Απάντηση: Νέα γάτα στο σπίτι - Απορίες, προβληματισμοί
Μπραβο!!! Να σου ζησει και ευχομαι να αποκτησει καλο χαρακτηρα για να τα περασετε ομορφα! Εγω απο οσο ξερω απο τον δικο μου γιατι ειναι και πολυ προσφατο εκανα 3 επισκεψεις στον κτηνιατρο, η πρωτη ηταν εντελως προαιρετικη για να δω τι ηλικια εχει και πως θα φυγουν οι ψυλλοι που ειχε! Μου ειπε να παρω ενα σπρει με ονομασια frontline που μπορεις να χρησιμοποιησεις απο μικρες ηλικιες! Το βαζεις καθε 15 ημερες και ασχολεισαι με το γατακι για 30' για να μην το γλυψει...Τωρα σε σχεση με τα εμβολια αμα κρινεις πως το γατακι ειναι περιπου 2-3 μηνων τοτε πηγαινε το στον κτηνιατρο να σου κανει το πρωτο εμβολια ( σου λεω αν κρινεις οτι ειναι σε αυτην την ηλικια για να μην πας και δωσεις 25€ για τον προαιρετικο ελεγχο), επειτα σου γραφουν αλλο ενα εμβολιο 1 μηνα μετα και μετα σου λεει να κανεις το επαναληπτικο καθε χρονο... απο εκει και περα αν το γατακι σου θα εχει επαφες με αλλα γατια θα σου προτεινει να κανεις αντιλυσσικο!
Αρα εχεις συνολο 14€ το σπρει για τους ψυλλους, 25€ το 1ο εμβολιο, 25€ το 2ο μετα απο ενα μηνα και 25€ το αντιλυσσικο που θα το κανεις οταν θες! Και ζητα του να σου δωσει χαπακι για τα σκουλικακια στο δινει αυτος επι τοπου και κοστιζει 2€ ... ευχομαι να σε βοηθησα και να μην σε ζαλισα με το πολυ μπλα μπλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.