ELENIP
Διάσημο μέλος
ξερει κανεις?η μικρη μου ειναι κοντα 3,5 μηνων και ζυγιζει 1,900!!!παρολο που λυσαει στο παιχνιδι(με ο,τι βρει), σε 5 μερες πηρε 100 γραμαρια.δεν ειναι ρατσας,ειναι γλυκά κεραμιδογατούνια!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω, πω!!! Τι πράμα είναι τούτο! Τι υπέροχος γάταρος! να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις!Τσιντσιλά είναι?Παναγιά μου... τι είναι αυτό το τέρας?
Βρήκα και αυτό...
![]()
Πως τα αφήνουν να γίνουν έτσι????![]()
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι μας είπε η γιατρός και έτσι θα κάνουμε, επίσης μας είπε πως ένα μικρό γατάκι (μηνών), χάθηκε από τον μάταιο τούτο κόσμο προχθές γιατί το αφεντικό του δεν άκουγε τις συμβουλές της και το τάιζε ποιο πολύ απότι έπρεπε με την δικαιολογία ότι ήταν φαγάνας

Αυτά προς γνώση και συμόρφωση

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να είσαι καλύτερα και να μην ήταν πολυ σοβαρό το ατυχημα...

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πωπω τωρα το διαβασα περαστικα
moukelis
Επιφανές μέλος
Δύσκολο κάταγμα...Περαστικά να είναι...με παρέσυρε ένα μηχανάκι το πρωί και ήμουν στο νοσοκομείο με κάταγμα στο γόνατο και τη φτέρνα...ασε δράμα η σημερινή μέρα...ευχαριστώ για τη συμβουλή...

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι κάνει δε νομίζω να πειράζει αν δεν είναι σε ποσότητα!Και οι τροφές Light βγαίνουν και σε κονσερβα αν δεν κάνω λάθος,οπότε μπορείς να της δίνεις που και που αν θες.ευχαριστώ πολύ...είναι δύσκολο ναι γιατί είμαι σε πλήρη ακινησία και με πολλούς πόνους κατά διαστήματα...μένω και μόνη μου...άσε...παντως η μπουμπού δεν έχει φύγει λεπτό από κοντά μου...πολύ τρυφερό...χιχι...πάντως εάν της βράζω λίγο στήθος κοτόπουλου κατά καιρούς κάνει αντί για κονσέρβα έστω και για λιχουδιά?
Ωχ,πίκρα αν είσαι και μοναχούλα βρε,υπομονή.Ελπίζω να περάσει πολύ πολύ γρήγορα και σύντομα να χοροπηδάς στα παιχνίδια με τη μπέμπα σου!

drusilia
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως στον Ραουλ που τρώει κροκέτες όταν χρειάστηκε να κάνει λιγο δίαιτα, έβαζα την ποσότητά του στον δοσομετρητή και κάθε φορά που μου κλαψούριζε του έβαζα κι απο λίγο, δεν του είχα συνέχεια το πιάτο γεμάτο.
Ευτυχώς αυτός κινείται και παίζει πολύ χωρίς ιδιαίτερη ενθάρρυνση, οποτε σε συνδυασμο με την γυμανστική είχαμε αποτελεσματα.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΣ: τσίτες στα κρητικά είναι τα μικρά κόκκαλα,(τα αγκάθια

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Καλημερα σε ολους!!!

Θα ηθελα τις συμβουλες σας σχετικα με τη γατουλα των γονιων μου,την Elisa..Η Elisa ειναι 1 1/2 χρονων και απο 7 μηνων στειρωμενη.Τους τελευταιους μηνες εχει παχυνει πολυ,παρα πολυ
,πρεπει να της κανουν διαιτα,αλλα δεν ξερουμε ποια τροφη πρεπει να της παρουμε.Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο και δραστικο και...νοστιμο,γιατι ειναι λιχουδα;;
Α!Και κατι αλλο:επειδη οι δικοι μου εχουν 4 γατες συνολικα και τις ταιζουν ολες μαζι,πως θα ταιζουμε την Elisa χωριστα απο την Μπουλουκα,την Χαζουλα και τον Bobby;;;
Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια θα με βοηθουσε πολυ να μου πει καποιες συμβουλες.Thx!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Το να καταφέρεις να ταΐσεις περισσότερες από μία γάτες με διαφορετική τροφή την κάθε μία δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, σίγουρα! Ο καλύτερος τρόπος είναι να τις μάθεις να τρώνε σε συγκεκριμένη ώρα, έτσι ώστε να τελειώνουν το φαγητό τους αμέσως και να μην αφήνουν περισσεύματα που μπορεί να τα τσιμπολογήσουν οι άλλες γάτες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool