Εγω τον Dylan τον κανω καθε εβδομαδα μπανιο παρολο που ειναι κοντοτριχος. Απο 1,5 μηνων που τον πηρα πριν προλαβει να μπει στο σπιτι, μπηκε για μπανιο. Ηταν φανερο οτι δεν το απολαυσε ιδιαιτερα, αλλα προσπαθησα να του κανω το βασανιστηριο οσο το δυνατον πιο ανεκτο... Πλεον ουτε καν που νιαουριζει, απλα περιμενει υπομονετικα να τελειωσω.
Αρχικα φοβοταν παρα πολυ την βρυση οταν το νερο ετρεχε με δυναμη, οπωτε χρησιμοποιώ το τηλεφωνο του ντους.
Του βαζω ζεστο νερακι και σαμπουαν μαλλιων Johnsons baby για μωρα που δεν κανει πολυ αφρο και ξεβγαζεται ευκολα.
Τον περναω 2 χερια καθε φορα.
Τον τοποθετω να κοιταει εμενα και βαζω το χερι μου κατω απο σωματακι του και τον κραταω σταθερο απο την κοιλιτσα καθολη την διαρκεια της πλυσης.
Του μιλαω γλυκα και κανουμε μυτουλες καθε τοσο για να αισθανεται ασφαλης.
Μολις τον πλυνω, τον κραταω στον αερα και τον στιβω (τα ποδια και την ουρα) για να φυγουν τα πολλα νερα.
Αμεσως μετα τον τυλιγω με μια πετσετα και αρχιζω να τον στεγνωνω. Του αρεσει και γουργουριζει πολυ. Το καλοκαιρι μετα απο καλο στεγνωμα τον αφηνα να ολοκληρωσει ο ιδιος την διαδικασια, αλλα τωρα που χειμωνιασε χρησιμοποιω πιστολακι. Την πρωτη φορα πανικοβληθηκε με τον θορυβο αλλα μετα συνηθησε...
Μολις τελειωσουμε του δινω και μια καλη λιχουδια για να χαρει!
Εχει πολυ πλακα που ειναι καθαρουλης, μοσχομυριστουλης και αφρατουλης μετα απο το μπανιο!!! Ασε που τον πιανουν οι γλυκες και γινεται πιο χαδιαρης...
Απλα προσεχω να μην κρυωσει απο ανοιχτα παραθυρα, κλεινω την πορτα του μπανιου μη τυχον και μου ξεφυγει καμια φορα και παντα προσπαθω να κανω απαλες κινησεις και να μην τον ποναω καθολου.
Αυτα...