Βρήκα catnip στην Μονεμβασιά! Εδώ θα το βρείτε κι εσείς!

Μπα, και η Αρήθα όταν της ψέκασα το νυχοδρόμιο επέδιεξε πλήρη αδιαφορία... :blink: Αλλά είναι μικρούλα ακόμα, εμείς έχουμε ακόμα ελπίδα!! ;) :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω; Ο Χιόνης μάλλον ανήκει στο 20%.
Να του ξαναδώσεις πάντως, ποτέ δεν ξέρεις! Δοκίμασε και το αφέψιμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η σαρδελα στο 20% ανηκει....:hmm:

κ η πατουνα στο 20% ανηκει

Εντυπωσιάστηκε οταν της είπα τι είναι, και με ρώτησε εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για σκύλους, για να δωσει στο δικό της. Υπάρχει; :hmm:

ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω κάτι παραπάνω. Απλά διάβασα αυτό

Το γλυκάνισο λειτουργεί ως ερεθιστικό/ναρκωτικό για τους σκύλους (όπως το catnip για τις γάτες!):)

Ευχαριστω myrto!

Τα δικά μου κυριολεκτικά σεληνιάζονται με το catnip! Έχουν πολύ πλάκα. Ειδικά ο αρσενικός με το που θα μυριστεί ότι κρατάω το σακουλάκι με το χόρτο στα χέρια μου, αρχίζει και γκαρίζει, του τρέχουν τα σάλια, γουρλώνει τα μάτια... κωμωδία σκέτη!:lol:

Τα δικά μου κυριολεκτικά σεληνιάζονται με το catnip! Έχουν πολύ πλάκα. Ειδικά ο αρσενικός με το που θα μυριστεί ότι κρατάω το σακουλάκι με το χόρτο στα χέρια μου, αρχίζει και γκαρίζει, του τρέχουν τα σάλια, γουρλώνει τα μάτια... κωμωδία σκέτη!:lol:
Πω πω εθισμένος κανονικά!:/: :lol:

Ευχαριστω myrto!

Τίποτα. Αν το δοκιμάσει η φίλη σου πριν από εμένα αν μπορείς γράψε τις εντυπώσεις:)

Μολις μου ειπε η Ισμηνη οτι πηρε το τελευταιο catnip, απο το μπαχαρ.
Το τηλεφωνο ειναι 2103217225 για οποιον θελει να ρωτησει ποτε θα ξαναφερουν!:)

Αυτό είναι το catnip kit που υπάρχει στα stand του public στο cosmos.
Επίσης Αυτό είναι το ψεκαστήρι με catnip.Το είχα πάρει πριν 2 χρόνια απο το quiko.Του Nino του άρεσε για 10 λεπτά.Ο Bobo μου αδιαφορεί.Για να δούμε αν οι σπόροι θα κάνουν δουλειά.

Συνημμένα

• DSC00194.jpg
    DSC00194.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSC00195.jpg
    DSC00195.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 40
Παιδιά θρίαμβος!!!!!!!!!!!:up:
Επιτέλους χτες πήρα το τελευταίο catnip του Μπαχάρ (θα ξαναφέρουν) και το έφερα σπίτι.
Λοιπόν: ο Σιβα οχι μόνο το αγνόησε αλλά οταν του το πλησίαζα στη μούρη έτρεχε μακριά...

ΟΜΩΣ ο Βαλεντίνο έδωσε παράσταση!!!! Μου το άρπαξε (το ειχα βαλει σε τούλι), πριν προλάβω να το ακουμπήσω κάτω. Μετά άρχισαν να του τρέχουν τα σάλια πάνω στο catnip που το κρατούσε με τα μπροστινά του πόδια. Επειτα αρχισε να το κλωτσάει, να το αγκαλιάζει , να τρίβεται... Ξέσκισε τα τούλια, το άπλωσε και άρχισε να τρίβεται πάνω του. Επειτα άρχισε να το μασάει και να το φτύνει....
Τελικά, μετά από 1 ωρα, που κράτησε το show, αποφάσισε να έρθει στην αγκαλιά μου γουργουρίζοντας....
Μονο η πεθερά μου είχε λίγο αντίρηση...και μου ειπε "ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"?:lol:

Βρέ καλά σας λέει η γυναίκα.....τι του δίνεται "ληγμένα" του παιδιού??????:lol:

Βρέ καλά σας λέει η γυναίκα.....τι του δίνεται "ληγμένα" του παιδιού??????:lol:
Ε αφου του αρεσει... Ο πάντως Σιβα λέει ΟΧΙ:rolleyes:

Myrto χτες ειπα στη φιλη μου να δοκιμασει. Μου ειπε οτι η σκυλα της παθαινει ντελιριο με ολες τις ωραιες μυρωδιές γενικά. Π.χ. δεν ειναι να δει μαντηλάκι αρωματικό... Το αρπαζει και τριβεται πανω του...:P
Θα μου πει και για το γλυκάνισο και θα γραψω λίαν συντόμως!

Χτες ξαναέδωσα στον Σάκη "χόρτο" και ξεσάλωσε. Να φανταστείτε του έτριψα λίγο στην αυλή και ξεσάλωσε. Στην αρχή τριβόταν πάνω του και μετά αφηνίασε! Τον είδε και η μητέρα μου και νόμιζε ότι έπαθε κάτι. Μετά το ξεσάλωμα βέβαια κλάταρε! Αυτό με το τούλι δεν το είχα σκεφτεί... θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά!

Πάντως η Μίτσυ που της έδωσα λίγο αδιαφόρησε εντελώς!

Ισμήνη η πεθερά σου έγραψε :lol::lol::lol:

Μονο η πεθερά μου είχε λίγο αντίρηση...και μου ειπε "ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"?:lol:

Και η μαμά μου το ίδιο είπε:blink:
- παιδί μου πας καλά που θα μαστουρώσεις τα γατιά?
- μα είναι απλό χόρτο :rolleyes:
-Και η μαριχουάνα χόρτο είναι

Μην χρησιμοποιειτε catnip...

δεν φτανει για ολους

:P

Lady επειδή μένω και εγώ Θεσ\νίκη βοήθησε με λίγο σε παρακαλώ.Το public τι είναι; κατάστημα στο cosmos και σε ποιό όροφο; Επίσης το catnip kit τι ακριβώς είναι; Μπολάκι με σπόρους;; γιατί η φωτογραφία δε βοηθάει και πολύ.
Σε ευχαριστώ

Lady σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως.Πήγα σήμερα στο cosmos και έψαχνα για pet shop και όπως καταλαβαίνεις έφυγα με άδεια χέρια.Το βιβλιοπωλείο ούτε που το σκέφτηκα!Και μένω στο Ωραιόκαστρο να φανταστείς!Αρκετά χιλιόμετρα!Θα ξαναπάω σε κανά 2 μέρες.Αλήθεια.Crop τι σημαίνει;;Ρωτάει η ξανθιά μέσα μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back