Γάτα χτυπημένη από αυτοκίνητο -Επείγον

ειναι καποια απο τα μελη που εχουν διαβασει το θεμα...
αν υπαρχει οντως αυτη η κοπελα φαντασμα...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν κράτησες ενα τηλέφωνο. Εντάξει την εμπιστεύτηκες, αλλά ουτε ενα τηλέφωνο? Εγω μια φορά είχα αναλάβει ενα γατάκι σε παρόμοια κατάσταση που το είχε μαζέψει μια κοπέλα μπροστά μου στο δρόμο χτυπημένο απο αμάξι αλλά βιαζόταν να πάει στη δουλειά της και το πήγα εγω σε γιατρό και η κοπέλα με πήρε 10 τηλέφωνα να μάθει τι έγινε (δυστυχώς δεν τα είχε καταφέρει).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά έχω ανατριχιάσει. Σήμερα θα πάω και στον Αίλουρο για εμβολιάκι και έχω ήδη ψυχολογικό πρόβλημα σκεπτόμενη ότι ξεψύχησε έτσι η γατούλα μπροστά από το ιατρείο...
Σοβαρά, ας είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας, τα γατάκια αφήνονται στα χέρια μας, από εμάς περιμένουν οι ψυχούλες μας...
Δεν μπορώ να το χωνέψω και δεν ξέρω αν έχω το στομάχι να συνεχίζω να διαβάζω για αυτήν την πράξη

Δεν κρίνω εγώ τις πράξεις σου. Οι πράξεις σου κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σου επαναλαμλβάνω ότι αν το άφηνες εκεί που το βρήκες το γατάκι εφόσων ήξερες ότι θα είχες προβλήματα με την οικογένειά σου ίσως κάποιος με περισσότερο τσαγανό το βοήθαγε να να πεθάνει με αξιοπρέπεια τουλάχιστον και όχι σφαδάζοντας έξω από ένα ΚΛΕΙΣΤΟ κτηνιατρείο. Όσο για τις δικές μου πράξεις σε κάθε περίπτωση ενεργώ με υπευθυνότητα. Υιοθέτησα το γατάκι μου σε μια δύσκολη περίοδο και στήριξα αυτή μου την ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν μισώ κανέναν ειλικρινά και ούτε θέλω να μιλήσω με κανέναν στο τηλέφωνο. Απλά σε ένα φόρουμ που ανταλάσσουμε απόψεις εκφράζω την ΑΠΟΨΗ μου. Όσο για αυτούς που θεωρείς αστέρια προφανώς εννοείς μερικούς διπλωμάτες που γλύφουν αυτιά. Εγώ θα γλύψω αυτιά όταν μία πράξη το αξίζει. Και να θυμάσαι εξοργίζεται αυτός που έχει άδικο και δεν απαντάει με επιχειρήματα.

εγω μονο με τις καταρες και κατι τετοια εξοργιστηκα....και βλεπεις ποσες σελιδες γραφτηκαν μεχρι να γραψω κατι επιθετικα...Αστερι ειναι οποιος τα λεει πολιτισμενα....βεβαια εδω ειναι διαφορες ηλικιες και δεν ξεχναω οτι και εγω καποτε ημουν μικροτερη.
Τελοσπαντων ας μην μαλωνουμε αλλο....
Εχω κατι φαρμακα απο το σκυλακι μου που πεθανε..Μπορει καποις να μου συστησει καποιο φιλανθρωπικο σωματιο να τα δωσω...?Σε pm αν γινεται...Ευχαριστω

Τώρα δηλαδή φταίμε εμείς που η κοπέλα δεν θα επικοινωνήσει, ε;
Την τρομάξαμε, για αυτο;
Ξαναλέω, όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ και ζητάς βοήθεια από άγνωστους ανθρώπους, οφείλεις το λιγότερο να ενημερώσεις για το τι έγινε. Και επιπλέον είναι λογικό ότι γίνεσαι αντικείμενο κριτικής αν τα πράγματα πάνε στραβά.
Και συμφωνώ με την Ουρανια. Ολες μας έχουμε δυσκολίες και προβλήματα, κάποιες πολύ σοβαρά.
Για αυτο καλο ειναι με υπευθυνότητα να επιλέγουμε ποιο ζωάκι θα βοηθήσουμε και ποιο όχι.
Και αν το ζωάκι βρέθηκε εκει, όποιος κι αν το άφησε έξω απο τον Αιλουρο, η μισή και παραπάνω ευθύνη είναι δική σου που το παρέδωσες σε έναν άνθρωπο χωρίς να κρατήσεις καν τα στοιχεία του.

Συμφωνω απολυτα. Προσωπικα η σταση σου κατ δεν με εχει πεισει αν και διαβασα προσεκτικα οσα εγραψες γενικα μου φαινεται υποπτη τοση ψυχραιμια ( εξισου δε αντεχεις την ευθανασια και εξισου φαινεσαι αδιαφορη και οχι αναστατωμενη απο αυτη τη ταχα κοπελα που δεν πιστευω οτι υπαρχει) και δεν θα σου συστηνα φιλοζωικη για τα φαρμακα γιατι ειναι κατι που μπορεις πανευκολα να βρεις μονη σου αν θελεις και το ξερουμε ολοι εδω μεσα.Ολο αυτο μου φαινεται τελειως πλαστο κι απο την αρχη ειχα αμφιβολιες, το μυνημα οτι ταχτοποιηθηκαν ολα κα η σταση σου αυτη τη στιγμη δεν με πειθουν μα τιποτα και καλα θα κανουμε να προσεχουμε ποιους βοηθαμε απο εδω και περα.

Το παθημα μαθημα

:|:|:| .... απαράδεκτη.

Μάλιστα....:hmm:
Καλό φθινόπωρο, και καλή μας δύναμη.....(θα μας χρειαστεί!)

:|:|:| .... απαράδεκτη.

λυπαμαι που αφηνεις αυτο το σχολιο.
Το προηγουμενο σχολιο μιλησε οτι φαινομαι ψυχραιμη...Τι θα επρεπε να κανω περα απο το να παρακαλεσω την κοπελα να παρει και να πω οτι πηρα καποια μαθηματα ?Η ηλικια μου δεν επιτρεπει να αφησω μερικα απο τα σχολια που διαβασα, λυπαμαι
Εχω πολλα στο κεφαλι μου και κοιταω να ειμαι συγκεντρωμενη και ψυχραιμη
Λοιπον...Η κοπελα με πηρε πριν 40 λεπτα και ειπε οτι με το που πηγε τη γατα στο σπιτι εγινε χαμος απο τα αδελφια της και με το που ειδαν και οι γονεις οτι η γατα μυριζε κλπ, την αφησε στο ιατρειο που αναφερθηκε οπου και ειναι κοντα της.Δεν της ειπα γιατι δεν με πηρες κλπ...ουτε την κατσαδιασα...γνωριζει το λαθος της ειμαι σιγουρη.Απλα μου ζητησε συγνωμη και κλεισαμε(μην με ρωτησει κανενας για νουμερο...νομιζω ειναι ευνοητη απαντηση)

Η κοπελα παντως επρεπε πριν παρει την ευθυνη να τα σκεφτει αυτα, οχι αχ το πηρα και μετα ειχα προβλημα..
Οσο για την Οραντζελο, οταν μπηκε στο φορουμ ειχε μεγαλο προβλημα, και αυτη βρηκε γατακι χτυπημενο, ενω ειχε ενα ηδη , οντας φοιτητρια, χωρις χρηματα και με γονεις που δεν το θελαν , αλλα το παλεψε και βοηησαν και οσα ατομα μπορουσαν, το πηγε στον Αιλουρο και ολα πηγαν καλα...
εσεις οι 2 ουτε καν προσπαθησατε....ενα βραδυ ηταν ρε γμτ και την αλλη μερα θα το πηγαινατε στο γιατρο ...

τηλ της δεν θα ρωτησουμε, αλλα ονομα και αν ειναι μελος εδω πρεπει να μας πεις, για να αποφυγουμε μελλοντικα παρατραγουδα :down:

Η κοπελα παντως επρεπε πριν παρει την ευθυνη να τα σκεφτει αυτα, οχι αχ το πηρα και μετα ειχα προβλημα..
Οσο για την Οραντζελο, οταν μπηκε στο φορουμ ειχε μεγαλο προβλημα, και αυτη βρηκε γατακι χτυπημενο, ενω ειχε ενα ηδη , οντας φοιτητρια, χωρις χρηματα και με γονεις που δεν το θελαν , αλλα το παλεψε και βοηησαν και οσα ατομα μπορουσαν, το πηγε στον Αιλουρο και ολα πηγαν καλα...
εσεις οι 2 ουτε καν προσπαθησατε....ενα βραδυ ηταν ρε γμτ και την αλλη μερα θα το πηγαινατε στο γιατρο ...

τηλ της δεν θα ρωτησουμε, αλλα ονομα και αν ειναι μελος εδω πρεπει να μας πεις, για να αποφυγουμε μελλοντικα παρατραγουδα :down:

Εχω να πω οτι θα το κρατουσε για το βραδυ και θα το πηγαινε το πρωι οπου και θα μιλαγαμε παλι.Ετσι κανονισαμε.Ειπε οτι ειδα το μυνημα στο φορουμ...δεν ειναι απο εδω ανεφερε σημερα που ρωτησα αλλα θα ελεγε αληθεια βρε παιδια μετα απο ολο αυτο?Εγω δεν μπορουσα να αναλαβω το περιστατικο την στιμγη εκεινη και το παρεδωσα σε αλλον ανθρωπο που ειπε το οκ αμελωντας τα στοιχεια...οχι και δεν προσπαθησα, αλλοι καλοθελητες του...φορουμ ειπαν οτι καλυτερα να εμενε εκει να πεθαινε...παρολα αυτα δεν χημηξατε εκει..και ουτε το εθιξα νωριτερα
Οσον αφορα τα φαρμακα γνωριζω φιλοζωικες αλλα μερικες αποδειχτηκαν αναξιοπιστες οταν ηθελα να βοηθησω ζωακια.Το τυφλο γατακι που βρηκα πριν 3 μηνες..ολοι ειπαν να το θανατωσουν.Εννοειται οτι το κρατησα και το μεγαλωσα και βρηκε οικογενεια και θα παει το Σαββατο ...Ελπιζα να πειτε καποιο καλο μερος για τα φαρμακα...και οχι ενα τυχαιο που θα βρω απο google... τελοσπαντων...

kat φασκεις και αντιφασκεις ξανα και ξανα και ξανα και ξανα !! Την μια λες εχεις e-mail την αλλη λες δεν εχεις. την μια λες δεν κρατησες στοιχεια της,την αλλη θα μιαλαγατε αυριο το πρωι. Μετα ο πατερας σου δεν το ηθελε θα το πεταγε απο το μπαλκονι,μετα τα αγαπαει πολυ. Προχθες μου ειπες οτι δεν εχεις προβλημα με το χωρο και θα το κρατησεις εστω και σε κουτακι την αλλη δεν μπορουσες να το αναλαβεις?????
Αναρωτιεμαι τα σκεφτεσαι αυτα που λες η σου ερχονται ετσι!!!!!!!!!!!!
Εχεις ταλεντο τρελο!

Μόλις διάβασα όλο το θέμα,και εχω να κάνω μια πολύ απλή ερώτηση:η τόσο καλή και πρόθυμη κοπέλα που το πήρε,απο τη στιγμή που το πήγε σπιτι της και ειχε όλη αυτη την αντιμετώπιση,γιατι δε σε πήρε να βρειτε κάποιον άλλο να το κρατησει για το βραδυ;Να βοηθησει έστω;Τόσοι προσφέρθηκαν,θα μπορούσε να πάει σε μια κλινική,ή έστω σε έναν ακάλυπτο,ή σε έναν γιατρό που θα άνοιγε το ιατρείο του.Καλύτερο θα ήταν απο το να συρθει μεχρι το κατώφλι του κτηνιατρείου και να πεθάνει εικεί.Τι ειναι ρε παιδιά,πιτσα να το αφηνουμε στις πορτες;Έλεος πια...Άμα δε μπορουσε να βοηθθησει,ας σε έπαιρνε να σε ενημερώσει να βρίσκατε κάποια λύση.

Το θέμα ήταν να βοηθήσουμε ένα γατάκι....Το γατάκι δεν υπάρχει πιά...

έχουν γραφτεί 14 σελίδες.... και συνεχίζουμε...

Τζουλια μου το θεμα ηταν επισης ποια ηταν η κοπελα που πηρε το γατακι, γιατι μεχρι το πρωι μας ελεγε η Κατ 99,9% οτι ειναι απο το φορουμ και θελαμε να δουμε ποια δεν πρεπει να εμπιστευτουμε ποτε.... και φυσικα υπαρχουν πολλα ερωτηματικα

ααααα Τζουλια... καλο φθινοπωρο, τα κεφαλια μεσα!!! και μετραμε αναποδα γι ατα Χριστουγεννα τωρα!

Δεν αμφιβαλω,ετσι ακριβως ειναι. Το γατακι παει.Αλλα γινεται εριστικη οταν το συνεχιζει η ιδια!!

καλα παιδια...
ολοι καταλαβαμε τι παιχτηκε...
το γατι απεβιωσε ,
η κοπελα φαντασμα , κλωνος που εχει κι αυτη αδεσρφια και γονεις που εχουν θεμα με τι γατα προφανως δεν υπαρχει...
οποτε τι συζηταμε???
φαγαμε το δουλεμα μας και ησυχασαμε....:)

Κατά πως φαίνεται κοπελιά αν το είχες αφήσει το γατί εκεί που το βρήκες θα είχε υποφέρει λιγότερο :////
Ο δρόμος προς την κόλαση είναι δυστυχώς στρωμένος από καλές προθέσεις :-((((

Ονομα δεν είχε η κοπέλα? Εστω μικρό?

παιδια ας μην το συνεχίζουμε άλλο. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε... θα πιαστουμε "κοροιδα" και παλι και παλι αλλα και τα μισα να καταφερουμε να σωσουμε απο καποια καημενάκια ή να τους δώσουμε ένα αξιοπρεπες τέλος θα πουμε ότι κάτι καταφέραμε.
Η Κατ δεν με αφορά πια, ουτε καμμια αλλη Κατ. Μια ζωουλα χαθηκε και γι'αυτο φανταζομαι στεναχωριομαστε όλοι. Ας το αφήσουμε λοιπον το θεμα πια, απλα το ανακυκλώνουμε και η ουσία ειναι αλλου...ας μαθουμε ολοι οτι απο τη στιγμη που αλλαζεις τη μοιρα ενος ζωντανου πλασματος είσαι υπεύθυνος γι'αυτο μεχρι τέλους...και σ'αυτο καμμια δικαιολογια δεν χωράει..

ας μαθουμε ολοι οτι απο τη στιγμη που αλλαζεις τη μοιρα ενος ζωντανου πλασματος είσαι υπεύθυνος γι'αυτο μεχρι τέλους...και σ'αυτο καμμια δικαιολογια δεν χωράει..

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...

Αντίο γατούλη και συγνώμη για τους ανθρώπους.-

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back