virgo
Νεοφερμένο μέλος
Υ.Γ. Δεν το πιστεύω ότι ξέχασα να πω για το απίστευτο, απόκοσμο βλέμμα του! Οι φωτογραφίες ελπίζω να το δείχνουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω ότι δε φαίνονται οι φωτογραφίες. Αν και το έχετε πει πολλές φορές, μπορείτε να μου πείτε πως ανεβάζω το σύνδεσμο από το photobucket ώστε να φαίνονται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ανεβαζεις πρωτα την φωτο στο photobucket,βαζεις τον κερσορα επανω στην φωτο (δεν κανεις κλικ),στην επιλογη που λεει direct link,απλα το κανεις copy ,ερχεσαι εδω στο ποστ σου,,και κανεις paste το λινκ.

virgo
Νεοφερμένο μέλος
virgo
Νεοφερμένο μέλος
https://i1143.photobucket.com/albums/n632/virgo333/CIMG6026.jpg
https://i1143.photobucket.com/albums/n632/virgo333/CIMG6008.jpg
https://i1143.photobucket.com/albums/n632/virgo333/CIMG6001.jpg
https://i1143.photobucket.com/albums/n632/virgo333/CIMG6021.jpg
Ελπίζω να φαίνονται τώρα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη.
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
virgo
Νεοφερμένο μέλος
lialoon
Νεοφερμένο μέλος
ενδιαφέρομαι για τον γατούλη. Για μόνιμη υιοθεσία, οχι για φιλοξενεία.
Λία
Τον βρήκα χθες το βράδυ στην Πλάκα. Νιαούριζε ασταμάτητα. Νόμιζα ότι πεινάει, αλλά όταν τον πρόσεξα καλύτερα παρατήρησα ότι κουτσαίνει. Δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι κι αποφάσισα να τον πάρω για να τον πάω σήμερα στον κτηνίατρο. Ευτυχώς ήταν εύκολο να τον πιάσω, γιατί είναι πολύ παιχνιδιάρης ΚΑΙ εξαιρετικά χαδιάρης -σε αντίθεση με το (μάλλον) αδερφάκι του που παρακολουθούσε από απόσταση το παιχνίδι μας. Ο μικρός πρέπει να είναι το πολύ 3,5 μηνών, ημιμακρύτριχος. Θέλει συνέχεια χάδια, αγκαλίτσα, κάνει ατελείωτα ζυμαράκια, τρίβεται και γλείφει! Με λίγα λόγια είναι πανέτοιμος για σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν μπορώ ούτε καν να τον φιλοξενήσω. Εκτός απ' το ότι δεν τον θέλουν στο σπίτι μου (ήδη με το ζόρι δέχτηκαν το μωρό που βρήκα το καλοκαίρι) και η γάτα μου είναι φοβερά εκνευρισμένη, είμαι σε περίοδο που δεν έχω έσοδα. Ήδη και για τον κτηνίατρο δεν με παίρνει -τον οποίο και θα παρακαλέσω για προσωρινή φιλοξενία, αν δε βρεθεί κάποια άλλη λύση. Πάντως αν κάποιος μπορεί να τον φιλοξενήσει έστω για λίγο, είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσουμε να του βρούμε πολύ γρήγορα ένα σπιτάκι.
Υ.Γ. Δεν το πιστεύω ότι ξέχασα να πω για το απίστευτο, απόκοσμο βλέμμα του! Οι φωτογραφίες ελπίζω να το δείχνουν...
![]()
![]()
![]()
![]()
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Ωστόσο εγώ έχω αρχίσει να πιέζομαι. Κανείς γνωστός μου δεν δέχτηκε να τον φιλοξενήσει κι έτσι ο μικρός είναι στην απομόνωση στο δωμάτιό μου. Το βράδυ κοιμάμαι σε άλλο δωμάτιο μαζί με τη δικιά μου, γιατί ζηλεύει πολύ. ΟΜΩΣ σήμερα η μικρή είχε οίστρο! Από το πρωί είχε ξεκινήσει εκείνο το παραπονιάρικο νιαούρισμα που κάνει τον τελευταίο μήνα όταν θέλει να ασχοληθώ μαζί της, αλλά νωρίς το βράδυ άρχισε να τρίβεται και παρατήρησα ότι το επίμαχο σημείο της ήταν ερεθισμένο, μέχρι που...άρχισε να τουρλώνει τον πωπό της. Είναι μόνο 4,5 μηνών και έλπιζα να προλάβω να τη στειρώσω πριν τον οίστρο...
Μέχρι αυτή τη στιγμή βέβαια δεν την έχει ξαναπιάσει. Λέτε η παρουσία αρσενικού να επιτάχυνε την κατάσταση;;; Δεν είναι πολύ μικρή για στείρωση; Έχω αγχωθεί πολύ με όλα, γιατί και ο μικρός δεν είναι δυνατό να επιστρέψει στο δρόμο. Να ενημερώσω επίσης ότι η κοπέλα που έδειξε ενδιαφέρον χθες και την ευχαριστώ πρόλαβε να υιοθετήσει άλλο γατάκι...Μου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά τι να κάνουμε...
Συνημμένα
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχομαι τα καλυτερα για τον μικρο.Πανεμορφος ειναι.

virgo
Νεοφερμένο μέλος
'Οσο για τη δικιά μου, πρώτη δουλειά το πρωί να πάρω την κτηνίατρο να μου πει την άποψή της και βλέπουμε...Βέβαια το καλό μου είναι υπεραναπτυγμένο για 4,5 μηνών, οπότε ποιος ξέρει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
....μονο στους γατους..μην παρεξηγουμαι..

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ερωτεύτηκα ♥ !!!
marina289
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool