Βρήκα catnip στην Μονεμβασιά! Εδώ θα το βρείτε κι εσείς!

• Thread starter Thread starter anabou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μα δεν ξέρεις το κατνιπόζουμο; Είναι το κατά κόσμο catnip-tea :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ???

Το δίνουμε στη γάτα να το μυρίσει και τρελλαίνεται από την ευχαρίστηση!!!

Παιδιά επιτέλους έδωσα και στα δικά μου catnip. Καλά ο Πεπε δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα. Ο ποκίτο όμως...τρελάθηκε! Το τι κολοτούμπα έκανε δεν φαντάζεστε! Πήγα και "δωράκι" στη γατα ενός φίλου που είναι πολύ άγρια. Κι εκείνη ενθουσιάστηκε (πιο πολύ ο φίλος μας γιατί τόσα χρόνια δεν την είχε δει να χαίρεται με τίποτα!). Απίστευτο το catnip!!!:up:

Χθες μιλούσα με την κολλητή μου στο τηλέφωνο και ξαφνικά βλέπω τον Σάκη να σέρνεται στα πατώματα και να έχει πάθει αμόκ. Πλησιάζω και τι να δω, είχαν μπει μέσα στο σπίτι ΔΥΟ μικρά κομματάκια κατνίπ και είχε τρελαθεί. Είναι το μόνο πράγμα που τον έχει συγκινήσει. Κατά τα άλλα ό,τι παιχνίδι του έχω φέρει ή το φοβάται ή ούτε που να το φτύσει!

Το δίνουμε στη γάτα να το μυρίσει και τρελλαίνεται από την ευχαρίστηση!!!

thanks!!!!!!!!!!!!!:D

Παιδια με τις οδηγιες της ruko πηρα και για τα δικα μου!!! Παρτυ εκαναν και τα 3. Πειραζει που το καταπινουν;;; Εγλυψαν και το πατωμα
:lol: :lol: :lol:
Αφου λεω να μη σφουγγαριζω πλεον
Τουμπες και λοιπα δεν εκαναν. Απλα ξαπλωσαν πανω του και το καταβροχθισαν ευτυχισμενα. Και μετα ηταν μεσα στις αγαπες (δεν ξεκαθαρισα αν φταιει το κατνιπ η τους ελειψα αλλα θα φανει)
Παντως σιγουρα δεν πηραζει που το τρωνε;;;

Δεν πειράζει καθόλου - και στη φύση τρώνε το φυτό.
Επίσης, μπορείς να βάλεις catnip πχ σε μια παλιά κάλτσα ή κάτι τέτοιο και να τους τη δώσεις να παίξουν. Τα δικά μου δε συγκινήθηκαν καθόλου με αυτό το κόλπο, αλλά το κάνουν πολλοί.

Τουμπες και λοιπα δεν εκαναν. Απλα ξαπλωσαν πανω του και το καταβροχθισαν ευτυχισμενα. Και μετα ηταν μεσα στις αγαπες.

Τώρα, θα μπορούσα να πω διάφορες εξυπνάδες γι' αυτό, αλλά προτιμώ να το αφήσω...:D

:) :) :)
Thanks θα δοκιμασω το κολπο με τη καλτσα αυριο!!!
Πολυ χαρηκα που τους αρεσε

Καλησπέρα θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα του catnip.Επειδή κατοικώ στην περιφέρεια κ εδώ δεν είναι ευκολο να τοβρω, μήπως είναι εύκολο να δωσετε το τηλ. από κάποιο απο τα μαγαζιά που το πουλάνε

Υπάρχει το Μπαχάρ που είναι στην ομόνοια:
Πληροφορίες

Τηλέφωνο

010 3217225

Φαξ

010 3215150

Διεύθυνση

Ευριπίδου 31 Αθήνα 105 54

https://www.bahar-spices.gr/index2.htm

Το φυτούλι μου!

Συνημμένα

• DSC00249.JPG
    DSC00249.JPG
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 55
Ευχαριστώ πολυ Anabou.

Σκοτίστηκε ο Μύρτος .:hmm: Άντε και το μύρισε λίγο. Φοίβος τα ίδια. Και για το γλυκάνισο ο Μαρτίν άρχισε να το τρώει αλλά με την ειδική δίαιτα που κάνει όλα τα τρώει και δεν έκανε τίποτα. :confused: Μακάρι και τα παιδιά μου να αντιδρούν έτσι σε αυτές τις ουσίες :P .Θα δοκιμάσω και φρέσκο φυτό αν βρω αλλά....χλωμό το κόβω.

Σήμερα το κλάδεψα το catnip. Ειχε γινει αρκετά μεγάλο, έβγαλε και λουλούδια και είχε αρχίσει να μαραίνεται και να κιτρινίζει.
Αυτό που έκοψα το κράτησα και θα το αποξηράνω.
Ευτυχώς ο Βαλεντίνο (και μόνο αυτός) το τιμά.

Όσες έχετε φυτό που το βρήκατε??Μήπως φταίει ότι μέχρι να μου έρθει το είχαν στο ψυγείο?:blink:

Όσες έχετε φυτό που το βρήκατε??Μήπως φταίει ότι μέχρι να μου έρθει το είχαν στο ψυγείο?:blink:

Αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω σπόρους...

Αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω σπόρους...

Αχ ! :bleh: :bleh: σε λατρευω.:P :P pm

Αχ χουζουρη μου μπορεις και εμενα να μου στειλεις σπορους? :redface: Γιατι με το ξερο χορτο μια φορα χαρηκε και μετα καμια αντιδραση! Ουτε και κανενα αλλο γατακι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back