ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelin
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα, όσον αφορά την γάτα μου που είναι σε φάση οίστρου! Δεν αντέχω άλλο! Είμαι άυπνη, όπως και η γειτονιά μου νομίζω! Θα μαζευτούν όλοι μαζί και θα με λιθοβολήσουν! Είναι σίγουρο αυτό! Το γατούνι μου από την άλλη, όλη μέρα κλαίει, δεν τρώει, δεν κοιμάται, δεν παίζει και σκαρφίζεται διάφορα για να διαφύγει, όπως για παράδειγμα μου κάνει χάδια, που συνήθως δεν κάνει με τίποτα, μπας και τη λυπηθώ ή με ξεγελάσει για να της ανοίξω την μπαλκονόπορτα! Επειδή δεν μασάω φυσικά, με παρατάει και παλεύει με την πόρτα με πολύ πάθος, πόθο κ.λπ. μέχρι που σκαλώνει στην ανάκληση του παραθύρου και τρέχω να "μαζέψω τα αίματα"! Μου είπε και ο κτηνίατρος, όταν του τηλεφώνησα, ότι θα κρατήσει 4 ημέρες περίπου! ήταν αναπάντεχο, διότι δύο ημέρες και πριν να φύγει ο κτηνιατρος για διακοπές, με διαβεβαίωσε ότι δεν επρόκειτο να εμφανίσει οίστρο, όπότε με καθυσήχασε και ορίσαμε ημερομηνία στοίρωσης αρχές σεπτέμβρη! Εσύ είσαι που το λές; Η γατούλα άρχισεεεεεεεεεε!! Δεν υπάρχουν αυτά! Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω να την ηρεμήσω;;;
Ρενάκι, ομολογώ ότι με καθυσήχασες με την τρίχα! Τώρα και μένα η δικιά μου περνάει την μισή μέρα έξω στο μπαλκόνι και μοιράζονται κάπως οι τρίχες, λίγο μέσα λίγο έξω! Σκεφτόμουνα τον χειμώνα και αγχώθηκα! Είδα, τώρα που την έχω αποκλειστικά μέσα, για να μην φύγει, ότι οι τρίχες που αφήνει είναι αρκετούτσικες! Και σκέφτηκα, όλο τον χειμώνα θα είμαι με μία ηλεκτρική στο χέρι;;; Ώστε τον χειμώνα δεν μαδάνε ε;;;; Ωραία!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
τον χειμωνα τα γατια γινονται ομορφα σαν αρκουδακια,δε μαδανε μεγαλωνουν οι τριχες για να αντιμετωπισουν το κρυο,ασχετα αν μενουν μεσα.
οσο για μενα,εκτος απ την εναλακτικη της αποθηκης σκεφτηκα και κατι αλλο,εχω μια φιλη εδω που εχει η τρελη,την λεω τρελη αλλα αν δεν ηταν κι αυτη τι θα κανανε τοσα αδεσποτα,εχει λοιπον 70 γατες και καμια 40αρια σκυλους,δεν ειναι παντρεμενη,τα εχει ολα εμβολιασμενα και στειρωμενα,(αγοραζει εμβολια και κανει μονη της και στειρωση οταν κανει δωρεαν το νησι απο κτηνιατρους εθελοντες) και μενουν σε μεγαλη αυλη περιφραγμενη κι απ τον ουρανο ακομα με συρματοπλεγμα,αν μπορουσε να μου τα κρατουσε για ενα μηνα θα ημουν ευτυχης.η καημενη μαζευει οτι αδεσποτο βρει,εχει μεγαλο κηπο αλλα και παλι ειναι απιστευτη η αγαπη της για τα ζωα!
Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
Θα παμε διακοπες την αλλη εβδομαδα,για 12 μερες...εχω 3 γατια τωρα και ολοι μου ειπανε οτι δεν παθαινουν τιποτα αν τα αφηνω το σπιτι και ερχεται καποιος καθε μερα να τα ταιζει,ποτιζει και καθαριζει....ειναι αληθεια αυτο?
Εχω απιστευτο αγχος και δεν ξερω τι να κανω, δεν εχουν μαθει χωρις εμας στο σπιτι και ανησυχω πολυ,αλλα δεν θελω να τα εχω και στο κτηνιατρο κλεισμενα σε κλουβια,που δεν το αντεχουν ουτε για δειγμα....
Παρακαλω βοηθηστε με συμβουλες η κατι επειδη ουτε να κοιμηθω δεν μπορω τελευταια
(Χιλια ευχαριστω,
Ντι
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η γάτα ,ως γνωστόν,δένεται πολύ με τον χώρο της.Σαφέστατα και είναι καλύτερα να βρίσκονται στον δικό τους χώρο.
Και εσένα είναι και 3,οπότε θα έχουν παρεούλα.Εφόσον θα έρχεται και άνθρωπος να τις βλέπει..είναι ακόμα καλύτερα.Απλα να του επισημάνεις πολύ μεγάλη προσοχή σε πόρτες και παράθυρα.Δηλαδή την ώρα που μπαίνει ή βγαίνει..μην του ξεφύγει καμία και να μην ξεχάσει κανένα παράθυρο ανοιχτό(άφησε ανοιχτο το μέσα παράθυρο για να μην σκασουν αλλά κλεισε τα παντζούρια)
Εγώ τους αφήνω μια ολοκληρη σακούλα ξηρή τροφη,νερο σε σκυλοποτίστρα..αλλά και σε διάφορα μπωλάκια,να κατεβάσεις ότι σπαει,μπας και γίνει κανενα ατυχημα..και όλα καλά θα πάνε.

zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
xoxoxoxo
Η άλλη λύση είναι να συνεννοηθείς με κάποιο μέλος του φόρουμ από το θέμα "Catsitting" και να την αφήσεις εκεί. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω τώρα που θα λείψω για πάνω από 10 ημέρες. Θα την πάω στο σπίτι της που έχει και άλλες γατούλες και θα μείνει εκεί. Μπορεί να στρεσαριστεί λίγο στην αρχή,αλλά τουλάχιστον θα είναι σε έμπειρα χέρια και σίγουρα όχι μόνος του όλες αυτές τις ημέρες.
Ναι,το σκεφτηκα και αυτο,αλλα ειναι 3 γατες και το ενα ειναι φρεσκο μικρο που εσωσα απο το δρομο, τον εχω 12 μερες μονο...φοβαμαι οτι θα παθουν εντελως στρες....τις αλλες δυο τις αφησα περυσι για μια εβδομαδα,στην κολλητη μου, με αποτελεσμα το μικρο να πηδηξει απο το δευτερο....3 εβδομαδες την ψαχναμε σαν τρελλοι, εδωσε ο Θεος και την βρηκαμε, αλλα τι τραβηξα δεν λεγεται....οποτε την αφησα στην ακρη αυτη την λυση σαν εντελως τελευταια....δεν θελω να στρεσαρω και κανενα τσαμπα,ειναι μουτρα τα γατακια μου χχιχιιχι
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Καλά ,και κάγκελα να είχες στα παράθυρα..δεν θα φοβόσουν μην βγούν απο εκεί τα γατάκια;

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ενώ στο σπίτι τουλάχιστον το περιβάλλον θα του είναι γνώριμο και απλά θα σε περιμένει να γυρίσεις.

Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
Η φιλη μου προσφερθηκε να ερθει καθε μερα, το βραδυ, οταν γυρναει απο δουλεια...ελπιζω να το κανει κιολας...μ'αυτα που λες θα παρω τοτε μια ποτιστρα σιγουρα, οχι οτι ειχα αναγκη και αλλα εξοδα,αλλα για τα μωρα μου ΤΑ ΠΑΝΤΑΑν δεν έρθει γνωστός σου να τις βλέπει,θα σου συνιστούσα να βάλεις οπωσδήποτε και μια ποτίστρα.Δεν είναι τόσο το θέμα του λερώματος,όσο το ότι καταρχήν το νερό στα μπωλάκια εξατμίζεται πολύ εύκολα ,λόγω ζέστης..και κυρίως το ότι άνετα μπορούν να τα αναποδογυρίσουν επάνω στο παιχνίδι και το τρεχαλητό που σίγουρα θα κάνουν,την μεγάλη ποτίστρα όμως όχι.
Καλά ,και κάγκελα να είχες στα παράθυρα..δεν θα φοβόσουν μην βγούν απο εκεί τα γατάκια;![]()
Σχετικα με τα καγκελα, μπα, δεν φοβαμαι ,επειδη ειναι ενα τεραστιο παραθυρο πανω στις σκαλες και δεν φτανουν εκει ουτε με τουρμπο
)) δυστηχως,αλλαξαμε τα παραθυρα πριν 2 χρονια οταν ακομα ειχα κουνελακια και οχι γατια, και αυτοι οι απαραδεκτοι πηρανε τα αλουμινενεια (οπως και να γραφεται σωστα
) καγκελα και αλλελουια....ακομα τους περιμενω
Ελεγα να παρω τηλ. αυριο κανενα να δω αν μπορει να μου βαλει κατι μεχρι να φυγω....αχ,ατιμη γατομανα

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ.το καραβι φευγει 1 και φτανει πειραια 9 δεν ειναι πολλες ωρες?για το φαγητο ανχωνομαι,θα πεινασουν γμτ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..ουτε για στειρωση δεν κανουμε τοσο..3 ωρες πριν το ταξιδι , μην τα ταισεις,οχι τοσο πολυ!!!!!!!!Καλε αν ειναι δυνατον..τοσες ωρες...Και στο ταξιδι,μετα απο καποιο διαστημα που θα εχουν προσαρμοπστει..σαφεστατα να τους δωσεις φαγακι και νερακι..
Καλε..αλλοο ειναι το ταξιδι με αυτοκινητο,και αλλο με το καραβι..
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μα δεν θα κάνουν εμετό καλε.Για το ταξίδι με αυτοκίνητο είναι το πρόβλημα..οχι για το καράβι,εκτος αν εχει φουρτουνα
edit:Την άλλη φορά που είχες γράψει ότι ο γάτος σου έκανε εμετό(αν δεν είναι η δικιά σου περιπτωση,διόρθωσε με)..ήταν γιατί είχες αφήσει το γάτο στο αμάξι.Ε..λογικό ηταν.Και το πως επέζησε απορώ.
Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
((((( θα πηγαινα να ρωτησω τι ακριβως ειναι το "μαγειρευτο" φαγητο....αλλα δεν θελω να μαθω
((((((Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
το ταξιδι με καραβι πηγε πανω απο 9 ωρες ειχε καθυστερηση,με δυο παιδια να γρινιαζουν,με ενα σωρο βαλιτσες,εντελως μονη μου,και με τα γατακια μαζι.το ξερω οτι δεν με καταλαβενετε,και ισως και γιαυτο να εχω αρνητικα σχολια,αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο καθε φορα,ομως εξακολουθω να φροντιζω τα ζωα οσο κι αν μεγαλωνω,(ποναει κι η μεση μου πλεον),οσο κι αν εχω δυο μικρα που πατανε τα κακακια στην καμπινα,που δεν ακουνε,που κανουν σαν μικρα κι αυτα τα δικα τους.
οσο για το μαγειρευτο που δεν καταλαβαινει η φιλη,ειναι οτι τρωνε τα παιδια μου,κρεατακι,ψαρακι κλπ.που το κακο δεν καταλαβα!
αλλα ας τ αφησουμε αυτα!εμενα μου λειψατε,οποτε ας μοιραστω τα νεα μας μαζι σας.
τα γατακια ειναι πλεον δυο-μιση μηνων,εμβολιασμενα,πια με το βιβλιαριο υγειας τους,ολα πηγαν μια χαρα,και στα παιδια μου,μ ενα σωρο επισκεψεις σε παιδιατρους και λοιπες ειδικοτητες.εξοδα παρα πολλα,τρεξιμο παρα πολυ,δεν σας κρυβω οτι τα παιξα.4 γατακια σε διαμερισμα μαζι με μικρα και καυσωνα στην αθηνα δεν παλευεται.
ειχα κλειστα παραθυρα,για να μην πεσουν απο κανα μπαλκονι,ειχα μαζεψει γυαλικα,για ν αποφυγω ζημιες η ατυχηματα,η ζεστη ανυποφορη για ανθρωπους αλλα και ζωα που εχουν μαθει στη φυση,εκει δεν εχω κληματισμο,ουτε καν ανεμηστηρα,κι αντε να περιορισεις 4+2 μικρα τετραποδα και μη οταν εχουν μαθει την αλανικη ζωη.
δεν τα γραφω για να απολογηθω,μακαρι να εκαναν πολλες μαμαδες οσα εκανα εγω για τα ζωακια αυτα ολο το καλοκαιρι που περασε.εν οψη κρισης,ανεργιας δικης μου,και μητροτητας.
το θετικο ειναι οτι ολα πηγαν πολυ καλα,τα γατακια μεγαλωσαν και εβαλαν πολυ βαρος,ισως λιγο παραπανω,το παρακανα χαχα,δεν ειχαν και χωρο εκει να τρεχουν οπως εδω,κι ενα παρ ολιγον δυστυχημα,που ευτυχως ειχε θετικη εκβαση,και μ εκανε αυπνη μερες απο φοβο για τα γατακια.καλη σας μερα,καλη σχολικη χρονια,και υγεια σε ολους σας!
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχει ενα μηνα που πηρα ενα γατακι πανεμορφο, παιχνιδιαρικο, υπεροχο! μου εχει αλλαξει τη ζωη
ειμαστε ολη μερα μαζι και οποτε τον αφηνω για να παω για καφε η φροντηστηριο (μιας που δινω δευτερη χρονια) τον σκεφτομαι συνεχεια και το ασχημο ειναι οτι οταν γυρναω σπιτι τον βρισκω στο δωματιο μου να νιαουριζει! η μαμα μου λεει οτι αρνειται να βγει απο το δωματιο και συνεχεια νιαουριζει!
ενα σαββατοκυριακο μεσα στον οκτωβριο πρεπει να φυγουμε οικογενειακως για αθηνα! θα ειναι μακρια μου 2 βραδια και δεν ξερω τι να κανω!! θελω να τον παρω μαζι αλλα οι γονεις μου δεν το συζητανε γιατι θα μας φιλοξενησουν καποιοι μακρινοι συγγενεις μας!!!! σας παρακαλω βοηθηστε με..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και να χαιρεσαι το γατακι σου.Εχει ενα μηνα που πηρα ενα γατακι πανεμορφο, παιχνιδιαρικο, υπεροχο! μου εχει αλλαξει τη ζωηειμαστε ολη μερα μαζι και οποτε τον αφηνω για να παω για καφε η φροντηστηριο (μιας που δινω δευτερη χρονια) τον σκεφτομαι συνεχεια και το ασχημο ειναι οτι οταν γυρναω σπιτι τον βρισκω στο δωματιο μου να νιαουριζει! η μαμα μου λεει οτι αρνειται να βγει απο το δωματιο και συνεχεια νιαουριζει!
ενα σαββατοκυριακο μεσα στον οκτωβριο πρεπει να φυγουμε οικογενειακως για αθηνα! θα ειναι μακρια μου 2 βραδια και δεν ξερω τι να κανω!! θελω να τον παρω μαζι αλλα οι γονεις μου δεν το συζητανε γιατι θα μας φιλοξενησουν καποιοι μακρινοι συγγενεις μας!!!! σας παρακαλω βοηθηστε με..![]()

Ποσο ειναι το γατακι;Μπορει και τρωει μονο του ξηρη τροφη;Παει κανονικα τουαλετα;Αν ναι..τοτε ειναι καλυτερα να το αφησεις μοναχουλι του,με μπολικη ξηρη τροφη,καθαρη αμμο..και πολυ νερακι σε ποτιστρα και μπωλακια.Επισης να απομακρυνεις ευθραυστα αντικειμενα .
Ομως σε καμια περιπτωση αν ειναι πολυ μικρο και δεν τρωει μοναχο του ξηρη τροφη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool