AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
έχουμε νέα για τον μικρό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Και είμαι και ναζιαρούλης....
Μα τι απίθανος γάτος είμαι τέλος πάντων???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι όντως πανέμορφος!!!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κουκλεεεεεε μουουουου! Καλε αυτος εγινε υπεροχος, εβγαλε και τριχουλες νομιζω.

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχουουουου! σματσ σμουτσ σματσ σμουτσ! Αυτα εχω μονο να πω!

Αγάπη μουυουουουου τι νάζι είναι αυτό;; Τι χάρη, τι ξανθιά οπτασία έγινε ο ταλαιπωρημένος;;;

Και αν υπάρχει κάποιος που δεν βρίσκει ότι ομόρφυνα, μάλλον θα το κάνει από την ζήλεια του επειδή εγώ είμαι ασπροποτοκαλιάρηςροζπατούσας..αμέ...
Και είμαι και ναζιαρούλης....
Μα τι απίθανος γάτος είμαι τέλος πάντων???????
Είσαι αγόρι μου, πως να μην είσαι;

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Θέλει όλη μέρα αγκαλιά!Προχθές η αδερφή μου τον είχε αγκαλιά και στεκόταν όρθια. Ε ρε παιδιά πάνω από ένα τέταρτο κοιμόταν στην αγκαλιά της παρ ότι ήταν όρθια. Εν τω μεταξύ νύχι βγάζει μόνο για να γαντζωθεί καλύτερα και πιο γερά πάνω σου. Αυτά τα πράγματα εγώ δεν τα έχω ξαναδει σε γάτα!Και δεν θέλει απλά να κουρνιάσει στην αγκαλιά σου...όοοοχιιι, θα βάλει πάντα το χέρι του και το κεφάλι του πάνω στο χέρι σου. Δεν γίνεται αλλιώς!Πρέπει να σας βγάλω βίντεο!!!

Βάσω μου, ναι, έχει αρχίσει να φουντώνει.Και πολύ γρήγορα μάλιστα!
Ε ρε παιδιά πάνω από ένα τέταρτο κοιμόταν στην αγκαλιά της παρ ότι ήταν όρθια. Εν τω μεταξύ νύχι βγάζει μόνο για να γαντζωθεί καλύτερα και πιο γερά πάνω σου. Αυτά τα πράγματα εγώ δεν τα έχω ξαναδει σε γάτα!Και δεν θέλει απλά να κουρνιάσει στην αγκαλιά σου...όοοοχιιι, θα βάλει πάντα το χέρι του και το κεφάλι σου πάνω στο χέρι σου.

Ναιιιιιι!!
Γλυκούυυυυυυυυυυλι μου!!! Έτσι!!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν παιζω, θελω κι εγω τετοιο γατι.Παιδιά... δεν ξέρω. Κάποιοι από εσάς έχετε και αρσενικά και σε γενικές γραμμές ξέρετε, αλλά εγώ με αυτόν τον γάτο τα έχω δει όλα.
Θέλει όλη μέρα αγκαλιά!Προχθές η αδερφή μου τον είχε αγκαλιά και στεκόταν όρθια. Ε ρε παιδιά πάνω από ένα τέταρτο κοιμόταν στην αγκαλιά της παρ ότι ήταν όρθια. Εν τω μεταξύ νύχι βγάζει μόνο για να γαντζωθεί καλύτερα και πιο γερά πάνω σου. Αυτά τα πράγματα εγώ δεν τα έχω ξαναδει σε γάτα!Και δεν θέλει απλά να κουρνιάσει στην αγκαλιά σου...όοοοχιιι, θα βάλει πάντα το χέρι του και το κεφάλι του πάνω στο χέρι σου. Δεν γίνεται αλλιώς!Πρέπει να σας βγάλω βίντεο!!!
Βάσω μου, ναι, έχει αρχίσει να φουντώνει.Και πολύ γρήγορα μάλιστα!

Γιατι τα δικα μου ειναι τοσο ηλιθια και δεν καθονται στην αγκαλια μου βρε παιδι μου!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Άρα δεν το κάνουν αυτό όλα τα αρσενικά!
Το μόνο που με στενοχωρεί με το μικρό μου, είναι ότι αν του κάνεις κανένα απότομο "μη" ή "κάτω" δεν φεύγει τύπου τρομαγμένος (όπως κάνει πχ η Ραλλού) αλλά σκύβει το κεφαλάκι του, με τα αυτάκια του πίσω λες και περιμένει κάποιος να τον χτυπήσει. Αυτό εν τω μεταξύ μόνο σκύλους έχω δει να το κάνουν, γάτες ποτέ! Εγώ του είπα βέβαια, ότι κανείς δεν θα τον ξαναχτυπήσει από εδώ και πέρα, αλλά ο χαζούλης δεν το έχει καταλάβει ακόμη.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ μη μου το λες αυτο γιατι στεναχωριεμαι, ετσι κανει καμμια φορα και ο White οταν νοιωσει ξαφνικα καποιον κοντα του. Ο Θεος μονο ξερει τι εχουν περασει στην μικρη τους ζωουλα.

... Έλα ρε..... Να τους κάνετε τα πιο μεγάλα χάδια όταν το κάνουν αυτό... Που είμαι σίγουρη ότι το κάνετε ήδη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναταλιααααα!!!!!!!!!!Δεν το πιστευω!!Αυτος εγινε ενας κουκλος!!

Και φαινεται οτι βγαζει τριχωμα το μαναρι μου!!Πραγματικα,μου εφτιαξαν το κεφι οι φωτο και τα νεα σας!
Να σαι καλα Ναταλια μου.Εκανες το θαυμα σου!

AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρομαι πραγματικά για τον γατούλη και όπως δείχνει στις φωτογραφίες βγαίνει κανονικά το τρίχωμα του,δεν ξέρω τι μπορεί να είχε πάθει αλλά το σίγουρο πώς με τις μέρες γίνεται πιό κούκλος και πιό δυαντός απο τον κακό κόσμο που υπάρχει έξω.
Τελικά θα τον κρατήσετε η θα του βρείτε νέο σπίτι και με την γατούλα σου έχει έρθει σε επαφή ακόμα?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ο γατούλης, ως άλλος .."Σταχτοπούτος" μεταμορφώνεται, όσο αναρρώνει, σε ένα πανέμορφο πλάσμα!!

Και σπάνιας τρυφερότητας επίσης

Και τυχερούλης! Που συνάντησε την καλή του νεράϊδα χάρη στην οποία αναγεννήθηκε και ξεδιπλώνει τώρα όλες τις χάρες του

Άρχισε να προσαρμόζεται και με το περιβάλλον και να δείχνει εμπιστοσύνη, έπειτα απ'όλη την ταλαιπωρία που άφησε πίσω του, εύχομαι για πάντα.
Κι αν τα πάει καλά και με την τσούπρα σου...βρε μήπως να το ξανασκεφτείς πριν τον δώσεις για υιοθεσία?

A-Ch
Νεοφερμένο μέλος
Η μεταμόρφωση είναι απίστευτη!!! Πιστεύω με τις πολλές αγκαλίτσες δείχνει την ευγνωμοσύνη του. Τα ζωάκια έχουν πολύ περισσότερη νοημοσύνη από ότι σκέφτονται μερικοί, ξεχωρίζουν το καλό από το κακό. Άντε εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρούλες να έχει.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σήμερα εχει ήλιο εδώ, του έχω ανοίξει το παράθυρο και κάνει τούμπες. Εν τω μεταξύ το χαζό ήθελε να μου κάνει γλύκες και στριφογυρνούσε ανάσκελα στην πολυθρόνα του...μέχρι που κάτι δεν υπολόγισε καλά και έσκασε σαν καρπούζι κάτω

...αλλά επειδή τίποτα δεν μασάμε, αφότου κοίταξε με απορία γύρω του..συνέχισε τις τούμπες στο πάτωμα πλέον!!!!Ξέχασα να σας πω, ότι περνάμε και μια ελαφρά τραχείτιδα και κάνουμε και για αυτό θεραπεία. Του δώσαμε δε το σιρόπι με την σύριγγα..άχνα δεν έβγαλε.Δεν έχω δώσει πιο εύκολα σιρόπι σε γάτο!!!!
Επίσης κάνω και κάτι ακόμη πολύ κακό..τον φωνάζω Μπούμπη. Δεν ήθελα να είναι αυτό το όνομα του..πως θα επιβιώσει στο γατο-στερέωμα με τόσο σκυλίσιο όνομα?Αλλά όταν τον βλέπω, μόνο αυτό μου έρχεται!!!
Γεράσιμε όχι δεν τα έχω φέρει σε επαφή.Μου είναι οικονομικά πολύ δύσκολο να του κάνω και εξετάσεις τώρα και θα ήταν ανεύθυνο να τα αφήσω μαζί με τον κίνδυνο να κολλήσει κάτι. Αυτή τον βλέπει από μακριά όταν πηγαίνω στο δωμάτιο του και στήνει καραούλι απέξω. Το κλασσικό: στέκεται σε επιφυλακή τεντώνει τα αυτιά και παραφυλάει.Αυτός πάλι, προφανώς συνηθισμένος στις άλλες γάτες, και που την βλέπει...ούτε καν ασχολείται!!!Περνάει μεγάλο ψυχολογικό σοκ από την αδιαφορία του το κορίτσι μου!!!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Περαστικά να είναι και σύντομα για τον μικρούλη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool