ασταμάτητα. Νόμιζα ότι πεινάει, αλλά όταν τον πρόσεξα καλύτερα παρατήρησα ότι κουτσαίνει. Δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι κι αποφάσισα να τον πάρω για να τον πάω σήμερα στον κτηνίατρο. Ευτυχώς ήταν εύκολο να τον πιάσω, γιατί είναι πολύ παιχνιδιάρης ΚΑΙ εξαιρετικά χαδιάρης -σε αντίθεση με το (μάλλον) αδερφάκι του που παρακολουθούσε από απόσταση το παιχνίδι μας. Ο μικρός πρέπει να είναι το πολύ 3,5 μηνών, ημιμακρύτριχος. Θέλει συνέχεια χάδια, αγκαλίτσα, κάνει ατελείωτα ζυμαράκια, τρίβεται και γλείφει! Με λίγα λόγια είναι πανέτοιμος για σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν μπορώ ούτε καν να τον φιλοξενήσω. Εκτός απ' το ότι δεν τον θέλουν στο σπίτι μου (ήδη με το ζόρι δέχτηκαν το μωρό που βρήκα το καλοκαίρι) και η γάτα μου είναι φοβερά εκνευρισμένη, είμαι σε περίοδο που δεν έχω έσοδα. Ήδη και για τον κτηνίατρο δεν με παίρνει -τον οποίο και θα παρακαλέσω για προσωρινή φιλοξενία, αν δε βρεθεί κάποια άλλη λύση. Πάντως αν κάποιος μπορεί να τον φιλοξενήσει έστω για λίγο, είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσουμε να του βρούμε πολύ γρήγορα ένα σπιτάκι.
Υ.Γ. Δεν το πιστεύω ότι ξέχασα να πω για το απίστευτο, απόκοσμο βλέμμα του! Οι φωτογραφίες ελπίζω να το δείχνουν...:)

virgo333

virgo333

virgo333

virgo333

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΕΛΕΤΖΑ

Νομίζω ότι δε φαίνονται οι φωτογραφίες. Αν και το έχετε πει πολλές φορές, μπορείτε να μου πείτε πως ανεβάζω το σύνδεσμο από το photobucket ώστε να φαίνονται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.
Ανεβαζεις πρωτα την φωτο στο photobucket,βαζεις τον κερσορα επανω στην φωτο (δεν κανεις κλικ),στην επιλογη που λεει direct link,απλα το κανεις copy ,ερχεσαι εδω στο ποστ σου,,και κανεις paste το λινκ.:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Φαινονται μια χαρα,και ειναι και κουκλος!Μακαρι να βρεθει κατι καλο.:)

Kούκλαρος!

Aυτο το βλεμα του ειναι απεριγραπτο.Βαλε αγγελια και στο facebook ειναι τοσο ομορφουλης καποιος θα τον αγαπησει...Καλη τυχη στον πορτοκαλακι σου...

Είναι πολύ όμορφος κι όντως φαίνεται πολύ χαδιάρης! :)
Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη.

Τελικά ο κτηνίατρος δεν μπορούσε το μεσημέρι και θα πάμε το απόγευμα. Εκτός απ' το ποδαράκι του που μάλλον είναι χτυπημένο έχει και μια κοιλίτσα νάααα και πολύ σκληρή. Αφού προς στιγμή σκέφτηκα μήπως έκανα λάθος και είναι θηλυκιά και έγκυος! :Ρ

Είναι πολύ πιθανόν να χρειάζεται αποπαρασίτωση, εσωτερική κι εξωτερική...

Ναι, αυτό είναι σίγουρο...

Καλημέρα,

ενδιαφέρομαι για τον γατούλη. Για μόνιμη υιοθεσία, οχι για φιλοξενεία.

Λία
Τον βρήκα χθες το βράδυ στην Πλάκα. Νιαούριζε ασταμάτητα. Νόμιζα ότι πεινάει, αλλά όταν τον πρόσεξα καλύτερα παρατήρησα ότι κουτσαίνει. Δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι κι αποφάσισα να τον πάρω για να τον πάω σήμερα στον κτηνίατρο. Ευτυχώς ήταν εύκολο να τον πιάσω, γιατί είναι πολύ παιχνιδιάρης ΚΑΙ εξαιρετικά χαδιάρης -σε αντίθεση με το (μάλλον) αδερφάκι του που παρακολουθούσε από απόσταση το παιχνίδι μας. Ο μικρός πρέπει να είναι το πολύ 3,5 μηνών, ημιμακρύτριχος. Θέλει συνέχεια χάδια, αγκαλίτσα, κάνει ατελείωτα ζυμαράκια, τρίβεται και γλείφει! Με λίγα λόγια είναι πανέτοιμος για σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν μπορώ ούτε καν να τον φιλοξενήσω. Εκτός απ' το ότι δεν τον θέλουν στο σπίτι μου (ήδη με το ζόρι δέχτηκαν το μωρό που βρήκα το καλοκαίρι) και η γάτα μου είναι φοβερά εκνευρισμένη, είμαι σε περίοδο που δεν έχω έσοδα. Ήδη και για τον κτηνίατρο δεν με παίρνει -τον οποίο και θα παρακαλέσω για προσωρινή φιλοξενία, αν δε βρεθεί κάποια άλλη λύση. Πάντως αν κάποιος μπορεί να τον φιλοξενήσει έστω για λίγο, είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσουμε να του βρούμε πολύ γρήγορα ένα σπιτάκι.
Υ.Γ. Δεν το πιστεύω ότι ξέχασα να πω για το απίστευτο, απόκοσμο βλέμμα του! Οι φωτογραφίες ελπίζω να το δείχνουν...:)

virgo333

virgo333

virgo333

virgo333

Λοιπόν τα νέα μας είναι τα εξής. Ο μικρούλης έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία και τελικά είναι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία (4,5-5 μηνών), αλλά δεν του φαίνεται, γιατί η διατροφή του ήταν πολύ άσχημη και δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί σωστά. Πήραμε χαπάκι για τα παράσιτα και η κοιλίτσα μας μαλάκωσε κάπως, αν και παραμένει τροφαντή. Η όρεξή μας ατελείωτη. Μας έχουν μείνει κάτι ψυχολογικά από τη ζωή μας στο δρόμο και μας πιάνουν απότομες λιγούρες σχεδόν κάθε δεκάλεπτο. Τώρα τρώμε κτηνιατρικές κροκέτες και σε ένα μήνα το πολύ θα έχουμε γίνει αγνώριστοι. Όσο για το χτύπημα στο αριστερό μπροστινό ποδαράκι δεν είναι ανησυχητικό -ο γιατρός λέει πως θα περάσει. Φυσικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, κι αυτά είναι το ατελείωτο γουργούρισμα, το τρίψιμο, τα ζυμαράκια και το απίθανο βλέμμα...αχ αυτό το βλέμμα.

Ωστόσο εγώ έχω αρχίσει να πιέζομαι. Κανείς γνωστός μου δεν δέχτηκε να τον φιλοξενήσει κι έτσι ο μικρός είναι στην απομόνωση στο δωμάτιό μου. Το βράδυ κοιμάμαι σε άλλο δωμάτιο μαζί με τη δικιά μου, γιατί ζηλεύει πολύ. ΟΜΩΣ σήμερα η μικρή είχε οίστρο! Από το πρωί είχε ξεκινήσει εκείνο το παραπονιάρικο νιαούρισμα που κάνει τον τελευταίο μήνα όταν θέλει να ασχοληθώ μαζί της, αλλά νωρίς το βράδυ άρχισε να τρίβεται και παρατήρησα ότι το επίμαχο σημείο της ήταν ερεθισμένο, μέχρι που...άρχισε να τουρλώνει τον πωπό της. Είναι μόνο 4,5 μηνών και έλπιζα να προλάβω να τη στειρώσω πριν τον οίστρο...:( Μέχρι αυτή τη στιγμή βέβαια δεν την έχει ξαναπιάσει. Λέτε η παρουσία αρσενικού να επιτάχυνε την κατάσταση;;; Δεν είναι πολύ μικρή για στείρωση; Έχω αγχωθεί πολύ με όλα, γιατί και ο μικρός δεν είναι δυνατό να επιστρέψει στο δρόμο.

Να ενημερώσω επίσης ότι η κοπέλα που έδειξε ενδιαφέρον χθες και την ευχαριστώ πρόλαβε να υιοθετήσει άλλο γατάκι...Μου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά τι να κάνουμε...

Συνημμένα

• CIMG6034.JPG
    CIMG6034.JPG
    911,9 KB · Εμφανίσεις: 31
Voila μερικές ακόμη, σημερινές φωτογραφίες μας!

Συνημμένα

• CIMG6045.JPG
    CIMG6045.JPG
    935,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • CIMG6072.JPG
    CIMG6072.JPG
    892,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG6073.JPG
    CIMG6073.JPG
    892,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Ναι..για τα δεδομενα της ελλαδας ειναι νωρις για στειρωση.Στο εξωτερικο βεβαια στειρωνουν σε τετοια ηλικια,αλλα να σου πω την καθαρα προσωπικη μου αποψη εδω,δεν θα το επιχειρουσα...6 μηνων ειναι καλα παντως.
Ευχομαι τα καλυτερα για τον μικρο.Πανεμορφος ειναι.:)

Ναι Έφη μου, είναι κούκλος ο άτιμος και πολύ μαμάκιας. :) 'Οσο για τη δικιά μου, πρώτη δουλειά το πρωί να πάρω την κτηνίατρο να μου πει την άποψή της και βλέπουμε...Βέβαια το καλό μου είναι υπεραναπτυγμένο για 4,5 μηνών, οπότε ποιος ξέρει...

Και η αληθεια ειναι..οτι λατρευω τους μαμακιδες..:clapup:....μονο στους γατους..μην παρεξηγουμαι..:hehe::hehe::hehe:

πω πω!
ερωτεύτηκα ♥ !!!

Πολύ όμορφος !!! Με πολύ γλυκιά έκφραση και με πολύ ωραία γούνα!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back