Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Ευχαριστώ!

Σας ευχαριστώ πολυ όόόόόλους!!! με βοηθήσατε πολύ:up: .

Ismini δέν έχω σκοπό να τα δώσω επειδή μένω σε μονοκατοικια κ έχω μεγάλη αυλή, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα θυμάμαι 2/3 γάτες να περιφέρονται στην αυλή:greycat: :cat: :greycat: !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οποτε εκανα απολυμανση με τα γατακια απλα προσπαθουσα να γινεται σε χωρο που δεν θα εχουν προσβαση για 2,3 μερες. Ας πουμε τη βεραντα κρατα τη κλειστη η ανοιγε μονο το τζαμι κι οχι το πατζουρι. Σιγουρα οχι κοντα στο μερος που τρωνε. Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα
:) :) :)
Με τα απλυτα και τα ρουχα γενικα κι εμεις εχουμε εναν ερωτα. Ειδικα με του γιαννη που αν βρεουν μπλουζα αδεσποτη τη κανουν πατσαβουρα
:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που λες για τις 2-3 μέρες δε γίνεται με τίποτα! Ο Χιόνης ειδικά τώρα με αυτόν τον καιρό είναι όλη μέρα στο μπαλκόνι. Η άμμος του και το φάγητό/νερό επίσης. Το γατάκι το αφήνω ελέυθερο στο μπάνιο στο οποίο θα γίνει επίσης απολύμανση. Δεν υπάρχει εναλλακτική δυστυχώς! Απ΄ότι είπαν από την εταιρεία που θα γίνει η απολύμανση δεν υπάρχει πρόβλημα, όπως πρόβλημα δεν είχε και η αδελφή μου εδώ και 2 χρόνια που έχει τον Ραμσή. Δε νομίζω τώρα να τύχει σε μένα και τα γατάκια μου. Τι να πω πιά!

Ήμουν σίγουρη ότι θα αρέσει σ'εσένα και την Chrisidor το πορτοκαλάκι μου!!!;) :P :D

Ω ναιαιαιαιαιαι!!!! Είναι ένας κούκλος!:inlove: :kiss: :bleh:
Άντε τυχερούλα, είμαι σίγουρη ότι τελικά θα σας μείνει το γατιλάκι!:up:
Ελπίζω μόνο να τα πάνε καλά με το Χιόνη και να μην έχεις τις δικές μου στενοχώριες. Αν και εμένα τώρα (μετά από 5 μήνες) οι σχέσεις τους έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ.Και δίπλα δίπλα κάθονται και αγκαλιάζονται και παίζουν. Βέβαια καμιά φορά ο Ζαχαρίας θυμάται τον παλιό κακό του εαυτό και ο Ισίδωρος θυμώνει λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές τα πάνε καλά. Πού τους βρίσκεις πού τους χάνεις, όλη την ώρα μαζί είναι! Πλάκα έχει όταν ο Ισίδωρος πλένει τα αυτιά του μικρού την ώρα που είναι στην τουαλέτα! :happy:

Φοβάμαι... Pώτα τον κτηνίατρο :/:

Αντίθετα με εσάς, εμένα έχει περάσει 1 ολόκληρος χρόνος και δεν λένε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να αποδεχθούν την κακομοίρα τη Μπεζ... :(

Ω ναιαιαιαιαιαι!!!! Είναι ένας κούκλος!:inlove: :kiss: :bleh:
Άντε τυχερούλα, είμαι σίγουρη ότι τελικά θα σας μείνει το γατιλάκι!:up:
Ελπίζω μόνο να τα πάνε καλά με το Χιόνη και να μην έχεις τις δικές μου στενοχώριες. Αν και εμένα τώρα (μετά από 5 μήνες) οι σχέσεις τους έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ.Και δίπλα δίπλα κάθονται και αγκαλιάζονται και παίζουν. Βέβαια καμιά φορά ο Ζαχαρίας θυμάται τον παλιό κακό του εαυτό και ο Ισίδωρος θυμώνει λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές τα πάνε καλά. Πού τους βρίσκεις πού τους χάνεις, όλη την ώρα μαζί είναι! Πλάκα έχει όταν ο Ισίδωρος πλένει τα αυτιά του μικρού την ώρα που είναι στην τουαλέτα! :happy:

Aντε βρε, τέλεια!!!!:up: Kαι εγώ έχω καλά νεα με τα κορίτσια αλλά έλεγα να μην πω ακόμα χωρις φωτό αλλά δεν κρατιέμαι... H Mπιάνκα πλένει την Kαρμέλα!!!!!!!:up: :up: :up:

Βικτωρια, είναι διαφορετικό με τους δικούς σου, εσένα είναι πολλοί και συνασπίζονται και είναι πιο δύσκολο να τους σπάσεις τον τσαμπουκά :/: Όπως και με τους ανθρώπους, ένα ατίθασο παιδί μόνο του μπορείς πολύ πιο εύκολα να το λογικέψεις από ό,τι μια "συμμορία" όπου ενθαρρύνουν το ένα το άλλο :hmm:

Αντίθετα με εσάς, εμένα έχει περάσει 1 ολόκληρος χρόνος και δεν λένε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να αποδεχθούν την κακομοίρα τη Μπεζ... :(

Επειδή είναι κουφή, και αυτή έχει προβλημα ανασφαλειας με αυτά και αυτά καταλαβαίνουν τη διαφορετικότητα...δυστυχώς έχω το παραδειγμα ενός φίλου με το ίδιο θέμα..αλλα εντάξει η άκρη βρίσκεται..

Μα τι μουσουδι! Σιγα μη το αφησεις να φυγει τετοιο ον...;) :D

Nαι μωρέ, μακάρι να το δεχτουν όλοι :)

Και η Γατα δεν γινεται φίλη με άλλα γατακια. Αλλά ευτυχως απλα αδιαφορεί και σπάνια θα πέσει καμια φάπα. Συνηθως ο Πιου Μιου τις τρωει και εχει γραντζουνιες στη μυτη (τη πειραζει ο αθλιος όμως). Αλλά τιποτα σοβαρο, εντάξει. Ανεχονται να μοιράζονται το κρεβάτι
Nastazia χαίρομαι που βοηθήθηκες

Έχω δει περιπτώσεις όπως της Νότας με τον Τσε και τη μπέμπα και της Ισμήνης με τον Σίβα και την Αργυρώ που τα μικρά αγαπήθηκαν αμέσως. Ακόμα και η Σαρδέλα της Ελένης δείχνει να ανέχεται τον μικρό. Εγώ φοβάμαι να αφήσω το μικρό με τον Χιόνη γιατί και τα δύο αντιδράνε, αλλά και το σπίτι είναι 115 τ.μ. και το μεγαλύτερο μέρος τους είναι συνεχόμενο χωρίς πόρτες (εκτός από τις 2 κρεβατοκάμαρες, μπάνιο και κουζίνα) και με πολλά μέρη να κρυφτεί το μωρό σε περίπτωση που τρομάξει και να μη μπορώ να το πιάσω. Είμαι λίγο δυστακτική να τα ξαναφέρω σε επαφή, ειδκά μετά από αυτό που έπαθε η Πόπη...:/:

Σιγά σιγά Ασπασία και σταδιακά. Χρησιμοποίησε τη γατοφόρο και βάλε τον μικρό μέσα κοντά σου. Να δεις τι θα κάνει ο Χιόνης.

Εγώ έτσι έκανα με τον Χουζούρη και την Ruby. Η Ruby είναι σκύλα και του τις έχωνε στην αρχή, σιγά σιγά όμως συνήθισε...(το πήρε απόφαση)

Ακόμα και η Σαρδέλα της Ελένης δείχνει να ανέχεται τον μικρό. Εγώ φοβάμαι να αφήσω το μικρό με τον Χιόνη γιατί και τα δύο αντιδράνε, αλλά και το σπίτι είναι 115 τ.μ. και το μεγαλύτερο μέρος τους είναι συνεχόμενο χωρίς πόρτες (εκτός από τις 2 κρεβατοκάμαρες, μπάνιο και κουζίνα) και με πολλά μέρη να κρυφτεί το μωρό σε περίπτωση που τρομάξει και να μη μπορώ να το πιάσω. Είμαι λίγο δυστακτική να τα ξαναφέρω σε επαφή, ειδκά μετά από αυτό που έπαθε η Πόπη...:/:

Ενα σου λεω...
Τωρα επαιξαν ξυλο στην κουζινα, γυρισαν ολο το σπιτι κυνηγιοντας ο ενας τον αλλο και κατεληξαν ο ενας στην βεραντα και η αλλη να κοιμαται διπλα μου!:blink:

Το τι γινεται καθε φορα που τον βλεπει, δεν περιγραφεται.
Και οχι τιποτα αλλο, αλλα ο μικρος ολη την ωρα την κυνηγαει!
Τα θελει ο ποπος του....

Αααα, να τος παλι!Πανω της παει!:blink: :/:

Ο Χιόνης τις τελευταίες 2 μέρες είναι λίγο απόμακρος. Μάλιστα δεν κοιμάται μαζί μας αλλά προτιμάει την βεράντα. Βέβαια ίσως να μην έχει να κάνει με τον μικρό αλλά απλά και μόνο επειδή ζεστένεται:hmm:

Ναι αυτό με τη γατοφόρο ειναι καλή τακτική.
Εγω πάντα το ρίσκαρα έχοντας κοντα και ενα ποτηρι νερό (αν αγριέψουν τα πράγματα να τα βρεξω να χωρίσουν γιατί πού να βάλεις το χέρι;;;) Αλλά δεν χρειαστηκε ποτέ. Φτυνονταν, το μεγαλύτερο εριχνε καμια φάπα, το μικρότερο κρυβόταν...... Στο τέλος τα έβρισκαν. Ο μοναδικός άγριος καβγας που εχω δει ειναι με 2 ενήλικες θυληκες στο πατρικό μου (τη δικια μας κ του αδερφού μου) Κι εκει έβαλε το χέρι του ο αδερφός μου.... Χώρισαν.... Και το χέρι του επίσης
Η γατοφόρος ειναι καλη για αρχή.
Πού ξέρεις; Μπορει να ερωτευτούνε. Κι ο Πιου μιου με το Πουρπουρη αχώριστοι ειναι. Επίσης τα 2 ενήλικα αρσενικά θα με προβλημάτιζαν έντονα. Αλλα εδω το ένα ειναι μικρούλι!!!

Ο Χιόνης τις τελευταίες 2 μέρες είναι λίγο απόμακρος. Μάλιστα δεν κοιμάται μαζί μας αλλά προτιμάει την βεράντα. Βέβαια ίσως να μην έχει να κάνει με τον μικρό αλλά απλά και μόνο επειδή ζεστένεται:hmm:

πάντως είναι απόλυτα λογικό να ζηλέψει ο καημένος... και εγώ το σκέφτομαι για τον δικό μου που τον έχω σαν βασιλιά... Για φαντάσου..:/: είναι και ζηλιαρόγατες απο την φύση τους...:P

Η ποπι ομως εχει αφησει τον ομορφο αστειρωτο οποτε ειναι φυσιολογικο οι αντιδρασεις του να ειναι διαφορετικες απο τον χιονη που οχι οτι δεν θα αντιδρασει στην αρχη και δεν θα του φανει καπως αλλα καποια στιγμη θα συνηθισει και οκ ακομα και να μην αγαπηθουν τρελλα τουλαχιστον θα ανεχονται ο ενας τον αλλον και οι δικιες μου στην πρωτη τους επαφη αρχισε η μεν φαιδρα τα πχχχχχχχχχχχχ πχχχχχχχχχχ και η ιολη τα ουυυυυ ουυυυ ενας πολυ περιεργος θορυβος αλλα μετα οκ δεν ειχαμε ουτε δραματα ουτε αιματα και ηταν και η 1η μερα που εφερα την ιολη σπιτι ειχε φυγει απο τους δικους της απο το σπιτι της να ερθει σε ενα νεο σπιτι με αγνωστους και μια αλλη γατα οποτε και παλι καλα το πηρανε τωρα που το ξανασκεφτομαι. Με λιγα λογια αποψη μου ειναι οτι αν δεν τα αφησεις λιγο μαζι παντα με στενη επιτηρηση δεν θα εχουν την ευκαιρια να γνωριστουν να τα παρουν ... και τελος να συνηθισουν ο ενας τον αλλον, απο την αλλη εσυ ξερεις καλυτερα και τις συνθηκες και τον χιονη :)

Η ποπι ομως εχει αφησει τον ομορφο αστειρωτο οποτε ειναι φυσιολογικο οι αντιδρασεις του να ειναι διαφορετικες απο τον χιονη
Ο κ.Πάνος που τον ρώτησα μου είπε ότι είτε στειρωμένος είτε αστείρωτος ο αρσενικός αντιδράει στην παρουσία άλλου αρσενικού. Είναι στη φύση τους. Στην πορεία βέβαια αν τα βρουν θα κάνουν την καλύτερη παρέα δύο αρσενικά μαζί. Μέχρι τότε όμως τι γίνεται είναι το θέμα...:hmm:
Μάλλον την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να τα αφήσω μαζί στο δωμάτιο μου που έχει τις λιγότερες κρυψώνες για το μωρό και είναι περισσότερο cat friendly;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back