Γάτα και δίαιτα

• Thread starter Thread starter natalo9
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχ Αντα, αυτο ξαναπές το..
τα αδεσποτάκια της γειτονιάς έχουν χορτασει φαγακι απο τα "μουτρα" του Λαζαρακου καθε φορα που δεν του αρεσει κατι..Τωρα ευτυχως να μην τον ματιασω, αρχισε να τρωει κροκετες perfect fit (μεχρι να τις βαρεθει και αυτες ο πασάς..) :hmm:

Julia, οσο αφορα το νερο μη σκας..και μας εκανε κατι κορδελακια για το νερο, αλλα τον εβαλε σε σειρα η μανα μου..γιατι εγω υπεκυπτα στα νιαουρισματα..τον πηγαινε στο μπωλ με το νερο, τον εβαζε το πιατακι κατω απο το στομα, του εβρεχε και το στοματακι με νερακι..μια- δυο συνηθισε το γατι!! ;)
ασε το νερο στο μπωλ και που θα παει..οταν διψασει, θα πιει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδικα αυτες τις κροκετες Perfect fit με τιποτα δεν της θελει!! και απο τη whiskas, καταφερνει και τρωει μονο τα ''γεμιστα μαξιλαρακια'' και καποια αλλη κροκετα με γευση κοτοπουλο. Τις αλλες δυο γευσεις τις περιφρονει!! ετσι το μπωλ ενω ειναι γεματο αυτη ζηταει και αλλο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Επειδή δεν ήθελε να πίνει το νερό με το λεμόνι που του έβαζα..)
Αγαπητή πρέπει να πατήσεις πόδι!!!!!!! :mad::mad:

Βρε άκαρδη μάνα γιατί του έβαζες λεμόνι του παιδιού???:lol::lol:

Κι εγώ πάντως τα ίδια με όλες σας κάνω.:rolleyes:
Αααααααχ το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις.
Απλά πρέπει να τρώνε οπωσδήποτε ΚΑΙ ξηρά τροφή, ειδική για στειρωμένα, για το ουροποιητικό τους όπως μου έχει πει η κτηνίατρος.
Τα Royal Canin είναι εξαιρετικά πάντως κι εμεις τα λατρεύουμε:up::up:

royal canin belezza δοκιμασες? ειναι μια καινουρια σειρα. Εχει αλλες δυο ..μια για αδυνατισμα και μια ενεργεια. Αυτη που ανεφερα ειναι για το τριχωμα.

Η σειρά λέγεται pure feline και είναι της Royal Canin... Πρόσεξε μόνο μη πάρεις τη belezza τη snelezza να πάρεις για το αδυνάτισμα! Ωραία σειρά με γεύση που τους αρέσει πολύ! ;):up:

Σας μιλάω εκ μέρους μίας φίλης μου... Η οποία έχει πρόβλημα με την τροφή του γάτου της.. Ο οποίος έχει πρόβλημα με το βάρος του. Η Μαρία(η φίλη μου) προσπάθησε να τον αδυνατήσει αλλά δεν μπορεσε καθως ο γάτος της νιαούριζε για τροφή... Και επειδή αυτή λατρεύει τα ζώα και ειδικά το γάτο της δεν μπορούσε να του αντισταθεί και να του δώει την αγαπημένη του κονσέρβα με κοματάκια μοσχαρίσιου κρέατος ή πάπιας δυστυχώς όμως δεν γνωρίζει τη μάρκα...Αν μπορούσατε να μας προτείνετε μία γατοτροφή ανάλογη για αδυνάτισμα... Είναι πλύ μεγάλη ανάγκη ο γάτος είναι πολύ πολύ πολύ πολύ... ΧΟΝΤΡΟΣ!!!

Επίσης να μην του έχει πάντα απεριόριστο φαγητό στο πιάτο του... έτσι την είχα πατήσει εγώ με το Μορφέα... μόλις του'δινα τη μερίδα του... μου αδυνάτισε...

Βρε άκαρδη μάνα γιατί του έβαζες λεμόνι του παιδιού???:lol::lol:

Γιατί είχε πάθει Δηλητηρίαση ξέρναγε - πέθαινε...:/::/:
είχε Διάρροια... και ο μόνος τρόπος να φτιάξει ήταν να πίνει λεμονάκι με νερό...

Ενας σκελετός που με παρακάλαγε για νερό... και ένα Ζομπι που κατάφερνε να βρει την δύναμη να πηδήξει πάνω στον πάγκο. άστα μην μου τα θυμίζεις...:/:

Εχω δοκιμασει εγω τροφες....και η Πισου ηταν πολυ επιλεκτικη στο φαγητο της, το ενα της ξυνιζε το αλλο της βρωμουσε!! τα μονα που επωφελουνταν απο αυτη την ''επιλεκτικοτητα'' της δικιας μου, ηταν οι αδεσποτες γατουλες της γειτονιας!! εχουν κανει μια γουνα και μια σιλουεττα!! :lol:

εγω παλι βγαινω βολτα με τις hills και τις Royal Canin στη γειτονια αλλα δεν βρισκω αδεσποτο να ταισω!!! Στη μουρη θα του τις τριψω (ατακα μανας οταν δεν τρωγαμε το φαγητο μας) που ξεπαραδιαστικα και δεν εχω μια να του παρω τα καλυτερααααααααααα :mad::mad::mad:

Η σειρά λέγεται pure feline και είναι της Royal Canin... Πρόσεξε μόνο μη πάρεις τη belezza τη snelezza να πάρεις για το αδυνάτισμα! Ωραία σειρά με γεύση που τους αρέσει πολύ! ;):up:
Ναι Γιουλη γιαυτα ελεγα :up:. Ευτυχως εχω και σενα να θυμασαι τα ονοματα, διαφορετικα με βλεπω να τους εξηγω ..''μπαινεις στο pet city, 2 διαδρομος αριστερα, εκει ειναι ενα σταντ ...2 ραφι ειναι αυτα που θελεις!! '':lol::lol:

εγω παλι βγαινω βολτα με τις hills και τις Royal Canin στη γειτονια αλλα δεν βρισκω αδεσποτο να ταισω!!! Στη μουρη θα του τις τριψω (ατακα μανας οταν δεν τρωγαμε το φαγητο μας) που ξεπαραδιαστικα και δεν εχω μια να του παρω τα καλυτερααααααααααα :mad::mad::mad:
Καλα αυτο το εχω περασει και εγω...αλλα γενικα τη κουβαλουσα τη τροφη μεχρι τη δουλεια και πισω αν δεν εβρισκα!! χιλιομετρα την πηγαινα περα δωθε!! :blink::lol:

Εμένα ταίζει η μαμά μου τις γάτες του κήπου με κροκέτες χύμα... κι όταν της πήγα τροφή που δεν χρησιμποποιούσα πια της Royal από τα δικά μου... ξεχωρίζουν τις κροκέτες και τρώνε μόνο Roya... οι ψυχούλες...

Εμένα ταίζει η μαμά μου τις γάτες του κήπου με κροκέτες χύμα... κι όταν της πήγα τροφή που δεν χρησιμποποιούσα πια της Royal από τα δικά μου... ξεχωρίζουν τις κροκέτες και τρώνε μόνο Roya... οι ψυχούλες...

:lol::lol::lol:ΑΠΙΘΑΝΑ!!!! :up: :lol::lol::lol:

Την δοκιμάσαμε και εμείς αυτη την τροφή και άρεσε σε όλες...Εχει και ντοματούλα και εκχυλισματα ginseng και είναι τρεις σειρές η κάθε μια για άλλη χρήση, όπως για ομορφιά ή κάτι τέτοιο, για ζωντάνια και λοιπά...Έχει και για αδυνάτισμα αν θυμάμαι καλά...Εμεις ξετρελαθήκαμε...

Επειδή τώρα διάβασα το ερώτημα της Mariannioum, ο τρόπος αδυνατίσματος είναι κοινός για τους ανθρώπους και για τις γάτες: μικρότερες μερίδες, περισσότερη άσκηση.
Αν η φίλη σου μπορεί να του πάρει κάποια τροφή light, έχει καλώς, πάντως πες της να του μειώσει οπωσδήποτε την ποσότητα και να αρχίσει να παίζει λίγο περισσότερο μαζί του για να ασκείται.:)

να πω μια ιστορια για να διεξω τι μπορουν να κανουν τα ζωα για να φανε?μια γνωστη μου και κτηνιατρος η κοπελα υοθετησε εναν γατουλη αρκετα χοντρο, δεν του εβαζε να φαει μεχρι που επιασε τον γατο να ανοιγει το ψυγειο!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και τα δικά μου το κάνουν αυτό!:up:
(κι εγώ καμαρώνω η ηλίθια)

Γιατί είχε πάθει Δηλητηρίαση ξέρναγε - πέθαινε...:/::/:
είχε Διάρροια... και ο μόνος τρόπος να φτιάξει ήταν να πίνει λεμονάκι με νερό...

Ενας σκελετός που με παρακάλαγε για νερό... και ένα Ζομπι που κατάφερνε να βρει την δύναμη να πηδήξει πάνω στον πάγκο. άστα μην μου τα θυμίζεις...:/:

:redface:Αχ καλή μου με συγχωρείς, δεν το φανταζόμουνα.
Ελπίζω όλα να΄πήγαν καλά στο τέλος

Την δοκιμάσαμε και εμείς αυτη την τροφή και άρεσε σε όλες...Εχει και ντοματούλα και εκχυλισματα ginseng και είναι τρεις σειρές η κάθε μια για άλλη χρήση, όπως για ομορφιά ή κάτι τέτοιο, για ζωντάνια και λοιπά...Έχει και για αδυνάτισμα αν θυμάμαι καλά...Εμεις ξετρελαθήκαμε...
:up::up: κι εμείς κι εμείς

Άννα και το δικο μου Σιαμογατοβρωμουλη πηρα να του δωσω αλλα το σκασμενο δεν την τρωει...και μου κανε εντυπωση γιατι πολλα ατομα μου χουν πει για δυσκολα γατια οτι τους αρεσε...τι θα κανω??????

Άννα και το δικο μου Σιαμογατοβρωμουλη πηρα να του δωσω αλλα το σκασμενο δεν την τρωει...και μου κανε εντυπωση γιατι πολλα ατομα μου χουν πει για δυσκολα γατια οτι τους αρεσε...τι θα κανω??????

Βγάλε το μαστίγιο!!!!:mad::mad::mad::mad:
Και ΜΗΝ του δώσεις τίποτα αν δεν τελειώσει το φαγητό του!!:cool:

Βγάλε το μαστίγιο!!!!:mad::mad::mad::mad:
Και ΜΗΝ του δώσεις τίποτα αν δεν τελειώσει το φαγητό του!!:cool:

χθες μεχρι το βραδυ δεν την αγγιξε κ νιαουριζε συνεχεια.... βραχος εγω του εβαλα κ λιγο ξηρά Πουρινα μαζι ...και διαλεξε και εφαγε μονο την πουρινα το οργιοοο... αλλα μεχρι το απογευμα που θα γυρισω δεν εχω αφησει αλλο φαγητο...μονο τις 2 ξηρες τροφες ανακατεμμενες... :cool:

χθες μεχρι το βραδυ δεν την αγγιξε κ νιαουριζε συνεχεια.... βραχος εγω του εβαλα κ λιγο ξηρά Πουρινα μαζι ...και διαλεξε και εφαγε μονο την πουρινα το οργιοοο... αλλα μεχρι το απογευμα που θα γυρισω δεν εχω αφησει αλλο φαγητο...μονο τις 2 ξηρες τροφες ανακατεμμενες... :cool:
Χα χα :lol: τι μου θυμιζει αυτο ??? η δικια μου το κανει ...στην ξηρα τροφη τη whiskas εχει 5 διαφορετικες γευσεις και τα γεμιστα μαξιλαρακια, μπορει να διαλεξει μονο τα μαξιλαρακια και κατι πορτοκαλι κροκετες που εχει..για τις υπολοιπες αδιαφορει!! ετσι το πιατο ειναι γεματο αλλα αυτη χτυπιεται οτι δεν εχει να φαει!! :lol::lol:

Πάλι σε έριξε..... ΑΡΕ ΜΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:/::/::/::/::/:

Αστον 2-3 μέρες... έχει αποθέματα δεν θα πεθάνει της πείνας!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back