anabou
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αν επιλέξεις κάποιο σαπούνι-σαμπουάν για μωρά;
σωστοοοοοοοο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
ΕΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ???
Το δίνουμε στη γάτα να το μυρίσει και τρελλαίνεται από την ευχαρίστηση!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το δίνουμε στη γάτα να το μυρίσει και τρελλαίνεται από την ευχαρίστηση!!!
thanks!!!!!!!!!!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αφου λεω να μη σφουγγαριζω πλεον
Τουμπες και λοιπα δεν εκαναν. Απλα ξαπλωσαν πανω του και το καταβροχθισαν ευτυχισμενα. Και μετα ηταν μεσα στις αγαπες (δεν ξεκαθαρισα αν φταιει το κατνιπ η τους ελειψα αλλα θα φανει)
Παντως σιγουρα δεν πηραζει που το τρωνε;;;
ruko
Διάσημο μέλος
Επίσης, μπορείς να βάλεις catnip πχ σε μια παλιά κάλτσα ή κάτι τέτοιο και να τους τη δώσεις να παίξουν. Τα δικά μου δε συγκινήθηκαν καθόλου με αυτό το κόλπο, αλλά το κάνουν πολλοί.
Τουμπες και λοιπα δεν εκαναν. Απλα ξαπλωσαν πανω του και το καταβροχθισαν ευτυχισμενα. Και μετα ηταν μεσα στις αγαπες.
Τώρα, θα μπορούσα να πω διάφορες εξυπνάδες γι' αυτό, αλλά προτιμώ να το αφήσω...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Thanks θα δοκιμασω το κολπο με τη καλτσα αυριο!!!
Πολυ χαρηκα που τους αρεσε
elvenstar
Επιφανές μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Πληροφορίες
Τηλέφωνο
010 3217225
Φαξ
010 3215150
Διεύθυνση
Ευριπίδου 31 Αθήνα 105 54
https://www.bahar-spices.gr/index2.htm
Lady
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Άντε και το μύρισε λίγο. Φοίβος τα ίδια. Και για το γλυκάνισο ο Μαρτίν άρχισε να το τρώει αλλά με την ειδική δίαιτα που κάνει όλα τα τρώει και δεν έκανε τίποτα.
Μακάρι και τα παιδιά μου να αντιδρούν έτσι σε αυτές τις ουσίες
.Θα δοκιμάσω και φρέσκο φυτό αν βρω αλλά....χλωμό το κόβω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτό που έκοψα το κράτησα και θα το αποξηράνω.
Ευτυχώς ο Βαλεντίνο (και μόνο αυτός) το τιμά.
myrtos
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσες έχετε φυτό που το βρήκατε??Μήπως φταίει ότι μέχρι να μου έρθει το είχαν στο ψυγείο?![]()
Αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω σπόρους...
myrtos
Δραστήριο μέλος
Αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω σπόρους...
Αχ !
σε λατρευω.
pmΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι με το ξερο χορτο μια φορα χαρηκε και μετα καμια αντιδραση! Ουτε και κανενα αλλο γατακι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool