Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κινδυνευω να χασω εναν πολυ δικο μου ανθρωπο και θα παρακαλουσα να παρετε πισω τις καταρες σας....Λυπαμαι αλλα τη στιγμη που εδωσα το γατακι στην κοπελιτσα υπεθεσα οτι θα συνεχισει να ειναι ζωηρο οπως το βρηκα και πρωι πρωι θα πηγαινε στο γιατρο...Αν δεν την ενδιεφερε να βοηθησει....γιατι να ερχοταν Αμφιθεας βραδιατικα??Αυτο σκεφτηκα...Το σκηνικο στο σπιτι εκεινη τη στιγμη δεν το φανταζεστε....συν τον πατερα μου εξω φρενων οτι το εκανα ζωολογικο κηπο....Μην βιαζεστε να βγαζετε συμπερασματα....και οπως ειπε καποιος...θα μπορουσε να ηταν και συμπτωση....Το να ευχηθειτε να πεθανει ετσι οποιος το εκανε....πολυ βαρυ να ευχεσαι το κακο καποιου...Η κοπελα ηταν γλυκια...υποθετω θα δημιουργηθηκε προβλημα σπιτι και θα το εκανε απο απογνωση...
Επισης...θυμαμαι καποιος απο ενα φορουμ ελεγε οτι ειδε σκυλακια να παιζουν και ενα χτυπημενο και ηταν σε taxi και δεν σταματησε...και μετα πηγε εκει και ειδε αλλο ενα πατημενο...Αναφεροταν σε περιστατικο που της ειχε συμβει παλια...Η αλλη κοπελα οτι ειδε γατακι στη μεση της λεοφορου...Τι πρεπει να κανω εγω...?Να κοιταω τι κανω εγω να βοηθησω η να αρχισω τις καταρες ?Ελεος βρε παιδια...υποτειθεται οτι ειμαστε καλοι και ευαισθητοι ανθρωποι οσοι αγαπαμε τα ζωα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
και επιτελους ποιος στην ευχη το ανελαβε να το μεταφερει..και το παρατησε ετσι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω θα παρακαλουσα εσενα Κατ να το πεις γιατι υπαρχουν και προβληματικοι ανθρωποι που σκεφτονται περιεργα. Πρεπει να ελενχθει εαν ειναι το ιδιο γατακι , εαν ειναι εχει ευθυνη η κοπελα αυτη αλλα εξισου εχεις κι εσυ οσο κρατας τα στοιχεια της μυστικα για μενα. Καταλαβαινω οτι ισως περνουσες τα πανδεινα κα τα περνας ακομη οι καταρες και τετοια χαζα δεν πιανουν μην εχουμε και τετοια απο πανω τωρα) αλλα κανονικα θα επρεπε να ελενξεις και η ιδια αν οντως κατεληξε καλα. Εγω θα το εκανα. Τωρα εχει ερθει ολο το σαιτ σε παρεξηγηση εχει πεθανει ενα γατι και δεν ξερουμε ποιο ειναι και ποιος ειναι υπευθυνος! Ειναι απαραδεκτο να μενει ενα ζωο ετσι και μαλιστα μπροστα σε κτηνιατρο. Οποιος το αφησε εκει ειτε ειναι αυτο ειτε αλλο δεν παει καλα γιατι τι θα εκανε ο κτηνιατρος? θα μυριζε τα δαχτυλα του και θα πηγαινε βραδυατικα μαντευοντας? Η ηλπιζε να ζει ως το πρωι??? Δεν ειναι λογικα αυτα κατι παει λαθος εδω και σε παρακαλω να επικοινωνησεις η ιδια τηλεφωνικα με τη κοπελα η να μας πεις ποια ειναι γιατι ειναι πιθανον επικυνδυνη και για αλλα γατακια.
Το γατι που βρκα ηταν αρσενικο, ενηλικο, αδυνατο, κοντοτριχο, μαυρο.Ηταν ζωηρο μεχρι και την ωρα που το παρεδωσα, δεν εχω στοιχεια της...εξηγησα και σε μια κοπελα που πηρε το λογο που εγιναν ολα τοσο βιαστικα και παρακαλω την κοπελα τουλαχιστον να με παρει να μου πει τι εγινε.Θεωρησα οτι ειναι απο το φορουμ ετσι και αλλιως...και ημουν 1000% οτι σημερα το πρωι θα ηξερα απο τον Μπαγια η τον Αιλουρο τι εγινε.
Havana
Διάσημο μέλος

strayshelp
Δραστήριο μέλος
Ακόμα περιμένω το mail σου στο mail μου που σου δωσα strayshelp@gmail.com να μου στειλεις τα στοιχεία της και τώρα δε τα χεις τελικά?
ΔΕ τηλεφωνηθηκατε?Στο τηλ σου δεν έχει μείνει μια κληση,ενα τηλ?
Περιμένεις να τα πιστέψουμε αυτά?
ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΗΔΕΙΑ,ΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΑΤΙΑ ΝΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ.
Αυτό.Τίποτα παραπανω και τίποτα λιγότερο.
Αν(που δε νομιζω) έχω κανει λάθος και σε κατηγορουμε αδικα,ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΑΣ.Πολύ βολικο να λες οτι ειναι απ το φορυμ και την παρακαλεις να επικοινωνησει μαζί σου.
Η κοπέλα που βρηκε το Chow chow και πηρε τα κουταβια μια αλλη κυρια σπιτι της,απο σωαμτείο ζωων,με παιρνει καθε μερα τηλ κ με ρωτα τι κανουν κ εσυ δεν έχεις ενα τηλ ή ενα pm ή ενα mail της τόσο καλης κοπελας που πηρε το γατί απο σενα?
Τι να πω.
Μισάνθρωπος ας είμαι.Ευχομαι ποτε να μη πεθανει κανεις με το τρόπο που εγκαταλειψατε αβοηθητο αυτό το ζωάκι!(Αν θες να παρω κατα καποιο τρόπο πισω την καταρα..ΑΣτεία πραγματα)
ΝΤΡΟΠΗ
strayshelp
Δραστήριο μέλος
πιο nicname εχει ?![]()
Κat αν συννενοηθηκατε μεσω φορουμ υπαρχουν πμ!
Αν ηρθε απο σενα πρεπει να γινε καποια κληση στο κινητο σου!
δηλαδη ποσο χαζες είμαστε νομιζεις?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
''ΑΟΡΑΤΗ ΖΩΟΦΙΛΗ ΚΟΠΕΛΑ''
Κat αν συννενοηθηκατε μεσω φορουμ υπαρχουν πμ!
Αν ηρθε απο σενα πρεπει να γινε καποια κληση στο κινητο σου!
δηλαδη ποσο χαζες είμαστε νομιζεις?
αφου εισαστε τοσο εξυπνες τοτε....να βρειτε ποια με πηρε απο απορρητο...διοτι με πηραν 16 τηλεφωνα και Κλειαννα η στιγμη που με πηρες ηταν οταν εφευγα για την κηδεια και σοκαριστηκα που μου ειπες οτι θα μου κανεις μυνηση και θα με παρει ο διαολος...χωρις να καταλαβω τι εγινε αρχικα....και λυπαμαι που σκοτιστηκες αν πεθανε ενα παιδι 23 χρονων...λυπαμαι που μονο τα ζωα σε ενδιαφερουν και αν δεν το εδινα, θα εφευγε απο το μπαλκονι απο τον πατερα μου μαζι με εμενα...ολες οι οικογενειες δεν ειναι ιδιες ξερεις!
Σου ειπα οτι εχω στοιχεια διοτι ετσι νομιζα.Δεν εχω...της κοπελας απο το Ελληνικο το τηλεφωνο εχω μονο.Η κοπελα που πηρε δεν μου εχει στειλει μυνημα εδω...αλλα σιγουρα ειναι απο εδω 99,99% τουλαχιστον.
Εχω δωσει απειρα ζωα σε οικογενειες και παντα κραταω στοιχεια...ακομα και απο οικογενειες που χαριζουν ζωα μαλιστα...Απλα χθες ηταν αδυνατο να μεινει το γατι σπιτι και στην κατασταση που ηταν ηθελα το καλυτερο για αυτο.Ετσι επραξα με το ενστικτο οτι η κοπελιτσα θα βοηθουσε
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε ζωάκι, συν ότι θα είχα και τύψεις αν το έκανα….
Φανταστείτε να έκανα κάτι ανάλογο με το φοινικάκι μου να το παρατούσα έξω από ένα ιατρείο η να το άφηνα έτσι όπως το βρήκα τυφλό να πεθάνει από εγκεφαλίτιδα η από κάποιο αμάξι…δεν είναι στο χαρακτήρα μου…
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ!!!!
Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν.. δυο μέρες που έχασα την μάνα μου βρήκα έναν γατουλι μεγάλο σε ηλικία που το τάιζα, να είναι βαριά τραυματισμένο στο πάρκο.
Αμέσως το πήγα στον γιατρό παρόλο που δεν είχα πολλά λεφτά και τον πόνο που είχα με αυτό που μου συνέβη με την μάνα μου, εκείνη την στιγμή όμως σκέφτηκα αυτή την ψυχούλα πως θα την σώσω.
Αν και το ζωάκι δυστυχώς πέθανε λίγο μετά που τον πήγα στον γιατρό και έκανε τα πάντα να το σώσει, είχα ήσυχη την συνείδηση μου ότι έκανα κάτι για αυτό το δύστυχο.. και δεν μου πήρε ούτε μια δραχμή ο κτηνίατρος..
Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον για το πώς σκεφτεται… ο καθένας είναι σε θέση να κρίνει μόνος τον εαυτό του για τις πράξεις του, οι περισσότεροι όμως αυτό δεν θα το κάναμε ποτέ, να εγκαταλείψουμε έτσι ένα ζωάκι και μετά να λέμε έκανα ότι μπορούσα..
Πριν κάνουμε κάτι που θεωρούμαι σε εισαγωγικά ότι είναι καλό ας το σκεφτούμε πρώτα καλύτερα, και αν δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε οτιδήποτε που θα βοηθούσε το κάθε ζώο ας απευθυνθούμε κάπου αλλού, που θα του δώσουν ότι φροντίδα και βοήθεια …
Το να εγκαταλείπουμε ένα πλασματακι έξω από μια πόρτο ιατρείου δυστυχώς είναι η εύκολη λύση για πολλούς ‘’φιλόζωους’’
Στα παραπάνω που εγραψα μιλάω γενικα για να μην παρεξηγηθώ με καποιο μέλος γιατι δεν ξέρω τι συνεβει με αυτα που διαβάζω.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
..... δεν εχω στοιχεια της...εξηγησα και σε μια κοπελα που πηρε το λογο που εγιναν ολα τοσο βιαστικα και παρακαλω την κοπελα τουλαχιστον να με παρει να μου πει τι εγινε.Θεωρησα οτι ειναι απο το φορουμ ετσι και αλλιως...
Συγνώμη κοπέλα μου.
Καταλαβαίνω και σε συμμερίζομαι ότι έχασες δικό σου άνθρωπο και μάλιστα νέο, ότι κινδυνεύει ένας δεύτερος και ότι στρεσαρίστηκες και με το γατί και για οικονομικούς λόγους, συν την πίεση των γονέων σου.
Δεν ξέρω και την ηλικία σου, αλλά ένα ώριμο άτομο που έχει στα χέρια του ένα άρρωστο πλασματάκι, δεν το δίνει σε όποιον άγνωστο του το ζητήσει ( έστω και αν ισχυρίζεται ότι έχει καλό σκοπό), χωρίς να έχει κρατήσει τα στοιχεία του, ούτε καν το όνομά του και έχει αφήσει το ζωάκι στο έλεος του οτιδήποτε, θεωρώντας ότι έχει και αποποίηση μάλιστα των ευθυνών του ( αφού του έφυγε η ευθύνη και πάει σε άλλον).
Επειδή δεν νομίζω να είσαι όλα αυτά, αφού λες ότι : ....υποτειθεται οτι ειμαστε καλοι και ευαισθητοι ανθρωποι οσοι αγαπαμε τα ζωα..., γιά υτό δώσε τα στοιχεία που σίγουρα τα έχεις, γιατί από ότι κατάλαβα κάποιοι δεν κολώνουν να ζητήσουν ευθύνες από εσένα και μόνο. Τουλάχιστον σώσε τον εαυτό σου. Πάρτο σαν κίνητρο και πες μας ποια ήταν, γιατί δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι μέλος εδώ και φέρθηκε έτσι σε γάτα.

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγνώμη κοπέλα μου.
Καταλαβαίνω και σε συμμερίζομαι ότι έχασες δικό σου άνθρωπο και μάλιστα νέο, ότι κινδυνεύει ένας δεύτερος και ότι στρεσαρίστηκες και με το γατί και για οικονομικούς λόγους, συν την πίεση των γονέων σου.
Δεν ξέρω και την ηλικία σου, αλλά ένα ώριμο άτομο που έχει στα χέρια του ένα άρρωστο πλασματάκι, δεν το δίνει σε όποιον άγνωστο του το ζητήσει ( έστω και αν ισχυρίζεται ότι έχει καλό σκοπό), χωρίς να έχει κρατήσει τα στοιχεία του, ούτε καν το όνομά του και έχει αφήσει το ζωάκι στο έλεος του οτιδήποτε, θεωρώντας ότι έχει και αποποίηση μάλιστα των ευθυνών του ( αφού του έφυγε η ευθύνη και πάει σε άλλον).
Επειδή δεν νομίζω να είσαι όλα αυτά, αφού λες ότι : ....υποτειθεται οτι ειμαστε καλοι και ευαισθητοι ανθρωποι οσοι αγαπαμε τα ζωα..., γιά υτό δώσε τα στοιχεία που σίγουρα τα έχεις, γιατί από ότι κατάλαβα κάποιοι δεν κολώνουν να ζητήσουν ευθύνες από εσένα και μόνο. Τουλάχιστον σώσε τον εαυτό σου. Πάρτο σαν κίνητρο και πες μας ποια ήταν, γιατί δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι μέλος εδώ και φέρθηκε έτσι σε γάτα.![]()
Μου αρεσε το μυνημα σου, επρεπε να κρατησω στοιχεια...πρωτη φορα δεν το εκανα.Γιατι?Γιατι ημουν σιγουρη οτι θα μας απαντουσε μεσω του φορουμ....τυφλη εμπιστοσυνη.Βλακεια μου που εμπιστευτηκα και σοκαρομαι που ειναι μελος στο φορουμ...Συγνωμη που αμελησα να κρατησω στοιχεια...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχην να πω οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που εγινε, το να αφησει - οποιος το αφησε - το γατακι παρατημεν εξω απο το κτηνιατρειο.Εμένα γιατί μου είπες στο τηλ ότι έχεις τα στοιχεία της δήθεν σε mail?
Ακόμα περιμένω το mail σου στο mail μου που σου δωσα strayshelp@gmail.com να μου στειλεις τα στοιχεία της και τώρα δε τα χεις τελικά?
ΔΕ τηλεφωνηθηκατε?Στο τηλ σου δεν έχει μείνει μια κληση,ενα τηλ?
Περιμένεις να τα πιστέψουμε αυτά?
ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΗΔΕΙΑ,ΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΑΤΙΑ ΝΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ.
Αυτό.Τίποτα παραπανω και τίποτα λιγότερο.
Αν(που δε νομιζω) έχω κανει λάθος και σε κατηγορουμε αδικα,ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΑΣ.Πολύ βολικο να λες οτι ειναι απ το φορυμ και την παρακαλεις να επικοινωνησει μαζί σου.
Η κοπέλα που βρηκε το Chow chow και πηρε τα κουταβια μια αλλη κυρια σπιτι της,απο σωαμτείο ζωων,με παιρνει καθε μερα τηλ κ με ρωτα τι κανουν κ εσυ δεν έχεις ενα τηλ ή ενα pm ή ενα mail της τόσο καλης κοπελας που πηρε το γατί απο σενα?
Τι να πω.
Μισάνθρωπος ας είμαι.Ευχομαι ποτε να μη πεθανει κανεις με το τρόπο που εγκαταλειψατε αβοηθητο αυτό το ζωάκι!(Αν θες να παρω κατα καποιο τρόπο πισω την καταρα..ΑΣτεία πραγματα)
ΝΤΡΟΠΗ
Ομως βλέπω οτι πραγματικα εχετε ξεφυγει...δεν ειναι δυνατον να μην σας ενδιαφερει το οτι η κοπελα εχασε εναν δικο της ανθρωπο και ειχε τον πονο της...
Στη φυση ολα τα ειδη ενδιαφερονται περισσοτερο για την επιβιωση του δικου τους ειδους και όχι των άλλων. Εσείς καταφέρνετε να πάτε εναντια στους νόμους της φύσης. Συγχαρητήρια!!!
Havana
Διάσημο μέλος
και αν ειναι το ιδιο γατι που βρεθηκε νεκρο στον αιλουρο...
οσο απο γκαντεμιες...και ασχημα πραγματα ολοι εχουμε ενα καρο εδω μεσα..
ο Αυγουστος 08 δεν ηταν οτι καλυτερο.
σε πμ εχθες η κολεμα μου ειπε οντως οτι ειχε κηδεια σημερα
και οτι η κατασταση ηταν ζωρικη...
.ομως ποιοα πηρε το γατι ?????
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θεμα ήταν να βοηθηθεί το γατακι, το οποίο τελικά δεν έγινε. Τώρα πια όλα τα άλλα είναι περιττά...
Havana
Διάσημο μέλος
Και τι θα βγει αμα πει ποια το πηρε? Θα γυρισει το γατακι πισω? Ρίξατε - όσοι ρίξατε - τις κατάρες σας, ράξατε την κατ (δικαίως ή αδικως), τι άλλο να γίνει? Θα την κρεμασετε στο Συνταγμα? Θα της κανετε μηνυση? Τι θα κανετε?
Το θεμα ήταν να βοηθηθεί το γατακι, το οποίο τελικά δεν έγινε. Τώρα πια όλα τα άλλα είναι περιττά...
ισως αν μαθουμε ποια ειναι να μην της ξαναεμπιστευτουμε γατα??
ισως αν μας πει καποις αν ηταν μαυρο που βρεθηκε το γατι στο κτηνιατρειο??
ισως να αρχισουμε να προστατευουμε τους κτηνιατροςυ με τους οποιους συνεργαζομαστε??? να μη δινουμε τα στοιχεια τους με τη μια στον πρωτο αγνωστο γιατι δεν ειναι η πρωτη περιπτωση που βρισκεται γατι παρατημενο εξω απο κτηνιατρειο και δυστηχως προερχεται απο ατομα που μπαινουν στο φορου.μ
εγω τουλαχιστον ουτε για καταρες εχω ορεξη ουτε για να κρεμασω κανεναν στο συνταγμα...
τι στο ακλο εγινε προσπαθω να καταλαβω...
και γιατι χαθηκε η μπαλα...
ενταξει το γατι μπορει να πεθανε....
δεν ειμαστε θεοι , εχουμε απλα ακλη προθεση ..τα υπολοιπα γιατι???
αυτο το μυστηριο αυτος ο γριφος κτλ???
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΤΙ ΠΟΥ Η ΚΑΤ_ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ (αδιαφορώ ποιός) ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ.-
Το γατάκι έφυγε... και έφυγε επώδυνα.
Φοβού τους "φιλόζωους"....
jasmine
Δραστήριο μέλος
ισως αν μαθουμε ποια ειναι να μην της ξαναεμπιστευτουμε γατα??
ισως αν μας πει καποις αν ηταν μαυρο που βρεθηκε το γατι στο κτηνιατρειο??
ισως να αρχισουμε να προστατευουμε τους κτηνιατροςυ με τους οποιους συνεργαζομαστε??? να μη δινουμε τα στοιχεια τους με τη μια στον πρωτο αγνωστο γιατι δεν ειναι η πρωτη περιπτωση που βρισκεται γατι παρατημενο εξω απο κτηνιατρειο και δυστηχως προερχεται απο ατομα που μπαινουν στο φορου.μ
εγω τουλαχιστον ουτε για καταρες εχω ορεξη ουτε για να κρεμασω κανεναν στο συνταγμα...
τι στο ακλο εγινε προσπαθω να καταλαβω...
και γιατι χαθηκε η μπαλα...
ενταξει το γατι μπορει να πεθανε....
δεν ειμαστε θεοι , εχουμε απλα ακλη προθεση ..τα υπολοιπα γιατι???
αυτο το μυστηριο αυτος ο γριφος κτλ???
Μα νομίζω η chouzouris ανέφερε ότι αυτό που βρέθηκε ήταν μαύρο και είχε κι ένα πήλινο πιατάκι μαζί του, άρα μάλοον πρόκειται για το ίδιο δυστυχώς!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool