ruko
Διάσημο μέλος

Οι υπόλοιπες γατούλες είναι στειρωμένες; Αν όχι, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να τρώνε από την ίδια τροφή.
Οποιαδήποτε καινούργια τροφή πρέπει να εισάγεται σταδιακά, για να μην τους προκαλέσει διαταραχές όπως διάρροιες. Όσο για το αδυνάτισμα, ισχύουν λίγο-πολύ τα ίδια και με τους ανθρώπους: λιγότερο φαΐ, περισσότερη γυμναστική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Καλη ιδεα κι ετσι δεν θα ταλαιπωρηθουν ουτε οι δικοι μου ουτε τα μικρα!
Ευχαριστω,ευχαριστω και τους δυο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας μιλάω εκ μέρους μίας φίλης μου... Η οποία έχει πρόβλημα με την τροφή του γάτου της.. Ο οποίος έχει πρόβλημα με το βάρος του. Η Μαρία(η φίλη μου) προσπάθησε να τον αδυνατήσει αλλά δεν μπορεσε καθως ο γάτος της νιαούριζε για τροφή... Και επειδή αυτή λατρεύει τα ζώα και ειδικά το γάτο της δεν μπορούσε να του αντισταθεί και να του δώει την αγαπημένη του κονσέρβα με κοματάκια μοσχαρίσιου κρέατος ή πάπιας δυστυχώς όμως δεν γνωρίζει τη μάρκα...Αν μπορούσατε να μας προτείνετε μία γατοτροφή ανάλογη για αδυνάτισμα... Είναι πλύ μεγάλη ανάγκη ο γάτος είναι πολύ πολύ πολύ πολύ... ΧΟΝΤΡΟΣ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αν πάει σε πετ σοπ θα βρει σίγουρα! Να την συμβουλεύσεις ότι δεν είναι καλό ο γατούλης να είναι παχουλός γιατί θα αποκτήσει προβλήματα υγείας... Οπότε καλό θα είναι ορισμένες φορές να του αντισταθεί και να τον ταΐζει συγκεκριμένες ώρες, ίσως πολλές φορές την ημέρα από λίγο όμως.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Απιστευτο Βασια!! να δω τον Αλφι να ανοιγει ψυγεια και τι στον κοσμο!! θα τον βαλω στο youtube αν μαθει τετοια κολπα!!![]()
καλε μου το ελεγαν και δεν το πιστευα
μετα που εφαγε και το στοπ για τα παιδακια?ο γατος ηταν τερας
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα ειναι πεισματαρης...δεν τρωει κροκετες αν δεν του δωσω κονσερβα καθεται νηστικος και κλαιει... και συγκεκριμενες μαρκες μονο τρωει.Κροκετα μονο μια συγκεκριμενη τρωει λιγο.
τι θα κανω????????
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
αχ τι προβλημα και αυτο....
εμενα ειναι πεισματαρης...δεν τρωει κροκετες αν δεν του δωσω κονσερβα καθεται νηστικος και κλαιει... και συγκεκριμενες μαρκες μονο τρωει.Κροκετα μονο μια συγκεκριμενη τρωει λιγο.
τι θα κανω????????
Υποκείπτεις?????????/

Δε σε πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω ετοιμοθάνατος ο δικός μου, σκελετός έβρισκε την δύναμη να ανέβει στον πάγκο, και να πάει στην βρύση να πιει νερό....
(Επειδή δεν ήθελε να πίνει το νερό με το λεμόνι που του έβαζα..)
Αγαπητή πρέπει να πατήσεις πόδι!!!!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια μαρκα τρωει συνηθως ?? ξηρης τροφής εννοω. Δοκιμασα royal canin και τα ειδα να ξετρελαινονται με αυτη. Μολις καταλαβαινουν οτι παω να την βγαλω απο το ντουλαπι, και φαγωμενα να ειναι,και να κοιμουνται, αμεσως ερχονται διπλα μου!!![]()
Μονο Purina Tonus....του εχω δωσει royal canin ,hills, διαφορες αλλε αλλα τιποτα.Παλιοτερα ετρωγε και την In Home ωρα οχι
Τζουλια .......υποκειπτωωω
τι να κανω η δολια η μανα... αφου ειναι πεισματαρηςκαι δεν μπορω να ειναι νηστικος... εχει κανει τρελ απραγματα δεν καταλαβαινει... Να κανω αλλη μια προσπαθεια που θα λειπω σκ (βενζινης επιτρεπουσης) να του αφησω μονο ξηρα τροφη και νερακι?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Μονο Purina Tonus....του εχω δωσει royal canin ,hills, διαφορες αλλε αλλα τιποτα.Παλιοτερα ετρωγε και την In Home ωρα οχι
Τζουλια .......υποκειπτωωωτι να κανω η δολια η μανα... αφου ειναι πεισματαρηςκαι δεν μπορω να ειναι νηστικος... εχει κανει τρελ απραγματα δεν καταλαβαινει...
Να κανω αλλη μια προσπαθεια που θα λειπω σκ (βενζινης επιτρεπουσης) να του αφησω μονο ξηρα τροφη και νερακι?
κι εγω τετοια μανα ειμαι και δεινοπαθησα να της μαθω την κροκετα!αλλα να σου πω να κανεις ενα τεστ?βαλε 10 κροκετες μετρημενες στο πιατο της!θα δεις οτι μετα απο καποιες ωρες θα λειπουν καποιες, δηλ η γατα τρωει λιγο για να της κοπει η πεινα αλλα εσυ δεν το καταλαβαινεις και νομιζεις οτι ειναι νηστικη!απλα σε δουλευει μεχρι να κανεις αυτο που θελει

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΜΟΝΟ Σολωμό και κοτόπουλο φρέσκο θα ήθελε...

Με μία τον ξεκίνησα και με την ίδια τον συνεχίζω.... τώρα που στειρώθηκε θα του αλλάξω, μόλις τελειώσει το πακέτο.

άσχετο: έκανα την μακακία και του έμαθα να πίνει νερό και από τον νιπτήρα του μπάνιου και τώρα ΔΕΝ πίνει νερό από το δικό του κυπελλάκι!!!Κάθετε έξω απο την πόρτα του μπάνιου και σκούζει!!!
Και τώρα του πιέζω το κεφάλι στο δικό του κυπελλάκι να δει οτι ειναι το ίδιο νερό.. και σιγά σιγά μαθαίνει.....
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεις να δοκιμασεις κ μια αυτοματη ποτιστρα...ξερεις αυτη που εχει μηχανισμο και τρεχει συνεχεια νερακι φρεσκο.![]()
Την ξέρω.... αλλά μετά το καλοκαίρι που θα τον παω στο χωριό τι θα γίνει???
ήδη είναι η προσωποποίηση του ΣΝΟΜΠ!!!!!!!!! Σιγά μην του κάνω και αυτο το χατήρι...
Τέλος !! ...θα μάθει να πίνει νερό από κυπελλάκι...
(ΧΑΙ ΧΙΤΛΕΡ!!!!)... θα γκαργανιάσει... και θα πιει..

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντα θα την δοκιμασω αυτη την τροφη και Βάσια θα κανω το τεστ

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εχω δοκιμασει εγω τροφες....και η Πισου ηταν πολυ επιλεκτικη στο φαγητο της, το ενα της ξυνιζε το αλλο της βρωμουσε!! τα μονα που επωφελουνταν απο αυτη την ''επιλεκτικοτητα'' της δικιας μου, ηταν οι αδεσποτες γατουλες της γειτονιας!! εχουν κανει μια γουνα και μια σιλουεττα!!![]()
Τα παιδιά μας τα κακομαθημένα!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool