catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
Θα το δωσεις;Εγω λέω όταν θα γίνει καλά να βάλεις μία αγγελία...αλλα καλύτερα θα ήταν να το κρατήσεις γιατί εσύ το εσωσες...

prince
Διάσημο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος

Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
μου ελειψε!
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η μικρή τρώει συνεχώς και παρόλο που το κοιλάκι είναι μονίμως τουρλωμένο, τρώει κι άλλο. Το σύνδρομο της κατοχής έχει η σταλίτσα. Εντωμεταξύ θέλει και αγκαλιές, εχθές γύρισε τούμπα και της χάιδευα την κοιλίτσα και γουργούριζε συνεχώς. Την πήγε στον Αίλουρο ο Αριστείδης και έχει πάει στα 400γρ από 200 που την βρήκαμε και δεν έχει πια υποθερμία. Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο, ευτυχώς. Τώρα της δίνουμε φάρμακα για την μυτούλα που είναι μπουκωμένη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον μας βλέπω να την κρατάμε τελικά. Το πρόβλημα είναι πως τα κάνει και έξω από το χώμα της κι ας την έχουμε μέσα στο wc όταν λείπουμε. Όταν είμαστε εκεί της ανοίγουμε και γυρνάει όλο το σπίτι, αλλά την πηγαίνω στο χώμα κάθε τόσο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ θα περιμένω φώτο!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς, αυτό με την κορτιζόνη είναι ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι κτηνίατροι, και για τον Πορδολέοντα μου είχε δώσει κορτιζονούχα κολλύρια, απλώς εμείς φανήκαμε λίγο πιο τυχεροί. Αφού θα ζήσει όμως προστατευμένη σε σπίτι η Ματίλντα, είμαι σίγουρη πως θα είναι μια χαρά!
Είναι απίστευτες οι ικανότητές τους να προσαρμόζονται, θα δεις πως όταν μεγαλώσει όσοι δεν την ξέρουν δεν θα καταλαβαίνουν καν πως δεν βλέπει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool