Το ξέρω ότι πρέπει να φοβάμαι, το θέμα είναι τι κάνω τώρα που είναι μικρό. Αν του βάλω οδοντόκρεμα και την καταπιεί ή πχ βάλω κάτι άλλο υγρό όπως ταμπάσκο και πάθει και με αυτό ηλεκτροπληξία; Είναι ένα βάσανο το όλο θέμα. Απλά πιστεύω να μάθει και να μην τα πειράζει, γιατί σήμερα μετά από πολλές φορές που του έχω πει "κακό", είδα ότι δεν τα πολυπείραζε και έπαιζε με ένα σκρατς που έχει το ένα καλώδιο για να το διπλώνεις. Και το έκοψα το σκρατς και του δωσα αυτό να παίζει.
καλησπερα και παλι.
οχι, να μη φοβασαι! επουδενι!
στο λεω εγω που ειμαι σε ολα μου υπερβολικη και υπεραγχωδης. το μονο που καταφερα ηταν να "χασω" την περιοδο που η μεγαλη μου γατα ηταν μικρη, επειδη ετρεχα σε ολο το σπιτι σαν τρελη, δεν κοιμομουν καλα, μονο και μονο απο το αγχος μου μην παθει κατι.
τωρα που εχουμε δευτερο γατακι κι ειναι μικρο το καταλαβαινω ποσο κακο εκανα στον εαυτο μου. δεν υπαρχει κανενας λογος να σου γινει βασανο. ολοι στα σπιτια τους καλωδια εχουν και ευτυχως ή δυστυχως τα γατακια τους δεν πεθαινουν απο ηλεκτροπληξια.
να προσεχεις, ναι! χιλιες φορες ναι!
να τσεκαρεις πραγματα στο σπιτι που μπορει να ειναι επικινδυνα, να τα καλυπτεις και να το προφυλασσεις.
κι εν προκειμενω, για μενα εκτος απο τα χερουλια απο πεπιεσμενο χαρτι που σου ειπα στο προηγουμενο ποστ και το ανεφεραν κι αλλα μελη, το καλυτερο ειναι να του αποσπας την προσοχη. να του εχεις αλλα παιχνιδακια πιο...ενδιαφεροντα για τις γατες. δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι και να ξοδευτεις. το ακριβοτερο παιχνιδι δεν πιανει μια μπροστα στα ματια της γατας σε σχεση με ενα μπαλακι απο αλουμινοχαρτο

οι γατες γενικα βαριουνται ευκολα οποτε αν εχει στη διαθεση του παιχνιδακια δικα του, δεν θα πολυδινει σημασια στα καλωδια γτ δεν θα ειναι ενδιαφεροντα. οι γατες αγαπουν να κυνηγουν κατι που κινειται για αυτο λατρευουν τα μπαλακια. δεν ειναι σκυλοι να θελουν να μασανε τοσο πολυ τα παιχνιδια τους.
συγγνωμη για το μεγαλο ποστ, και σε καποια σημεια εκτος θεματος λιγο, αλλα το δικο σου που διαβασα μου θυμισε τον εαυτο μου πριν εναμιση χρονο για αυτο ηθελα να στα πω.

ειναι υπεροχο να συμβιωνεις με γατα και θα το δεις στην πορεια, γτ καθε μερα μπορουν να σε εκπληξουν