Βρήκα catnip στην Μονεμβασιά! Εδώ θα το βρείτε κι εσείς!

Λολ crop είναι το κόψιμο της φωτογραφίας για θέμα βελτίωσης.
Δικό μου λάθος που δεν έγραψα οτι το public είναι βιβλιοπωλείο.:P
Πάντως το δικό μου catnip θα βγεί καπνιστό..Θα κάνω νέα ποικιλία από εκλεκτό καπνιστό χαρμάνι και μετά ο γατούλης θα καπνίζει catnip..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lady, όσον αφορά το catnip σε σπρέι μου είχε συμβεί το εξής περίεργο: όταν πρωτοέδωσα στο Φένστερ κάτι λωρίδες χαρτιού εμποτισμένες με catnip, έπαθε αμόκ. Αλλά το σπρέι (ήταν άλλη μάρκα από τη δική σου) τον άφησε παγερά αδιάφορο. Για να μην πω ότι τον δυσαρέστησε και λίγο η μυρωδιά. Μυστήρια...

Βρε κορίτσια, πότε το εξαντλήσατε το στοκ του Μπαχάρ, δηλαδή εμείς που δεν προλάβαμε να κατεβούμε στο κέντρο τι θα κάνουμε, ψυχή δεν έχουμε;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω που πηγα σημερα μου ειπαν οτι μπορει να φερουν την αλλη εβδομαδα!:P

Τέλεια! Οπότε από βδομάδα όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε!

Ruko έλεγε πάνω catnip?Για υπάρχει κι άλλο ένα το οποίο υποτίθεται πως απωθεί τις γάτες κι έχει άρωμα λεμόνι -και όχι δεν είναι χλωρίνη-..

:lol: :lol: :lol:
Όχι, catnip έλεγε, ήταν ένα πορτοκαλί με ένα τρισευτυχισμένο γατάκι απ' έξω. Και είχε την ίδια μυρωδιά με τα χαρτάκια που είχα πάρει. Ή τουλάχιστον περίπου την ίδια - ο Φένστερ θα ξέρει καλύτερα.
Αχ, πάλι κορόιδο με πιάσανε...

:lol: :lol: :lol:
Όχι, catnip έλεγε, ήταν ένα πορτοκαλί με ένα τρισευτυχισμένο γατάκι απ' έξω. Και είχε την ίδια μυρωδιά με τα χαρτάκια που είχα πάρει. Ή τουλάχιστον περίπου την ίδια - ο Φένστερ θα ξέρει καλύτερα.
Αχ, πάλι κορόιδο με πιάσανε...

ruko ενα πορτοκαλι μπουκαλι ειναι με ενα πορτοκαλι γατακι??? αν ναι το εχω και εγω και σε σχεση με το πραγματικο catnip αυτο ειναι "τριχες".:down:
γενικα τα σπρευ δεν ειναι αποτελεσματικα... και εγω δεν το εχω χρησημοποιησει καθολου και το ειχα πληρωσει και ακριβουτσικα...

Ναι, το ίδιο πρέπει να λέμε. Τζίφος, αγαπητή μου.
Δε θυμάμαι τη μάρκα, δε νομίζω να έγραφε κάτι κιόλας, πάντως θυμάμαι ότι το πλήρωσα δέκα ευρώ και κατέληξε στα σκουπίδια στη μετακόμιση.:down:
Τέλος πάντων, τώρα βρίσκομαστε στην αναμονή για το αυθεντικό προϊόν.:)

χουζουρι ηρθε το catnip σημερα θα το δοκιμασω στον εντυ:) η μαμα μου φοβατε λιγο μην παθουμε τιποτα οπως επαθε ο χιονης:hmm: :/: τελικα δεν ειχε κανει αντιλυσσικο και γιαυτο την ψωνισε ή οντος ζαλιστηκε απο το catnip αχ πες μου γιατι ανυσηχω:greycat:

Μην ανησυχείτε, είναι φυσιολογικό και ακίνδυνο.

Εγώ που πήγα και το ζήτησα χτες στον Αρκευθο στην Πλατεία Βικτωρίας μου είπαν όχι μόνο ότι δεν το έχουν αλλά δεν το ξέρουν κιόλας:confused: :hmm: Οπότε αναγκαστικά απο βδομάδα κι εγω..:|

αχ ωραια θα σας πω αποτελεσματα το βραδυ!!:)
cleopatra και εγω οπου ρωτησα δεν το ξερουν:hmm: :hmm:

Χουζουρη, ηρθε το κατνιπ σημερα. Σε ευχαριστω πολυ που το εστειλες! Τωρα αυτο πως το χρησιμοποιω? Το μυριζει ο γατος? Κατι αλλο, εχει σπορο αυτο που εστειλες να το φυτεψουμε?

το εδωσα στον γατουλη μου και αυτος αρχισε να το μυριζει με μανια!!:) χουζουρι σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!:D αν και ο μπαμπας μου φοβηθηκε οταν το ειδε:redface: :redface: :redface: αλλα τωρα ειναι ολα οκ!! ευχαριστω και παλι!!:up:

χουζουρι ηρθε το catnip σημερα θα το δοκιμασω στον εντυ:) η μαμα μου φοβατε λιγο μην παθουμε τιποτα οπως επαθε ο χιονης:hmm: :/: τελικα δεν ειχε κανει αντιλυσσικο και γιαυτο την ψωνισε ή οντος ζαλιστηκε απο το catnip αχ πες μου γιατι ανυσηχω:greycat:
Βρε Μελινάκι τι σχέση έχει το αντιλυσικό και το catnip με την πτώση του Χιόνη απ'το μπαλκόνι? :confused: :confused: :confused:
Υπάρχουν γάτες που δεν έχουν κάνει ποτέ αντιλυσσικό και είναι μια χαρά, όσο για το catnip εμάς το πρόβλημά μας είναι ότι ΔΕΝ τον πιάνει όχι ότι τον ζάλισε!!! Μάλλον τα μπέδεψες!:hmm:
Ο Χίόνης έπεσε γιατί κατά πάσα πιθανότητα έσκυψε όπως ήταν πάνω στα κάγκελα για να δει μια "φιλενάδα" του γατούλα που έρχεται κάτω από το μπαλκόνι μας και τον φωνάζει...

Αφού μας αρέσει τόσο γιατί δεν κάνουμε μια χοντρική παραγγελία στον εισαγωγέα στον Ασπρόπυργο είναι νομίζω να μας έρθει πιο οικονομικά (να έχουμε stock βρε παιδί μου:P ) Εγώ ακόμα περιμένω τον ξάδελφο να μου το φέρει από Πειραιά .:( :mad:

https://www.alexbaharika.gr/home.html

α! οντος μαλλον τα μπερδεψα:redface: :redface: ευχαριστω για την απαντηση:P

Χουζουρη, ηρθε το κατνιπ σημερα. Σε ευχαριστω πολυ που το εστειλες! Τωρα αυτο πως το χρησιμοποιω? Το μυριζει ο γατος? Κατι αλλο, εχει σπορο αυτο που εστειλες να το φυτεψουμε?

Δεν νομίζω ότι εχει σπόρο αυτό. Το μυρίζει, αν τον πιάνει (και δεν ανήκει στο 20% που δεν τα πιάνει) θα δεις αμέσως την αντίδρασή του!

Το πρώτο βιντεάκι τρελλό γέλιο! Τι πήγε κι έκανε το άνθρωπος! Που το σκέφτηκε?...
Στο δεύτερο είδα επιτέλους πως αντιδρά μια φυσιολογική γάτα στο catnip, γιατί αν περίμενα από τον δικό μου σώθηκα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back