heaven
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστωναι, το μπανιο γινεται σε σπανιες περιπτωσεις και αραια και που! εκτος και αν ειναι καποιας ρατσας που πρεπει να εχει τριχωμα αφρατο κτλ.
εγω την γατα μου δεν την κανω μπανιο, παλια ομως που ειχα περσακι ασπρο το εκανα μια φορα καθε 2 μηνες μπανιο γιατι ετσι μας ειχε πει ο εκτροφεας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βέβαια πλένονται οι γάτες!να ρωτησω κατι??εγω ξερω οτι οι γατες δε χρειαζονται μπανιο ...μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε?
Τώρα αναλογά την κάθε περίπτωση.
Αν το ζώο σου βγαίνει έξω τότε καλό είναι να το κάνεις ανάλογα την κατάσταση του τριχώματος κάθε 1-2 μηνες μία μπουγαδούλα.
Αν όμως το ζώο είναι μόνο μέσα τότε δεν χρειάζεται συχνά 1 με δύο το πολύ φορές τον χρόνο είναι αρκετά.
Τα ζώα δεν πρέπει να πλένονται συχνά γιατί χρειάζονται το λάδι του τρίχωματος τους.
Αλλά δεν είναι απαγορευμένο και φυσικά πλένονται και φυσικά άμα το μάθεις απο μικρό θα κάθεται και δεν θα φωνάζει καθόλου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

heaven
Νεοφερμένο μέλος
μα φυσικα και ζει εξω τα 2/3 της ημερας αλλα δεν ειναι γατακι ειναι γατογριαΚαι βέβαια πλένονται οι γάτες!
Τώρα αναλογά την κάθε περίπτωση.
Αν το ζώο σου βγαίνει έξω τότε καλό είναι να το κάνεις ανάλογα την κατάσταση του τριχώματος κάθε 1-2 μηνες μία μπουγαδούλα.
Αν όμως το ζώο είναι μόνο μέσα τότε δεν χρειάζεται συχνά 1 με δύο το πολύ φορές τον χρόνο είναι αρκετά.
Τα ζώα δεν πρέπει να πλένονται συχνά γιατί χρειάζονται το λάδι του τρίχωματος τους.
Αλλά δεν είναι απαγορευμένο και φυσικά πλένονται και φυσικά άμα το μάθεις απο μικρό θα κάθεται και δεν θα φωνάζει καθόλου.![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
heaven
Νεοφερμένο μέλος
????τεσπα ζουμε στην εξοχη...στον κηπο βγαινειτο φυσικα δεν το καταλαβα...τεσπα
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν σ εκρινα, το φυσικα ακουστηκε καπως, οτι πρεπει απαραιτητα οι γατες να βγαινουν εξω...????τεσπα ζουμε στην εξοχη...στον κηπο βγαινει
heaven
Νεοφερμένο μέλος
ε να μην παιρνουν και λιγο καθαρο αερα ??δεν σ εκρινα, το φυσικα ακουστηκε καπως, οτι πρεπει απαραιτητα οι γατες να βγαινουν εξω...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

heaven
Νεοφερμένο μέλος
ναι ..με τοιχο αλλα δεν την περναει ειναι 10-11 χρονων και βαριεται..εννοειται οτι καλο ειναι, με προυποθεση βεβαια να ειναι περιφραγμενη η αυλη![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τελεια!!! η γατα σου ειναι τυχερη που εχει κηπο!ναι ..με τοιχο αλλα δεν την περναει ειναι 10-11 χρονων και βαριεται..

magenta
Νεοφερμένο μέλος
Δε ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα καινούριο θέμα αλλά έχω ανησυχήσει..Έκανα μπάνιο πριν από λίγο το γατί μου και από τότε γουργουρίζει συνέχεια (μήπως πονάει?) και επίσης καταλαβαίνω οτι οι χτύποι της καρδιάς της είναι αργοί(όταν βάζω το χέρι μου στην κοιλιά της είναι λες και κάνει ένα δυνατό χτύπημα μόνο).Κ επίσης νιαουρίζει λίγο "περίεργα".Δε ξέρω, είμαι τρελή??
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
magenta
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ κιόλας για τις απαντήσεις ξεχάστηκα από το άνχος!
magenta
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
magenta
Νεοφερμένο μέλος
Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Να κάνω μπάνιο το γατάκι μου ή οχι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool