Mika
Δραστήριο μέλος
Χαχαχαχαχαχα….![]()
Λες και μιλάτε για γαρίδες !!!Καλημερούδιαααααααα
Γιατι καλε? Οι γαριδες τι ειναι? Οι κατσαριδες της θαλασσας
( Να δουμε τωρα θα ξαναφατε γαριδουλες ε? ε?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γιατι καλε? Οι γαριδες τι ειναι? Οι κατσαριδες της θαλασσας![]()
( Να δουμε τωρα θα ξαναφατε γαριδουλες ε? ε?
![]()
)
χα χα αυτο το λέω και εγώ Μίκα!!!
Αλλά συνεχίζω να τις "τσακίζω" (τις γαρίδες) το ίδιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
!Δεν έχω πρόβλημα με την εμφάνισή τους, απλά είναι πολύ βρωμερές (οι κατσαρίδες), οι γαρίδες πάλι είναι τέλειες σε όλα τα μεγέθη! Αχ και να'μουν στη Σύμη και να'τρωγα γαριδάκι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ελένη, νομίζω ΟΚ για αύριο...
. (θα χαρώ να σε γνωρίσω κιόλας) και την Ασπασία επίσης αν έρθει... Το δικό σου θα το έχεις σε γατοφόρο? αν θελεις παρε τηλ το βραδυ να συνεννοηθούμε...αν παλι δεν μπορείς δεν πειράζει...(μην πιεστείς δηλαδή θα βρεθεί ακρη..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
βέβαια το είχα σ'ολο το δρόμο αγκαλια πράγμα που φαντάζομαι δεν μπορείς να κανεις εσύ οδηγώντας..
Έγώ?
Οδηγώντας????
Αυτό καλή μου Νότα είναι ανέκδοτο!!! Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για τον Κώστα που εκτελεί χρέη σωφέρ, δεν οδηγώ!!! Το έχω εγκαταλείψη το σπορ εδώ και χρόνια. Για την ακρίβεια έχω δίπλωμα 15 χρόνια αλλά έχω οδηγήσει ελάχιστα. Καθότι νευρική το αποφεύγω γιατί ενδέχεται είτε να πέσω πάνω σε κανένα από τα νεύρα μου είτε να κατέβω να πλακώσω στο ξύλο κανέναν. Οπότε αύριο θα μας φέρει ο μπαμπάς μας
Μπορεί να πάω τον μικρό σε καμμιά τσαντούλα. Ούτως ή άλλως δεν κάνει πιπί του εκτός άμμου. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η τσαντίλα του Χιόνη...
Χθες βράδυ δεν κοιμήθηκε στο κρεβάτι του επειδή είχα βάλει την κουρβερτούλα του μικρού για να συνηθίζει την μυρωδιά του αλλά ούτε και στο κρεβάτι μαζί μας προτίμησε το πάτωμα. Μόνο το πρωί που σηκώθηκα να φύγω ξάπλωσε στα πόδια του Κώστα. Μου κρατάει μούτρα! Χτες όποτε πήγαινα να τον χαϊδέψω νιαούριζε τσαντισμένα και κούναγε εκνευρισμένος την ουρά του. Ούτε μου γουργουρίζει πια...Μόνο το πρωί πριν φύγω τον χάιδεψα και τον φίλησα όπως ήταν μισοκοιμισμένος και μου γουργούρισε και με φίλησε στο μάγουλο. Αλλά στον ύπνο του ξέχασε τα νεύρα του ο καλός μου...

RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Έγώ?
![]()
![]()
Οδηγώντας????
![]()
![]()
Αυτό καλή μου Νότα είναι ανέκδοτο!!! Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για τον Κώστα που εκτελεί χρέη σωφέρ, δεν οδηγώ!!! Το έχω εγκαταλείψη το σπορ εδώ και χρόνια. Για την ακρίβεια έχω δίπλωμα 15 χρόνια αλλά έχω οδηγήσει ελάχιστα. Καθότι νευρική το αποφεύγω γιατί ενδέχεται είτε να πέσω πάνω σε κανένα από τα νεύρα μου είτε να κατέβω να πλακώσω στο ξύλο κανέναν. Οπότε αύριο θα μας φέρει ο μπαμπάς μας
Μπορεί να πάω τον μικρό σε καμμιά τσαντούλα. Ούτως ή άλλως δεν κάνει πιπί του εκτός άμμου. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η τσαντίλα του Χιόνη...
![]()
Ασπασία και εγώ σιχαίνομαι να οδηγώ!! πολύ σπάνια! Είναι φοβερό αγχος έτσι όπως έχουν γίνει οι δρόμοι, και προτιμώ να μην προσθέτω άλλο ένα στη ζωή μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Είμαι κι εγώ μέγας χορηγός των μέσων μαζικής μεταφοράς! 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γύρω στις 11:00 είπαμε. Μάλλον θα σας δούμε εκεί!χαχα ούτε και εγω οδηγώ (δεν εχω διαθεση να θεσω σε κινδυνο τη δημοσια ασφαλεια). Τι ωρα θα πατε εσεις???
Ναι αλλά αυτοκίνητο ξαναπήρα ενώ το παλιότ ο είχα πουλήσει λόγω ακινησίας....![]()
![]()
![]()
![]()
Ασπασία και εγώ σιχαίνομαι να οδηγώ!! πολύ σπάνια! Είναι φοβερό αγχος έτσι όπως έχουν γίνει οι δρόμοι, και προτιμώ να μην προσθέτω άλλο ένα στη ζωή μου!!!
Μάλλον ευελπιστούσα ότι θα οδηγώ αλλά τα τελευταία 2 χρόνια που το έχω πήγα 2-3 φορές super market, άλλες 2-3 φορές για καφέ και 1 φορά τον Κώστα στο νοσοκομείο γιατί είχε κόψει το πόδι του σε σπασμένα γυαλιά και έπρεπε να κάνει ράματα οπότε δεν μπορούσε να οδηγήσει. Για να καταλάβεις στην επιστροφή (και με ράματα!) οδήγησε εκείνος!

Mika
Δραστήριο μέλος
χα χα αυτο το λέω και εγώ Μίκα!!!![]()
![]()
![]()
Αλλά συνεχίζω να τις "τσακίζω" (τις γαρίδες) το ίδιο!!!![]()
ΚΑλε και σε αλλες χωρες τρωνε κατι καραμελωμενες κατσαριδες μουρλια
(Μπλιαχχχχχχ)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν κατάλαβα καλά ο Πίπης θα μείνει ο γλύκας
Πραγματικό κουκλάκι και εκεί με το Γιάννης σας όλα τα λεφτά
Δικαιολογείτε όμως ο καημένος που να ξέρι κάτι αν δεν το έχει ζήσει.Από ότι βλέπω όλες Αίλουρο αύριο
Μήπως να ερχόμασταν κι εμείς;

Ασπασία, εγώ το δικό μου το είχα βάλει σε ένα ψάθινο τσαντακι οταν πήγαμε για το πρώτο μας εμβόλιο...και είχε πολύ πλάκα..βέβαια το είχα σ'ολο το δρόμο αγκαλια πράγμα που φαντάζομαι δεν μπορείς να κανεις εσύ οδηγώντας..
Ελένη, νομίζω ΟΚ για αύριο.... (θα χαρώ να σε γνωρίσω κιόλας) και την Ασπασία επίσης αν έρθει... Το δικό σου θα το έχεις σε γατοφόρο? αν θελεις παρε τηλ το βραδυ να συνεννοηθούμε...αν παλι δεν μπορείς δεν πειράζει...(μην πιεστείς δηλαδή θα βρεθεί ακρη..)
Νοτα πως θα ερθεις?
Μιλησα σημερα με τον κυριο πανο. Θα παρω και την πιθικινα μαζι γιατι εχει καποιο προβλημα με τα ραμματα και ο γιατρος που την στειρωσε δεν μου εμπνεει και πολυ εμπιστοσυνη.
Θελω να την δει ο κυριος πανος....
Μου ειπε καλυτερα να μην ειναι μαζι σε ενα αυτοκινητο ολα...
Στις 12μιση εχουμε ολες(!!!!
) ραντεβου.Εγω θα παω και λιγο νωριτερα γιατι εχω πολλα!

marigo173
Δραστήριο μέλος
αλλά το καλό δεν της κάνει χχχ παρά μόνο όταν πηγαίνει καταπάνω της...Την τσαντίλα μας όμως την πλήρωσαν τα αδέσποτα της γειτονιάς. Χτες κυνήγησε δύο γατούλες με πολύ μένος, τους έκανε κανονική επίθεση

. Η μία μάλιστα η κακομοίρα ανέβηκε σε μια ελιά για να γλιτώσει και έκατσε το τέρας το δικό μου και φύλαγε καραούλι 1 ώρα από κάτω. Το κορυφαίο βέβαια έγινε σήμερα το πρωί που μας επισκέφτηκε ένα κυνηγόσκυλο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες (δεν ξέρω αν είναι αδέσποτο ή είναι κάποιου και το αφήνει να βολτάρει, νομίζω το δεύτερο). Όταν το άμοιρο το σκυλί (μιλάμε για μεγαλόσωμο ζώο αλλά αδυνατούτιτσικο) τόλμησε να μπει στην αυλή μας το καταδιώξαμε και αυτό για 1-2 τετράγωνα!!!! Χριστέ μου, εγώ δεν έχω γάτα έχω νονό της νύχτας. Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο "έχω νεύρα και πρέπει κάπου να ξεσπάσω" ή στο πλαίσιο "έχουμε μωρό στο σπίτι και δεν πλησιάζει κανείς σε ακτίνα 3 χλμ". Η αλήθεια είναι ότι παρόμοια έντονη επιθετικότητα με τα ζώα της γειτονιάς έδειχνε όταν είχαμε τα δικά της μωρά στο σπίτι και τα προστάτευε, ούτε κατσαρίδα δεν πλησίαζε τότε

aspasiapef
Διάσημο μέλος
12:30? Νόμιζα 11:00 ή κάτι τέτοιο μου είπε η κυρία Μίλλυ και κανόνισα να έρθω εκείνη την ώρα για να σας δω...Μου ειπε καλυτερα να μην ειναι μαζι σε ενα αυτοκινητο ολα...
Στις 12μιση εχουμε ολες(!!!!) ραντεβου.
Εγω θα παω και λιγο νωριτερα γιατι εχω πολλα!![]()
Κρίμα...Εμείς, ο Χιόνης δηλαδή, ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία! Μιλάμε για πολλάάάά νεύρα!!!...Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο "έχω νεύρα και πρέπει κάπου να ξεσπάσω" ή στο πλαίσιο "έχουμε μωρό στο σπίτι και δεν πλησιάζει κανείς σε ακτίνα 3 χλμ".

χριστινα
Διάσημο μέλος
Το σκυλι θα απεκτησε ψυχολογια προβληματα..... Το δυστυχισμενο!!!
Παντως ακομη κι εμενα που ειναι γενικα καλοβολα με νεες αφιξεις, μπορει να μη βγαζουν την επιθετικοτητα και τα νευρα στο νεο μελος αλλα σε εμενα και τα παιχνιδια τους για ενα διαστημα αλλαζουν τα φωτα. Μετα προσαρμοζονται και ειμαστε a big happy family
12:30? Νόμιζα 11:00 ή κάτι τέτοιο μου είπε η κυρία Μίλλυ και κανόνισα να έρθω εκείνη την ώρα για να σας δω...Κρίμα...
Στις 11 εχει ενα ραντεβου ο κυριος πανος. Μου το ειπε ο ιδιος....
Εμεις θα παμε κατα τις 11μιση και μια ωρα θα κατσουμε οπωσδηποτε.
Πολυ φοβαμαι οτι η πιθικινα θα εχει αγριεψει παρα πολυ...
Εσεις τι ωρα θα πατε?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατά τις 11:00 είπαμε με την κυρία Μίλλυ, αλλά εμένα μόνο το χαπάκι για τα ενδοπαράσιτα είναι να δώσει στο Χιόνη άντε και να τον ζυγήσει να δούμε τα πόσα πιάσαμε!!! Και φυσικά να πάρω φαγητό για τον μικρό που τρωει τα λυσσακά του...Εσεις τι ωρα θα πατε?
Αν έρθεις κατά τις 11:30 τότε θα έρθω 11 και κάτι μπας και σας δω. Μην αργήσεις!!!Μου είπε η κυρία Μίλλυ νομίζω ότι θα έρθει και η Νεφέλη?

Κατά τις 11:00 είπαμε με την κυρία Μίλλυ, αλλά εμένα μόνο το χαπάκι για τα ενδοπαράσιτα είναι να δώσει στο Χιόνη άντε και να τον ζυγήσει να δούμε τα πόσα πιάσαμε!!! Και φυσικά να πάρω φαγητό για τον μικρό που τρωει τα λυσσακά του...Αν έρθεις κατά τις 11:30 τότε θα έρθω 11 και κάτι μπας και σας δω. Μην αργήσεις!!!
Μου είπε η κυρία Μίλλυ νομίζω ότι θα έρθει και η Νεφέλη?![]()
Θα ερθω και εγω 11 και κατι αν ειναι και θα περιμενω...
Να σας προλαβω κιολας!
Μην μου παρετε τη θεση παρκινγκ(αν εχει)εκει κοντα, γιατι εχω και δυο γατες, ε!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ε, απο τη μια η σαρδελα, απο την αλλη ο μπεμπης , με λυπηθηκε ο θεος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool