Γάτα και μπάνιο

ναι, το μπανιο γινεται σε σπανιες περιπτωσεις και αραια και που! εκτος και αν ειναι καποιας ρατσας που πρεπει να εχει τριχωμα αφρατο κτλ.
εγω την γατα μου δεν την κανω μπανιο, παλια ομως που ειχα περσακι ασπρο το εκανα μια φορα καθε 2 μηνες μπανιο γιατι ετσι μας ειχε πει ο εκτροφεας...
ευχαριστω:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ρωτησω κατι??εγω ξερω οτι οι γατες δε χρειαζονται μπανιο ...μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε?
Και βέβαια πλένονται οι γάτες!
Τώρα αναλογά την κάθε περίπτωση.
Αν το ζώο σου βγαίνει έξω τότε καλό είναι να το κάνεις ανάλογα την κατάσταση του τριχώματος κάθε 1-2 μηνες μία μπουγαδούλα.
Αν όμως το ζώο είναι μόνο μέσα τότε δεν χρειάζεται συχνά 1 με δύο το πολύ φορές τον χρόνο είναι αρκετά.
Τα ζώα δεν πρέπει να πλένονται συχνά γιατί χρειάζονται το λάδι του τρίχωματος τους.
Αλλά δεν είναι απαγορευμένο και φυσικά πλένονται και φυσικά άμα το μάθεις απο μικρό θα κάθεται και δεν θα φωνάζει καθόλου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχχ, ναι ξεχασα να ρωτησω αν μπαινοβγαινει η γατουλα..και ελπιζω να μην ακουστηκε οτι ειναι απαγορευτικο το μπανιο:redface:

Και βέβαια πλένονται οι γάτες!
Τώρα αναλογά την κάθε περίπτωση.
Αν το ζώο σου βγαίνει έξω τότε καλό είναι να το κάνεις ανάλογα την κατάσταση του τριχώματος κάθε 1-2 μηνες μία μπουγαδούλα.
Αν όμως το ζώο είναι μόνο μέσα τότε δεν χρειάζεται συχνά 1 με δύο το πολύ φορές τον χρόνο είναι αρκετά.
Τα ζώα δεν πρέπει να πλένονται συχνά γιατί χρειάζονται το λάδι του τρίχωματος τους.
Αλλά δεν είναι απαγορευμένο και φυσικά πλένονται και φυσικά άμα το μάθεις απο μικρό θα κάθεται και δεν θα φωνάζει καθόλου.:)
μα φυσικα και ζει εξω τα 2/3 της ημερας αλλα δεν ειναι γατακι ειναι γατογρια

το φυσικα δεν το καταλαβα...τεσπα

το φυσικα δεν το καταλαβα...τεσπα
????τεσπα ζουμε στην εξοχη...στον κηπο βγαινει

????τεσπα ζουμε στην εξοχη...στον κηπο βγαινει
δεν σ εκρινα, το φυσικα ακουστηκε καπως, οτι πρεπει απαραιτητα οι γατες να βγαινουν εξω...

δεν σ εκρινα, το φυσικα ακουστηκε καπως, οτι πρεπει απαραιτητα οι γατες να βγαινουν εξω...
ε να μην παιρνουν και λιγο καθαρο αερα ??

εννοειται οτι καλο ειναι, με προυποθεση βεβαια να ειναι περιφραγμενη η αυλη:)

εννοειται οτι καλο ειναι, με προυποθεση βεβαια να ειναι περιφραγμενη η αυλη:)
ναι ..με τοιχο αλλα δεν την περναει ειναι 10-11 χρονων και βαριεται..

ναι ..με τοιχο αλλα δεν την περναει ειναι 10-11 χρονων και βαριεται..
τελεια!!! η γατα σου ειναι τυχερη που εχει κηπο!:D

SOS! -Αντιδράσεις μετά το μπάνιο

Δε ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα καινούριο θέμα αλλά έχω ανησυχήσει..Έκανα μπάνιο πριν από λίγο το γατί μου και από τότε γουργουρίζει συνέχεια (μήπως πονάει?) και επίσης καταλαβαίνω οτι οι χτύποι της καρδιάς της είναι αργοί(όταν βάζω το χέρι μου στην κοιλιά της είναι λες και κάνει ένα δυνατό χτύπημα μόνο).Κ επίσης νιαουρίζει λίγο "περίεργα".Δε ξέρω, είμαι τρελή??

Μαλλον φαινεται να ευχαριστεται

μηπως κρυωνει? ειναι βρεγμενο ή το στεγνωσατε?

Τώρα βήχει...βέβαια σαν αδέσποτη που ήταν είχε ρινοτραχείτιδα αλλά πήρε φάρμακα και έγινε καλά.Μήπως απλά το μπάνιο το έφερε στην επιφάνεια πάλι?Λέτε να μην είναι τίποτα?
Ευχαριστώ κιόλας για τις απαντήσεις ξεχάστηκα από το άνχος!

Την άφησα να στεγνώσει μόνη της...δεν είναι βρεγμένη τώρα.

Καλυτερα σεσουαρ στα κρυωμενα, τρωει? εχει ορεξουλες γενικα?

Ναι του έβαλα και έφαγε..Δε το συμπαθεί πολύ το σεσουάρ γι αυτό δε το χρησιμοποιώ.Αφού τρώει φάνταζομαι δεν έγινε και τίποτα..μάλλον κρύωσε ε?

αν δεν του αρέσει το σεσουάρ σκούπισε τον με μια πετσετα

Να το κάνω μπάνιο ή όχι;

Να κάνω μπάνιο το γατάκι μου ή οχι;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back