Βοήθεια με μικρά γατάκια που βρήκα

Μπράβο!!!:up: :up: :up: Περιμένουμε τις νέες φωτογραφίες της κουκλίτσας!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: :hello: :hello: :baby: :baby: θα την βγαλω και θα την δειτε..ειναι το κατι αλλο..ειμαι τοσο χαρουμενη που την βλεπω ετσι..πριν 3,5 εβδομαδες ηταν ενα πλασματακι ανυμπορο-δεν εβλεπε-δεν περπατουσε-φωναζε συνεχεια-δεν ηξερα τι να κανω-ειδικα μετα τον χαμο της αδελφης της,,και τωρα εγινε παιχνιδιαρα και πολυ πολυ τρυφερη,,της αρεσει πολυ να χωνεται μεσα στις μπλουζες μας να σκαρφαλωνει πανω μας και να μας ακουμπαει στο προσωπο-χωρις φυσικα να μας γρατζουναει..ειναι πραγματικα σαν ενα θαυμα το πως τα καταφερε,,ηταν πολυ δυσκολα και πραγματικα θελει πολυ χρονο-υπομονη και κακα τα ψεμματα και αρκετα χρηματα για να προσφερεις οτι το καλυτερο σε τοσο μωρα γατακια-...αλλα πανω απο ολα αγαπη..το εκανα πρωτη φορα αλλα αν χρειαστει-πραγμα που δεν το ευχομαι-θα το ξαναεκανα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άχου, τι καλά!!!:up:
Μπράβο! Να περνάτε υπέροχα και να μας δείχνεις φωτογραφίες!:D

Ήδη από τη φωτογραφία που έχεις φαίνεται τοσοδούλα και πανέμορφη!:inlove:

Ήδη από τη φωτογραφία που έχεις φαίνεται τοσοδούλα και πανέμορφη!:inlove:
και να φανταστεις οτι η φωτογραφια ειναι πριν 11 μερες τραβηγμενη..οταν ηταν περιπου 25-27 ημερων.την βρηκαμε 10 ημερων μπουκιτσα χωρις να βλεπει και να καταλαβαινει τιποτα..τωρα ειναι περιπου 35-38 ημερων...:lol:

Ήταν πολύ τυχερή που τη βρήκες! Και που επέζησε, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύκολο είναι για ένα γατάκι χωρίς μανούλα.
Να τη χαίρεσαι!
Σαν αρκουδάκι είναι!

:) και εγω ειμαι πολυ τυχερη,γιατι βλεποντας την τωρα αισθανομαι οτι εκανα κατι πολυ ομορφο..ειναι πραγματικα απιστευτο το συναισθημα..δεν μπορει να το καταλαβει καποιος που δεν το εχει ζησει..ουτε εγω το φανταζομουν οτι θα με εκανε τοσο πολυ χαρουμενη το γεγονος οτι τα καταφερε η ψιψινουλα...:inlove: :inlove: :inlove:

:up: :up: :up:
Μπραβο σου-σας!!!

:up: :up: :up:

:up: :up: :cat:

:up: :up: :up: :baby: :kiss: :kiss: :kiss: :cat:

να το κοριτσι μου:inlove: :baby:

Συνημμένα

• Photo110.jpg
    Photo110.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 67
  • Photo112.jpg
    Photo112.jpg
    380,2 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Photo113.jpg
    Photo113.jpg
    352,6 KB · Εμφανίσεις: 59
Καταπληκτική είναι!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Και με όλα τα κομφόρ βλέπω... ;) :happy:

Κούκλα είναι!!! :up:

Απο το jumbo πηρες το καλαθακι?
Το εχουμε κι εμεις!:)

Ειναι πανεμορφη, και τυχερη που σε βρηκε!:D

Τι κουκλάκι είναι αυτό? Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει κι άλλο!!!:inlove::inlove::inlove:

:) :) ;) βεβαια..εχουμε ξεπερασει το σταδιο που λερωνε εκει που κοιμοταν [τα κανουμε στην αμμο πια]και τωρα αρχισαμε και τις παιρνουμε διαφορα ..το συγκεκριμενο καλαθακι επειδη ειναι πολυ μαλακο και χνουδωτο την ξετρελλανε.οταν την βαλαμε μεσα πρωτη φορα αρχισε να τριβεται να τεντωνεται..:inlove: :baby: :inlove: οσο για τα παιχνιδια τις εχουμε παρει αρκετα-παιζει λιγο αλλα την ενδιαφερουν κυριως οι παντοφλες μας -οι ετικετες απο διαφορα πραγματα...και εμεις ...ειμαστε το καλυτερο παιχνιδι γιαυτην-:up:

Απο το jumbo πηρες το καλαθακι?
Το εχουμε κι εμεις!:)

Ειναι πανεμορφη, και τυχερη που σε βρηκε!:D
:) ναι απο εκει το πηραμε...βλεπεις ειμαι συχνη επισκεπτρια του jumbo γιατι εχω και τα παιδακια μου...

:) ναι απο εκει το πηραμε...βλεπεις ειμαι συχνη επισκεπτρια του jumbo γιατι εχω και τα παιδακια μου...

Να συ ζησουν!!!:)
Και εγω εχω την μικρη αδελφη μου, και οταν δεν την πηγαινει η μαμα, εχετε σε εμενα να παμε μαζι!:)

Αχ τέλεια είναι!! Κουκλίτσα! Να σου ζήσει!!! Όσο για παιχνίδια δοκίμασε να τησ κάνεις μια μπαλίτσα από αλουμινόχαρτο ή δώστης ένα καλαμάκι.. Τα ξετρελαίνει!! Φαντάσου ότι Ο Μολυβίξ τσακίζει όπου βρει τους καφέδες μας για να πάριε τα καλαμάκια. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back