Γάτα και διακοπές

αρχικα να σου πω οτι εδω στην πατμο,δεν εχουμε τα βασικα,ποσο μαλον πανσιον για ζωα,δευτερον εγω πολυ θα το ηθελα να παρω και τις 6 γατες στον πειραια,αλλα ο αντρας μου δε θελει με τιποτα,μονο τον μεγαλο θελει που τον περνουμε μαζι μας τοσα χρονια,τα μωρα γατακια,δεν τα εχουμε μονιμα μες στο σπιτι,το βραδυ μενουν αποθηκακι,την μερα αυλη,και οσο ειμαστε σπιτι μενουν και σπιτι μαζι μας,απλα οταν λειπω,επειδη δε θελω να χαθουν τα βαζω για μερικες ωρες στο αποθηκακι για δικο τους καλο.οσο για τις τριχες,ακομα τα μωρα δε μαδανε γιατι ειναι μωρα,τον μεγαλο τον χτενιζω καθε μερα εξω στην αυλη και χανει ενα μεγαλο μερος απο τριχες εξω,πολυ λιγες εχω σπιτι,κυριως στο στρωμα εκει που βαζω τα ποδια μου,εκει κοιμαται.ομως αυτο συμβαινει μονο το καλοκαιρι,γιατι απο σεπτεμβρη αρχιζει να μην μαδαει.φαντασου εχω και δυο παιδια,που ποτε δεν ειδα τριχα γατου στο στομα τους,πιο πολυ μαδαω εγω.τωρα οταν μεγαλωσουν τα γατουλια δε ξερω τι θα γινει,λογικα θα τα χτενιζω κι αυτα στην αυλη.εγω παλι απορω πως αντεχεις με αστειρωτη γατουλα,αν ειναι θυληκη φωναζει,αν ειναι αρσενικος ψεκαζει.ποιο πολλα μικροβια θα φερνει εφοσον ζευγαρωνει με αδεσποτα,ασε που κινδυνευει να χαθει.ο βασικος παραγοντας γατιων που χανονται ειναι οταν εχουν οιστρο,γιαυτο τα στειρωνω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο κι εκεινα πιο προστατευμενα.μακαρι να μπορουσα τα χριστουγεννα να τα βαλω μεσα στο σπιτι,ομως ο γειτονας απεναντι,το μονο που θα κανει θα μου τα ταιζει,το χωμα ποιος θα το αλλαζει?κανεις εδω στο νησι δε θα το κανε για μενα,εκτος κι αν βρω καποιον να τον πληρωσω γιαυτη τη δουλεια,που ειναι κι αυτο μια λυση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς πάλι την παίρνουμε μαζί μας και για διήμερο να φύγουμε!!! δεν συμπαθεί πολύ τους ανθρώπους (οπότε δεν μπορώ να βάλω κάποιον στο σπίτι να την ταίσει) και δεν μπορεί μακριά από εμάς... οπότε το βαλιτσάκι της και στον δρόμο (άσε που της αρέσει το αμάξι!!!!). Γενικά συμφωνώ με την mulan. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά αυτό ισχύει! Κάθε περίπτωση και διαφορετική! Τι να πώ! Ρενάκι, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο από το να τα αφήσεις στην αποθήκη! Είναι πολλά για να τα πάρεις μαζί σου! Πρέπει να εμπιστευτείς τον φίλο-γείτονα και να εύχεσαι να μην γίνει τίποτα κακό, που δεν νομίζω δηλαδή! Καμία φορά εμείς οι άνθρωποι αγχωνόμαστε περισσότερο από ότι πρέπει! Τα γατούνια σου δεν θα κινδυνεύσουν κατά την απουσία σου! Αυτά τα λέω για να τα πιστεύω και γω δλδ που τρέχω στον κτηνίσατρο για ψίλου πήδημα! Σαν υστέρω κάνω!

Τώρα, όσον αφορά την γάτα μου που είναι σε φάση οίστρου! Δεν αντέχω άλλο! Είμαι άυπνη, όπως και η γειτονιά μου νομίζω! Θα μαζευτούν όλοι μαζί και θα με λιθοβολήσουν! Είναι σίγουρο αυτό! Το γατούνι μου από την άλλη, όλη μέρα κλαίει, δεν τρώει, δεν κοιμάται, δεν παίζει και σκαρφίζεται διάφορα για να διαφύγει, όπως για παράδειγμα μου κάνει χάδια, που συνήθως δεν κάνει με τίποτα, μπας και τη λυπηθώ ή με ξεγελάσει για να της ανοίξω την μπαλκονόπορτα! Επειδή δεν μασάω φυσικά, με παρατάει και παλεύει με την πόρτα με πολύ πάθος, πόθο κ.λπ. μέχρι που σκαλώνει στην ανάκληση του παραθύρου και τρέχω να "μαζέψω τα αίματα"! Μου είπε και ο κτηνίατρος, όταν του τηλεφώνησα, ότι θα κρατήσει 4 ημέρες περίπου! ήταν αναπάντεχο, διότι δύο ημέρες και πριν να φύγει ο κτηνιατρος για διακοπές, με διαβεβαίωσε ότι δεν επρόκειτο να εμφανίσει οίστρο, όπότε με καθυσήχασε και ορίσαμε ημερομηνία στοίρωσης αρχές σεπτέμβρη! Εσύ είσαι που το λές; Η γατούλα άρχισεεεεεεεεεε!! Δεν υπάρχουν αυτά! Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω να την ηρεμήσω;;;

Ρενάκι, ομολογώ ότι με καθυσήχασες με την τρίχα! Τώρα και μένα η δικιά μου περνάει την μισή μέρα έξω στο μπαλκόνι και μοιράζονται κάπως οι τρίχες, λίγο μέσα λίγο έξω! Σκεφτόμουνα τον χειμώνα και αγχώθηκα! Είδα, τώρα που την έχω αποκλειστικά μέσα, για να μην φύγει, ότι οι τρίχες που αφήνει είναι αρκετούτσικες! Και σκέφτηκα, όλο τον χειμώνα θα είμαι με μία ηλεκτρική στο χέρι;;; Ώστε τον χειμώνα δεν μαδάνε ε;;;; Ωραία!!

εγω οταν ειχα μια θυληκια καποτε,στον πειραια,δεν την ειχα στειρωσει και ανεβηκε γατος αν εχεις τον θεο σου στον τριτο οροφο,πως ανεβηκε δε ξερω,στο τσακ τον προλαβα,ετοιμος ηταν να ....... χαχαχαχα!!!εγω την εβρεχα στο πιπι λιγο και ηρεμουσε,αλλα δε κραταγε πολυ,μετα απο καμια ωρα παλι τα ιδια,μεχρι να την στειρωσεις ετσι θα γινεται.
τον χειμωνα τα γατια γινονται ομορφα σαν αρκουδακια,δε μαδανε μεγαλωνουν οι τριχες για να αντιμετωπισουν το κρυο,ασχετα αν μενουν μεσα.
οσο για μενα,εκτος απ την εναλακτικη της αποθηκης σκεφτηκα και κατι αλλο,εχω μια φιλη εδω που εχει η τρελη,την λεω τρελη αλλα αν δεν ηταν κι αυτη τι θα κανανε τοσα αδεσποτα,εχει λοιπον 70 γατες και καμια 40αρια σκυλους,δεν ειναι παντρεμενη,τα εχει ολα εμβολιασμενα και στειρωμενα,(αγοραζει εμβολια και κανει μονη της και στειρωση οταν κανει δωρεαν το νησι απο κτηνιατρους εθελοντες) και μενουν σε μεγαλη αυλη περιφραγμενη κι απ τον ουρανο ακομα με συρματοπλεγμα,αν μπορουσε να μου τα κρατουσε για ενα μηνα θα ημουν ευτυχης.η καημενη μαζευει οτι αδεσποτο βρει,εχει μεγαλο κηπο αλλα και παλι ειναι απιστευτη η αγαπη της για τα ζωα!

Θελω λιγη βοηθεια σχετικα με τα γατια μου και τις διακοπες!

Θα παμε διακοπες την αλλη εβδομαδα,για 12 μερες...εχω 3 γατια τωρα και ολοι μου ειπανε οτι δεν παθαινουν τιποτα αν τα αφηνω το σπιτι και ερχεται καποιος καθε μερα να τα ταιζει,ποτιζει και καθαριζει....ειναι αληθεια αυτο?
Εχω απιστευτο αγχος και δεν ξερω τι να κανω, δεν εχουν μαθει χωρις εμας στο σπιτι και ανησυχω πολυ,αλλα δεν θελω να τα εχω και στο κτηνιατρο κλεισμενα σε κλουβια,που δεν το αντεχουν ουτε για δειγμα....
Παρακαλω βοηθηστε με συμβουλες η κατι επειδη ουτε να κοιμηθω δεν μπορω τελευταια:((

Χιλια ευχαριστω,
Ντι

Καλησπερα.Μην φοβάσαι.Πάρα πολλοί απο εμάς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και τις αφηνουμε στο σπίτι και όλα καλά πηγαίνουν.Μάλιστα εγώ δεν έχω και κανέναν να τις φροντίζει,αλλά βέβαια δεν τις έχω αφήσει παραπάνω απο 8 μέρες.
Η γάτα ,ως γνωστόν,δένεται πολύ με τον χώρο της.Σαφέστατα και είναι καλύτερα να βρίσκονται στον δικό τους χώρο.
Και εσένα είναι και 3,οπότε θα έχουν παρεούλα.Εφόσον θα έρχεται και άνθρωπος να τις βλέπει..είναι ακόμα καλύτερα.Απλα να του επισημάνεις πολύ μεγάλη προσοχή σε πόρτες και παράθυρα.Δηλαδή την ώρα που μπαίνει ή βγαίνει..μην του ξεφύγει καμία και να μην ξεχάσει κανένα παράθυρο ανοιχτό(άφησε ανοιχτο το μέσα παράθυρο για να μην σκασουν αλλά κλεισε τα παντζούρια)
Εγώ τους αφήνω μια ολοκληρη σακούλα ξηρή τροφη,νερο σε σκυλοποτίστρα..αλλά και σε διάφορα μπωλάκια,να κατεβάσεις ότι σπαει,μπας και γίνει κανενα ατυχημα..και όλα καλά θα πάνε.:)

...να συπληρώσω να μην αφήσεις παράθυρα και μπαλκονοπορτες στην ανάκληση

Η άλλη λύση είναι να συνεννοηθείς με κάποιο μέλος του φόρουμ από το θέμα "Catsitting" και να την αφήσεις εκεί. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω τώρα που θα λείψω για πάνω από 10 ημέρες. Θα την πάω στο σπίτι της που έχει και άλλες γατούλες και θα μείνει εκεί. Μπορεί να στρεσαριστεί λίγο στην αρχή,αλλά τουλάχιστον θα είναι σε έμπειρα χέρια και σίγουρα όχι μόνος του όλες αυτές τις ημέρες.

Χιλια ευχαριστω,ηρεμησα καπως! Τα πατζουρια θα τα εχω κλειστα στο μισο σπιτι για να μπει λιγο αερας, στα αλλα τα κλεισω τα τζαμια για να μπει φως....μακαρι να ειχα καγκελα στα παραθυρα να τα αφηνα ανοιχτα(τις σκαλας που δεν φτανουν τα μικρα),αλλα ετσι δεν γινεται, φοβαμαι τους κλεφτες....θα τους αρκει ο αερας απο τα πατζουρια μονο? Ξερω,σαν τρελλη ακουγομαι αλλα τι να κανω η ερημη! Σκεφτομουνα να παρω αυτες τις ταιστρες ,αλλα περισσοτερα για το νερο, απο την αλλη, το βρομιζουν ουτως η αλλως, δεν εχει πολυ νοημα, συνηθως εχουν 3 μπολ με φαι και 3 με νερο,σε διαφορα σημεια....ελπιζω να φτασει,αν και μαλλον θα βαλω αλλο ενα για νερο για σιγουρια.
xoxoxoxo

Η άλλη λύση είναι να συνεννοηθείς με κάποιο μέλος του φόρουμ από το θέμα "Catsitting" και να την αφήσεις εκεί. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω τώρα που θα λείψω για πάνω από 10 ημέρες. Θα την πάω στο σπίτι της που έχει και άλλες γατούλες και θα μείνει εκεί. Μπορεί να στρεσαριστεί λίγο στην αρχή,αλλά τουλάχιστον θα είναι σε έμπειρα χέρια και σίγουρα όχι μόνος του όλες αυτές τις ημέρες.

Ναι,το σκεφτηκα και αυτο,αλλα ειναι 3 γατες και το ενα ειναι φρεσκο μικρο που εσωσα απο το δρομο, τον εχω 12 μερες μονο...φοβαμαι οτι θα παθουν εντελως στρες....τις αλλες δυο τις αφησα περυσι για μια εβδομαδα,στην κολλητη μου, με αποτελεσμα το μικρο να πηδηξει απο το δευτερο....3 εβδομαδες την ψαχναμε σαν τρελλοι, εδωσε ο Θεος και την βρηκαμε, αλλα τι τραβηξα δεν λεγεται....οποτε την αφησα στην ακρη αυτη την λυση σαν εντελως τελευταια....δεν θελω να στρεσαρω και κανενα τσαμπα,ειναι μουτρα τα γατακια μου χχιχιιχι

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αν δεν έρθει γνωστός σου να τις βλέπει,θα σου συνιστούσα να βάλεις οπωσδήποτε και μια ποτίστρα.Δεν είναι τόσο το θέμα του λερώματος,όσο το ότι καταρχήν το νερό στα μπωλάκια εξατμίζεται πολύ εύκολα ,λόγω ζέστης..και κυρίως το ότι άνετα μπορούν να τα αναποδογυρίσουν επάνω στο παιχνίδι και το τρεχαλητό που σίγουρα θα κάνουν,την μεγάλη ποτίστρα όμως όχι.:)
Καλά ,και κάγκελα να είχες στα παράθυρα..δεν θα φοβόσουν μην βγούν απο εκεί τα γατάκια;:worry:

Σπίτι ν' αφήσεις το γατάκι σου! Όποτε αναγκάστηκα να πάρω τον γιο μου σε γατοξενοδοχείο (με προσωπικό διαμερισματάκι και προσωπική αυλίτσα) και άλλα γατάκια σε γειτονικά διαμερίσματα κτλ πάντα τον βρίσκω αναστατωμένο. Τα γατάκια είναι σκλάβοι της ρουτίνας τους. Εσύ θα του λείψεις ούτως ή άλλως. Σε κλουβί θα του λείπει και το σπίτι του. Άσε που, πίστεψέ με θα αγχώνεσαι πολύ περισσότερο για τη ψυχολογία του. Θα σκέφτεσαι πως το γατάκι σου νιώθει πως δεν το ήθελες πια και το έδιωξες από το σπίτι. Στα λέω όλ' αυτά γιατί κατάλαβα πως είσαι πολύ συναισθηματική όπως εμένα και ξέρω τι θα τραβήξεις.
Ενώ στο σπίτι τουλάχιστον το περιβάλλον θα του είναι γνώριμο και απλά θα σε περιμένει να γυρίσεις. :)

Αν δεν έρθει γνωστός σου να τις βλέπει,θα σου συνιστούσα να βάλεις οπωσδήποτε και μια ποτίστρα.Δεν είναι τόσο το θέμα του λερώματος,όσο το ότι καταρχήν το νερό στα μπωλάκια εξατμίζεται πολύ εύκολα ,λόγω ζέστης..και κυρίως το ότι άνετα μπορούν να τα αναποδογυρίσουν επάνω στο παιχνίδι και το τρεχαλητό που σίγουρα θα κάνουν,την μεγάλη ποτίστρα όμως όχι.:)
Καλά ,και κάγκελα να είχες στα παράθυρα..δεν θα φοβόσουν μην βγούν απο εκεί τα γατάκια;:worry:
Η φιλη μου προσφερθηκε να ερθει καθε μερα, το βραδυ, οταν γυρναει απο δουλεια...ελπιζω να το κανει κιολας...μ'αυτα που λες θα παρω τοτε μια ποτιστρα σιγουρα, οχι οτι ειχα αναγκη και αλλα εξοδα,αλλα για τα μωρα μου ΤΑ ΠΑΝΤΑ :D
Σχετικα με τα καγκελα, μπα, δεν φοβαμαι ,επειδη ειναι ενα τεραστιο παραθυρο πανω στις σκαλες και δεν φτανουν εκει ουτε με τουρμπο :))) δυστηχως,αλλαξαμε τα παραθυρα πριν 2 χρονια οταν ακομα ειχα κουνελακια και οχι γατια, και αυτοι οι απαραδεκτοι πηρανε τα αλουμινενεια (οπως και να γραφεται σωστα:)) καγκελα και αλλελουια....ακομα τους περιμενω :redface:
Ελεγα να παρω τηλ. αυριο κανενα να δω αν μπορει να μου βαλει κατι μεχρι να φυγω....αχ,ατιμη γατομανα :P

λοιπον ολα ετοιμα,μπαγαζια,τσαντες,βαλιτσες,τα γατουνια δεν τα εχω ταισει απ τις 4 το απογευμα,κανω καλα?τα λυπαμαι που πινανε,αλλα δε ρισκαρω εμετους και διαρροιες στην καμπινα,αμμο θα παρω μαζι σε μια σακουλιτσα,κι ο θεος βοηθος!!!
ΥΓ.το καραβι φευγει 1 και φτανει πειραια 9 δεν ειναι πολλες ωρες?για το φαγητο ανχωνομαι,θα πεινασουν γμτ.

όχι βρε Ρενα μου..είναι πάρα πολλές οι ώρες πριν..:eek:..ουτε για στειρωση δεν κανουμε τοσο..3 ωρες πριν το ταξιδι , μην τα ταισεις,οχι τοσο πολυ!!!!!!!!Καλε αν ειναι δυνατον..τοσες ωρες...
Και στο ταξιδι,μετα απο καποιο διαστημα που θα εχουν προσαρμοπστει..σαφεστατα να τους δωσεις φαγακι και νερακι..

Καλε..αλλοο ειναι το ταξιδι με αυτοκινητο,και αλλο με το καραβι..

οταν λεω δεν τα ταισα ενοω κονσερβα,γιατι κυριως κονσερβα τρωνε,και μαγειρευτα,ομως ενα μεγαλο μπωλ με κροκετες υπαρχει παντα διαθεσιμο το οποιο,το εφαγαν ολο,πρωτη φορα δλδ που τρωνε τοσες κροκετες.τετοια ωρα τετοια λογια,αν τα ταισω τωρα δε το γλυτωνω το τσιρλι-πιπι.κι ειναι και 4 κι ανχωνομαι!

Ρένα μου..δεν είναι δυνατόν τα γατιά να μεινουν ατάιστα τόσες ωρες!!Απο τις 4 σημερα μεχρι να φτασετε πειραια αυριο;;:eek:
Μα δεν θα κάνουν εμετό καλε.Για το ταξίδι με αυτοκίνητο είναι το πρόβλημα..οχι για το καράβι,εκτος αν εχει φουρτουνα

edit:Την άλλη φορά που είχες γράψει ότι ο γάτος σου έκανε εμετό(αν δεν είναι η δικιά σου περιπτωση,διόρθωσε με)..ήταν γιατί είχες αφήσει το γάτο στο αμάξι.Ε..λογικό ηταν.Και το πως επέζησε απορώ.

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ Θεε μου....επαθα τωρα ....το καημενο γατι.....δεν λεω τιποτα αλλο:(((((( θα πηγαινα να ρωτησω τι ακριβως ειναι το "μαγειρευτο" φαγητο....αλλα δεν θελω να μαθω:(((((((

καταρχην καλως σας ξαναβρηκα,αν και με απογοητευσατε με τα αρνητικα σχολια ανευ λογου.ποτε δεν αφησα γατο στο αμαξι,παντα στην καμπινα,απλα ως τωρα μετεφερα εναν γατο ενω τωρα 4,ο γερογατουλης παντα κανει εμετο στην καμπινα,ητε εχει φουρτουνα,ητε δεν εχει,και δεν τον ταιζω πολυ,το ξερω ειναι αρκετες ωρες,αλλα ο μεγαλος δεν εδειξε ποτε να πειναει στο ταξιδι,αλλα εδειχνε αδιαθετος,το συχενεται το καραβι.οσο για τα μικρα,τελικα εχουν αλλες αναγκες κι αλλες αντοχες απ τον μεγαλο,προαρμοζονται πολυ πιο ευκολα στην καμπινα,και παρολο το φοβο τους εδειχναν μια χαρα,σε αντιθεση με το γερο-γατο.
το ταξιδι με καραβι πηγε πανω απο 9 ωρες ειχε καθυστερηση,με δυο παιδια να γρινιαζουν,με ενα σωρο βαλιτσες,εντελως μονη μου,και με τα γατακια μαζι.το ξερω οτι δεν με καταλαβενετε,και ισως και γιαυτο να εχω αρνητικα σχολια,αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο καθε φορα,ομως εξακολουθω να φροντιζω τα ζωα οσο κι αν μεγαλωνω,(ποναει κι η μεση μου πλεον),οσο κι αν εχω δυο μικρα που πατανε τα κακακια στην καμπινα,που δεν ακουνε,που κανουν σαν μικρα κι αυτα τα δικα τους.
οσο για το μαγειρευτο που δεν καταλαβαινει η φιλη,ειναι οτι τρωνε τα παιδια μου,κρεατακι,ψαρακι κλπ.που το κακο δεν καταλαβα!
αλλα ας τ αφησουμε αυτα!εμενα μου λειψατε,οποτε ας μοιραστω τα νεα μας μαζι σας.
τα γατακια ειναι πλεον δυο-μιση μηνων,εμβολιασμενα,πια με το βιβλιαριο υγειας τους,ολα πηγαν μια χαρα,και στα παιδια μου,μ ενα σωρο επισκεψεις σε παιδιατρους και λοιπες ειδικοτητες.εξοδα παρα πολλα,τρεξιμο παρα πολυ,δεν σας κρυβω οτι τα παιξα.4 γατακια σε διαμερισμα μαζι με μικρα και καυσωνα στην αθηνα δεν παλευεται.
ειχα κλειστα παραθυρα,για να μην πεσουν απο κανα μπαλκονι,ειχα μαζεψει γυαλικα,για ν αποφυγω ζημιες η ατυχηματα,η ζεστη ανυποφορη για ανθρωπους αλλα και ζωα που εχουν μαθει στη φυση,εκει δεν εχω κληματισμο,ουτε καν ανεμηστηρα,κι αντε να περιορισεις 4+2 μικρα τετραποδα και μη οταν εχουν μαθει την αλανικη ζωη.
δεν τα γραφω για να απολογηθω,μακαρι να εκαναν πολλες μαμαδες οσα εκανα εγω για τα ζωακια αυτα ολο το καλοκαιρι που περασε.εν οψη κρισης,ανεργιας δικης μου,και μητροτητας.
το θετικο ειναι οτι ολα πηγαν πολυ καλα,τα γατακια μεγαλωσαν και εβαλαν πολυ βαρος,ισως λιγο παραπανω,το παρακανα χαχα,δεν ειχαν και χωρο εκει να τρεχουν οπως εδω,κι ενα παρ ολιγον δυστυχημα,που ευτυχως ειχε θετικη εκβαση,και μ εκανε αυπνη μερες απο φοβο για τα γατακια.καλη σας μερα,καλη σχολικη χρονια,και υγεια σε ολους σας!

Πού να αφήσω το αγοράκι μου;

Εχει ενα μηνα που πηρα ενα γατακι πανεμορφο, παιχνιδιαρικο, υπεροχο! μου εχει αλλαξει τη ζωη:) ειμαστε ολη μερα μαζι και οποτε τον αφηνω για να παω για καφε η φροντηστηριο (μιας που δινω δευτερη χρονια) τον σκεφτομαι συνεχεια και το ασχημο ειναι οτι οταν γυρναω σπιτι τον βρισκω στο δωματιο μου να νιαουριζει! η μαμα μου λεει οτι αρνειται να βγει απο το δωματιο και συνεχεια νιαουριζει!:(
ενα σαββατοκυριακο μεσα στον οκτωβριο πρεπει να φυγουμε οικογενειακως για αθηνα! θα ειναι μακρια μου 2 βραδια και δεν ξερω τι να κανω!! θελω να τον παρω μαζι αλλα οι γονεις μου δεν το συζητανε γιατι θα μας φιλοξενησουν καποιοι μακρινοι συγγενεις μας!!!! σας παρακαλω βοηθηστε με.. :worry:

Εχει ενα μηνα που πηρα ενα γατακι πανεμορφο, παιχνιδιαρικο, υπεροχο! μου εχει αλλαξει τη ζωη:) ειμαστε ολη μερα μαζι και οποτε τον αφηνω για να παω για καφε η φροντηστηριο (μιας που δινω δευτερη χρονια) τον σκεφτομαι συνεχεια και το ασχημο ειναι οτι οταν γυρναω σπιτι τον βρισκω στο δωματιο μου να νιαουριζει! η μαμα μου λεει οτι αρνειται να βγει απο το δωματιο και συνεχεια νιαουριζει!:(
ενα σαββατοκυριακο μεσα στον οκτωβριο πρεπει να φυγουμε οικογενειακως για αθηνα! θα ειναι μακρια μου 2 βραδια και δεν ξερω τι να κανω!! θελω να τον παρω μαζι αλλα οι γονεις μου δεν το συζητανε γιατι θα μας φιλοξενησουν καποιοι μακρινοι συγγενεις μας!!!! σας παρακαλω βοηθηστε με.. :worry:
Καλησπερα και να χαιρεσαι το γατακι σου.:)
Ποσο ειναι το γατακι;Μπορει και τρωει μονο του ξηρη τροφη;Παει κανονικα τουαλετα;Αν ναι..τοτε ειναι καλυτερα να το αφησεις μοναχουλι του,με μπολικη ξηρη τροφη,καθαρη αμμο..και πολυ νερακι σε ποτιστρα και μπωλακια.Επισης να απομακρυνεις ευθραυστα αντικειμενα .
Ομως σε καμια περιπτωση αν ειναι πολυ μικρο και δεν τρωει μοναχο του ξηρη τροφη.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back