Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

το καιμενακι με τετοιες πεινες που θα ειχε τοσο καιρο του εχουν μεινει αποθημενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up:Μπράβο γατάκι! Συνέχισε έτσι! Απ'ότι βλέπω έχει αρχίσει να κατακτά και την υπόλοιπη οικογένεια :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εχει αρχισει να κατακτα μου αρεσε ....:lol::lol: Το φρουριο μαμα και συζυγος επεσε ευγε σου ασπασια :redface::):up:

Τελικά το γατόνι κατοχυρώθηκε? Γιατί δεν έχω καταλάβει !! Η κι αυτό όπως ο Χιόνης και καλά είναι προς υιοθεσία ? :lol:
ήταν να μην κάνεις την αρχή !!

Το εχει αρχισει να κατακτα μου αρεσε ....:lol::lol: Το φρουριο μαμα και συζυγος επεσε ευγε σου ασπασια :redface::):up:
Ο Κώστας δεν χρειαζόταν πολύ, ήδη από καιρό έλεγε για δεύτερο Το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι η μαμά. Με τον Χιόνη διαμαρτυρήθηκε αλλά τώρα τα΄χουν βρει και τον αφήνει και κοιμάται και στο κερβάτι της. Για την ακρίβεια από το κρεβάτι της έκανε την αρχή και συνέχισε στο δικό μας!;) Το μικρό της καλαρέσει αλλά από την άλλη δε θέλω να την ζορίσω γιατί εδώ και πολύ καιρό λέει ότι θέλει να πάει να μείνει μόνη της, πράγμα που δε δέχομαι με τίποτα! Είναι μεγάλη γυναίκα, (77 ετών) με πάμπολλά προβλήματα υγείας συν την αστάθεια τον τελευταίο χρόνο. Χθες ξαναέπεσε στο μπαλκόνι και χτύπησε για πολλοστή φορά το κεφάλι της. Πάλι καλά που μόλις είχαμε γυρίσει από το νοσοκομείο και την σήκωσε ο Κώστας γιατί εγώ δεν θα μπορούσα όπως ήμουν. Φανταστείτε να έπεφτε πάνω στον Χιόνη που μπερδεύεται συνεχώς στα πόδια της ή ακόμα χειρότερα στο γατάκι! Χώρια που θα σπάσει τίποτα θα έχουμε να κλαίμε και τα γατιά!
Τελικά το γατόνι κατοχυρώθηκε? Γιατί δεν έχω καταλάβει !! Η κι αυτό όπως ο Χιόνης και καλά είναι προς υιοθεσία ? :lol:
ήταν να μην κάνεις την αρχή !!
Όχι το γατόνι δεν κατοχυρώθηκε ακόμα... Κερδίζω χρόνο λέγοντας στην μητέρα μου και τους άλλους (εκτός από τον Κώστα) ότι έχω βάλει αγγελία να το δώσω αλλά υπάρχουν τόσα για δόσιμο που είναι δύσκολο, μπλα, μπλα, μπλα.... Θα δούμε στην πορεία πως θα πάει, με τη μαμά και τον Χιόνη. ;)

Σε αυτη την περιπτωση βρε ασπασια μου και συγνωμη που επεμβαινω κιολας αλλα μιας και ειναι θεμα υγειας και ασφαλειας της μαμας σου ισως θα ηταν καλυτερα να το δωσεις το γατακι το συντομοτερο δυνατον ξερω δεν ειναι ευχαριστο αλλα οσο το καθυστερεις και εσεις θα δενεστε μαζι του και ο χιονης και αυτο μαζι σας οποτε θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να το αποχωριστειτε. Και αυτα στα λεω παντα εντελως φιλικα στην δικη μου περιπτωση πχ δεν ηθελε ο μπαμπας μου ζωακι μεσα στο σπιτι οχι απο θεμα υγειας αλλα απο προσωπικο κολλημα που ξεπερασε και τωρα δεν διανοουμαι καν να του πω να παρω την φαιδρα παλι στην πατρα :)

Έχεις δίκιο, αλλά ακόμα και για να το δώσω θέλω να μεγαλώσει λίγο και πάρει τα πάνω του και να του κάνω και τα πρώτα του τουλάχιστον εμβόλια. Είναι πολύ μικράκι και αδυνατούλι και θέλω να είμαι σίγουρη ότι είναι εντελώς καλά πριν το δώσω. ΑΝ το δώσω. Κατά κάποιο τρόπο νοιώθω υπεύθυνη για τη ζωούλα του...:/:

:lol: :lol: :lol:
Σαν κι εμενα που όλο έλεγα του Γιαννη να μεγαλωσει το γατακι πριν το παω στο χτημα. Και λιγο ακόμη, και λιγο ακόμη, σημερα, αυριο.... και τελικα εμεινε!!!
Παντως καταλαβαινω και το θεμα της μαμας
:hmm: :hmm: :hmm:
Οτι νομιζεις καλυτερα κι ότι μπορεις.....
ΠΑντως πολύ χαιρομαι που πήρε τα πάνω του το μικρούλι!!!
Ο χιόνης τι λέει για όλα αυτα;

Σε καταλαβαινω απολυτα και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα παρομοιο προβλημα ειχε η κολητη της αδερφησ μου οταν η γατα της γεννησε και ανησυχουσε μηπως η γιαγια της που ειναι μεγαλη και εχει προβλημα με την ισορροπια της πατησει κανενα απο τα μικρα και πεσει ... και εψαχνε απεγνωσμενα να βρει να τα δωσει τελικα απο τα 4 εδωσε μονο το 1 και τα αλλα 3 ζουν μια χαρα στο σπιτι με την γιαγια κατα καποιο παραξενο τροπο προσεχουν αυτα την γιαγια μην μπερδευτουν στα ποδια της και η γιαγια αυτα μην τα πατησει οποτε αν και η τελικη αποφαση θα ειναι δικη σας υπαρχει τουλαχιστον μια νοτα αισιοδοξιας :) πσσσσσσσσσσσ δοκιμιο εγραψα παλι και να φανταστειτε οτι με τα ελληνικα γραμματα υποφερω για αυτο και δεν βαζω ποτε τονους :redface: που να εγραφα στα αγγλικα :lol::lol:

Ο χιόνης τι λέει για όλα αυτα;
Ο Χιόνης στην αρχή ήταν όλο χχχχχχ. Την Κυριακή μάλιστα τον άφησα να μπει μέσα στο μπάνιο και να μυρίσει τον μικρό. Με κλειστή τη γατοφόρο εννοείται! Ο μικρός αδιάφορος, ο Χιόνης αφού τον περιεργάστηκε λίγο πήγε και έκατσε στην βεράντα ατενίζοντας έξω και το'παιζε αδιάφορος! Όταν τον πλησιαζα μου γυρνούσε την πλάτη κι έπαιρνε δρόμο. Κοινώς μου κράταγε μούτρα! Μετά από πολύ καλόπιασμα και αγού τον πήρα το βράδυ και τον έβαλα κυριολεκτικά σηκωτό στο κρεβάτι, κοιμηθήκαμε μετά από πολλά χαδάκια και φιλάκια. Χθες δεν τον έφερα σε επαφή με τον μικρό, αλλά του έβαλα στην καρέκλα του στη βεράντα την κουβερτούλα του μικρού. Την μύρισε, έφυγε και μετά από λίγο πήγε και κάθησε επάνω. Νορμαλ τα πράγματα μέχρι στιγμής. Που και που παει και στήνεται έξω από την πόρτα του μπάνιου. Μάλλον από περιέργεια. Θέλω να τους φέρω σε επαφή αλλά όχι ακόμα γιατί ο μικρός είναι πολύ φοβισμένος και όποιος μπαίνει στο μπάνιο πάει και κρύβεται. Μόνο σε μένα βγαίνει και νιαουρίζει. Να συνέλθει λίγο και μετά θα τους φέρω σε επαφή.

.... ανησυχουσε μηπως η γιαγια της που ειναι μεγαλη και εχει προβλημα με την ισορροπια της πατησει κανενα απο τα μικρα και πεσει ... και εψαχνε απεγνωσμενα να βρει να τα δωσει τελικα απο τα 4 εδωσε μονο το 1 και τα αλλα 3 ζουν μια χαρα στο σπιτι με την γιαγια κατα καποιο παραξενο τροπο προσεχουν αυτα την γιαγια μην μπερδευτουν στα ποδια της και η γιαγια αυτα μην τα πατησει :lol:
Ο Χιόνης που είναι και πιο μεγάλος 2-3 φορές την έχει φάει την πατημασιά του και όχι μόνο από τη μητέρα μου αλλά και από μένα γιατί πάει και στρογγυλοκάθεται στη μέση στις πόρτες, μπαλκονόπορτες κλπ. και πολλές φορές μας ακολουθεί από πίσω και αν παμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω ή να στρίψουμε την τρώει. Φαντάσου να ήταν το μικρό που είναι μια χουφτίτσα....:blink:

Τι πλάκα που έχουν με τα μούτρα!!! Πάντως αφού δεν φρίκαρε εντελώς σε πρωτη φαση και ειχε τη δυναμη ψυχης να το παιξει αδιάφορος μάλλον σε καλό δρόμο είστε.....

ε καλα και οι δικιες μου εχουν φαει κατι πατημασιες .... αφου μας ακολουθουν σαν κουταβια και καλα την φαιδρα την βλεπεις τωρα που μεγαλωσε και αυτο οχι παντα ... την Ιολη που σου πεταγεται απο το πουθενα πως να την δεις που υπαρχει περιπτωσει να ειναι πισω σου και να σε ακολουθει και να μην την εχεις καταλαβει :redface:

ποια μουτρα εσεις μεινατε στα μουτρα μονο ? εμενα η φαιδρα το σαββατοκυριακο απο την στιγμη που με ειδε να μπαινω στο σπιτι με την ιολη παω να την παρω αγκαλια και κανει σαν να ετοιμαζομαι να την σφαξω εδω καθοτανε στην πολυθρονα και πηγα και εκατσα διπλα της και σηκωθηκε και εφυγε και να πεις οτι δεν παιρνανε καλα με την μικρη ? ολη την μερα παιζουν ... απλα σε μενα κραταει μουτρα ... αλλα εγω την προειδοποιησα κανονισε της λεω να φιγουραρεις στο χαριζονται να δεις μετα ... :redface::lol:

Όχι το γατόνι δεν κατοχυρώθηκε ακόμα... Κερδίζω χρόνο λέγοντας στην μητέρα μου και τους άλλους (εκτός από τον Κώστα) ότι έχω βάλει αγγελία να το δώσω αλλά υπάρχουν τόσα για δόσιμο που είναι δύσκολο, μπλα, μπλα, μπλα.... Θα δούμε στην πορεία πως θα πάει, με τη μαμά και τον Χιόνη. ;)

A, ρε γυναικείο μυαλό... :) Kαι εγώ αυτό ήμουν έτοιμη να σου προτείνω! Nα δεις, θα το αγαπήσουν, πάω και στοίχημα ;) Mεεεεχρι να δωθεί... δεν θα το δίνουν εκείνοι. Mπράβο Aσπασία μου, έκανες το καλύτερο για το μικρό. Tου έσωσες τη ζωή :up:

Τι πλάκα που έχουν με τα μούτρα!!! Πάντως αφού δεν φρίκαρε εντελώς σε πρωτη φαση και ειχε τη δυναμη ψυχης να το παιξει αδιάφορος μάλλον σε καλό δρόμο είστε.....
Ναι αλλά τώρα θέλει συνέχεια αγκαλιές και αγάπες και του λέω 100 φορές την ημέρα πόσο τον αγαπάω και τον αγκαλιάζω σφικτά μέχρι που νιαουρίζει ότι πόνεσε, ενώ παλιότερα δεν καθόταν για τέτοια. Τον τρελλένω στα φιλιά και δείχνει να το απολαμβάνει. Μου θυμίζει τον ανηψιό μου που μετά από 8 χρόνια που ήταν μοναχοπαίδι απέκτησε αδελφή και τον είχα φλομώσει στα χάδια και τις αγάπες για να μην νιώθει παραμελημένος επειδή όλοι ασχολούνταν με την μικρή...:rolleyes: :happy: :P

ε καλα και οι δικιες μου εχουν φαει κατι πατημασιες .... αφου μας ακολουθουν σαν κουταβια και καλα την φαιδρα την βλεπεις τωρα που μεγαλωσε και αυτο οχι παντα ... την Ιολη που σου πεταγεται απο το πουθενα πως να την δεις που υπαρχει περιπτωσει να ειναι πισω σου και να σε ακολουθει και να μην την εχεις καταλαβει :redface:

παιδιά τι λέμε εδώ έχω πέσει ούκ ολίγες φορές επειδή έχει μπλεχτεί στα πόδια μου ο φρού! Πού να είχα και πρόβλημα.:/:

πάντως είχα διαβάσει ότι πολλά από τα ατυχήματα ηλικιωμένων ανθρώπων μέσα σε σπίτι οφείλονται στίς γάτες... με αυτό το μπλέξιμο στα πόδια!κάποια στιγμή εκπαιδεύεσαι όμως και κοιτάς συνέχεια κάτω τριγύρο!:P

Ναι αλλά τώρα θέλει συνέχεια αγκαλιές και αγάπες και του λέω 100 φορές την ημέρα πόσο τον αγαπάω και τον αγκαλιάζω σφικτά μέχρι που νιαουρίζει ότι πόνεσε, ενώ παλιότερα δεν καθόταν για τέτοια. Τον τρελλένω στα φιλιά και δείχνει να το απολαμβάνει. ΜΟυ θυμίζει τον ανηψιό μου που μετά από 8 χρόνια που ήταν μοναχοπαίδι απέκτησε αδελφή και τον είχα φλομώσει στα χάδια και τις αγάπες για να μην νιώθει παραμελημένος επειδή όλοι ασχολούνταν με την μικρή...:rolleyes: :happy: :P

Eνα εχω να πω: Γεννημένη Γατομάνα :D Tι σημασία έχει κι αν άργησες να το καταλάβεις; Eισαι η πιο Γατομάνα απο τις Γατομάνες :up: Oλα καλά θα πάνε με το μικρό. Eτσι πιστεύω ;)

Κάτι τέτοια κάνετε οι Κεφαλονήτισες και μας έχει βγει το όνομα.:up: :up: :up:

Είδες τι κάνουμε οι άτιμες οι Κεφαλονήτισες???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Μόλις τώρα αξιώθηκα να μπω για λίγο στο MyCat μόνο και μόνο γιατί σας έχω τάξει κάτι φωτογραφίες από χθες. Στην πρώτη εξερευνεί το χώρο, στη δεύτερη παίζει με το κορδόνι από το καλάθι των απλύτων και στην τελευταία είναι σκασμένος από το φαγητό και έχει πέσει για ύπνο ανάσκελα με την φουσκωμένη κοιλίτσα πάνω!Ήταν τόσο πρισμένος από το φαγητό που δεν μπορούσε να γυρίσει!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back