Γάτα χτυπημένη από αυτοκίνητο -Επείγον

Παιδιά μήπως είναι άλλο το γατάκι και είναι τυχαίο το περιστατικό;;
Αλλά παρα-είναι σύμπτωση, σωστά;

Κι εγώ το σκέφτηκα, γιατί παραείναι χοντρό να ζητάς βοήθεια και μετά να εγκαταλείπεις το ζωντανό έτσι. Πάντως αν είναι πράγματι σύμπτωση, μιλάμε για τη σύμπτωση του αιώνα.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

K εγώ επίσης το σκέφτηκα.
Μου πε ότι έδωσε το γατί κατα τις 11 χθες το βραδυ στην ''κοπελα''.
Το γατι δεν το ειδαν απ το βραδυ στο κατωφλι??

Ανατριχιαστική συμπτωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαφεστατα θα βρει το μπελα του οποιος το παρατησε ειτε η ιδια ειτε η αλλη κοπελα .

Δευτερον παιδια καλο ειναι απο εδω και μπρος να ακολουθειτε το συστημα της πρακτικής δωρεας και να μη στελνετε ΠΟΤΕ χρηματα σε αγνωστους γιατι διεκρινα και κατι τετοιο. Πληρωνετε στους γιατρους που ξερετε ποσα για περιθαλψη κι εμβολια και ας τα πηγαινουν ΑΜΕΣΩΣ εκει.

Τριτον οποιο νεο μελος ζητα τη βοηθεια μας θα πρεπει να δινει ακρινη στοιχεια και να δεσμευεται οτι θα κανει οτι συμφωνησαμε χωρις αναβολες που ειναι πολλες φορες μοιραιες.

Ειναι πολύ αισχος που πεθανε ετσι το γατακι ενω θα επρεπε να ειχε παει χτες στο γιατρο, οποιος και να φταιει

Σαφεστατα θα βρει το μπελα του οποιος το παρατησε ειτε η ιδια ειτε η αλλη κοπελα .

Δευτερον παιδια καλο ειναι απο εδω και μπρος να ακολουθειτε το συστημα της πρακτικής δωρεας και να μη στελνετε ΠΟΤΕ χρηματα σε αγνωστους γιατι διεκρινα και κατι τετοιο. Πληρωνετε στους γιατρους που ξερετε ποσα για περιθαλψη κι εμβολια και ας τα πηγαινουν ΑΜΕΣΩΣ εκει.
Παιδια εγω το σκεφτηκα αυτο και πηρα τον γιατρο μου που ειναι και στο Π.Φαληρο ,να τον πηγαινε εκει και να τα πληρωνα εγω σε αυτον αλλα δεν ειχε γυρισει απο διακοπες. Να το αφηνες ετσι ?

Την πήρα τηλέφωνο τώρα.

Τη ρώτησα πώς είναι το γατί,μου πε τακτοποιήθηκε.Δηλαδή της λέω.
Το πηρε μια κοπέλα χθες λέει και μου πε οτι θα το πάει στο γιατρό.

Τα ακουσε κιόλας,όμως μετα μου ειπε οτι δε γνωρίζει τι έκανε αυτή η κοπέλα,ότι της είπε οτι θα το βοηθησει κλπ.Τον Αιλουρο μαλιστα τον ξερανε από πριν και η Kat_ μου είπε οτι βοηθα με ζωα ,ότι δεν ηξερε τιποτα,οτι το πηρε αλλη κοπελα να το βοηθησει,ξερει παιδιά απ το stray.gr,τηνξερουν κ αυτοι λεει οτι βοηθαει ζωα... κλπ κλπ...

Εγώ της ειπα οτι θα βρει το μπελλα της εκεινη για εγκαταλειψη ζωου αν δε δώσει τα στοιχεία της αλλης κοπελας..

Περιμενω να μπει εδω να δωσει απαντηση γιατι την ενημερωσα για το τι εχει δημιουργηθει....

:hmm:

Μολις τωρα μιλησα μαζι σου Κλειαννα και οπως σου ειπα δεν ειχα ιδεα για το τι γινεται εδω με τα μυνηματα
Λοιπον, τελευταιο μυνημα διαβασα γυρω στις 11 με 11.30 το βραδυ.
Εφοσον ειχα βαλει τα τηλεφωνα μου ....με πηραν αρκετοι που μπορουσαν να βοηθησουν αλλα πολλοι ησαν μακρυα.Για να το πηγαινα σε κτηνιατρο επρεπε να περιμενω ως το πρωι λογω το οτι ηταν αργα.Σιγουρα ηθελε ακτινογραφιες κλπ...Δεν ηταν κομενο στη μεση αλλα παραλυτο στα πισω ποδια,χτηπημενο...εφαγε φαγητο,ηπιε νερο αλλα δεν το επιανες με τιποτα.Ηταν απιστευτα αγριο!!!Επισης στο δωματιο που το ειχα, περπατουσε με τα 2 ποδια, δεν ειναι οτι χτυπιοταν η κατι τετοιο.
Ηθελα απλα να σταματησουν να ουρλιαζουν σπιτι και για αυτο ζητησα βοηθεια.Λογω το οτι ηταν αργα αλλα το γατακι συμπεριφεροταν οκ και δεν εκλαιγε ...ετρωγε κλπ...ειπα να το παω κτηνιατρο το πρωι,στο Μπαγια η στον Αιλουρο .Ο Μπαγιας ειναι ο γιατρος των δικων μου ζωων παντως...και στον Αιλουρο εχω παει μια φορα μονο ενα τυφλο γατακι και του ειχα πει οτι ειχα οικονομικο προβλημα...αρα θα μπορουσαν να το κανω και παλι!Επισης μιλησα και με την κοπελα απο το Ελληνικο ,τη Χαρα που θα συναντουσα...Τοτε μιλησα με μια κοπελα και μου λεει μενω κοντα σου και μπορω να το παρω εγω και να το παω στο γιατρο κλπ και θα ζητουσε βοηθεια αν χρειαστει επεμβαση
Ετσι συναντηθηκα Αμφιθεας και το εδωσα
Ας μπει και ας πει η ιδια ποια ειναι....
Πρεπει να παω σε κηδεια στο Βυρωνα αυτη τη στιγμη και εχω αργισει ηδη
Θα γραψω περισσοτερα οταν γυρισω.Αν ειναι δυνατον να το παρατουσα και παρολα αυτα να βαλω τα στοιχεια μου!!Τοσους γνωριζω απο εσας...Ελμος...Μαρινα...Σοφια...Δωρα....Αντριαννα...
Λυπαμαι για τις καταρες...ειμαι που ειμαι χαλια αυτη τη στιγμη...στεναχωρηθηκα με τη γατα και την αλλη τη χαζη που υποτιθεται ανελαβε.. εχω και την κηδεια του παιδιου..μην με βριζεται.Αλλη φορα δεν θα εμπιστευτω,εμαθα το μαθημα μου,,,αλλα αλοιμονο να το παρατουσα!

Τριτον οποιο νεο μελος ζητα τη βοηθεια μας θα πρεπει να δινει ακρινη στοιχεια και να δεσμευεται οτι θα κανει οτι συμφωνησαμε χωρις αναβολες που ειναι πολλες φορες μοιραιες.

Ειναι πολύ αισχος που πεθανε ετσι το γατακι ενω θα επρεπε να ειχε παει χτες στο γιατρο, οποιος και να φταιει

της κοπελας θα της πηγαινα αποδειξη...η θα πηγαιναμε μαζι αν ηθελε...εννοειται αυτο

Κι εγώ το σκέφτηκα, γιατί παραείναι χοντρό να ζητάς βοήθεια και μετά να εγκαταλείπεις το ζωντανό έτσι. Πάντως αν είναι πράγματι σύμπτωση, μιλάμε για τη σύμπτωση του αιώνα.:blink:

απο οτι καταλαβα ειναι το ιδιο γατι αλλα αφου θα το πηγαινε το πρωι....γιατι να το αφηνε?με το που το εδωσα το πηγε?Μηπως δεν ζητησε αδεια απο το σπιτι?Δεν ξερω αν εμενε μονη κλπ...Ισως το ειδαν και δεν την αφησαν να το βαλει σπιτι...τι να πω....Μου ηταν αυτονοητο οτι ρωτησε πριν το παει...αν εμενε με καποιον...δεν ηταν μεγαλη...25 περιπου

Παδια αν ο άλλος θέλει να το παρατήσει κάπου το ζώο θα το κάνει έτσι κι αλλιώς.
Τέτοια περιστατικά μπορώ να διηγούμαι δεκάδες, και από ανθρώπους που είχαν να πληρώσουν απλά δεν ήθελαν να το κάνουν, "στην τελική ένα αδέσποτο είναι, δεν φτάνει που ασχολήθηκα κιόλας να το πάω εκεί που πρέπει και θα το φροντίσουν, πρέπει να πληρώσω κιόλας;"
Αυτή ειναι η λογική. Το γεγονός αυτό δεν με σοκάρει, απλά για μια ακόμα φορά με εξοργίζει.

Κατ, σίγουρα είναι η ίδια γάτα; δεν κράτησες στοιχεία της να επικοινωνήσεις να δεις τι έγινε;

Με κάθε καλή διάθεση Kat, νομίζω ότι οφείλεις (και στον εαυτό σου) να πεις ποιά είναι η κοπέλα. Δεν είναι "σπιουνιά", είναι αποκατάσταση της αλήθειας

Με κάθε καλή διάθεση Kat, νομίζω ότι οφείλεις (και στον εαυτό σου) να πεις ποιά είναι η κοπέλα. Δεν είναι "σπιουνιά", είναι αποκατάσταση της αλήθειας
Ετσι οπως τα ακουσες εσυ kat πρεπει να τα ακουσει και αυτη!

Αφησες ερωτηματικα ομως εχθες kat ενω θα μπορουσες να το ειχες γλυτωσει ολο αυτο και απλα να ελεγες οτι σε πηρε μια κοπελα και ηρθε και το πηρε.Ολοι αγωνιουσαμε για το γατακι και εσυ το μονο που εγραψες ειναι "τακτοποιηθηκε" με ομοιωματικα σε ολους οσους ενδιαφερθηκαν!!

Ας μπει και ας πει η ιδια ποια ειναι....

Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι είναι απο τα, ας πούμε, "τακτικά" μέλη του φόρουμ; Κάτι τέτοιο κάνει την πράξη αυτή ακόμη χειρότερη - εάν γίνεται δηλαδή! - διότι δεν μπορεί κανείς να τη δικαιολογήσει για άγνοια...:mad: (Που τι δικαιολογία να δώσει κανεις σε έναν άνθρωπο που βλέπει ένα ζωάκι να σφαδάζει και το παρατάει)

Συγγνώμη μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι δύο διαφορετικά περιστατικά ?
Η Κατ μιλάει για μεγάλο γάτο χτυπημένο στα πίσω πόδια και ο χουζούρης για γατάκι κομμένο στα 2 ....
( Αν και όντως θα είναι η σύμπτωση του αιώνα.... )
Κρίμα για το γατάκι όπως και να 'χει:-(

Κι εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι είναι το ίδιο γατί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Kat δεν έχει επικοινωνήσει με την άλλη να μάθει τι έγινε.:/:

Όταν λέμε κομμένο στα δύο δεν εννοούμε με πριονοκορδέλλα. Από τη μέση και κάτω το ζώο δεν έλεγχε τίποτα. Κι όταν λέμε γατάκι δεν εννούμε πάντα kitten.. Αν υπήρχε μέσα το πήλινο πιάτο και το γατί ήταν μαύρο...μιλάμε για το ίδιο ζώο.

Δεν έχει νόημα όλο αυτό.-
Ο νοών νοείτω.

Εμένα μου βρωμάνε όλα αυτά. Παρακαλούμε την Κατ να δώσει το όνομα της κοπέλας. Όσο δεν το κάνει για μένα είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία που τράβηξε το ζώο. Να αποκατασταθεί η αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Λοιπόν Κατ περιμένουμε να ακούσουμε έστω με πμ σε ποια κοπέλα έδωσες το γατάκι.λ:hmm:

Kρίμα στο γατάκι...να ταλαιπωρηθεί και να υποφέρει τόσο...:(

Κάτι δεν μου πάει καλά με τις απαντήσεις που δίνει η κοπελιά. Μπορεί να μην είναι το ίδιο γατάκι, αλλά πολύ απόκριψη και μυστήριο στις απαντήσεις της και συγνώμη, αλλά σαν να προσπαθεί να καλύψει κάτι.
Και ίσως να μην περίμενε να μην ζήσει το γατάκι και γι' αυτό να έδωσε και τα τηλέφωνά της.

Υ.Γ. Μακάρι να διαψευστώ. :hmm:

εμένα η απορία μου ειναι: εντάξει εδωσες το γατί και μετά "καθαρισες";;; δεν πήρες να δεις τι έγινε, δεν ενημερώθηκες; εφυγε δηλαδη η ευθυνη του απο σένα που τελικα εσύ το μαζεψες απο το δρομο και ήθελες να αλλαξεις την "τύχη" του...
ακατανοητα πραγματα...

Δεν ξέρεις τί ζόρια τραβάει ο καθένας... ΟΜΩΣ... αν τραβάς τα ζόρια... ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ...

Προσφέρθηκαν κάποιοι να βοηθήσουν, εγώ προσωπικά της είπα να αναλάβω μέρος του κόστους... ΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ... ΕΓΚΑΙΡΩΣ... Να το βγάλει από το μαρτύριο...

Όχι έτσι... όχι με αυτό τον τρόπο...:(:(

μου εχει σηκβθει η τριχα...
τι ειναι αυτα ρε παιδια???
κομμενο στα δυο??
εγω της ειπα καποιον που ειδικευεται σε τροχαια και τετιες επεμβασεις...
αλλα ενα γατι κομμενο στα 2 ...
μα καλα πως το αμζεψε...πως το μετεφερε ..
γιατι αν το αφησει εξω απο ενα κτηνιατρειο που αθ ανοιγε ετσι κι αλλιως την επωμενη μερα...
εχω φριξει...
κριμα το γατακι ρε γαμωτο...

Κατερίνα, φανταζομαι το "κομμενο στα δύο" ειπωθηκε απο τη Βικτωρία για να δωσει εμφαση στο οτι απο τη "μέση" και κάτω το γατί δεν είχε ελεγχο, ήταν παραλύτο...και οτι εγκαταληφθηκε τελικα στη μοιρα του (απλα σε αλλη περιοχη)...και πεθανε αβοηθητο, οπως θα πεθαινε και στο δρόμο (πιθανοτατα πιο γρηγορα και με λιγοτερο πονο απο αλλο διερχομενο αμαξι) Συγνωμη που γινομαι σκληρη αλλα...ετσι ειναι τα πραγματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back