Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Λοιπον το βρηκα παλι θα σου φερω εγω την ιολη μου να την γνωρισει ο χιονης:redface: αφου του αλαξει τα φωτα και μαρτυρισει ο κακομοιρης ο χιονης μετα θα του γνωρισεις τον μικρο οποτε θα του φανει παραδεισος και θα περασουν ζαχαρη :P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλακα πλακα τελικα ειμαι πολυ ανορθογραφη 8 χρονια στο λονδινο εχασα την επαφη με τα ελληνικα γραπτα οποτε τωρα και ανορθογραφα γραφω και χωρις τονους που ειναι ο ψιψινος να συμπασχουμε :P:lol:

Που να δεις τον άνδρα μου που μετά από 19 χρόνια στην Γερμανία το μόνο γράφει καλά είναι το όνομά του!:rolleyes: Καλά εντάξει, όχι και τόσο χάλια, αλλά πολλλυυυ ανορθόγραφος και όταν του το λέω τσαντίζεται!!! Άσε που και όταν μιλάει λέει κάτι χαζά που μόνο εγώ που τον έχω συνηθήσει καταλαβαίνω. Κάνει μετάφραση από τα Γερμανικά στα ελληνικά και δεν βγαίνει νόημα...:lol:

α οχι εγω πεταω τα αγγλικα οπου κολαω και δεν μπορω να θυμηθω το ελληνικο αλλα το κλασικο που λεω συχνα και προσπαθω να κοψω ειναι οταν μιλαμε με καποιον στο τηλεφωνο και θελω να του πω θα σε ξαναπαρω εγω και του λεω τελικα θα σε παρω πισω εγω:lol: απο το αντιστοιχο αγγλικο στην αρχη με κοιτουσαν σαν χαζη αλλα τωρα οκ με συνηθιζουν :redface:

Αχ, άστε κι εδώ η Λούκρη συμπάσχει με τον Χιονή:(. Νευρική ανορεξία μας έπιασε, από αυτή που παθαίνουν τα μοντέλα,δυο μέρες δυο κουταλιές κονσέρβα. Σήμερα αγόρασα προμήθειες gourmet κι έτσι ευτυχώς έφαγε το πουλάκι μου λίγο. Από κει που ήταν κολλημένη πάνω μου τώρα όλη μέρα κάνει βόλτες και μπαίνει μόνο το βράδυ στο σπίτι για ύπνο. Τι να κάνουμε που τα 'χαμε κακομαθημένα τα μοναχοπαίδια μας:/:

α οχι εγω πεταω τα αγγλικα οπου κολαω και δεν μπορω να θυμηθω το ελληνικο αλλα το κλασικο που λεω συχνα και προσπαθω να κοψω ειναι οταν μιλαμε με καποιον στο τηλεφωνο και θελω να του πω θα σε ξαναπαρω εγω και του λεω τελικα θα σε παρω πισω εγω:lol: απο το αντιστοιχο αγγλικο στην αρχη με κοιτουσαν σαν χαζη αλλα τωρα οκ με συνηθιζουν :redface:

:D :D Αυτο το είχα πάθει και εγώ όταν γύρισα από Αγγλία!
Eπείσης Ακόμη και τώρα μου έχουν μείνει εκφράσεις αγγλικές του στυλ ¨are you positive?", "hey mate" , "jesus christ!!!":lol: :lol: :lol: :lol:

αυτο δεν ειναι τιποτα εδω στο εργαστηριο που εχουμε κατι διπλωαματικους φοιτητες κατα καιρους οταν θελω να τους ρωτησω αν ειναι ετοιμοι τους λεω ready ? οποτε τους το κολησα και βλεπεις τωρα ολοι εδω οταν θελουν να πουνε ετοιμος λενε ready :lol::lol:

Μαριγο ασε τα ιδια εχω και εγω με την φαιδρα εκει που γυριζα απο πατρα αθηνα και γουργουριζε και την ειχα αγκαλια τωρα με το που βλεπει οτι εχω την ιολη μαζι παω να την παρω αγκαλια και ζοριζεται αλλα εγω απτοητη την παιρνω αγκαλια θελει δεν θελει:redface::lol: ... εδω πηγα και εκατσα στην πολυθρονα που καθοτανε και σηκωθηκε και εφυγε την επομενη εβδομαδα λεω να ανεβασω αυτη πατρα οποτε θα θυμηθουμε τα παλια που ειμαστε μονες μας πατρα:redface: ευτυχως και στις 2 τους αρεσουν τα ταξιδια :up:

Όταν γύρισα σπίτι πρόλαβα το παιδίπου έκανε την απολύμανση και μου είπε ότι οι γάτες δεν έχουν πρόβλημα. Πρόβλημα είναι για τα σκυλιά που γλύφουν κάτω. Για καλό και για κακό είπε να τα κρατήσουμε μακρυά από τους χώρους που απολυμάνθηκαν. Έτσι ο Χιόνης έχει κρεβατοκάμαρα διάδρομο καθηστικό τραπεζαρία και σαλόνι και ο μικρούλης μας τη κρεβατοκάμαρα της μαμάς.Πήρα στον ΑΙΛΟΥΡΟ και ρώτησα για την απολύμανση και μου είπε η κυρία Μίλλυ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα ο Χιόνης μετά από μούτρα, δαγκώματα και αφού κατέσκισε και τις υπόλοιπες δερμάτινες καρέκλες της τραπεζαρίας έχει ξαπλώσει στα πόδια μου στο κρεβάτι, ενώ ο Πίπης είναι μέσα στο δωμάτιο της μαμάς και λυσσάει στο παιχνίδι με το ονυχοδρόμειο από το Lidl που σνόμπαρε ο Χιόνης αλλά τελικά έπιασε τόπο! Νωρίτερα κοιμόταν στο κρεβάτι της μητέρας μου η οποία γκρινιάζει μεν αλλά τελικά αυτή τα κακομαθαίνει!!! Το κακό είναι ότι τώρα λέει συνέχεια "μωράκι μου" "μαναράκι μου" "μπέμπη μου" και άλλα ωραία τον Πίπη και "μοσχάρι" τον Χιόνη, ο οποίος αντίθετα από τη Λουκρητία της Μαριγώς τρώει τον άμπακο από τα νεύρα του και παρόλο που η τροφή του είναι η Light της Royal Canin έχει παχύνει αρκετά...:/: Του έβαλα στο κρεβάτι του το κουβερτάκι του μωρού για να συνηθίσει την μυρωδιά του και στο μωρό καινούργιο κουβερτάκι. Για να δούμε....:hmm:

Τελικα οσα δεν αρεσαν στις μεγαλες, αρεσαν στα μωρα!
Και ο δικος μου(εκτος του οτι τρωει οτι βρει), παιζει με ολα τα παρατημενα παιχνιδια της σαρδελας!:P

Να και μια σημερινή φωτογραφία του μπέμπη. Δε φαίνεται κάθε μέρα και καλύτερα?
Ελενίτσα θα πάτε το Σάββατο στις 11:00 στον κ.Πάνο? Θα πάω κι εγώ τον Χιόνη για το χάπι για τα ενδοπαράσιτα και να πάρω τροφή τον μπέμπη γιατί του έχω μέχρι και αύριο. Μετανιώνω που πέταξα την παλιά υφασμάτινη γατοφόρο που είχα γιατί θα μπορούσα να πάρω και το μωράκι μαζί να το δει και η κυρία Μίλλυ που δεν το έχει δει...

Θα έρθουν και σε μας για απολύμανση μέσα στην επόμενη βδομάδα. Ευτυχώς αυτός πανικοβάλλεται και θα την βγάλει για αρκετή ώρα κάτω από το κρεβάτι. Το πρόβλημα είναι ότι το μόνο δωμάτιο στο σπίτι με πόρτα είναι το μπάνιο (πάλι καλά) και δεν θα μπορέσω να τον απομονώσω. Δεν θέλω να τον κλείσω στην γατοφόρο γιατί θα πάθει σοκ. Ελπίζω να κάθεται ήσυχος...

@anabou
Ελαφρώς οφ-τόπικ, αλλά αν κάνετε απολύμανση για κατσαρίδες, ζητήστε τους να μη ψεκάσουν, αλλά να χτησιμοποιήσουν μόνο το τζελ (για ψιλό κατσαριδάκι στην parlance του επαγγέλματος):P
Είναι πολύ αποτελεσματικό, απόλυτα ασφαλές, και δεν θα πάθει πατατράκ ο Σάκης.

Και για να γυρίσω ον-τόπικ, Ασπασία πολύ κουτσούνι ο μικρός!:inlove: :baby: :baby:

Να και μια σημερινή φωτογραφία του μπέμπη. Δε φαίνεται κάθε μέρα και καλύτερα?
Ελενίτσα θα πάτε το Σάββατο στις 11:00 στον κ.Πάνο? Θα πάω κι εγώ τον Χιόνη για το χάπι για τα ενδοπαράσιτα και να πάρω τροφή τον μπέμπη γιατί του έχω μέχρι και αύριο. Μετανιώνω που πέταξα την παλιά υφασμάτινη γατοφόρο που είχα γιατί θα μπορούσα να πάρω και το μωράκι μαζί να το δει και η κυρία Μίλλυ που δεν το έχει δει...

Nαι θα παμε!
Ισως ερθει και η Νοτα μαζι μου!

βαλτον σε ενα κουτακι για παπουτσια μεγαλο.
Εγω ετσι τον πηγα την πρωτη φορα!
Δωρακι!:up:

Η σε κατι κουτια που βαζουν τα χαρτια για το φωτοτυπικο.
Αυτα που εχουν 5-6 πακετα μαζι και ειναι μεγαλα.;)
Ισως να εχετε στο γραφειο σου.:/: :hmm:

εγω λεω να πεταχτω παρασκευη απογεθυμα να παω τον λαμπη να τον δει γιατι μου φαινετε οτι παραφουσκωσε κ αρχιζω να ανησυχω με το γομαρι μου αν κ κατουραει κανονικα κ οπου βρει μην πω την μανα του

@anabou
Ελαφρώς οφ-τόπικ, αλλά αν κάνετε απολύμανση για κατσαρίδες, ζητήστε τους να μη ψεκάσουν, αλλά να χτησιμοποιήσουν μόνο το τζελ (για ψιλό κατσαριδάκι στην parlance του επαγγέλματος):P
Είναι πολύ αποτελεσματικό, απόλυτα ασφαλές, και δεν θα πάθει πατατράκ ο Σάκης.

Και για να γυρίσω ον-τόπικ, Ασπασία πολύ κουτσούνι ο μικρός!:inlove: :baby: :baby:
Τι να μας κάνει το gel για το ψιλό κατσαριδάκι βρε Ρούλα?:blink: Οι κατσαρίδες που έρχονται είναι μεγάλες μαύρες ιπτάμενες σαν ελικόπτερα!!! Τεραστίων διαστάσεων!!! Ψιλό κατσαριδάκι ούτε που έχω δει ποτέ στο σπίτι. Το καλοκαίρι με τον κήπο και τις μονοκατοικίες γυρω μας, ειδικά μια που είναι ελαφρώς εγκατελειμένη, μας μπαίνουν από το μπαλκόνι τέρατα! Χθες το απόγευμα έγινε η απολύμανση, το πρωί που έφευγα για το γραφείο κάτω στην είσοδο βρήκα 5-6 "πτώματα"....:/:

P.S. Ο Πίπης και η μαμά του (δηλ.εγώ) σ'ευχαριστούνε για τα καλά σου λόγια!!!:P

Καλέ και για τις βαρβάτες κάνει! Πίστεψέ με, στο παλιό μου σπίτι είχα κατσαρίδες tiny, medium και large, και μόνο τζέλ βάλαμε.
Απλώς προτιμούν το τζελ για το ψιλό, επειδή μπορεί να μπει σε μέρη όπως ντουλάπια κτλ όπου δε γίνεται να ψεκάσουν.

Βέβαια οι δικές σου μάλλον δεν είναι οικόσιτες αλλά αλεξιπτωτίστριες, οπότε ο ψεκασμός είναι ίσως πιο δραστική λύση.

Φιλιά στα γατιά σου!

Δεν ξέρω με τι θα ψεκάσουν γιατί δεν την κανόνισα εγώ την απολύμανση. Κι εμάς οι κατσαρίδες είναι κάτι γομάρια να :sick::mpliaks:. Μπαίνουν απ'έξω και μετά συνήθως τεζάρουν. Αλλά είμαι ισόγειο και γίνεται της τρελής έτσι και δεν γίνει απολύμανση :/:!

Καλέ και για τις βαρβάτες κάνει! Πίστεψέ με, στο παλιό μου σπίτι είχα κατσαρίδες tiny, medium και large, και μόνο τζέλ βάλαμε.
Απλώς προτιμούν το τζελ για το ψιλό, επειδή μπορεί να μπει σε μέρη όπως ντουλάπια κτλ όπου δε γίνεται να ψεκάσουν.

Βέβαια οι δικές σου μάλλον δεν είναι οικόσιτες αλλά αλεξιπτωτίστριες, οπότε ο ψεκασμός είναι ίσως πιο δραστική λύση.

Φιλιά στα γατιά σου!
Χαχαχαχαχαχα….:lol: :lol: Λες και μιλάτε για γαρίδες !!!Καλημερούδιαααααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back