aspasiapef
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε τις νέες φωτογραφίες της κουκλίτσας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
θα την βγαλω και θα την δειτε..ειναι το κατι αλλο..ειμαι τοσο χαρουμενη που την βλεπω ετσι..πριν 3,5 εβδομαδες ηταν ενα πλασματακι ανυμπορο-δεν εβλεπε-δεν περπατουσε-φωναζε συνεχεια-δεν ηξερα τι να κανω-ειδικα μετα τον χαμο της αδελφης της,,και τωρα εγινε παιχνιδιαρα και πολυ πολυ τρυφερη,,της αρεσει πολυ να χωνεται μεσα στις μπλουζες μας να σκαρφαλωνει πανω μας και να μας ακουμπαει στο προσωπο-χωρις φυσικα να μας γρατζουναει..ειναι πραγματικα σαν ενα θαυμα το πως τα καταφερε,,ηταν πολυ δυσκολα και πραγματικα θελει πολυ χρονο-υπομονη και κακα τα ψεμματα και αρκετα χρηματα για να προσφερεις οτι το καλυτερο σε τοσο μωρα γατακια-...αλλα πανω απο ολα αγαπη..το εκανα πρωτη φορα αλλα αν χρειαστει-πραγμα που δεν το ευχομαι-θα το ξαναεκανα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος

Μπράβο! Να περνάτε υπέροχα και να μας δείχνεις φωτογραφίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
και να φανταστεις οτι η φωτογραφια ειναι πριν 11 μερες τραβηγμενη..οταν ηταν περιπου 25-27 ημερων.την βρηκαμε 10 ημερων μπουκιτσα χωρις να βλεπει και να καταλαβαινει τιποτα..τωρα ειναι περιπου 35-38 ημερων...Ήδη από τη φωτογραφία που έχεις φαίνεται τοσοδούλα και πανέμορφη!![]()

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Να τη χαίρεσαι!
Σαν αρκουδάκι είναι!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω ειμαι πολυ τυχερη,γιατι βλεποντας την τωρα αισθανομαι οτι εκανα κατι πολυ ομορφο..ειναι πραγματικα απιστευτο το συναισθημα..δεν μπορει να το καταλαβει καποιος που δεν το εχει ζησει..ουτε εγω το φανταζομουν οτι θα με εκανε τοσο πολυ χαρουμενη το γεγονος οτι τα καταφερε η ψιψινουλα...

Μπραβο σου-σας!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:kiss: :kiss: :kiss: :cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Και με όλα τα κομφόρ βλέπω...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Το εχουμε κι εμεις!
Ειναι πανεμορφη, και τυχερη που σε βρηκε!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
βεβαια..εχουμε ξεπερασει το σταδιο που λερωνε εκει που κοιμοταν [τα κανουμε στην αμμο πια]και τωρα αρχισαμε και τις παιρνουμε διαφορα ..το συγκεκριμενο καλαθακι επειδη ειναι πολυ μαλακο και χνουδωτο την ξετρελλανε.οταν την βαλαμε μεσα πρωτη φορα αρχισε να τριβεται να τεντωνεται..
οσο για τα παιχνιδια τις εχουμε παρει αρκετα-παιζει λιγο αλλα την ενδιαφερουν κυριως οι παντοφλες μας -οι ετικετες απο διαφορα πραγματα...και εμεις ...ειμαστε το καλυτερο παιχνιδι γιαυτην-
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο το jumbo πηρες το καλαθακι?
Το εχουμε κι εμεις!![]()
Ειναι πανεμορφη, και τυχερη που σε βρηκε!![]()
ναι απο εκει το πηραμε...βλεπεις ειμαι συχνη επισκεπτρια του jumbo γιατι εχω και τα παιδακια μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι απο εκει το πηραμε...βλεπεις ειμαι συχνη επισκεπτρια του jumbo γιατι εχω και τα παιδακια μου...
Να συ ζησουν!!!
Και εγω εχω την μικρη αδελφη μου, και οταν δεν την πηγαινει η μαμα, εχετε σε εμενα να παμε μαζι!

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool